Header

Hey bloggen,

Jeg var i onsdags d. 1 november hos min super dygtige tatovør "Timeless Art" som har butik i Roskilde centrum. Jeg har allerede 5 tatoveringer, og fik så tilføjet endnu en til samlingen i sidste uge.

Jeg fik min første tatovering lidt efter jeg fyldte 18 år, og er nu oppe på 6 tatoveringer som 19 årig. Det lyder af meget på "kun" 1 år, men 5 af dem er meget små, og så har jeg fået lavet 1 stor som tog 5 timer at lave.

Jeg elsker alle mine tatoveringer, og er bare generelt helt vild med tatoveringer. Jeg synes det er en helt fantastisk måde, at vise sin personlighed og få udsmykket sin krop på.

De seneste år er det også blevet meget mere en normalitet, at alle slags personer får tatoveret deres krop. I forhold til hvis man kigger bare nogle år tilbage, hvor det mere var kriminelle eller hårde typer, man forbandt med tatoveringer.

Jeg har neden under lagt billeder op, af alle de 5 første tatoveringer jeg har fået lavet, og øverst i blodindlægget er der et billede af min nyeste.

De har alle en personlig betydning for mig, som jeg tænker at lave et nyt indlæg omkring - Hvad betydningen de forskellige nu har.

I må meget gerne kommentere, hvis i selv har nogle tatoveringer og hvad i har <3


· Xoxo Obling ·

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hey bloggen.


Jeg synes der sker en masse spændene inden for mode for tiden, og tænkte derfor at linke nogle af mine ynglings items, som også passer perfekt ind til efteråret som vi går i møde nu her.

Nogle af mine nye favoritter i mit klædeskab, er blandt andet den gule trøje som kan ses på billedet oven for, og nogle lækre støvler. Da farven kan få et basic outfit til at shine, og skille sig ud så man kan ses i mængden, og så er et par rå sorte støvler altid et sikkert valg, da de passer til det meste tøj og også bare giver et super fedt råt pift til et outfit.

Link til de profukter oven for, findes på billederne, det er derfor super nemt bare at klikke sig direkte ind på hjemmesiden, og tjekke de pieces jeg har fundet frem, hvis i også elsker de nye trends lige så meget som mig. <3

· Xoxo Obling ·

Likes

Comments

Hey bloggen.


Imorgen skal jeg til halloween fest ude på mit gamle gymnasium, som jeg virkelig savner!

Jeg kan huske da man i folkeskolen skulle ud i brobygning, og derefter skulle vide hvor man ville søge ind. Jeg var aldrig i tvivl om hvor jeg ville læse efter folkeskolen, og den dag i dag er jeg stadig så glad for mit valg. Jeg blev student i sommers, og har nu valgt at tage sabbatår inden jeg læser videre, men i den tid hvor jeg har gået hjemme og arbejdet, har jeg virkelig indset hvor meget jeg savner mit gymnasie.

Jeg gik 3 år på HTX, som er de bedste 3 år i mit liv. Jeg fik virkelig udviklet mig mentalt, og jeg fik så mange venskaber og bekendtskaber, som hjælper mig videre i mit liv nu. Det at vågne op hver dag, og glæde sig til skole er bare super vigtigt!

Jeg havde en svær tid i folkeskolen, hvor jeg i en periode slet ikke mødte op fordi jeg ikke følte jeg passede ind, og selvom det var mennesker jeg havde gået sammen med i ca. 10 år så endte det med, at jeg ikke snakkede med nogen fra min klasse udover min bedste veninde.

Derfor var det ligesom en ny start for mig, at skulle ud og læse på HTX. Jeg har haft de vildeste fester, tømmermænd, første kærester, drama og vigtigst af alt sammenhold som jeg aldrig har oplevet før.

Jeg glæder mig derfor rigtig meget til, at skulle ud på skolen imorgen (fredag) og se alle mine venner, og se de nye 1.gére som er startet, og få festet igennem som førhen!

· Xoxo Obling ·

Likes

Comments

Hey bloggen!
Jeg lavede en ny og lækker ret med kylling igår, som jeg gerne ville dele her på bloggen.

På billedet til venstre kan man se ingredienserne, som er følgende:

· Kylling bryst

· Asparges

· Mozzeralla

· Bacon

Hertil kan man selv styre, hvad man ønsker som tilbehør.

