Contains affiliate links

Heey. I dag har sammensat to næsten ens outfit. Det ene er dog næsten 4000 kr billigere end det andet!!

Håber det giver noget inspiration //knus Helena<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heey. I dag vil jeg dele fem ting som lige nu ser frem til.

Efterårstøj

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, så er jeg VILD med sweatre og støvler. Som jo er lige netop det, efterårsvejret byder på. Og jeg er da også næsten allerede hoppet i vintertøjet, for puuha hvor har det været skidt vejr de sidste par uger.

Bedre vejr

Ja, hold da op noget vejr. Regn, regn og atter regn. Det kan være hyggeligt, meeen nu synes jeg godt nok også, vejrguderne strammer den lidt. Mon ikke snart vi kan få noget tørvejr og solskin til Danmark?

New York

Jeg var så heldig at få en tur til New York af mine forældre i konfirmationsgave, wuhuu. Jeg skal af sted sammen med min veninde og vores mødre, så det bliver bare en ren tøsetur, der står på shopping, god mad og hygge. Der er i dag præcis en måned, til vi skal af sted, og jeg glæder mig helt utroligt meget!

Sushi night

I weekenden har min mormor inviteret min familie og mig ud og spise sushi. Det er en evighed siden, jeg sidst spiste sushi, så det glæder jeg mig rigtig meget til, for iih hvor jeg elsker det. Og så ser jeg selvfølgelig bare frem til en hyggelig aften med min familie<3.

Jul

Haha ja, jeg glæder mig allerede til jul. Meen til mit forsvar så er der altså kun to en halv måned, til december går i gang. Jeg synes virkelig, det er en skøn tid, hvor der bare skal max hygges.

Hvad går i og glæder jer til? //knus Helena<3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heey.

Efterår er her(!!). Personligt er jeg kæmpe fan af efterår. Jeg synes, det er en virkelig smuk årstid, og så ELSKER jeg store hyggelige sweatre. Og nemlig sweatre synes jeg ser vildt cool ud sammen med en nederdel, nylonstrømper og et par støvler her til efterår. Så i dag har jeg samlet seks forskellige nederdele, som jeg ville elske at tage på. Især nummer 4 og 5 har jeg forelsket mig i, og overvejer virkelig at bestille hjem.

Håber det giver noget inspiration. //Knus Helena<3

Likes

Comments

Heey.

Dagens indlæg bliver noget så simpelt som en ”typisk dag i mit liv”. Nu er det ikke, fordi jeg laver det samme hver dag, meen læs med, og se et bud på hvordan en typisk ’Helenadag’ ville se ud.

09.20

Om lørdagen vågner jeg normalt omkring 9 tiden, lidt afhængig af hva jeg har lavet fredag aften. Jeg ELSKER at tage mig god tid om morgnen, og kan bruge laaang tid på at vågne ordenligt, så jeg starter normalt bare med en kop kaffe og en go’ serie (i øjeblikket er jeg vild med Gossip girl – også selvom jeg allerede har set den, hehe).

09.50

Morgenmadstid. Jeg er typen der står ud af sengen og er hundesulten. Og det gjaldt også for i lørdags. Så da kaffen var drukket, guffede jeg denne lækre portion i mig.

11.00

Da mine forældre var taget i sommerhus og min storebror til cykelløb, havde jeg egentlig hele dagen for mig selv. Det var faktisk virkelig rart endelig at få taget mig tid til at få ordnet alle de små ting – sådan noget som liige at få syet et hul i min bluse, som jeg ellers aldrig får gjort i hverdagen. Så dagen gik egentlig utrolig hurtigt. Jeg fik dog både ryddet op, lavet lektier, trænet osv.

16.30

Noget af det som jeg virkelig nyder, og som jeg egentlig får gjort ret ofte, er at gå en tur i skoven. Det lyder måske lidt, ja hva kan man sige…old school? Kedeligt? Men jeg synes VIREKLIG, det er rart. Og musik i ørene (aka Jorja Smith), gør lige det hele liidt bedre og mere afslappende.

18.00

Jeg ville egentlig have taget i Tivoli for at se Voice 17 med mine veninder, men jeg endte med at blive hjemme da min mormor (som jeg ikke havde set i ret lang tid) kom, og jeg var lidt halvsløj (endte så også lige med at lægge mig syg et par dage, men det en anden snak). Vejret var skønt, så vi endte med at grille, spise ude på terrassen, snakke oog selvfølelig spille kort. Men det blev nok også den sidste rigtige sommeraften for i år…øvøv.

//Håber i nød dette lille hyggelige indlæg. Knus Helena<3

Likes

Comments