Header

Hejsan hoppsan. jag är glad, jag mår bra & jag är lycklig. Just nu äger livet! De flesta människor klagar på den vita massan där ute som vi kallar snö, men för mig är det lyckorus. Jag älskar snö, jag är tokig i snö.

Hade velat skriva lite mer till er, meeen jobbet kallar ❄

Bjur på lite bilder på min prinsessa Amber och mitt likbleka ansikte. ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Har dock en stor och avgörande dag framför mig imorgon. Ser fram emot den jätte mycket för den kommer sätta ribban inför hela 2018. WoW.

Likes

Comments

Hur mår ni? Hur har ni haft det så här första veckan 2018? Själv känner jag mig helt on fire, jag vill bara explodera. Jag har en enorm kärlek till livet. Jag känner mig målmedveten och som att det är detta år som kan komma att bli förändringarnas år. Ska bli så spännande att se vad livet tar för vändningar.

Målen och drömmarna väller över i år, jag planerar att ta motorcykel körkort, köpa nya bil, göra klart mina utbildningar, börja rehabilitera hästar, satsa på yoga, resa, upptäcka världen, flytta till gård.. Jag vill såååå mycket just nu och det känns som förutsättningarna finns.

Likes

Comments

Ett nyktert nyår var ett bra nyår, inget man skulle kläcka ur sig som tonåring inte. Men så fick det bli detta år och inte ångrar jag mig en sekund.

Jag ser verkligen framemot 2018, medans 2017 är ett år jag helt vill glömma. nya tag, nya mål & nya riktningar. 👊

Likes

Comments

  • 294 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag la i en toning i mitt hår för några månader sedan med lite röd ton, det var första gången på flera år jag färgade mitt hår. Efter ett tag tröttna jag på det röda & la i en mörkbrun färg.. Men jag tycker ändå att det röda lyser igenom?! vad kan jag göra för att få tillbaka min naturliga hårfärg?

Dock är dessa bilder tagna samma dag..

Likes

Comments

En snabb uppdatering, mötet i måndags gick helt okej. fick allt jag ville sagt, men tror dock inte att det kommer hända så mycket om jag inte ligger på.. så imorgon ska jag kriga på lite till. Pengar är super viktigt för mig just nu om jag ska lyckas uppnå alla mina mål.

mår som en skit idag, ont i kroppen, trött & förvirrad. Men såna dagar kommer man inte undra, dom tar inte riktigt lika hårt som förr och jag rädd för att jag vant mig vid dåliga dagar. Nä, nu dör jag trötthetsdöden om jag inte får sova. puss & godnatt alla kära som orkat läsa ett så tråkigt & onödigt inlägg.

juste, köpte nu mobil igår 😍

Likes

Comments

​En mycket bra dag, precis som de flesta söndagar faktiskt är i mitt liv. Söndagar är helt klart min absoluta favorit dag!! Men denna söndag var kanske lite speciell för jag har varit omgiven av människor jag tycker väldigt bra om, från morgon till kväll.

Imorgon väntar ett spännande möte, imorgon avgörs kanske min framtid. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw