Hverdag, Min hverdag som kronisk yk

Jeg er ikke ferdig med bihulebetennelsen ennå, så formen har vært som så i det siste. Ikke klart stort, men har hatt et par fine dager nå hvor ting har vært litt bedre... Men.... Nå har korsryggen min begynt å svikte og noen ganger føles det som at hele ryggen skal låse seg helt og jeg har så mye smerter i beina. Så er det ikke det ene her så er det det andre. Skal visst få alt mulige greier.

Har ihvertfall hatt en koselig helg. Vi fikk besøk av mamma og pappa på lørdag og på søndag var det så nydelig vær, så vi gikk en tur langs strandpromenaden ved havna her i Larvik. Vi lekte litt på stranda, fant skjell og kjente på vannet. Dro videre til byen og de små fikk is og lekte litt på lekeplassen der.

Også har jeg jo helt glemt å nevne at på fredag var jeg og tok synstest, for jeg har begynt å se så dårlig. Jeg ser jo nesten ikke hva jeg skriver her. Så briller ble bestilt så nå gleder jeg meg til å få de så jeg kan se litt normalt igjen.

Nå er det straks kvelden her i hus og jeg skal bare slappe av resten av kvelden.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hekling, Hverdag

Igår begynte bihulebetennelsen å komme tilbake igjen og idag verker hele hodet og ansiktet. Blir visst aldri kvitt det der, utrolig slitsomt da det de så smertefullt.

Igår var vi i barnebursdag til en venninne av Billy og det var kjempekos. Godt å komme seg ut litt å treffe venninnen min litt også. Hun har også en liten gutt på 6 måneder så det ble litt babykos igjen. Verdens nydeligste lille gutt.

Idag er det bare slapping også håpe at betennelsen snart forsvinner igjen.

Likes

Comments

Hverdag, Hekling

Jeg har jo vært veldig syk, bihulebetennelsen spredde seg til øyet og en periode så jeg omtrent ikke noe på det ene øyet, men nå er det heldigvis bedre og utmattelsen har også blitt litt bedre, så da blir det en fin påske allikevel...

Så det har altså ikke blitt gjort stort her siste tiden da jeg ikke har orket noenting. Men nå kommer altså snart mamma og pappa på besøk så det blir kos! Så får vi se hva vi finner på og hva dagen bringer idag. Blir sikkert masse kos også skal vi ha mammas kjøttkaker til middag. Nam nam!

Igår lagde jeg og Billy litt påskepynt og han fikk pynte to egg som jeg hadde heklet. er jo så koselig å pynte med noe som de små har laget. Vi skal også ut å samle litt kvister etterpå som vi kan pynte, så blir det så bra.

Ønsker alle en god påske!


Likes

Comments

Min hverdag som kronisk yk, Hverdag

​Nå er jeg så utrolig lei... Lei av å ha null energi og ork. Lei av smerter konstant, aldri en dag uten sterke smerter, pluss alt det ekstra man får... Lei av å føle at jeg ikke strekker til... Lei av å bare omtrent være inne. Jeg har så lyst til så masse, men kroppen har sagt helt stopp nå og de timene jeg er våken, føler jeg meg bare helt utmattet... 

Jeg sover bort hele kvelden, hele natten, våken noen timer for å få de små i barnehagen og spise mat. Så sover jeg litt igjen... Og da er det å forberede seg på å hente de små igjen... Og så fort de er i seng, ja, da er det ikke lenge føre jeg sovner igjen... 

Jeg liker absolutt ikke hvordan de siste dagene har vært i forhold til utmattelsen. Skulle da tro at det fantes begrensninger på hvor mye man kan sove? Minstemann er hjemme idag, litt forkjøla og vi sovnet på sofaen, våknet vel for en time siden og like trøtt er jeg. Tror jeg kunne lagt meg til å sove igjen... 

Nei, nå håper jeg virkelig på bedre dager snart... 


