Jag åt jerk chicken igår det var super gott!!!! Efter det stack jag till Eaton Center och lalade, vi promenerade hem och stannade vid ett café som heter Crepes Café. Jag överdriver som alltid och beställer en med nutella och vaniljglass och en annan med salted caramelish och såklart en double americano. Det var det godaste promenerade hem väldigt belåten.
Natten för den del blev väldigt lång fick knappt 1h sömn och så var det skola. Var en zombie haha men överlevde som alltid vilken överlevare jag är haha lool.

Kom hem och lagade stektris med massa grönsaker och kyckling, vid sidan om hade jag tillagat en soppa. Väldigt belåten men inte som mammas mat ofc..
Kram

  • Toronto

Likes

Comments

Hur kan detta ens vara möjligt? Den globala uppvärmingen är på en helt annan nivå här borta. Fattar ingenting haha.

  • Toronto

Likes

Comments

Solen skiner fortfarande och jag ligger inne med en inte så nådig smärta.
Sängliggande, inte skönt.
Men men Life.

Denna sommaren längtar jag till, ska verkligen njuta till fullo. Och första sommaren på 3 år kommer jag och min bästavän vara inne i varandras röv utan att den ena eller andra måste åka iväg någonstans.
Slutet av sommaren kommer vi att leva lyckliga tillsammans - längtar.
InIn you rock My world.

  • Toronto

Likes

Comments

Har tyvärr bara tvättat och varit på dejt på Wahlburgers med Viola haha, fuskisar. Milk and honey hela helgen fram och tillbaka fram och tillbaka. Rekommendera verkligen boken!

Vädret här oboy jag har suttit med kort armad och njutit av solen bara och mitt fantastiska liv hahahaha...
Röd dag här imorgon, familyday.
Ska ha en familyday med mina Torontopepps ute i solen och bara leva för stunden utan bekymmer. Sjukt hur solen påverkar en så positivt. Älskar solen4lajf!
Tillbaka till minus grader snart och då kommer depressionen tillbaka haha well well livet går vidare, inte ska man förlita sig eller ta för givet va!
Hoppas ni har haft en bra helg, ciao.

  • Toronto

Likes

Comments

Ligger här och fantiserar om mammas mat. Fyfan saknar mammas mat så mycket att jag hade kunnat boka flygbiljetter hem bara för maten sen tillbaka.
Vietnamesisk mat is tha shit.
Ni som inte har smakat vietnamesisk, råder er att gå äta det asap tack.

Nu ska jag ligga här och tänka på mammas mat tills tvätten är redo för mig. Idag eller hela helgen är det fint väder här, riktigt soligt och skön luft. En dag där jag hade kunnat promenera i evigheter haha. Men nej hehehe för ska tvätta min hög av kläder. Har dock inga planer ännu, väntar på mina kära roomies, de sover fortfarande hmm.
Ciao

  • Toronto

Likes

Comments

Har nog inte råkat på mer diskussioner om rasism än här. Varje dag är det minst en diskussion om det, det är supergrymt att det diskuteras i lugn och ro. Folk lär sig av varandra i öppna diskussioner utan att någon tar illa upp.
Något annat jag har råkat ut för väldigt ofta är nog män som tro sig bättre. I vår klass har vartenda kille brösten utåt. Deras kommentarer, hur de utför grupparbete och deras sätt att avbryta eller argumentera emot allt en kvinna säger är äckligt nog svinigt. Inte ens en smula försök av jämställdhet existerar i deras hjärna.

Finns så många vardagliga grejer som sker framför näsan på en utan att man inser och reagerar på det. Börja observera, reagera sen agera snälla ni.

Likes

Comments

Vakna skola gym hem äta sova. Det är mina dagliga rutiner, önskar jag hade en mer intressant vardag att dela med mig men nä tough luck.

Denna helgen ska det tydligen bli 11 grader med sol här, snacka om global warming.
Dvs jag lär ha nåt mer intressant att berätta till er då men just nu nä, humöret är på noll anyways.
Ta hand om varandra kram.

  • Toronto

Likes

Comments

Så det var ytterliga en till skjutning i Malmö i söndags.
Det är alltså minst en skjutning per vecka där hemma. Det låter inte ens normalt, vad händer egentligen?
Hela staden rasar och där står vår inrikesminister och klandrar vår 50kr klippning haha är detta ett skämt eller?
Malmö har massor med eldsjälar, ni gör ett superb jobb som kämpar dag in och ut! Men det verka inte vara tillräcklig för att vända staden, vi behöver mer vi behöver vara mera.
Finns folk som lever i sin egna värld ser och hör vad som händer men ändå inte lägger en tanke på det hela och bara fortsätter sitt liv. Jag förstår er, vad kan ni göra egentligen förutom att inte bry eller blanda in er?
Det finns alltid någon vän till den andra vännen som man kan bolla lösningar med. Diskutera ämnet mer ofta, övertala varandra om att detta inte är okej och att det finns en lösning.
Malmö vi tog oss in i skitet de och det är dags att vi tar oss ut ur det också. I med att vi bor och lever i det så kan vi inte se helheten av allt som händer, hur sjukt allting egentligen är. Om detta hade hänt i en annan stad /annat land så hade ni tänkt på det och diskuterat ämnet tro mig.

Ta hand om varandra där hemma.
Och försök att bry er mer!

Likes

Comments

Alla hjärtans dag.
Är så trött på alla dessa människorna som skryter om att de ska fira alla hjärtans dag ensam, med sin vinflaska, sin katt. Alla dessa memes.
Okej vi fattar att ni kommer vara ensamma ni är singlar ni har ingen att fira det med. Gå vidare med livet, fyfan fattar inte varför ni gör er själva till värsta offret. Ensam under alla hjärtans dag wow sen göra narr av sig själv. Ni mår inte bra hahaha.
Det är en dag där man visar extra mycket kärlek. Det är väl inget fel på det? Även om ni visar kärlek alla dagar om året så kan ni väl fortsätta att göra det utan att hata på denna dagen.
Det är en fin dag, överskattad av majoriteten men underskattad av minoriteten.
Visa kärlek lite extra mycket till din mamma pappa syskon tjej/kille vänner. Inget fel med det liksom.

Så sluta gnälla över hur denna dagen suger, och gå krama den bredvid dig - du behöver bara kärlek.

BabyFranco - du är mitt lila hjärta, min lila värld, min stora kärlek och min glädje varje dag om året.

Likes

Comments