Det är tyvärr såna som Anna Skipper som förstör och skrämmer folk att vilja ta tag i sin vikt! - kommer Annika Sjö köra på samma spår?

Programmet - Du är vad du äter -  är enligt mig sjukt överdrivet, det är äckliga häxblandningar som ska drickas och kosten så extrem att allt åker i papperskorgen! Det är en god tanke att äta så cleant som möjligt men vem håller det för i längden att leva så överdrivet? Det är för mig lika idiotiskt som att gå på bars å pulverdiet!

Det hade varit skoj och se alla som varit med i tidigare program, hur många som faktiskt lever med just den kosten idag, vilka som har tappat fotfästet och landat på ruta ett igen! Vem har anammat hela grejen år ut och år in. Jag tvivlar starkt på att någon anammat hela konceptet en längre tid!

Som jag skrev i tidigare inlägget sluta komplicera din viktnedgång

Jag tror också på en idé om att allt handlar om inställning, alla kan träna. Så där är jag med, men i övrigt tycker jag programupplägget är ren å skär skrämselpropaganda. Det ska inte vara äckligt med mat, det ska inte ge en kvällningar för att få ner en drink. Mat ska vara roligt och gott, även om man vill leva hälsosammare.

Likes

Comments

I morse ringde klockan på 04.15, det var morgonträning på G för mig å Mikael. Det ska testas å köras på morgonen även för honom lite nu framöver, det gillar jag starkt!

Jag gillar ju att träna på morgonen av flera anledningar:

  • Man hinner fylla på hela dagen med mat, tränar man på kvällen blir det oftast bara ett mål mat innan man lägger sig - jag gillar inte att äta så sent heller.
  • Man blir pigg och det sätter verkligen fart på kroppen.
  • Jag tycker dagen känns lättare, man blir även lite stolt över sig själv att man har tränat tidigt, det krävs disciplin att komma upp så tidigt!
  • Kvällarna efter jobbet blir längre då träningen redan är gjord, det är soft å få varva ner i lugn och ro innan det är dags att sova.

Ha en fin dag <3

Likes

Comments

Det är inte tiden på gymmet som avgör hur du ser ut, utan vad du gör med tiden på gymmet! Jag tränar aldrig långa pass, som max 40 min! Jag kör på effektivt och minimal vila mellan seten, ja visst kan det vara annorlunda när man kör tex böj, mark och bänk då det kräver lite mera vila och byte av vikter men över lag så är tycker jag inte det behövs längre!

Jag har kört så här i flera år och det har funkat bäst för mig. När jag var i min bästa form för ca tre år sedan så körde jag mellan 20-30 min. Det är effektiv tid som gäller!

Likes

Comments

Detaljer i form av fårskinn, filtar och kuddar tycker jag ger en känsla av ett mera stylat och varmt hem! Så enkelt och så snyggt ...

Likes

Comments

Älskar Fredagar! En bra start på helgen är en mysig Fredagskväll, det är då man sätter ribban för helgen!

Likes

Comments