jag kände inte för att göra något särskilt idag, så det var precis vad jag gjorde. så behövligt!! låg mest och sov på soffan i vardagsrummet. föredrar att sova bland människor. lite knäppt kanske men finner någon trygghet i att höra min familj omkring mig när jag sover. så har det varit så länge jag kan minnas. allt som allt har det varit en skön och lugn dag. nu ska jag sova, känns som att jag aldrig kommer att bli pigg igen

kärlek, Helena

Likes

Comments

det är fredag men känns som vilken dag som helst. kanske beror det på att dagarna har sett likadana ut för mig ett tag nu. vaknar vid tretton, fjorton. äter lunch. blir uppringd av mamma som frågar hur jag mår. ligger i sängen tills det är dags för middag. läser, läser och läser - romaner, bloggar, krönikor. går och lägger mig två på natten. repeat, i en vecka. men hörrni snart är det över!! kanske en eller två dagar till av trötthet.

dags å sussa. ha det fint!!

Likes

Comments

Likes

Comments

svarta Isabel Marant sneakers. Mason pearson hårborste. Furla mini bag. Givenchy ryggsäck. Mockasneakers från Axel arigato. La tulipe parfym. Gucci dionysus. balenciaga armband.

Likes

Comments

Idag har jag varit sjuk i snart två veckor. Det har under denna ensamma period blivit så tydligt för mig
att min ångest kommer med tystnaden och sysslolösheten. Försöker därför hålla mig sysselsatt ständigt och oavsett vad har jag alltid på hög musik i bakgrunden. Här har vi ännu ett försök till att hålla ångesten borta!

Thinking of:
Att våren börjar visa sig. det syns kanske inte på väderprognosen men det känns i luften. folk känns glada och förväntansfulla, som att något fantastiskt är på väg att hända.

Watching:
Riverdale. Började titta enbart för att Cole Strouse, mitt livs kärlek, har en roll. han är även det enda som håller kvar mig, tycker inte storyn är särskilt bra alls faktiskt. helt ok tidsfördriv. men har bara kommit till sjätte avsnittet, så vill inte ta ut något i förskott

Reading:
"Tripprapporter" av Tone Schunnesson. Har läst totalt 12 sidor av boken och känner redan på mig att denna kommer vara en av dem bästa. Återkommer med utförlig recension!

Planning:
nya livsvanor. Är så jäkla trött på att vara sjuk prick hela tiden. ska börja äta frukost, sova ordentligt, laga nyttig mat. ska även fokusera mer på mitt psykiska mående. istället för att blunda för ångesten tills den kommer ikapp mig, ska jag ta itu med den och förebygga den. kanske börja gå till psykologen igen, om jag orkar

Wearing:
marinblå silkespyjamas och ett guldigt diadem med renhorn, som pricken över i:et.

Listening to:
Ed sheerans nya album divide, diggar starkt!

Feeling:
Oslagbar, mäktig, viktig och väldigt arg dagen till ära.

Eating:
ett sexpack delicatobollar.

Wanting:
Jämställdhet mellan könen, solsemester, en uppdaterad vårgarderob, flow

Looking forward to:
Egypten med familjen, Grekland med tjejerna, att vara frisk (!!!)

Likes

Comments

has the world gone mad
or is it me?
all these small things they gather round me
gather round me
is it all so very bad?
i can't see
all these small things they gather round me
i can't see my love

Likes

Comments