Header

A friend of mine that I decided to share this blog with told me that I should start writing in English because it would attract more readers. But then I thought "I don't even have any readers now, so why attract more readers?" Shout out to the 2-3 readers that I have though 🙌🏾. My aim for this blog (as I have stated before) is for me to have something to look back on in the future alongside being able to share it widely.. Perhaps.
So I'm gonna give it a shot.
Althoughhhh, I really like to type in Swedish because it gives me the liberty to use all the Swedish slang that I usually keep in my extremely tidy vocabulary😉.

Here we go..

Came back this morning from my 14th trip to the magnificent city of Singapore. Though I have done so much there, there is still so much left. This time I decided to go to the very top of the Marina Bay Sands, and visit the Sky Bar called "ce la vi". The weather was definetely not the "Sky bar-typeofweather" however I really felt like who cares..? Surely, I'm not coming to this city to stay in my room. (Mind you I had slept through my alarm 3 times that evening lol.) I went up to the top, feeling a wee bit awkward because everybody up there were in groups or atleast in pairs. But I just thought to myself "Hey, whattaheck? We come to this earth alone and we're sure gonna depart alone aswell so.. 😆".
I stayed there for a while and admired this amazing view that really could not get any justice on my wackedy wack-wack camera. Tbh I don't even wanna upload the pics because they are so bad.. doesn't mean that I ain't gon do it doeeeee!!💃🏾💁🏾
Later, as I was going back to my hotel (around midnight) I found some Lights.. some selfie Lights. And I decided to make use of them.. dangit.


How selfish of ME to take so many selfies of ME?😬😬.
It might have been the glow though. It was so humid that I was just the clammiest that I had ever been lol. I wuz feelin dat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag! Hemkommen några timmar sedan från Tokyo, Japan! Extremt tacksam och ödmjuk över att få kryssa Japan från kartan. Ibland måste jag verkligen påminna mig själv om hur många länder jag har besökt, ställen som jag inte ens vågat drömma om förr.
Vi flög till Narita, verkligen långt ifrån centrala Tokyo. Vill man hamna centralt direkt bör man använda Hanedas flygplats. Från 7 på morgonen tills 6 på kvällen gick jag/vi runt på Tokyos gator, jag hade såååå ont i fötterna att till slut kunde jag verkligen inte ens prata längre. Jag ville typ kräka av smärtan XD. Det första vi gjorde var att vi åkte till Shibuya, det var inte alls 'busy' som det säkerligen är på en vardag (det var en söndag). Efter åkte vi till Chiyoda (The Imperial Palace) det var jättefint där och man kunde ta så många fina bilder, dock så blir det aldrig lika fint på bild så det är egentligen bäst att ba SKIPP bre! För att avsluta dagsresan så yrade vi runt på Tokyos station i 1 timme för att hitta vår buss.  När vi sedan hittade den (klockan 15) så köade vi tills klockan 16. Sedan tog bussresan typ 1h 15 min. Efter väntade vi på en annan buss i 20 minuter, den tog 15 min till vårt hotell. Hann precis tillbaka för 'wake-up call'. Lol.
Flygningen dit tog omkring nio timmar, tillbaka tog det nästan 13h. Det är inte riktigt min grej va🙄gillar verkligen inte att resa långt, däremot måste jag säga att japanska passagerare är verkligen HEEEEEELT underbara. Det är verkligen en ära att servera de. ❤️😊❤️😊. Arigatooooooo gozimazu!!!

