NEWS FLASH! Jag älskar Zombies. Vet inte varför, men det gör jag. Har varit en Zombie till Halloween I tre år nu! Kollar religiöst på The Walking Dead, varje Söndag, kl 8. Jag är lite småkär I Daryl, NO SHAME, och har redan en plan för var jag skulle göra om Apokalypsen hände idag. Man vet aldrig när man kommer behöva en Redneck! (Ethan... Daryl... Whatever) Har bestämt mig för att vara en Zombie Sjuksköterska I år. Ska gå på massa Halloween Fester när jag är och hälsar på en kompis på MSU så man kan ju inte se FÖR död ut... Sexig Zombie Sjuksköterska... Eller nått. Fick mina halloweenlinser igår! Så jag satte på mig dom i dag för första gången. Gjorde lite ont först, men sen var det helt okej! ☺ Jag måste vänja mig vid dom innan nästa Lördag då jag kommer behöva kunna ta ut dem när jag är lite berusad... haha Idag var min "Cheat day". Jag får äta vad jag vill, och göra vad jag vill... Så självklart bakade jag Cupcakes... Key lime. Tyckte jag förtjänade lite extra kalorier. Jag har börjat göra 100+ situps varje dag på gymmet. I går var tredje dagen I rad och FAN vad det gjorde ont imorse... DÄRFÖR bakade jag helt fantastiska Key Lime Cupcakes. Det var första gången och vi hade Inga cupcake liners, men det gick bra ändå! Hade till och med på mig mina linser medans jag bakade haha.

I går var jag på Open Mic igen! Spelade först på Gabby's Restaurant, och sen på Rendez Vu. Trodde att båda skulle vara ungefär som de andra jag spelat på, Bar Stämning. Så jag sminkade mig med mörk eyeliner, stort hår, och mina Zombie leggings... Visar sig att det första stället var en fin restaurang, med bar, med det fanns fortfarande familjer som satt där och åt middag medans jag spelade mina "Fake" och "Soul" och försökte vara så tyst som möjligt. haha. Dom gillade det! Och mina leggings. fick massa komplimanger och sen var det vidare till nästa spelningen I Batavia. Där spelade jag och Trevor Wagon Wheel och fick hela baren att sjunga med och dansa. Det var jätte kul. Har verkligen märkt en skillnad på min scennärvaro. Kan prata mycket mer nu I mikrofonen och jag rör mig mer. Spelar typ två ganger I veckan nu så det har väll ganska mycket att göra med det. Alla som hanger där är antingen musiker, music-lovers, eller alkoholister haha. Men jag verkar ha rätt så bra koll på vem som är vem. Hittills har vara bara stött på några Creepers men har också fått massa nya vänner! Who knew the bar would be the place to meet people... Alla är just 21+, men det är okej haha. Brukar sitta där, dricka mitt vatten och lyssna på musiken. Har inte blivit utsparkad än så barägaren har väll börjat vänja sig vid att en 18 åring spelar där varje Torsdag. Lol.

Gårdagens bästa Snap:


Innan jag visste att det första stället var på en restaurang... Oops.Key Lime Cupcakes. Made with Love.
(Which means I licked the spoon and then kept using it...)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsHar nyss bestämt mig för att börja spara pengarna... På riktigt den här gången! Om man vill resa och leva livet utan jobb då och då måste man ju ha pengar sparat ihop. Så från och med nu får jag bara spendera pengar på gym kortet ($40/ månaden), bensin ($40/ tank), och Starbucks, mitt nya favvoställe. Tycker det är väldigt skön stämmning, gillar att sitta här, dricka kaffe, och skriva blog eller läsa. Aaaaah... Har funderat lite på att komma hem till Sverige till jul! Har trotts allt inte varigt med Pappa på Jul på över 4 år! :( Kanske blir lite svårt nu när jag är Au Pair och Jaime (Värdmamman) litar på att jag ska vara rätt så tillgänglig. Lite svårt att vara tillgänglig när man är på andra sidan världen... Hon har en rätt så svår situation. Ensam mamma, Pappan gick med I millitären, och hon har inte så mycket familj runt omkring som kan hjälpa till. Oh My God that is delicious... Provade just den nya "Pumpa-Latten". Pumpa är väll inte en så populär smak Sverige? Här blir alla galna med Pumpa ALLT. Paj, kakor, tårtor, kaffe, te. Har aldrig varit så stor "fan" av smaken. Men den har börjat växa på mig, och den här var grymm... Sorry, blev lite överlycklig där. I alla fall, hon har inte så många som kan ta hand om barnen när jag inte är här. Men vi får se! Vill också börja college här snart, och det kostar skit mycket. Får nog ta ut ett lån. Men skulle gärna vilja betala av det mesta.