Likes

Comments

Hekling, Hverdag

Jeg har vært helt utslått i flere dager, for plutselig slo bihuletennelsen ut igjen for fullt og det er jo så vondt. Nå fikk jeg heldigvis en sterkere antibiotika så da håper jeg virkelig på bedring snart og at litt av energien kommer tilbake, for jeg sover og sover om dagen. Idag har det vært bittelitt bedre, men venter fortsatt på at energien skal komme tilbake igjen så jeg orker litt for nå har jeg omtrent ikke orket noenting å det er så kjedelig. Og jeg savner å ha energi til å kose meg litt med barna. Det blir vel bedre dager snart...

Føre disse sykedagene rakk jeg å hekle meg noen kluter. Har blitt noen flere enn på bildet, det går jo så fort å hekle en klut, så nå tenkte jeg hekle meg noen spisebrikker om jeg orker også. Har jo så masse garn liggende og nå når jeg ikke tar bestillinger lenger må jeg jo få brukt opp alt garnet.

Nå skal jeg ta meg en dusj også skal de små hentes i barnehagen. Og da går det vel i full fart noen timer føre de skal i seng.


Likes

Comments

Hverdag, Interiør

​God morgen! 

Her har vi vært våkne siden klokken 7, vi har bare kost oss og tatt det helt rolig og sånn blir vel dagen her idag også. Skal lage pannekaker etterpå, men utenom det er det ingen planer for dagen. Oliver er jo litt forkjøla og jeg er bedre av bronkitten, men siste dagene har jeg vært verre av bihulebetennelsen. Og det er jo så vondt, så får se hvor mye jeg orker idag. Jeg orket faktisk litt igår, men sov også to ganger iløpet av dagen. Det skjer jo aldri så er nok lit sliten om dagen av alle plager. 

Jeg gleder meg iallefall til litt kos med de små idag, blir vel litt små aktiviteter også leke masse. 

'Fikk ordnet på soverommet igår, og fikk byttet på sengen og litt diverse. Er jo så godt å legge seg i nyvasket sengetøy og igår ble det stjerner og litt bling. 


Likes

Comments

Hverdag, Interiør

Greit at jeg har lagt på meg litt i det siste (får masse vann i kroppen pga medisiner og jeg eser ut) og dette har visst Billy lagt merke til. Han var Batman, pappa Spiderman og mamma Hulken...

Jaja, hadde jeg bare hatt de samme kreftene så.

Her startet dagen kl 6, da kom Oliver opp i senga og vekte oss. Så her har det allerede vært full fart en god stund. Jeg skal straks få i meg litt frokost også får vi se hva dagen bringer.

Gårskveldens kveldskos. Jeg virkelig elsker denne isen!!!Likes

Comments

Hekling

Ingen tvil om at det alltid har vært mine favorittfarger. Det er også de fargene som jeg bruker mest til heklingen. Lyse farger. Har aldri vært noe glad i mørke farger. Elsker også barneklær i lyse farger, men nå som eldstemann elsker "Batman" og " Spiderman" osv, så må jeg bare legge det fra meg.


Likes

Comments

Hekling, Min hverdag som kronisk yk, Hverdag

Nå kjenner jeg meg veldig rastløs, samtidig som jeg ikke orker noenting. For ofte "smerteanfall" som jeg kaller det. Får skikkelig hodepine og hele kroppen får helt forferdelige smerter. Idag var det heldigvis ikke det verste jeg har hatt, så nå begynner det å bli litt bedre, men skulle gjerne vært foruten.

Om jeg får litt ork skal jeg gjøre litt husarbeid og hekle litt. Savner de dagene hvor jeg orket å hekle mye. Nå går det supertregt og det er virkelig kjedelig å ikke orke å drive med det man liker best. Men ser dårlig ut enn så lenge idag.

Jeg vil så gjerne skrive masse, men hjernen min har tatt ferie i det siste. Klarer verken å tenke eller konsentrere meg. Ene sekundet logger jeg inn her og vet hva jeg skal skrive om, så skal jeg sette igang og da er det borte like fort. Men det finnes heldigvis en grunn og det er at når man er kronisk syk med så mye smerter så jobber hjernen så mye med smertene at det tar over alt og det andre slutter å fungere. Før husket jeg absolutt alt, nå føler jeg meg til tider senil.

Men.. Nå skal jeg prøve å iallefall få tatt oppvasken.

Ønsker dere alle en fin dag!!


Litt av mine heklerier: ​

Likes

Comments