View tracker

Tjihoo!! Denna dag har endast ägnats åt jobb. Det var inte så mycket folk idag dock och eftersom jag jobbade med @philippanilssons så flööög tiden iväg, lyx att jobba med bästis<3
Nu är jag iallafall hemma och har druckit glögg. Fick flambera mammas crème brûlée vilket var väldigt skoj, har nog en liten pyroman inom mig haha.
Hoppas ni får en kul eller mysig lördagkväll beroende på vad ni hittar på. Själv ska jag bara ligga i sängen och Netflixa.

Kram :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äter aldrig frukost på vardagarna längre då jag alltid prioriterar sömnen. Tycker dock att det är den godaste måltiden på dagen, föredrar verkligen frukostmat framför "vanliga rätter". Så idag när jag var ledig såg jag till att fixa nåt extra gott hehe. Låter bilderna tala men alltså, vad slår nybakade lussekatter?!? INGET mina vänner, inget.
Kollade även dagens avsnitt av julkalendern och satte sedan på Gilmore Girls, bästa<3
Mysig morgon som sagt :)

Likes

Comments

View tracker

Dagens humör: Avslappnad.

Dagens borde: Plugga lite.

Dagens frisyr: Smutsigt och utsläppt haha.

Dagens klädsel: PJ all day, everyday.

Dagens planer: Måla en tavla och eventuellt fika med en vän.

Dagens materiella "vill ha": En svart Balenciaga i mocka.

Dagens längtan: THAILAND!!

Dagens superlängtan: Typ studenten haha.

Dagens låt: Pärlor med Håkan<3

Likes

Comments

Hej på er!!

Torsdag idag men eftersom jag har studiedag imorgon så känns det som fredag. Gårdagens innebandyturnering gick bra och mitt lag kämpade in i det sista, ingen prispall dock, men det var verkligen jättekul ändå!! Vi hade somsagt temat "Svenska Landslaget" och det var så kul att alla satsade på utklädnaden, även de andra lagen. Vi såg både spöken, pikachu's, hippies och disney prinsessor.

Idag slutade jag runt 14 och åkte sedan in till Täby Centrum för att köpa taveldukar som man kan måla på. Den kreativa sidan av mig ville komma ut så vi får se vad det blir. Efter det så skulle pappa komma och hämta mig men det tog ett tag så jag strosade runt i butiker under tiden. Fick med mig ett nytt mobilskal och lite saker från Mango.

Hoppas ni får en mysig kväll nu så hörs vi snart
;)

Likes

Comments