Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag till Sparreholm och pussade på mina hästar. Efter de åt vi grillat och sedan fruktsallad, vi avslutade kvällen med egen gjort fotbad på fräken som är en gräs sort(?) och såpa. Smuttade även på lite rödvin, försöker verkligen lära mig att dricka skiten men det tar emot. Hur kan folk tycka det är så gott? 21 gånger ska man smaka på något innan man börjar gilla det.

Sov kvar där och fick avnjuta en riktigt lyxig frukost ute i solen innan det var dags att ta bilen tillbaka in till stan, tillbaka till köpcentret som känns som mitt andra hem just nu. 9.45-20.15 är jag inlåst där, nästan alla dagar i veckan. puuuust. 2 veckor kvar sen får jag andrum igen. Konstigt nog har jag aldrig mått bättre, älskar hektiska perioder. Imorgon jobbar jag 8.30-20.15.. Om jag är trött idag vill jag inte ens veta hur jag kommer känna mig imorgon kväll..​​

Hästar, landet, sällskap, god mat, en sjö precis bredvid.. det är mitt drömliv. Jag är så glad att jag får ett smak prov av ett liv jag skulle kunna tänka mig att leva. En vacker dag är det min verklighet, min vardag.

Likes

Comments

Jag är sååå sugen på att hitta på något kul, men jag vet att jag inte borde. Imorgon jobbar jag 12 timmars pass, plus att det är löning och första dagen på rean. = KAOUS. Jag är riktigt trött i både kropp och huvud nu efter 15 dagars jobb, så en hemma kväll hade varit det bästa för att jag ska hålla. Men när det är så här strålande väder får jag ångest av att sitta i en lägenhet i stan, jag vill ut, andas frisk luft, bada, träffa folk..

Är fruktansvärt avundsjuk på alla som är lediga i detta väder. 

Likes

Comments

Jobbat 11 dagar i rad nu, mer blir det. Idag var jag iväg på yoga så nu är man människa igen, vad skulle jag göra utan min yoga? Nu ska jag sova, imorgon väntar ett 9 - 20.15 pass.. ZzzZzzZZZzzzzZz

  • 812 readers

Likes

Comments

Igår var jag trött, jag vet inte om det beror på att jag hade sovmorgon eller att vi byggde om hela butiken. Jag åkte hem i från med kylskåpsdörren vid öppen och mjölken framme på bänken, typiskt mig grej att glömma. Hur ska det gå när jag bor själv? Inatt var jag på min första och också sista pokémon jakt, ZZZZzZZZzZZZZZ... Osocialaklubben.se. 

Torts en väldigt sen kväll känner jag mig pigg och fräsch idag, nu är det dags för ännu ett jobb pass, 11-20.15. Vi bygger om inför rean och det är så kul!! Ikväll blir det charkisar med mina favoriter, det ser jag också enormt mycket framemot ❤ Imorgon börjar jag inte förrän 14, och det gör mig också jätte glad att ha en hel dag som jag kan hasa runt i pyjamas och chilla. Dags att åka till jobbet. Herrrååå!

Likes

Comments

Inget syfte, bara en himla go text. ❤️

  • 951 readers

Likes

Comments

  • 1040 readers

Likes

Comments

Jobb ✔️
Löprunda ✔️

Blev bara 20 minuters löprunda i spö regnet, men jag är rätt nöjd ändå att jag ens tog mig ut. Nu ska jag göra 100 magövningar, 30 armhävningar och lite yoga.. Om ni bara visste hur mycket jag längtar efter måltiden som väntar efteråt, är så hungrig så jag tror jag avlider. Carbonara och en stor kopp te. MUMS 😍

Jobbar 20 dagar i rad nu, dag 1 av 20 ✔️

  • 1112 readers

Likes

Comments


Better Blogging Nouw