💓 Kollar ni på Paradise Hotel? Jag följde 2013's säsong till punkt och pricka, missade inte ett avsnitt. När det kommer till 2014 och 2015 minns jag i ärlighetens namn knappt hur mycket, eller lite, jag kollade. Men det året b.l.a Samir var med (2013, alltså) följde jag det dagligen... ​men Samir är ju Samir❤😉

​Kan säga att jag kollade 10-15 minuter (max) av första avsnittet av årets säsong, sen klickade jag ner att. Det enda jag såg var liksom in-zoomade rövar och magrutor! Trevligt. Fast nej. Vill jag se nakna män och kvinnor ha sex så kollar jag porr.

Finns så mycket jag hellre kollar på en Paradise Hotell, till exempel på ''Tova testar vuxenlivet'' (på SVT-play), eller ''Wild Things Sweden'' där kändisar (?) springer runt i skogen med djurdräkter (?) eh ja, det låter sjukt, men ja, det är nog det som är meningen också.

Och jag hoppas av hela mitt jävla hjärta att det ​inte ​sitter en massa minderåriga pojkar och flickor som ser upp (!?) till dessa tjejer och killar bara för att de är med i TV.

(Man kan ju dock absolut vara en förebild som deltagare i Paradise hotell, om man liksom gör något utanför TV-rutan också, t.e.x samlar in pengar, tar upp vettiga ämnen på sociala medier, e.t.c.). 💓

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I söndags fick jag höra (läsa, om jag ska vara bokstavlig) att jag är ''ful'', ''äcklig'', fet och att jag borde träna. Men det slutar inte där. Jag fick dessutom höra att jag leker känd. Och att alla ''vet vem jag är''.

Frågan jag ställer mig är att det, om så nu är fallet, borde vara ett faktum? Eller? Jag menar, är det inte lite att säga i mot sig själv att först i fråga sätta att jag ''leker känd'' och att sedan skriva att ''alla vet vem jag är''?

Jag tänker väl som så här att jaha, är jag inte lite känd då eller, om nu alla vet vem jag är?

Detta är inte funderingar utifrån mina personliga tankar om mig själv, utan funderingar utifrån vad denna killen skrev till och om mig.

För två och ett halvt år sedan var det inte en jävel som brydde sig om vad jag sa.

Jag kommer aldrig glömma när jag satt ensam i korridorren i gråa mjukis och håret (flått-igt som fan) uppsatt i en knut. Ibland hade jag fult ifyllda ögonbryn. Det såg för jävligt ut, och det är och var jag fullt medveten om, men vad mina jämnåriga uppenbarligen aldrig fattade var att det var det som var själva meningen.

Jag menar, någon ska ju liksom ge det här med att spräcka dessa jävla normer om hur man ''ska'' se ut och inte ''ska'' se ut en ärlig chans. Jag lyckades uppenbarligen ganska bra med tanke på hur många det var som påpekade hur ful jag var.

Åter till killen som klagade och i-fråga-satte min ''hybris''. Grejen är den att det är lätt att leka bra, jag vet det, för jag är sådan själv.

Jag känner mig liksom så jävla bra.

Inte alltid, men ofta. Jag tycker visserligen att man kan slänga hybris och nonchalans åt helvete, men jag tycker också människor som kommer med elaka påhopp ska sättas på plats... för det är aldrig okej att bete sig som ett rövhål.

Så jag tänkte att jag kunde ta och berätta vad jag verkligen leker just nu. För ja, jag leker. Vet ni varför?

1. Man blir aldrig för ''vuxen'' för att leka.

2. Livet blir roligare om man leker.

3. Somliga fick aldrig leka ordentligt under sin barndom, för somliga fick ta blodprov och kissa i muggar och äta medicin som barn. Jag leker nu istället

Som sagt, hybris och nonchalans kan man slänga i väggen. Vad jag verkligen leker är med den minst sagt underhållande tanken på att jag på två år nått ut till tusentals fler människor med mina tankar och åsikter än antalet tjejer killen i fråga gett orgasm under minst fem år.

Förstår ni poängen? Att liksom se sig själv som någon jävla sexgud och brudmagnet och ändå i-fråga-sätta andras ''självgodhet''.

Jag må vara en bitterfitta (ibland), så kids, bli aldrig som jag. Eller jo, förresten, bli som jag! 

Skyll er framgång på er själva, var aldrig nonchalanta, tackla fördomar och låt aldrig någon någonsin trycka ner er.

Likes

Comments

MAIL >> hejronneby@outlook.com 

FACEBOOK >> Hej Ronneby


Likes

Comments