Header

Var hos min kiropraktor idag, hon gick på musklerna idag.. Med sån "kopp" som suger och sedan någon skrapa som släpper bindväv. Det kändes kan man säga och det förstår ni nog när ni ser resultatet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 62 readers

Likes

Comments

Har masserat, ryktat, longerat osv.. Jag har lagt ner MASSOR tid på Amber denna vecka, sen var mamma med idag. Jag hade höga förväntningar och ville verkligen visa upp Amber, hon hade förändrats så mycket och blivit så fin. Till skillnad för 3 veckor sen när hon var kort i steget, mager och halt..

Men.. Idag var hon både halt och kort i steget igen. Usch.. Dumma häst 😔 Jag blev så ledsen. Ena sekunden tänkte jag "äsch, vi ska visa dom" och nästa sekund tänkte jag "tänk så måste jag ta bort henne om hon aldrig blir bra".

Plan:
• Verka och slå på skor i veckan. Hon är väldigt öm fotad och har också fått torra hovar med små sprickor i. Ska ge henne lite linfrön eller biotin för att stärka hovarna nu under dessa torra tider.
• Massera och Stretcha bogen. Något spökar i hennes högra bog.. Kanske ska ta ut kiropraktor ifall att hon behöver korrigera något som inte går att göra med massage. Massagen hjälper för stunden men det kommer gång på gång tillbaka. Eventuellt be en veterinär utreda henne..
• Hon får vitamin boost just nu, så hoppas den kan balansera upp henne också.
• Ska avvakta en vecka och se om det eventuellt är en reaktion på stärkelse från gräset. Hon släpptes på sommarbete för 3 dagar sen..

Hon är ett väldigt lärorikt experiment, ju mer det krånglar ju mer lär jag mig. Om man nu ska tänka positivt, men visst saknar jag att ha en häst som fungerar att träna och tävla med.

  • 76 readers

Likes

Comments

Stallet är helt färdigt, solen strålar och jag är ledig. Den känslan är obeskrivlig, en dag utan planer och vädret är med en. Ska bara njuta, hänga med vänner och passa på att sola.. Jag verkligen älskar att sola och man känner sig så fräsch när man får lite bränna. Men först Nyhetsmorgon, kaffe och plugga foder i soffan ett par timmar.

La upp på en sida att jag ska lära mig foder och vill ha massor frågor. Det bästa sättet att lära sig och för lägga saker på minnet är att få tipsa och lära ut andra. Igår skicka en tjej en rad med frågor och skicka bilder på sin häst, så nu har jag min första "klient".. Hur kul!? Så nu ska jag läsa på vad hennes häst behöver och sedan göra ett upplägg för henne, ska verkligen bli kul att följa upp det efteråt.

  • 195 readers

Likes

Comments

Som jag alltid sagt, vill man något tillräckligt mycket och tror på det tillräckligt mycket kommer det till en. När allt bara "klickar", när alla pussel bitar bara hittar sin plats då är det rätt..

Slump till slump ledde mig rätt in i exakt det jag ville, vart ska jag jobba? Vad ska jag jobba med? PANG. Vaknar upp och har fått in en fot i ett av mina dröm jobb..

Mitt vikariat led mot sitt slut i klädbutik och jag började fundera på vad jag nu skulle hitta på.. Hästar, djur, kunskap.. Det vore en dröm att få jobba med, med tanke på att jag har utbildning inom det. Jag skrev ihop ett cv och hade som plan dela ut de idag, MEN... Ett av ställena, det stället som jag absolut helst av allt skulle vilja jobba på ligger på vägen till mitt tidigare jobb. Så på vägen till min sista jobb dag droppa jag mitt cv och passa på att presentera mig, jätte nervös blev jag och tänkte attans det där kanske inte blev det bästa första intrycket (höga krav som jag har). Men.. MEN.. en timme efter jag varit där ringer dom upp mig och bara, vi behöver någon nu och ditt cv och ditt första intryck var helt fantastisk. Det känns som du är den absolut rätt för vårt företag, kan du komma in imorgon?