Men selve retten er meget simpel, man starter med at snitte kyllingen på midten så den åbnes op, men man skal ikke skære helt igennem da meningen er, at man fylder asparges og ost ind i kyllingen, og derefter lukker kyllingen til med bacon i svøb rundt om.

Nu ligger man bare den fyldte bacon på panden og steger til den er færdig, som kan ses på billederne neden under.

Håber i kan bruge opskriften <3


· Xoxo Obling ·

Likes

Comments

Hey bloggen <3

Jeg sad lige og tænkte tilbage på en svær periode i mit liv, hvor jeg havde brug for hjælp ude fra. Jeg valgte nemlig, at gå til min psykolog, for at snakke om de følelser jeg gik rundt med inden i.
(Det skal siges, at jeg allerede havde gået 1 gang hos en anden psykolog før, og så havde jeg også været hos min nuværende psykolog 1 gang før. Så det var derfor 3. gang, at jeg valgte at gå til psykolog.)

Jeg var meget bange for, at "indrømme" overfor nogen, at jeg var startet til psykolog, især første gang da det var nyt for mig og jeg var en 15-årig usikker og såret teenager, som var på vej ud af 9. klasse da jeg første gang tog valget om at få hjælp, men når jeg ser tilbage nu kan jeg ikke forstå, at det skal være farligt at fortælle man går til f.eks. psykolog.

Det at få hjælp af en "fremmede" som ikke selv stod i situationen, eller kendte mig som et familie medlem, var en stor hjælp for mig personligt. Jeg er derfor kun glad for, at jeg igennem tiden har været til psykolog. Jeg ville heller ikke være flov nu, over at skulle fortælle det til nogen.

Men det er meget forskelligt hvordan folk reagere hvis man siger, at man går hos en psykolog. Jeg fik tit de der blikke hvor jeg næsten følte, at jeg var psykisk ustabil og de ikke turde sige noget til en, hvis jeg nu ikke kunne klare det, og ville knække sammen. Jeg følte mere de alle sammen kiggede lige igennem mig, som om jeg pludselig ikke var mig selv mere...

Men jeg valgte ikke, at gå til psykolog for at få medlidenhed. Men derimod for, at få nogle redskaber til hvordan jeg skulle håndtere mine følelser, og forskellige situationer, som virkelig hjalp mig til at blive mere moden og stærkere!

Så jeg forstår ikke hvorfor det i dagens Danmark, i nogle situationer skal føles som om det at få hjælp hvis man har det svært, som f.eks. at gå til psykolog skal være et tabu, som ingen snakker om.

Dette er selvfølgelig en meget individuel opfattelse, da det er forskelligt fra person til person hvor åben man er, over for sådan ting.
Men dette var bare min opfattelse, af at skulle fortælle jeg gik til psykolog og hvordan folk reagerede, håber i kunne bruge det til noget.

Og ellers så altid husk på, at finde noget der gør dig glad selv i svære tider <3

· Xoxo Obling ·

Likes

Comments

Jeg har været så heldig, at jeg for ca. 2 år siden var ude og få lavet et foto-shoot med en fotograf, som efterfølgende har valgt at lave et samarbejde med mig, sådan så vi sammen laver nogle forskellige shoots.

Jeg valgte bare, at tage den dumme beslutning at jeg ville i byen dagen inden mit første shoot, hvor min veninde og jeg fik festet rigtig godt igennem og jeg endte hjemme i min seng alt for sent...

Så da jeg vågnede kl 7 dagen efter og skulle op og gøre klar, var jeg helt smadret efter nattens larm og jeg havde endda glemt, at fjerne min make-up fra byturen...

Altså lignende jeg ikke ligefrem en, som var just klar til at stå foran et kamera og se bare nogen lunde præsentabel ud...

Men jeg kommer ud til fotografen, og han er stille og rolig og vi fik lavet nogle okay billeder ud af det den dag, dog er jeg meget mere vild med det næste shoot vi har fået lavet, hvor jeg valgte at gå tidligt i seng dagen før ;)

Det er faktisk ret grænseoverskridende, at skulle stå på den måde foran et kamera og skulle kunne "præstere". Jeg synes ihvertfald det var svært, i forhold til man tit som pige ikke er vild med, at se på billeder af sig selv. Så min første gang foran en fotograf, kan man også se på billederne neden under er meget i stilen "jeg kigger væk fra kameraet, og prøver gemme mit ansigt" hvor man for hvert shoot man laver, bliver mere udadvendt og lære hvordan det fungerer, og så har jeg fået mere selvtillid af at lave disse shoots.