Likes

Comments

En dröm, DRÖMMEN, gick i uppfyllelse när jag fick sätta fötterna på Maldiverna. I tvåan på gymnasiet gjorde jag, Josse, Natti och Sille en redovisning för klassen och vi skulle sälja en resa till Maldiverna.. om jag minns rätt. Möjligen så var vi en resebyrå. Det var Natti som introducerade Maldiverna för oss. Jag visste iallafall inte vad det var.
Fem år efter, I finally got there, with God's grace💙.
Vilket dygn, så fort vi kom till ön som vi skulle spendera dagen på så somnade jag i en solstol i skuggan. Vaknade efter ett tag och nästan alla mina kollegor var i vattnet i en transvärld. Det var verkligen som att alla hade glömt bort exakt allt, och det enda som fanns var nu. Allt gick typ långsamt, du vet när man svänger med armarna fram och tillbaka med ögonen stängda. Så var det. Vilken dag. Mat och dryck var inkluderat i priset som vi betalde och det var SÅÅÅÅÅÅÅÅ värt deeeeet. Bästa dagen, fifan. Tror att jag tog max 12-15 bilder, så vet man att man har det bra. Mobilen bort.

Likes

Comments

Mina vänner! Har precis kommit hem från en 14 timmars flygning 😩 I ain't doing it again. Men jag svär, jag svär.. DET var värt det! Träffade min mammas småbröder i Seattle som jag inte har sett sedan jag var 7,5 år gammal, alltså 15 år sedan. Wow! Vilken känsla, fällde faktiskt 1 kanske 2 eller 3 tårar. Jag kände att det verkligen var dags, vill inte ångra mig en dag, att jag inte tog chansen att träffa mina morbröder efter alla dessa år, när jag kan få göra det gratis och tjäna en slant samtidigt. (med all ödmjukhet 😌) .

Hade en sjukt bra vistelse i Seattle. Fruktansvärt trött var jag, med en hel del jetlag i kroppen, men en riktigt bra layover. Regnade från början till slut men vad gjorde det när man faktiskt var klädd efter väder 😁.

Inte bara umgicks jag med familj men jag och en kollega åkte till Museum of Flight. De som känner mig bäst vet att jag alltid haft en viss kärlek för flygplan, alltid kollat upp i skyarna och undrat vart flygplanet är påväg och vart det kommit ifrån!
Man fick gå in i Air Force One (presidential aircraft) som John F Kennedy brukade glida runt i😎 de va f1!

Och sist men inte minst! Jag fick sätta händerna på en varm choklad i världens första Starbucks! Hehehehhehehehe

Likes

Comments

Efter min vända till Genéve så blev det en till ca 4 dagar efter. Tänkte uppdatera lite bilder från den också! Hade jätteskoj med jätteskojiga kollegor. Jag träffar verkligen jättefina människor (ofta). Och om man gillar någon lite "mindre" så är det lätt att ignorera de, for the rest of my life 😂❤️

Likes

Comments

Häromdagen kunde jag gladeligen kryssa Genéve ifrån listan av städer jag velat åka till! Var så himla glad att jag skulle få åka dit och hade så himla höga förväntningar pga att jag älskar Zürich så mycket, men det var faktiskt ganska annorlunda från Zürich. Det var absolut jättefint och hade "bergen i horisonten" vilket är ett drag som jag älskar men... Nothing beats 💕Zürich💕. Hade en väldigt trevlig fredag eftermiddag i Genéve och vi gick runt en massa som vanligt. Faktiskt längesen jag var ute med såhär många kollegor, föredrar ofta att vandra ensam eller med kanske en person. Finns inte många som är lika coola som mig✌🏾️. Ja, du kan få läsa den meningen igen för att säkra dig.

Jag såg Jet d'eau som jag velat se ett tag och det var verkligen tur att det var igångsatt för många gånger är den av!
Jag rekommenderar verkligen Schweiz om man gillar hiking och natur. De har den sortens natur som jag har fått hjärta för, berg och sjöar. Sverige har också massa natur men inte exakt den sortens natur som jag dras till. ❤️

Men vad jag älskar aaaaallllra mest med Schweiz... CHOKLAD!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

PS. Det är en jäkla dyr stad! Som dessutom är fransktalande men de flesta kan engelska.  Däremot är Zürich tysktalande. DS

Likes

Comments

Har ingen aning vad som fick mig och min kusin Sajo (by marriage) att fara till Utrecht från Amsterdam. Antar att vi ville prova på något annat, hon bor i Maaatricht, södra Nederländerna men hade några dagar i Amsterdam.
Väldigt kompakt liten stad, inte alls långt ifrån Amsterdams flygplats (Schiphol). Säkerligen tog tågresan max 30 minuter, +/-.
Vi tog tyvärr inte så många bilder på staden, blev mest selfies LOL. Vi körde på hennes snapchat och man fattar ändå lite ((((IBLAND)))) varför folk använder dessa filter, man blir ändå liiiite söt😂.
Vi gick runt där några timmar och njöt av stadens antiker. Synd att tiden gick så fort.
Ser framemot att besöka andra städer i detta enastående land, som har en fantastisk charm! (How bout dat?)

