Jag hade ju en blogg?!
Vad ska man säga, livet kom emellan. Gud nej vem försöker jag lura, jag har inget liv som kan komma emellan. Jag glömde väl bara bort I Guess. Så vad har hänt? Vad har hänt det senaste åren? Pfft, som om jag skulle orka skriva om det. Äsch det är ändå inget viktigt. Och heller inget som någon är intresserad av, om det nu finns någon ensam själ som läser denna lilla bajs-blogg.
Okej jag måste verkligen börja lära mig hur man får läsare.

Klockan är just nu 23:40 och jag borde sova, för jag ska upp tidigt imorgon. Men jag kom ju på att jag hade en blogg så jag var bara tvungen att skriva ett meningslöst inlägg. så här var det. Varsågod för att jag slösade både eran och min egen tid. Shit, jag måste sluta med att vara så sarkastisk.
Hoppas ni mår bra, eller du kanske jag ska skriva då det antagligen bara kommer vara mitt framtida jag som läser detta.
okej jag borde sova nu. Godnatt!:)

Varsågod, härr har ni/du en meme ;))

Likes

Comments

Jag har funderat över min existens här på jorden. Varför finns jag ens? Och varför ser allt ut som det gör? och varför går alla på två ben? och varför jag har en vattenmelon som profilbild?! Men viktigast av allt, varför jag föddes på 2000-talet istället för 90-talet?? Why??? Why did God do this? Anledningen till detta är att jag kan inte relatera till alla "only 90's kids will understand" tweets och bilder och allt där emellan. Eller jo, jag kan relatera för vet ni vad? Jag såg massor av de där programmen som alla säger bara 90's kids såg. Björnes magasin, bumbi björnarna, Arthur, bananer i pyjamas, trasdockorna, rasten, och ja, kommer ni ihåg dagens visa som gick på barnkanalen då barn fick sjunga en liten visa. Men jag har ingen rätt att relatera eftersom jag är en fucking 01:a. Detta anser jag är ett stort problem. Att man som 01:a blir utesluten... Hahahahahahaha asså nej, om någon trodde jag var seriös för en sekund så trodde ni helt fel, haha. Men ja, det är det jag tänkt på, att jag tyvärr inte kan relatera till alla only 90's kids grejer och det är så sad. Men jag var bara tvungen att dela med mig av detta i en liten överdrift.

Likes

Comments