Header

Idag har vi varit i Bristol pÄ vÀrldens största trampolinpark! Det finns mycket man tar med sig hem frÄn den hÀr resan. Det har varit kul Ä och lÀrorikt och se hur man ska göra och vad man kan göra bÀttre.

Snart öppnar Airhop i Uppsala!

Nu Àr jag helt slut efter en lÄng dag och mycket mat hÀr nu pÄ kvÀllen.

Natti

Likes

Comments

Fick 4,5 timmes sömn inatt! Det blev mycket dricka Ä mÄnga skratt igÄr kvÀll/natt nÀr vi firade min fina svÀrmor dÄ hon tagit examen!

Det var lite tungt att gÄ upp i morse nÀr klockan ringde och det var dags Ä ta sig ner pÄ station för en taxifÀrd till Arlanda Ä sÀtta sig pÄ planet till England med nÄgra frÄn jobbet!

IkvÀll har vi Àtit pÄ TGI Fridays i Guildford!

Nu kommer jag sova som en sessa i min stora dubbelsÀng ... I morgon Äker vi till Bristol, klockan sju pÄ morgonen - JÀÀÀj!

Natti!

Likes

Comments

En snabb vistelse pÄ stan igÄr hindrar inte mig frÄn att fynda! Eftersom jag cyklar mycket sÄ har jag letat efter en snygg regnjacka till vÄren ... igÄr sÄg jag den Ä den Àr i min favoritfÀrg ... Gillade Àven koftan!

Cubus hade 30% pÄ allt i butiken igÄr, fyndade lite smÄtt, fick Àven 40% pÄ marinblÄa byxorna ...

Älskar fĂ€rg till sommaren!

Idag Àr det mycket som har hunnits med hÀr hemma, reser till England i morgon bitti sÄ har packat Ä fixat. Nu blir det skönhetsdag innan jag Ä boyfriend ska dra pÄ partaj!

Likes

Comments

NĂ„n mer Ă€n jag som ÄLSKAR dofterna frĂ„n Rituals pĂ„ deras rumsdofter?! Vi har alltid nĂ„gon i sovrummet! Luktar sĂ„ lĂ€nge Ă„ sĂ„Ă„Ă„ gott!

Detta Àr min favorit!

Likes

Comments

Jag har krupit ner i sÀngen med mina hundar, sÄ trött! Det blir lÄnga dagar nÀr man har tvÄ jobb. TrÀningen ska Àven hinnas med OCH idag fick jag cykla hem pÄ lunchen för Ä rasta mina pojkar. Gjorde av med sista energin pÄ stan efter jobbet. NÀr man kom hem hade man tur att sambon överraska med middag ...

Nu ska jag blunda och lÄta musklerna vÀxa, blev ett grymt pass pÄ bÄde axlar och biceps idag - JÀÀÀ!!!

Likes

Comments