Header

Idag flyttade jag in min morgonpromenad för det var halkbana pÄ vÀgarna. Det blev en timma pÄ gÄbandet i varierande tempon, ca 6 km allt som allt och det kÀnns i hela kroppen. Varm och svettig vilket jag tycker Àr sÄ skönt, svettas ut en massa skit sÄ man fÄr fin hy pÄ köpet! ;)

Sen kommer det bÀsta ... FRUKOSTEN!

Den har man verkligen jobbat för och den Àr magisk.

Likes

Comments

Den hÀr veckan har allt verkligen tagit fart. StyrketrÀningen, morgonpromenaderna och sömnen. Det Àr ju just allt detta som fÄr mig att gÄ runt, som fÄr mig att mÄ bra inombords. Finns inga piller i hela vÀrlden som slÄr det, inte för att jag nÄgonsin Àtit piller för att mÄ bra men jag tror verkligen att mÄnga vÀljer den lÀttaste vÀgen och det Àr just piller. Se alla studier pÄ vad aktivitet för kroppen gör, det botar depressioner och det stannar inte dÀr, det finns oÀndligt mÄnga positiva följer av regelbunden motion.

Likes

Comments

Nu var det dags för ofrivilliga vilodagar igen, förkyld IGEN. Det Àr typ varannan mÄnad jag e sjuk, helt galen höst och vinter. Men jag fÄr ta det lilla lugna och bara ge mig sjÀlv vila och omsorg. TÀnker inte bli bitter, det Àr som det Àr och nu fÄr man göra det bÀsta av situationen IGEN!

Lite pics frÄn veckan ...

Nu ska vi njuta av HELG!

Likes

Comments

Vilodag frÄn bÄde gym och cardio, men en storstÀdning rÀknas vÀl som lite trÀning iaf. Har Àven cyklat runt pÄ lite spÀnnande möten idag, sÄ nÄgon stillasittande dag blev det inte.

Men allt Àr förberett inför morgondagen, dÄ blir det axlar och triceps sen ivÀg pÄ Ànnu ett möte. Framtiden kÀnns minst sagt spÀnnande!

Nu blir det snart till Ä krypa ner i nybÀddad sÀng med nyklippt sambo som för övrigt kom hem med tulpaner Ä semlor idag, det var jag vÀl ÀndÄ vÀrd dÄ stÀdningen var klar nÀr han kom hem! ;-)

Likes

Comments

God morgon Torsdag! Började dagen med Ä vÀga mig, nu Àr inte vÄgen egentligen nÄgot jag tÀnker gÄ efter men det ger mig ett kvitto pÄ att jag Àr pÄ rÀtt vÀg och det Àr jag ... jösses vad fort det gÄr att tappa vÀtska, jag blir lika chockad varje gÄng.

Jag har bara gjort smÄ justeringar och det gör sÄ himla mycket och det funkar varje gÄng.
Nu tÀnker jag fortsÀtta pÄ den hÀr linjen, det kanske blir en bra sommarform trots allt!

Cardio + styrketrÀning = bÀsta! Jag kommer ALDRIG slÀppa styrketrÀningen, den gör kroppen fastare. Att bara gÄ ner i vikt genom Àndrad kost och cardio i all Àra men vem vill ha en slapp och hÀngig kropp?!

Cardio behöver jag egentligen inte lika mycket, det rÀcker med att sköta kosten, men jag tycker att den snabbar pÄ processen och att ge kroppen anstrÀngning i form av intervaller mm Àr bara sunt för konditionen och hÀlsan, Àven dÀr kommer fettförbrÀnningen igÄng rejÀlt.

Ska köra mitt koncept nu mÄnaden ut, sen blir det Àven intervaller pÄ schemat!

Nu mĂ„r man! đŸ‘ŠđŸœ

Likes

Comments