Header

Idag kom en liten mjukstart på ett 10 timmarspass på jobbet, imorgon blir det vila och sen drar det igång på allvar med mycket mycket jobb. Det blir lite hur som haver med träningen just nu som ni märker ...

Men snart är man inne i rutin igen!

Likes

Comments

Igår firades min fina pojkvän på hans 25-årsdag med hans familj och släkt! Nu vill jag inte laga plockmat på ett tag! ;-)

Supermysig kväll med sköna människor!

Likes

Comments

Nu har butiken öppnat och igår blev starten med två timmars VIP ...


Amazing Jewelry Uppsala

Det är mycket nytt att ta in, hjärnan e så trött - nästintill jobbare än när kroppen är trött! Men snart landar man och detta är precis vad jag behöver!

Nu ska jag sova för imorgon bitti ska jag gratta min fina sambo på hans 25-årsdag

Likes

Comments

Ingen dag är den andra lik, jag har verkligen kastat mig ut ur min bekvämlighetszon. Jag känner att jag tagit rätt beslut och det är lite det här jag saknat, att inte alltid veta hur mina dagar ser ut på jobbet!

Jag har en enorm prestationsångest, självklart vill man leverera. Detta kan göra att man lätt tappar sig själv, men jag förlitar mig på min trygghet och ska göra mitt bästa, mer än så kan man inte göra!

Det är ju exakt det här jag önskat, utmaningar, att få skakas om och lära sig nya saker - UTVECKLAS!

Bilder från Sveriges första Amazing Jewelry butik - Marknadsgatan 1

ÖPPNAR FREDAG 25 NOV

God morgon Sverige!

Likes

Comments

I morse vaknade jag och kände mig så sjukt jävla trött och energilös ... det är ju egentligen inte för att jag är trött pga sömnbrist, det är pga utebliven träning. Jag blir seg och orkeslös ...

Jag måste klämma in träningen igen, nu är jag ju frisk och även om det kommer bli extremt långa arbetsdagar framöver så måste jag hitta tiden - för det är just den tiden som gör att jag mår så bra, det är den tiden som ger mig energi!

Min kropp och knopp behöver träningen!

Väl på gymmet i morse körde jag axlar och triceps, sen blev det en powerwalk på ca 40 min!

Nu är jag redo för en lång dag med jobb, jag har fått massa ny energi och jag har en skön känsla inombords av nöjdhet!

Nu kör vi!

Likes

Comments