Header

  • 195 readers

Likes

Comments

  • 351 readers

Likes

Comments

  • 479 readers

Likes

Comments

  • 511 readers

Likes

Comments

Jag har köpt gymkort och det kan vara ett av de bättre besluten jag tagit, jag älskar det. Allting blir sååå mycket roligare också när man har en pojkvän som är ett träningsproff och han kan lära mig att träna rätt. Det är som en helt nytändning på att träna när man kör muskelgrupp för muskelgrupp. I och för sig fick jag precis reda på att jag trodde jag tränade rygg idag men hade tydligen kombinerat axlar och rygg.. hmm.. jag har mycket att lära. 


Likes

Comments

Vad är det för superkraft killar får när dom håller på med bilar? Vilket driv, vilken inlevelse.. och vilken tid dom kan lägga ner på det. Tänk om dom bara kunde vara likadana när det kommer till städning 😉 Killar och bilar.. jaa.. det är något speciellt.

  • 851 readers

Likes

Comments

Fredags festen sluta i totalt kaos, Ludde fick en ordentlig sne fylla och det sluta i en massa drama. Drama som är min värsta fiende, kan säga att det tog rätt hårt på mig. Vi sågs inte på över en vecka efter alla incidenter men igår kom han över till mig och allt känns bra igen. Alla kan göra misstag och en gång kan det faktiskt vara ett misstag, det är fint att förlåta någon och för ett sne steg ska man inte straffa någon livet ut.

Det jag och Ludde har är verkligen något speciellt, jag kan inte ge upp det. Jag har aldrig känt så här med någon tidigare och han har allt jag någonsin letat efter. Så nu är vi återförenade och tar dag för dag. Vi uppdaterar er om hur det går.

Likes

Comments

​LEEEEDIG. WOOOHOO!!
Äntligen är jag ledig, precis vad jag kände för. 

Vill skriva något tanke inlägg men kommer inte på något bra att skriva om just nu, min hjärna är såå trött efter förra veckans händelser. Ska ladda batterierna så skriver jag något mer intressant senare eller en annan dag. Nu ska jag ut och gå i det fina vädret sen fixa i hemmet.. Plocka, storhandla osv.. 

  • 910 readers

Likes

Comments

  • 969 readers

Likes

Comments


Better Blogging Nouw