Header

Just nu är livet en enda jävla röra, det är kaos. Jag får inte ens ut soppåsarna.. Jag har spillt kaffe som jag inte orkar torka bort. Jag vet att det går över, jag vet att jag går på låg energi, jag har mått värre.. Jag är stark, jag är okej. Jag försöker intala mig det iallafall, är det en överlevnads grej? I vilket fall behöver jag hjälp, hjälp att rycka upp mitt hem som sakta håller på att förfalla.

Ens hem är en sådan spegling av ens mående, hemmet berättar för en hur det egentligen står till. All min tid går åt att tänka, grubbla och hjälpa, så det finns liksom ingen energi eller tid över till att ta hand om mig själv. Gardinerna är fördragna, sopporna står vid dörren..

Jag vill liksom bara göra klart för er att ni inte behöver oroa er, jag är liksom okej. Det är bara lite obalans, lite rörigt.. lite upp och ner. Men om jag tagit mig igenom allt innan är det här ingenting. Förstår ni? Jag har folk att prata med, jag har folk som stöttar mig. Jag har ett helt team. Så den biten är jag inte orolig för, det är bara jobbigt att trampa runt i stöket och inte kunna göra något åt det. Jag skäms över röran..

  • 51 readers

Likes

Comments

gym och meditation. Kan dagen bli bättre? Mina favorit sysslor en ledig dag.

Likes

Comments

Äntligen ledig.

Nu är det nya tag, igår var jag på gym och tränade. Ska nog köpa kort där.. bara 149kr i månaden!? VÄRT!! Dröm kropp på ingång, ja tack.

Mål fram till sommaren:

- Inga cigg.
- Träning minst 3 dagar i veckan. Helst 5 dagar.
- Spara pengar.
- Behandla fler hästar.
- Rensa min garderob.
- Göra fler youtube videos och lära mig klippa.
- Börja podda med bästa Mell.
- Njuta av livet och leva livet.


Likes

Comments

Livet kan ta så snabba vändningar, över en natt kan allt förändras. Jag är verkligen glad att jag lärt mig leva i nuet och tagit vara på varenda dag.. Och jag är så glad över att ha mina vänner i mitt liv. När det väl gäller så visar dom verkligen vad dom går för. När man går igenom något dåligt så stärker det vän relationerna enormt. ❤ Vad hade jag gjort utan er?

Likes

Comments

Var stark när du är som svagast, var modig när du är som mest rädd, men kom ihåg att vara ödmjuk när du segrar.

Likes

Comments

Kan man umgås så mycket att man tröttnar? Jag tror inte de.. Men jag får en känsla av att mina vänner tror de. Innan jag träffa Ludde umgicks jag med mina vänner varje dag och vi sov tillsammans någon dag varje vecka. Men nu då? Hur gör man när man går in i ett förhållande? Jag vill inte göra mina vänner besvikna, men inte heller killen jag älskar.. Tänk om man bara kunde dela sig eller iallafall få fler timmar på dygnet. Jag vill liksom ha båda delarna såå mycket.

Likes

Comments

Heeeeeej. Hur mår ni idag? Jag är okej. Var nyss hos en ny psykolog, är vi uppe i 15 stycken nu? Henne ska jag träffa 3 måndagar i rad och sen ska jag börja gruppterapi mot depression. Idag prata vi om min livskurva och nästa gång ska vi prata om viktiga relationer i mitt liv och tidigare i mitt liv. Träff 3 blir en samman ställning och sen drar grupp grejen igång. Läskigt och spännande. Det kommer bli helt nytt för mig att sitta i grupp och prata om mina problem.

Jag grät idag på dagens samtal, vi kom in på hur dåligt jag mådde för ett år sedan. Det var då de var som värst och jag gav upp allt hopp om att leva. "Hur kändes det frågade hon?" Och jag svara det är helt sjukt att må så och ingen är värd att må så och sen bröt jag ihop. Det liksom rev upp de gamla känslorna, känslorna av att ge upp. Har ni känt så någon gång? Att ända ut vägen är att dö.

I dagens läge mår jag rätt bra, eller extremt bra. Men jag kan fortfarande få dagar som jag är låg och när jag blir låg känns det som att min nivå är längre än en vanlig människas. Men jag har senaste tiden lärt mig mycket om mig själv och vad som utlöser dåliga dagar. Även om jag mår bra nu och känner mig stabil är jag rädd för att det ska bli lika illa som det va. Tiden avgör och problem löser man när dom uppstår.

Han gör mig så glad

Likes

Comments

Är på ett strålande humör idag trots att jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter. Det blir lite sömn när man är nykär, vi har jämt så mycket att göra. Antingen spelar vi in videos eller tränar, oftast rätt sent på kvällarna. Vad tycker ni om videon här nedan?

Ska lära mig att redigera bättre, lägga in ljud och pratbubblor med mera. Men just nu lär jag mig bara grunderna och då får ni nöja er med halvkass klippning. Jag älskar verkligen att vara framför kameran och för varje gång jag gör det känns det bättre. I början känner man sig lite obekväm och upptänker saker man gör osv.. Typ drar in snor, får dubbelhacka i vissa vinklar osv.

Mer videos blir det garanterat men idag blir det bilder. Puss och hej trevlig kväll..

Likes

Comments


Better Blogging Nouw