Header

Nu har jag sju Àgg i magen, eller Àggvitor iaf. Det Àr mitt sista mÄl, gillar att ha lite i magen nÀr jag ska sova, tycker det Àr bÀttre Àn nattprotein MEN det Àr enklare och billigare med proteinpulver.

Idag startade jag dagen med morgonpromenad, sen bajkade jag till Hanna och fixade mina fransar, sen Ät vi lunch. Jag har Àven solat och gjort i ordning matlÄdor - Heja heja!

Har varit sÄ trött, det slutade med nÄn timmas sömn pÄ soffan. Har haft jobbhelg Ä tröttheten kommer i efterhand, speciellt om man haft mycket annat runtomkring ocksÄ.

Sen gick jag Ä drog ett ryggpass pÄ gymmet vid ca halv nio ikvÀll och det gick grymt bra. Det finns mÄnga timmar pÄ dygnet om man gÄr upp tidigt ;-)

Nu ska jag sova sÄ jag har energi pÄ morgonpromenaden imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag lÀgger all tid Ä fokus pÄ mitt heltidsjobb, extrajobb, hundarna, trÀningen och sambon sÄklart, just dÀrför Àr inte bloggen prio just nu!

Jag Àr mÄlmedveten och har hittat ett lugn i min vardag, inte mycket stress lÀngre!
Det e nÀstan sjukt vad jag har Ästadkommit mycket inombords pÄ bara nÄgra mÄnader. Det Àr det svÄraste att komma i balans med, det kan gÄ bra pÄ mÄnga plan i livet men hÀnger inte det pÄ insidan med sÄ blir det inte bra!

SÄ hÀr vill jag leva!

Likes

Comments

FullspÀckad helg med massa massa god mat. Bjöd pÄ grillat och allt möjligt gott i Lördags dÄ vi tjuvstartade midsommar ... ja vi Àr lite knÀppa, eller jag Àr iaf!

I Söndags badade vi Ä Ät grillat. Senare drog vi ner pÄ stan Ä tog ett glas ..

Nu Àr det tre dagars jobb, eller tvÄ dagar kvar idag sen firar vi riktig midsommar :-)

Nu ska jag sova Ä ladda batterierna för imorgon blir det trÀning ...


Likes

Comments

Mina lÄr, sÄ mycket fett Ä det Àr just dÀr pÄ kroppen som det slÀpper sist. Men nu har jag iaf tappat 1,5 cm runt lÄren sen 6/6. Nu ska det fortsÀtta just sÄ ...

Nu ska jag sova för imorgon Àr det fullt ös med trÀning Ä fixa inför en grillkvÀll ....

Dagens middag, mums mums

Likes

Comments

I morse nÀr jag vaknade sÄ insÄg jag att jag inte haft nÄgon vilodag pÄ vÀldigt lÀnge, allt har bara rullat pÄ och jag har inte kÀnt mig överdriver trött pÄ morgonen sÄ det har varit sjÀlvklart att gÄ till gymmet. Det Àr ju drömmen, nÀr man slutar fundera och istÀllet sÄ bara gör man ...

-2 cm pÄ magen idag, totalt - 6 cm sen den 6/6. Det Àr vÀldigt lÄngsamt för att vara mig men jag Àter ju lÄngt ifrÄn perfekt och jag tycks ÀndÄ hittat en balans med den goda i livet ...

Nu stÄr jag pÄ gÄbandet med byxorna bakofram, det vart lite stressigt i morse. Vem vet, jag kanske skapar en ny trend ;-)

Nu ska jag svettas vidare ...

Likes

Comments