Header

Igår blev det en tur till Nyköping, det va lika underbart som alltid. Min kusin är det bästa och inspirerar mig med sitt sätt att vara på, hon är både skön och rolig i sin personlighet. Kvällen sluta med en spårad och galen utekväll med Elina, Nyköping kanske inte var det roligaste stället jag varit på men det blir vad man gör det till och vi hade riktigt roligt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Okej.. Jag kan inte sova så vi kör 3 bra och 3 dåliga.

Hissar:
🌟 Min bil, den gör mig så glad och stolt. Det bästa köpet jag någonsin gjort.. Tycker verkligen att det är höjd punkten varje dag att få sätta mig i den, starta min favorit låt och köra fort.
🌟 Mina vänner som som är bra, bättre, bäst. Utan er ingen mig. Dom har verkligen stöttat mig, väglett mig och funnits där även när jag tar sämre beslut.
🌟 Musik. Musik är läkande, inspirerande, det är skönt att gråta till men framför allt gör det en glad. Är inte det bästa medicinen att sätta på högmusik och dansa? Joo, det är de.

Dissar:
🌀 Vädret. Okej, jag klagar aldrig på vädret.. MEN.. När det blåser snor kallt och solen inte visat sig på 2 veckor då tröttnar man till slut. Känner så starkt för att packa väskan och dra iväg.
🌀Att mina knän gör ont.. Varför ska ens kropp göra ont?
🌀 Att vara vuxen.. Behöva ta ansvar gör mig så trött. Vill inte ha krav, vill bara va..


Likes

Comments

UHHH... Vad jag hatar att va ensam. Att gå och lägga sig ensam, att komma hem till ensamheten.. Det är inte min typ av livstil. Men det är som det är och man kommer uppskatta att ha någon mer en någonsin. Funderar på att flytta ihop med en kompis eller dra utomlands..

Iallafall är det jobb helg och kupongrace i köpcentret = massor folk. Just idag har det varit extra skönt att jobba så man kan lägga tankarna där. Fick en så fet diss igår så man bara orkar inte, men life goes on och det leder mig säkert till något annat bättre och roligare. Allt har en mening så att säga.. Jag hoppas, önskar och ber om en helt galen morgon dag, imorgon ska jag köpa en flaska bubbel och imorgon ska jag ha kul. punkt.

Vad tycker ni om min nya tröja? Hiss eller diss med djur på tröjan?

Likes

Comments

Idag har storstädning och tvätt stått på schemat.. pust.. tråkigt..

Tur är att Nikko Pikko är här, älskade bästavän & kusin. Älskar när hon är sjuk och hänger här hos mig på dagarna istället för att jobba. Jag har tryckt i henne medicin och hämtat ut recept åt henne. Pay back den dagen jag blir sjuk 😏

Bilder från gårdagens yoga pass.


Det här är målet, i sommras gick det med lite hjälp.. Men målet är att kunna klara denna själv 😍

Likes

Comments

Känns som en regnig måndg men så är det en fancy onsdag.. Ännu en dag helt utan planer. Tänkte organisera och strukturera idag, dagens to do:
- Ordna bil försäkring.
- Betala räkningar.
- Boka vaccination för Otis.
- Göra klart inlämnings uppgiften och skicka iväg.
- Börja kolla på nästa uppgift.
- Åka och ta in och mocka åt två hästar.

Om jag orkar/hinner/känner för det:
- Åka till stallet och rida.
- Massage behandling på häst.
- Åka iväg och kolla på soffa med Farmor och Farfar.
- Springa en runda.

Skönt att man inte har något att göra va.. haha..
Nej men jag måste ta tag i plugget och få iväg uppgifterna, dom stressar mig och det tar av min energi. Igår besikta jag bilen och fick massor beröm över hur fin den va, den dansa igenom besiktningen utan en enda anmärkning.. "är det din bil, den var väldigt fin" sa han som jobba där. 😏. Nu måste jag bara ordna med en försäkring till den innan tiden rinner ut och det stressar mig också. Så plugg och bil fix känns som prio idag!! Sååååå tråkigt att ta tag i men en överdrivet skön lättnad när det är gjort, kanske ska man fira med en fika eller ett glas vin ikväll med en vän. Bara för att boosta att jag lyckas få klart skiten.. Vi får la se.

Hest skulle jag vilja kolla på en serie med tända ljus under en filt, enda gången jag vill kolla på tv är när jag har tråkiga viktiga saker att ta tag i.. Då känns till och med tv tittande roligare. Först en stor kopp kaffe och sen sätter jag igång..

Likes

Comments

Var hos min sjukgymnast nu på morgonen och hon är verkligen helt fantastisk. Hon prata mycket om att frigöra denna gång, både frigöra mig från min andning men också från tankar och känslor. Jag är "spänd" eller ska man säga låst, över börstet och det kan ofta tyda på att man stänger inne sina känslor. När jag är hos henne blir jag alltid så rörd och känslig, det känns verkligen som att hon bryr sig.

Jag vet inte hur jag ska klara mig utan min psykolog och sjukgymnast i framtiden, det känns som att dom verkligen förstår mig. Det blir som ens bästavänner, varför är det så svårt att hitta vänner som kan utveckla än på det sättet? När jag tänker efter är det så ytligt med sina vänner..
- Hur mår du?
- De är bra. Själv då?
- Bra.
.. Sen inget mer. Är det mig det är fel på, släpper jag inte in mina vänner på det sättet eller är det dom som egentligen inte bryr sig? Varför vågar inte folk trycka på mina ömma punkter och låta mig släppa ut det, eller kan det vara jag som blockerar? Många stänger av sina tankar och känslor, det känns som människor lever med sina bekymmer. Men jag då, som inte kan leva på det sättet.. Hur ska jag göra?