Ungarna är på skolan just nu, den första kommer hem kl 14.30. Så jag har ett tag kvar. SWEET! Idag var första dagen som jag inte fått sova in. Trodde aldrig jag skulle säga det, men vad SKÖNT! Har inte kunnat sova på natten och sen har jag sovit in till nästan 12, inte för jag ville, men för att min kropp kunde inte gå upp efter jag legat I min säng och stirrat på taket till kl 2... Så äntligen är jag tillbaks på mitt normal sovschema. Upp kl 6.40, packa deras lunch, skjutsa till skolan, sen gymmet I 3 timmar ungefär! Först cardio, sen armar med abs däremellan, sen ben och jätte många squats! Jag är DÖD. Men älskar den känslan. Började göra 100 situps på den högsta lutningen Igår! Fortsatte Idag... AJ. Min mage skriker just nu, en timma efter. Kan bara ana vad det kommer kännas som imorgon...

Lots of Love,

Helena💙
Hade lite kul med en ny Photo Edit sida jag hittade!

Likes

Comments

Har haft lite svårt att sova det senaste. Ska försöka vakna tidigt imorn så jag kanske vänjer mig vid att vara trött på KVÄLLEN igen. Får se hur det går... Har pratat med en tjej som bor runt hörnet om en dag på stan snart! Så nån gång under veckan, eller helgen, ska vi dra in till Chicago och hitta på något kul! Tror verkligen jag behöver det... Min bok och gymmet har blivit mina bästa vänner det senaste... 😭 lol. Bjuder på en Godnatt Bild. Det är väll det man gör när man bloggar, eller? 💤


Likes

CommentsFika, Coffee Break, HEAVEN. Jag har lärt mig att upskatta en Fika mer och mer nu när jag har gått utan I så manga år. Men också nu när jag börjat dricka kaffe. Om man ska vara Svensk måste man ju älska kaffe, eller hur? Som dom skrev i en artikel så är Svenskt kaffe "Black Crack". Jag har vant mig vid att beställa det starkaste kaffe dom har när jag går på Starbucks eller nått annat litet Café. I USA dricker dom väldigt svagt kaffe, jag vet inte varför, men jag har det borrat in I mitt huvud att kaffe här SUGER. Mamma och Pappa har båda sätt till att om jag ska dricka kaffe, måste det vara RIKTIGT kaffe. Mamma blev SÅ glad när hon såg att dom började sälja Gevalia här. Men jag måste erkänna... Även om jag tycker att jag är en sån "badass" här I USA som dricker det starkaste kaffe dom har, så kommer det inte ens nära till kaffet Pappa gav mig förra sommaren...

Jag har en "Sweet-Tooth-From-Hell". Försöker ta mig till gymmet åtmistonde 5 gånger I veckan och har följt det rätt så duktigt! Äter inte skit och följer alla HealthFreaks på instagram. Lol. Har inte gått ner I vikt något sen jag började igen, men det är väll inte riktigt det jag är efter. Vill mest må bra, och att se bra ut kommer bara på köpet! Ehhhhh, kanske ljög lite där... Att se bra ut är väll det viktigaste för mig när jag tränar. Vill bara ha en stark kropp. Jag vill få den respekt som män får. Och det gör jag! Det är inte ofta som jag ser en annan tjej I vikt rummet. Jag lyfter rätt så tungt och jag ser när killarna lyfter ögonbrynen... haha. Men när jag kommer hem tycker jag det är väldigt viktigt att äta. Jag har slutat bry mig om hur manga kalorier jag sättter I mig och har fokuserat mer på "Clean Eating". Nu när jag är nanny äter jag som familjen äter. Min värdmamma tycker att äta organiska grönsaker och kött är jätte viktigt. Vilket jag älskar! Tycker det är jätte bra! Speciellt eftersom vi bor I USA... Vem vet vad dom sätter I kycklingarna för att göra dom feta... Men då och då bakar jag kladdkaka, eller "Kladdie Cake" som jag döpt om det. Tycker det är viktigt att ta hand om hur man mår på insidan också. Kanske inte ens insidan av kroppen, men SJÄLEN! haha. Nu låter jag helt galen... Men en Fika då och då har nu blivit min "Escape from Reality", när jag måste bort från ungarna, bort från kaoset, bort från mina tankar på framtiden, och in I min bok. Har Inga vänner än men det kommer väll! Så tills dess sitter jag ensam på Starbucks men en kopp kaffe, kaka, och min grymma bok. - Without a care in the world.

Likes

CommentsSitter på Starbucks och planerar min sommar I Sverige. Blev helt plötsligt väldigt emotionell och började skriva till Pappa. Efter jag SMS:at en och en half bok kom jag ihåg att jag kanske borde skriva det på bloggen istället.

