Header

Jag vet exakt vad jag behöver göra med träningen och kosten, för jag vet exakt hur min kropp fungerar MEN viljan finns inte riktigt med. Det har varit så sjukt mycket skit på jobbfronten så energin är inte 100 just nu. Ibland tar man helt fel beslut och det är svårt att veta innan. Men man får ta nya tag och göra det bästa av situationen, kämpa och inte ge upp, även om vissa dagar är hopplösa så blir ingenting bättre av att ge upp.

I dagsläget är jag glad att jag orkar med fyra pass i veckan, det är lagom att köra igenom kroppen på och det gör mig riktigt gott. Kosten är både bra å dålig, jag äter inte riktigt som jag borde på vardagarna men orken brister. Det kan bara bli bättre framöver, det är det jag kämpar för.

Ingenting blir bättre av att ge upp!

Likes

Comments

Vi stöps inte i samma form, vi påverkas av våra familjer och väldigt mycket av samhället. Men när man inte gör som alla andra, när man inte tycker som alla andra - När man går sin egen väg ... är det bra eller dåligt? Jag får ofta höra - Det spelar ingen roll vad vi säger för du gör ju som du vill iaf. Tänk för att jag gör det, men är det dåligt?! Självklart kan jag lyssna på råd men i slutändan följer jag mitt hjärta och det ser jag som styrka.

Jag vet vad jag vill, jag vet hur jag vill ha saker och ting och ja, ibland är jag bångstyrig men vafan ... Jag går min egen väg. Man kan måla utanför linjerna i målarboken, det går alldeles utmärkt.

​Ingen kan säga att du inte kan, ingen kan läsa ditt hjärta. Det du tror på, det kan du uppnå!

Likes

Comments

Vi har fått lite dille på saffranssoppa här hemma, det är så magiskt gott. Fylld med lax, räkor och aioli. Ikväll blir det en kycklinggryta .. MUMS!

Det har varit en lugn helg, mycket tid med våra djur. Tyvärr så har min 9 veckors kaninunge varit vinglig så vi har varit och kollat upp detta. Blodproverna visar bra men vi väntar även på ett svar om Kompis har en parasit. Därav vingligheten samt ryckningar i huvudet, det är nämligen neurologiskt. Behandling är insatt i förebyggande syfte, ju fortare man börjar desto bättre. Nu har det gått två dagar och vi har inte sett något mera av de, vi håller tummarna att Kompis får fortsätta så.

Likes

Comments

I morse körde jag rygg och mage. Det blir både breda och smala lats, rodd och även en övning för svanken. Jag rycker det e svårt å hitta sköna övningar för ryggen då min är så känslig, mark la jag åt sidan då jag hade svårt å få kontakt.

Men nu är jag inne i en tillbaka fas efter två månaders jobb 24/7 och sjukdom. Det spelar ingen roll hur jag kör nu, träningsvärken kommer bara jag tittar på vikterna.

Nu gäller det att hitta den sköna känslan igen, träna och må bra, träna för att må bra!

Likes

Comments

Det är med hatkärlek jag går upp fem på morgonen! Jag gillar att slippa stressen på morgonen och mår så jävla bra när träningen är starten på dagen. Men jag är även väldigt morgontrött och när det är mörkt ute blir det bara ännu jobbigare. Nu har jag jobb på gymmet tre dagar i veckan så det är ett måste och komma upp för att jag sen ska hinna till jobb nr två och är jag redan på plats i gymmet så passar jag ju självklart på att även köra min träning.

Det är mycket att ta in på nya jobbet, två-tre veckors utbildning på produkterna så hjärnan går på högvarv, därför känns träningen ännu viktigare. Släppa allt och bara fokusera på kroppen ...

Likes

Comments