Header

Dag 15- Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 5 sångerna och vad dessa betyder för dig.

Dag 16- En till bild på dig själv.

Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.

Börjar med låtarna.
1. Markus krunegård- samma nätter väntar alla
Alltså jag vet inte riktigt vad den betyder för mig men jag blir ganska glad av den för den påminner mig om hur långt jag har kommit.

2. Crystal castles- Untrust us
Den här låten har sååå många fina minnen, den påminner mig bara om Becca och när hon färgade halva håret rosa innan halloween förra året haha.

3. Broder Daniel- Shoreline
Den här låten betyder så himla mycket för mig, hela bandet betyder sjukt mycket för mig men "shoreline" är ju klassikern. Man blir aldrig trött på den.

4. Blink-182- first date
Haha den påminner mig om mupp för det var han som "visade" den för mig. Den betyder ingenting speciellt men jag blir oftast på bra humör när jag hör den.

5. Broiler - Vannski
Påminner mig bara om mig och Becca i somras, och om Charlie.

Dag 16


Dag 17
Skulle vilja byta liv med någon riktigt känd person för att se hur det är att ha alla fans efter sig och så, haha. Men jag vet inte med vem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har missat några dagar nu under helgen så jag gör dom nu.

Dag 11- Mitt första julminne.
Jag har faktiskt ingen aning, kommer ihåg att jag och mamma firade jul hos morfar (men det är ingenting speciellt jag kommer ihåg) fram tills att hon träffade Niclas då började vi fira med Niclas mamma varje år.

Dag 12- När och varför började du blogga?
Haha wow..jag har haft så många bloggar och började blogga när jag var typ 11 bast, tror jag började med det då för att det var spännande och kul att lägga upp fula cam-bilder från datorn och skriva om vad man hade gjort med sin fjortis kompis under dagen. Haha

Dag 13- En bild hemifrån & Dag 14- en bild på dig och din familj

Eftersom att jag bor hos mickis nu så får ni en bild på mig från igår och bilden på familjen är tagen på mamma och mickes bröllop, dock är inte alla med eller syns på bilden tyvärr.

Likes

Comments

Det är väldigt olika, jag har liksom inte en viss låt till alla dom tillfällena men jag lyssnar oftast på Håkan Hellström eller Markus Krunegård när jag är super glad eller på peppigt humör och när jag är arg så tänker jag inte ens på musik, då är jag bara arg haha. När jag är riktigt ledsen så är Three days grace- Never too late den bästa låten eftersom att det finns så mycket minnen i den för mig och så är den riktigt bra också.

Likes

Comments

Har missat ganska många dagar men fortsätter bara ifrån vart jag var så kör på dag 8.

Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?
-Komma upp i tid till skolan, äta frukost varje dag och överleva!
Varför? Jo för att allt det är viktigt haha. Komma i tid till skolan känns bra och frukost måste jag äta för att jag inte äter lunch i skolan och överleva för att hur ska jag kunna komma i tid osv om jag inte lever liksom?


Kort om veckan kan jag lika gärna ta också när jag ändå sitter på bussen påväg till skolan.
Mickis mamma åkte till Spanien i söndags så nu ska vi bo ensamma tills i slutet av den här månaden. Hittills har det faktiskt gått bra och vi har haft sjukt kul under lovet även fast vi inte har gjort speciellt mycket haha. Vi har typ "festat", sovit, ätit och haft det allmänt mys bara! Mitt hår har bland annat blivit rosa/lila pga att vi hade tråkigt och hade färg hemma men det är väl sånt som händer när vi har tråkigt och är spontana.
Vi köpte också Bråvalla biljetterna i onsdags/torsdags så nu vet vi verkligen att vi ska dit och det känns bara sjukt najs!

Likes

Comments

Dag 06- Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?
Dag 07- En bild på dina gummistövlar

Min favorit-superhjälte är helt klart Finn från Adventure time, för att han är så himla gullig och snäll plus att programmet/serien är sjukt bra 😊​ 

Och alltså jag har inte ens ett par gummistövlar om man inte räknar med dom som jag köpte för ca 6 år sen och är för väldigt för små nu 😂 

Likes

Comments

Dag 05- En bild från någonstans du har varit.

Eddys fontän!

Likes

Comments

Dag 04- "En ovana som du önskar att du inte hade"

Önskar bara att jag inte hade som ovana att inte kunna komma upp på morgonen samt inte vakna av väckarklocks-helvetet- Det är riktigt jobbigt alltså 💔


Känner att det vart dåligt med bilder med den här "dag 1-30​" saken så ni får en bild från idag.

Likes

Comments