Likes

Comments

Fick besökt Kina för första gången i hela mitt liv. Alltid lyckats ducka för dessa flygningar men det var något med Shanghai som tilltalade mig och jag var väldigt glad att jag fick åka dit. Såg säkert inte ens 0.5% av vad staden har att erbjuda men I liked it! Språkmässigt är det extremt svårt att kommunicera. Jag kände till och med att kroppsspråk nästan inte fungerade ibland, lol😂But look at me now. I'm here still standing😂bodylanguage or no bodylanguage.
Ofta väljer jag att spendera tid ensam på layovers men i Shanghai fick jag sällskap av Mikkel, en dansk kollega som fick mig att skratta minst två gånger per minut, he's a sweetheart❤️ . 31 timmars layover gör så stor skillnad från 24h. Man har verkligen tid att sova, äta och utforska! Känns brao!!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️💕💕💕💕💕💕

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått besöka Paris! Aldrig varit där förr, detta året blev första året för mig att besöka Frankrike, vilket nästan är lite ironiskt för att jag kan lite franska, inte flytande, absolut inte. Men jag kan på sätt och vis ändå kommunicera och fransmän säger alltid att jag är duktig 😝😝så nu fick jag äntligen använda lite!

Kom fram till Paris på kvällen vilket innebar att jag hade hela nästa dag på mig att utforska staden. Jag var en av de få som aldrig varit där förr, självklart ville jag se Eiffeltornet så jag tog en karta från hotellet och så påbörjade jag min resa mot staden, hehe. Påvägen dit hann jag också förbi Notre Dame. För mig var det helt otroligt att se för att när jag var liten så älskade jag filmen "Ringaren i Notre Dame" och nu fick jag sa Notre Dame IRL. I just couldn't believe it.
När det kommer till Eiffeltornet så räckte det för mig med att se det utifrån så jag gick inte upp, det var lika fascinerande för mig. Jag gillar inte köer osv, folkmassor är inte heller en höjdare för mig, får bli en annan gång (kansskeeee, lol).

Likes

Comments

Hej! För snart ett år sedan (17 september, also my bday hehe) åkte jag och min älskade far till Zanzibar. En ö som tillsammans med Tanzania förr kallades för Tanganyika. Men nu är de två länder för sig, dock vill vissa fortfarande säga att Zanzibar tillhör Tanzania.
Min far flög från Manchester till Dubai. Spenderade en natt här och nästa dag flög vi till Dar Es Salaam, Tanzania. Därifrån flög vi ca 20 minuter över till Zanzibar. Det är också möjligt att ta båt över, men det tar lite längre tid och vi ville såklart ha mer tid där för vi inte hade så många dagar på oss.

Vi stannade där i fyra dagar, jag och min pappa❤️. Vi umgicks och spenderade tid, var på stranden, gick på Spice Tour, åt mat. Extremt tacksam för denna tid vi fick tillsammans.  Sen fick vi de två sista platserna tillbaka till Dubai på ett överbokat plan (sällan..) och så blev det en natt till i Dubai. Han skulle egentligen plugga tbx till Manchester nästan direkt efter vi landade men vi ändrade hans biljett så att vi kunde få lite tid tillsammans nästa dag❤️ Älskar honom sååååå.

Skulle rekommendera detta starkt, ensam eller med sällskap. Hade jag inte haft med min pappa så hade jag absolut åkt ensam, ensamtid är gott.

Likes

Comments