Man lære med tiden, at se de billeder man får ud af sådan en dag og så kigge på dem, og kunne tænke okay jeg ser godt ud! Hvilke er en stor ting, at kunne sige til sig selv, dette har jeg aldrig kunne før. Så i mit tilfælde, har det været et kæmpe selvtillids boost at få lov til, at lave disse billeder.

Men jeg tænkte, at det ville være meget sjovt, at vise nogle af de billeder jeg fik taget første gang, som ikke gik helt godt, og så tænker jeg, at lave nogle flere indlæg fremover, med de nyere shoots jeg får lavet i fremtiden, og så håbe på de går bedre end mit første ;)


· Xoxo Obling ·

Likes

Comments

Jeg valgte sammen med mine venner lørdag d. 16 september at tage i byen, sammen med min bedste veninde og to af mine gode venner.Min veninde havde ikke mødt mine to venner før, men det var intet problem for da de kom og hentede os, var der en rigtig god stemning fra starten af.

Det skal lige siges, at denne bytur var en af vores mere improviserende valg, så drengene hentede min veninde og mig hjemme hos mig ved en 22.30 tiden, de kom i bil da den ene af dem også skulle køre bil dagen efter, så han valgte at være chauffør. 

Vi sidder på bagsædet min veninde og jeg, og vi snakker alle fire og stemningen er som sagt god, men det hele ændres på et split sekund!

Da vi køre på motovejen ned mod Næstved, hvor man må køre omkring 130 km/t ændres hele vores liv...

Det er utroligt hvordan ens liv kan gå fra glæde til det stik modsatte, på få sekunder. Man skal derfor altid have i baghovedet, at man aldrig skal tage noget for givet og nyde og elske de mennesker som betyder noget i ens liv, da ingen har en slut dato på hvornår man skal herfra, vi ved aldrig hvornår det er vores bedstemors, vores bedste ven, eller vores egen tur til at sige farvel til livet.
Derfor er det vigtigt, at huske at nyde hvert øjeblik, uanset hvor cliché det kan lyde ;)

Men vi kørte altså på motorvejen på ved ned til Crazy Daisy Næstved, da der pludselig står et stort rådyr lige foran bilen ude på motorvejen, jeg når bare at se det store dyr i forlygternes skær, og derefter kommer der et kæmpe brag, og herefter bliver alt sort for mig...

Jeg husker tydeligt hvordan jeg får noget splattet i hovedet, lige efter vi har påkørt dyret, og er derfor i et skræk scenarie at det er fløjet igennem for ruden, og jeg har dets blod i hele hovedet. Jeg finder dog senere ud af, at det var min venindes åbne Mokai, som var kastet ud over os...

For det næste der så sker er, at bilen bliver kastet ud i grøften mens den drejer rundt og chauførren prøver bremse og få kontrol over bilen igen, desværre har vi haft meget fart på da vi rammer dyret og bilen får derfor, på en eller anden måde, som jeg stadig ikke forstår i dag, fløjet hele vejen rundt...

Dog lander bilen igen på hjulene, og drengene foran skynder sig ud og får set til min veninde og jeg, vi er alle uskadt trods omstændighederne, det er helt utroligt hvor heldige vi var...

Som ambulance menneskerne også sagde, så må der virkelig have været nogen der har kigget ned og beskyttet os, da uheldet sker. For vi er alle fire gået derfra uden varige skader, jeg var den eneste af os fra bilen, som ambulance redderne ønskede med videre på hospitalet til undersøgelse, men derfra var vi alle i okay behold.

Dette var alt sammen en skræmmende hændelse, som altid vil sidde i mig fremover. Jeg har selv lige fået kørekort og egen bil, og jeg kan mærke det har påvirket mig meget i min kørsel.

Men det var min fortælling om da en bytur endte rigtig galt, hvis i ønsker at vide mere om hændelsen må i meget gerne skrive en kommentar til dette blog indlæg.

Knus & kys fra mig

Likes

Comments