Jag har velat bli Polis (eller något likande) sen jag var väldigt liten. Men under åren har det vuxit Ifrån mig mer och mer. Jag vill inte sitta I en polisbil hela dagen och sen skriva rapporter om allt som hände. Jag vill spela min musik, jag vill plugga jätte mycket, och jag vill se världen. Tycker det är lite konstigt att nu när jag har chansen att göra precis det jag alltid vetat att jag vill, så har jag ändrat inriktning. Eller inte ens ändrat inriktning, jag VET BARA INTE! Just nu går jag inte ens I skolan. Jag är bara Nanny. Det är väll rätt så perfekt ändå. Tar liten paus för att bestämma mig for vad FAN det är jag vill! Men ändå, känns som att jag inte kommer någon stans I livet! Så I stället för att kola upp möjligheterna jag har här, så vill jag bara skriva om det, och kolla upp hur mycket flygbiljetter till Indien kostar. Jag vill bara se världen. That`s all I want. Borde väll spara ihop pengarna, med det är jag inte särskilt bra på heller! haha.
Vi får väll se hur det går...

Likes

Comments

Som ni kanske vet, eller inte vet, så har jag börjat som Au Pair här I Chicago, IL. Har bott här I exakt tre veckor Idag och tycker jätte mycket om det. Min värdmamma är en ensammamma som jobbar som sjuksköterska. Dagarna då hon är på jobbet börjar hon kl 7 och kommer inte hem tills kl 21. Så jag har blivit väldigt mycket bättre på att planera och laga middag. haha. Har sen dess köpt två kokböcker och laddat ner Appen "AllRecipes" på mobilen. Barnen är 5, 8, och 11 år gammla. 5 åringen går bara på förskolan 3 dagar I veckan, Mån, Ons, och Fre. vilket betyder att om min värdmamma år på jobbet Tisdag eller Torsdag, får jag ingen lung och ro tils kl 9 på kvällen. man kan saga att "Lets take a rest" är mina nya favorit ord. När hon kommer hem brukar jag oftast dra mig upp till mitt rum där jag gömmer mig resten av kvällen med en god bok. haha. Eftersom jag bara bott här I tre veckor har jag inte så manga vännner. Det är mnog det enda som saknas. Lördag kväll satt jag uppe och kollade på YouTube videos med mitt Svenska godis som jag hittade I en liten Skandinavisk butik I Geneva, IL. Jag har hittat några barer där jag kan spela Open Mic, men alla som hänger där är redan 21 och vill köpa drinker åt mig haha. Vilket jag inte har något emot! Men jag vill inte riskera att dom bliv tagna av polisen på grund av mig haha. Ouch. Jag kan redan se Rubrikerna: "New girl put all local musicians in JAIL". - Nej tack, jag är 18. Har funkat rätt så bra hit tills. lol. Till och med efter jag berättat att jag är 18 har alla varit jätte vänliga! Alla älskade min music och ville att jag skulle komma tillbaks och spela!
Jag trivs jätte bra här! I just need a social life...

Likes

Comments

A little less than 24 hours left in Alpena... Not even done packing yet! It just all feel so unreal. Can't believe it. My closet is a little naked now though. Making progress. This weekend my family is coming down with me and will be staying until sunday. We'll be getting all of the touristy stuff over with while they're there and making sure i dont get lost on the Metra or something... SCARED! But excited at the same time. It's pretty crazy.

well, wish me luck i guess!

Likes

Comments

PLEASE check out our new slideshow with my song Soul. I hope you all like it!


Likes

Comments

Flyttar till Chicago om 2 dagar! Fattar inte hur fort det har gått. Pojkvännen är inte särskilt glad... Men vi får väll se hur allt går. Kanske hatar det.. men det tror jag inte haha. Är väldigt redo att se världen med mina egna ögon.

Ush vad jobbigt det var att skriva på svenska. Måste öva mer...

Men idag ska jag ha ett till "Wrap Party". vilket betyder att jag kommer äntligen få lite mer pengar till resan. Har ju inte haft nått jobb i nästan 3 veckor! Planerade lite dåligt där... Sitter här och dricker mina Greens. Hoppas att dom tar hand om förkylningen...

I hope my Swedish wasnt too terrible... Until next time! no

Helena Antoni

Likes

Comments

Hey guys! Sorry i havent written you guys in quite some time... well, heres a quick update on my life: I graduated! I got two jobs, i decided to move back to sweden, i quit two jobs, and now im moving to chicago instead... Yes, yes. i realize my life is extremely confusing and I'm very indecisive. but thats okay! caus I'm only 18... and i do what i want... right?

So, anyway! Here's my reason back on this site; ive recently decided to sell Products called 'It Works'. We sell a body wrap that is completely 100% botanical that attacks your toxins in your fat cells and therefore Tightens, Tones, and Firms with every use. You can use a wrap every three days because it continues to detox for up to 72 hours. Last week i had a girl at my Launch Party lose 5.5 inches!! Thats a crazy amount... I also found out that we have a headquatrers in Stockholm Sweden. Therefore the shipping and handling wont be outrageous.

Questions? www.facebook.com/wrapthatnow

Wanna Order? www.helenaantoni.myitworks.com

Seriously guys its amazing. A company wouldnt grow 500% in the past year if it didnt work... It's not a miracle cure. I don't believe in instant results. thats sketchy. But this stuff is all natural, and it wont work if you go eat a cheeseburger right after... I see it as a good complement to your daily work out. theres so many products for everyone...  Love it.Likes

Comments