Header

​God morgon! Ligger just nu i sängen och lyssnar på min bråvallalista. Blir helt lycklig och vill tillbaka. Vaknade innan åtta och var på så bra humör. Bortsett från ryggen som festivalandet förstört, men det var så värt det. 

 Det känns så konstigt att vakna ensam i en stor säng och inte i en kallsvettig husvagn med fyra andra. Det Känns konstigt att äta frukost själv på balkongen utan att alla möjliga ramlar förbi och hänger lite. Herregud som jag saknar det. Ska fixa alla bilder och så kommer det en bildbomb inom kort. Jag hade ju ingen mobil under 4/5 dagar så här ska det stjälas. 

Nu ska jag dricka upp kaffet och titta på ett avsnitt av OITNB. Lite senare kommer Mamma förbi efter jobbet och fikar, sen åker jag till Nathalie.  Måste även hinna med att lyssna på Clara Henrys sommarprat, lyssnade på Anna Mannheimer och Peter Apelgrens förut och herregud vad jag älskar dom. Grät som ett barn till Peters kärleksförklaring till Anna som väntade utanför rummet för att hon tyckte det var så pinsamt. 

xx

Likes

Comments