HERRE MIN GUD.. Jag hann inte ens sluta på ett jobb innan jag fått ett nytt, jag hann inte ens dela ut mina cv:n innan jag fått in en fot på stället jag helst av allt ville vara på. Deras extra tjej hade fått jobb erbjudande på annat håll och samma sekund som jag klev in med cv stod dom och klia sig i huvudet och ställde sig frågan "vad gör vi nu?". WOW. Är det här på riktigt? Mitt liv är magiskt!! Det är den absolut bästa känslan när livet bara klickar, när saker löser sig av sig själv. Jag är såååå såååå tacksam över denna möjlighet.

Nu är det rååååå plugg på foder som gäller, för jag ska nämligen bli expert & rådgivare inom djurfoder. Heja mig!! 🎉

  • 206 readers

Likes

Comments

Har så svårt att sova, har verkligen lyckats vända på dygnet. Blir så stressad för vill verkligen överprestera på jobbet imorgon då jag gör första arbetspasset med den nya chefen. Ohh.. Låt mig sova.

  • 322 readers

Likes

Comments

  • 440 readers

Likes

Comments

Så fort jag kryper ner i sängen, oavsett hur trött jag är så börjar hjärnan snurra i högvarv. Tankarna sätter sån snurr på hjärnan att jag blir pigg.. Kan inte slå av tänkandet, ältandet. Vad ska jag göra? Jag måste få ordning på sömnen för att orka leva ett normalt liv, snälla jag ber låt mig sova. John Blund, ge mig dubbel dos ikväll tack.

  • 684 readers

Likes

Comments

Både i förr får och igår vaknade jag 06.00.. Vad är det som händer? Inte ens mat affären är öppen den här tiden på dygnet.. Funderar på om jag ska ut på promenad, åka till gymmet eller kolla film i sängen. Vad gör folk vid den här tiden om man inte jobbar eller sover? Kaffe & korsord skulle jag gissa på, om jag vaknar 06.00 en morgon till svär jag på att köpa ett korsord. Ett försök till på att somna om, annars får jag träna ett riktigt hårt och tufft pass som straff.

  • 727 readers

Likes

Comments

Hem längtan börjar smyga sig på, 6 dygn i denna lilla stuga tar på en. Man känner sig otroligt instängd och isolerad.. Var på gymmet här om dagen och det va otroligt sunkigt, mycket folk och rörigt. Såå nu har jag bara blivit liggande i stugan. För mycket av annat händer i mitt liv för att jag ska kunna få ro att läsa och plugga om kvällarna. Och energin är lika med minus, så ingen motion alls får jag till..

Hela denna dag har varit rätt tung.. Tror vi alla på kursen börjar känna oss trötta och fulla av all nya kunskap. Att vakna upp till dåliga nyheter knäckte mig totalt, men efter pepp samtal med vänner och familj fick jag lite gnista till att klara dagen iallafall.

Just nu ligger jag i sängen och äter riskakor, så länge jag äter något hostar jag inte. Så ahh ingen träning plus mat.. Räkna ut resten själv. Kommer rulla hem från Ekerö... Men den biten tar jag tag i på hemma plan. Mina ända mål här är att inte hosta sönder lektionerna och få in så mycket kunskap som går. Känns som varje dag är överlevnad, men jag fixar det. Jag får plocka fram min inre styrka som en kompis sa.

  • 1056 readers

Likes

Comments

Jag är ledsen, kärleken gör ont och det tar på mig. Just nu är mitt liv lite jobbigt men jag kämpar på, tiden läker alla sår och tiden avgör. Man får hela tiden tecken på vad som är rätt och det bästa är att bara följa med.. Alltid när jag mår sämre tar jag mer jobb pass, så alldeles för mycket jobb i kombination med att känslorna är ut och in ledde till att immun försvaret kollapsa.. Är inte det typiskt? När man mår dåligt som det är så ska men även kämpa med en förkylning.

Men det är så livet är, tar man inte hand om sig själv säger kroppen i från. Någon slags lärdom får jag ta med mig genom dessa tuffa tider. Jag har min familj, jag har mina hästar, Otis, vänner, hem & mat. Så egentligen är det inte så synd om mig, motgångar är bra för att uppskatta framgångarna ännu lite mer. 2,5 timme kvar av denna dag, sen blir det vila och vätska. Mot ett friskare, sundare & stabilare liv.

  • 1100 readers

Likes

Comments


Better Blogging Nouw