Igår kväll var vi i Downtown West Palm Beach för en 5 dagars lång musik festival. Jag gick bara en av fem dagar, men några av mina kompisar gick fler dagar. Den största artisten som uppträdde på fredag var Steve Aoki. Det var så stört mycket folk och alla var i festival andan så det var stört kul.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

HAPPY VALENTINE! Vi spenderade dagen i City Place, West Palm Beach. Det var så mysigt och vi hade stört kul. Det sjukaste var att när vi tog bilder vid trappan (svart/vit bild på mig när jag gör grimars) kom vår Coach B och photobombade oss! Han skulle på dejt och senare när vi åkte hem lurade vi honom att vi var på samma bio som hans dejt var, så han blev jätte nervös. ;)

Likes

Comments

Fredag hade jag mitt första riktiga Track Meet, i Miami. Vaknade klockan 4:00 och lämnade West Palm Beach med Coach B och tre andra long distance runners klockan 4:45... Vi jammade hela vägen ner till Miami i bilen och det var riktigt najs även fast det var en ganska lång bil tur. Tog oss mer än en timme på grund av trafiken, Miami är alltid packat. Jag har varit sjuk sedan förra helgen och inte tränat alls hela veckan så jag var ganska beredd på att dö, men det gick okej, jag sprang 400m på 65 sekunder. Det är bra för att vara mig, men inte alls jämfört med tjejerna i Miami. De gick 0 to 100 real quick! Några av dem sprang 200m på 24-25 sekunder. Killarna var ännu snabbare! Jag var amazed hur jävla fort de sprang, jag kunde knappt tänka att de var riktiga människor som sprang så fort. Det var mycket väntan hela dagen för att springa i en minut och sitta på the bleatchers i typ 11 timmar. Vi kom hem runt 23, men vi köpte mat och Coach visade oss Downtown Miami lite innan vi åkte hem. Var rätt död när jag kom hem... men värt som fan!

Juste! Tänkte bara nämna att banan vi sprang på var tydligen värd $5 miljoner alltså typ 42,000,000kr. Lite skillnad från PBC High Schools track

Likes

Comments

Foton tagna av bästa Ana med hennes camera som jag funderar på att sno! den e najs ;)

Likes

Comments