Header

Ät vad fan du vill bara du trĂ€nar, den dialogen har jag med mig sjĂ€lv just nu. Bara för att komma igĂ„ng och fĂ„ till trĂ€ningen i vardagen igen. LĂ€ngtar till gymbytet men jag kan inte skjuta upp trĂ€ningen tills det sker (vid mĂ„nadsskiftet) Utan jag kĂ€nner att jag mĂ„ste komma igĂ„ng redan nu, jag kĂ€nner att min kropp skriker efter aktivering annat Ă€n hundpromenader och cykling till och frĂ„n jobbet. Just dĂ€rför har jag skrivit ner i min kalender tre dagar jag ska gymma och tvĂ„ dagar jag ska ut och traska.StĂ„r det dĂ€r sĂ„ mĂ„ste det ske, dĂ„ Ă€r det planerat och bestĂ€mt med mig sjĂ€lv och lĂ€ttare att fĂ„ det gjort.

Nu ska jag fortsÀtta min kvÀllspyssling med hemmet, fÄr sÄ mycket inspiration pÄ kvÀllarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min hud kÀnns torr och inte alls fin just nu, det Àr efter resan. Tappat brÀnnan och kylan gör ju sitt, sen blir huden sÀmre av dÄlig kost. Jag mÄste rekommendera nÄgot jag fick i min julkalender - THE RITUAL OF HAMMAM BLACK SOAP med skrubbhandske - InnehÄller olivolja och eukalyptus. Den Àr bÄde uppfriskande för huden samt tar bort döda hudceller, efterÄt har man en babylen och frisk hud, skrubb i all Àra men den hÀr kÀnner man verkligen hur nyttig den Àr för huden.

En klar favorit đŸ–€đŸ–€đŸ–€đŸ–€đŸ–€


OLIV

"OlivtrÀd Àr en symbol för överflöd, berömmelse och fred. Olivolja, som de gamla grekerna kallade för flytande guld", Àr en av de allra renaste oljorna. Oljan pressas bokstavligen ur oliverna och den Àr sprÀngfylld av vitaminer och antioxidanter. Denna perfekta hudvÄrdare gör huden superlen.""

EUKALYPTUS

Eukalyptus sÀgs ha en lÀkande effekt. Eukalyptus stimulerar bÄde kropp och sjÀl. Oljan anvÀnds i vatten- och Ängbad i arabiska och turkiska badhus (hammam). Dessutom kan den öppna luftvÀgarna, genom inhalering.

Ska skÀmma bort min hud varje vecka!

Likes

Comments

Den hÀr helgen hade jag tackat ja till jobb bÄde Lördag och Söndag sÄ vi har bara tagit det lugnt och haft Modusmaraton ... Pillrat lite i hemmet ocksÄ, blir ju sÄ nÀr julen försvinner, dÄ vill man frÀscha upp igen och göra om.

Kommande vecka mÄste jag fÄ snurr pÄ allt, trodde verkligen inte jag skulle bli erbjuden sÄ hÀr mÄnga jobbpass (visst kan jag tacka nej men roligare Ä jobba nÀr man inte mÄste), sÄ det blir ju tyvÀrr att man skjuter lite annat Ät sidan men det Àr ju för att jag inte planerar ordentligt.

Nu blir det en mysig frukost!

Likes

Comments

Efter att ha sett hur fÀrgen frÄn förra gÄngen togs emot av mitt hÄr sÄ ville Jossan - Gossip Corner förlÀnga utvÀxten ytterligare, det blev Àven mörkare samt nÄgra slingor för att fÄ in det mera mörka naturligt ...

Resultatet ...

SĂ„ sjukt nöjd, nu kommer min egna utvĂ€xt inte kĂ€nnas ”jobbig” nĂ€r den vĂ€l vill synas och det ser mera naturligt ut Ă€n att vara helt blond.

Likes

Comments

Kaninen - Ett missuppfattad djur som stĂ€ngs in i smĂ„ burar och hanteras som dockor av barn. NĂ€r barnen tröttnar sĂ€ljs dom i bĂ€sta fall till nĂ„gon som har bĂ€ttre koll eller i vĂ€rsta fall fĂ„r den sitta dĂ€r, ensam. Det ligger alltid pĂ„ förĂ€ldrarnas ansvar, det Ă€r dom som mĂ„ste vilja ha kaninen i slutĂ€ndan, men inte alla resonerar sĂ„ tyvĂ€rr. Kaniner Ă€r smarta djur och kan bli vĂ€ldigt tillgivna. Dom ska aktiveras och fĂ„ tillgĂ„ng till frihet precis som en hund eller katt. Helst Ă€ven en kompis, nĂ„gon som förstĂ„r deras sprĂ„k men Ă€ven dĂ€r blir det fel, hanar som biter ihjĂ€l varandra och okastrerade sĂ„ det kommer kull efter kull. Jag önskar flera kunde ta reda pĂ„ fakta innan dom skaffar kanin, det Ă€r ett liv vi pratar om! Ni som inte kan förstĂ„ glĂ€djen med en kanin har inte sett annat Ă€n en kanin i bur ... ❀

Kokos & Kompis, helt frigÄende i vÄrat hem.

Likes

Comments