Likes

Comments

Vän eller mer? Det är verkligen en svår balans, något man alltid får fundera på. Vill han mer? Det är alltid svårt att veta hur mycket känslor man ska våga lägga in i en relation utan att bli sårad. Men också svårt att veta hur mycket känslor man ska lägga in utan att skrämma iväg personen. Vad är det här för ett konstigt spel vi människor håller på med?

Vad tror ni är svårast att friendzona en som man fortfarande vill ha kvar i sitt liv eller bli friendzonad av någon man tycker om? Går det att fortfarande vara vänner om den ena har känslor men inte den andra. Det är så märkligt att det är ett så känsligt ämne, man vill liksom vänta ut rätt tillfälle innan man tar upp det. Jag tror många även flyr, lämnar problemet, lämnar personen istället för ta upp det. Men vad har man för utväg när man tagit upp det men personen fortfarande gör närmanden? 

Man får vad man vill ha, om man tror på något tillräckligt mycket får man det. I mitt liv funkar den metoden, men det kanske inte funkar för alla? En förmåga jag fått är att jag är en otrolig människo kännare, och skulle någon sluta visa intresse för mig skulle det ge mig avsmak. 

Är detta ett tjej problem? Tjejer vill ha killar som sina vänner, men killar har alltid någon annan plan.. 

Likes

Comments

Jag är så trött och seg idag, plus uttråkad. Känner ingen motivation till något men ändå ett sug av att göra så mycket.. Har varit på hundkurs avslutning idag där vi fick utföra tävlingsmoement, Otis var grym. Jag blev själv imponerad att vi satte varje alla moment perfekt förutom rapporteringen..

Höll dock på att frysa ihjäl, och var jätte trött för att det blev så sent igår.. Har precis värmt upp mig i en dusch och ätit mat, nu är det dags att ta tag i dagen. Träffa vänner, åka till stallet eller plugga/städa hemma? De som är frågan.. Kanske skönt att stor städa och handla idag så har jag ett bekymmer mindre i veckan. Det är inte speciellt rörigt så det borde inte ta allt för lång tid.

Eller får man ta det lugnt på soffan? hmm.. nja. Det skulle va skönt men det känns på något sätt fel, det är tråkigt, att ta det lugnt ensam känns inte som att ta vara på tiden.. ohohohoh.... livet 💔

Likes

Comments

Igår fick jag jobba i en annan butik som ligger i grann staden Strängnäs, det var över mina förväntningar. Större butik en väntat och en helt fantastisk chef som jag klicka jätte bra med. Oftast när jag ska utsätta mig för nya situationer tycker jag att det är väldigt jobbigt innan, men igår var jag varken nervös eller negativ. Jag tyckte bara att det skulle bli roligt.. Börjar jag kanske få lite mer självförtroende??

07.00 peppen då. Igår var det dag 1 av 21. Det gick bra, trots dålig sömn kom jag upp 06.30 och gick ut till stallet. Idag (dag 2 av 21) gick jag upp 07.00 och tog en promenad, en lugn sådan. Det är så skönt att promenera i ett lugnare tempo, lyssna på något bra och bara se sig omkring. Kravlöst. Det tog min sjukgymnast upp flera gånger, "du får inga hem uppgfiter för jag vill inte att du ska ha krav eller presstation på dig". Det är en enrom lättnad att skala av den biten, något jag ska jobba vidare med.

Känner mig pigg och vaken idag, är på rätt bra humör för att vara så här tidigt. När kaffe maskinen börja krångla så tappa jag varken humör eller tålamod.. Jag bara tänkte "ojdå, det här får vi fixa", jag tänkte väldigt lättsamt, men känner mig inte heller stressad idag. Är det går dagens träningspass, att gå upp tidigt eller är det bara slump att jag är så morgon pigg och på bra humör? Det visar sig.. 😊

Likes

Comments

Så fort man har uttryckt sitt tänkande startas en process, tex om du vill hitta en partner, när du berättat det för någon "nu är jag så trött på att va singel och skulle verkligen vilja hitta någon att dela livet med", så startar den processen. Då tar det fart.. Men om du bara går och håller tankarna inom dig förblir dom just bara en tanke.


Jag skrev nyligen om att det var jobbigt att vara ensam och hade jag behövde rutiner, den biten känns redan bättre. Jag har trivts jätte bra hemma sedan dess, har till och med längtat efter att åka hem och sova. Det är en enorm lättnad.. Innan låg jag och grubbla, vände och vred mig i sängen. Nu har jag mer ro och kan somna lättare. 

Såå nu när den biten är påväg åt rätt håll tänkte jag ta upp nästa grej, och det är mina matvanor. En fråga till er,  kan ni låta bli en godis skål som står framme i ditt eget hem? Inte jag.. Jag äter och äter och äter.. äter tills det är slut. Hemma kan jag begränsa mig genom att inte köpa hem onyttigheter, men när man hälsar på hos farmor och farfar och 5 kakburkar står framför en då blir det tufft. Hur gör ni för att mot stå? 

Jag är uppväxt med att ingen säger till mig om jag äter ett helt kakpaket, jag är uppväxt med "ta nu en till tårtbit" eller "ät nu upp det sista också".. Även om man sagt nej så tjatas det. Men hur vänjer jag om hjärnan? Hur lär jag min hjärna att förstå att "nej, du borde inte ta en till", kanske räcker det med att tänka "NEJ, du får inte äta mer".. Eller ska jag prova säga det högt? Jag brukar prata med mig själv, kanske ska jag prova den metoden nu också.

Självdisciplin är min svaga sida, men nu är det dags att gör den starkare. Det är aldrig försent att förändras och processen börjar med en tanke, som blir ord och sen handling.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw