Kom hem igår natt från världens mest behövliga vistelse på Gotland med mina två bästa vänner! Vi kom ner tisdagkväll till Visby och då mötte Hanna och Hannas mamma upp oss och vi tog bilen till Fårö där de har sin sommarstuga, Och WOW vad fint det var. Verkligen ett paradis. Jag och tjejerna bodde i en egen stuga på tomten, Hannas bror och hans flickvän bodde i en annan stuga och så sov ullis, Hannas mamma, och Siw, Hannas mormor uppe i huvudstugan.

på onsdagen började vår fitness vacation som Rasmus och Mimmi så fint hade döpt den till, vi gick ut på en pw och när vi kom tillbaka gick vi och köpte bröd och satt sedan i solen och åt frukost sen spenderade vi resten av dagen på stranden. På onsdagkvällen tog vi cyklarna ner till stranden som ligger inte så långt ifrån stugorna, vi satt där i några timmar och hann faktiskt få i oss 3 liter vin på tre personer, lite ostabilt när vi skulle cykla hem. På torsdag var de lite sämre och vi tid tog det mest lugnt med film kollande och kortspel. Kvällen däremot åkte vi ner till bion på Fårö som ligger i en lada. Så sjukt mysigt!

Även på fredagen var det lite sämre väder men på eftermiddagen klarna det upp och vi åkte ner och spelade minigolf! Så kul!

Jag och Jenny skulle ta båten 22.25 från Visby hem till Stockholm igen så vi bestämde oss för att spendera lördagen i Visby. Det var superfint väder så vi fick runt nere vid vattnet, kollade lite affärer, tittade på lite sevärdheter och satte oss tillslut på ett av torgen i solen och beställde middag. Åt en supergod burgare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur gör man ens? Hur ska jag gå till väga? Hur ska jag veta vad jag ska göra? Hur ska jag orka igen? Jag kommer inte orka igen.

Hello. Jag tänker inte ha denna blogg för att skriva för, eller till, någon annan. Denna gång ska detta handla om mig. Blogg för mig har alltid varit en central del i mitt liv, men samtidigt något jag skämts för. Jag tycker om att få samla mina minnen och tankar på en och samma webbplats. Men när blickarna i skolan kommer, eller de anonyma kommentarerna om att man är helt patetiskt. Då ger man helt enkelt upp. Det gjorde iallafall jag.

Men nu är jag tillbaka, eller tillbaka och tillbaka. Jag lämnade egentligen aldrig. Men nu kommer jag skriva öppet igen, för er, men mest för mig själv! ♡

Likes

Comments

Likes

Comments