Header
View tracker

Dagens outfit.
- T-shirt från Gaya Yang.
- Jeans från Cubus.

Det finns en person som gör mig såå glad just nu, det känns helt galet men det är så sant. Rösten och sättet att va på.. Känslan jag får är så rätt. Det här verkar vara exakt den personen jag behöver i mitt liv, en sån person jag saknat och önskat att få i mitt liv.. En helt galen person. Man får vad man önskar sig, är det inte så?

Men jag försöker hålla tillbaka mina förhoppningar, för att skydda mig själv från att bli besviken. Det blir vad det blir helt enkelt, exakt så jag vill ha det .. enkelt. Är det lätt så är det rätt. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 52 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag har sovit helt fantastiskt och känslan av att vakna till en ledig dag är magisk. Min chef lägger alltid in 2 lediga dagar i rad sen varierar det dagar som man är ledig. Denna vecka blev det torsdag-fredag och nästa vecka tisdag-onsdag, man behöver dessa två dagar.

Nu ska jag kicka igång denna dag, träning, sola & en shopping runda med farmor står på schemat. Ikväll blir det fest 💃 eller fest och fest.. Förfest och sedan hem och sova eftersom vi inte får dricka alkohol och sedan jobba. Vilket är bra för alkohol försämrar prestation..

Jag är verkligen i en jobb bubbla, jag har druckit ett glas vin på över en månad. Livet inom handels, just i december och all julhandel finns det inget utrymme för fester. Utan varje helg är det jobb som gäller. Vilket jag älskar, jobba massor och dra in pengar för att sedan gå in i en lugnare period med mer ledighet. Exakt så vill jag jobba, för då finns det utrymme och pengar till att resa. Nu ska jag ut i skogen och få i mig lite frisk luft så jag piggnar till, sedan kicka igång denna underbara fredag. Kaffe + friskluft är bästa medicinen. 


ÄLSKAR min nya tröja, för er som vill ha en likadan så finns den att köpa i butiken Gaya Yang i Nyköping. www.gayayang.se eller följ dom på Facebook här. Går även att beställa via mail om ni inte har möjlighet att ta er dit!

  • 53 readers

Likes

Comments

View tracker

Ledig dag = tränings dag. Alltid när jag är ledig tränar jag lite extra, det har blivit som en rutin. En bra sådan! Träffa Mell´s syster Cassandra idag, vi lunch och promenera tillsammans. Så roligt när inte den ena syrran är hemma får man umgås med den andra.. 😏 Kvällen tillbringa vi på ett gym, japp, ni läste rätt. Jag var på ett gym, det var inte igår.. Cassandras vän höll ett cirkelpass för hon ska bli tränare på de gymmet, så det va as skönt att bränna lite energi.

Annars då, hur mår ni? Om ni bara visste hur glad jag varit senaste dagarna, gaaalet. Saker och ting börjar falla på plats, efter ett väldigt trassligt år känns det som avslutet på det kommer bli magiskt. Kan inte förmedla känslan jag har, det är så mycket känslor. Sjukt va? Med tanke på att ALLA mina känslor var avstängda i början på året. Vilken vändning och vilken kärlek till livet. 


Likes

Comments

Likes

Comments

  • 80 readers

Likes

Comments

När ingen köper blommor till en får man helt enkelt ta saken i egna händer, jag fullkomligt älskar Dimodas blommor för dom står sig så länge. 10 dagar sa hon i butiken, men jag tror de va lägre en så sist jag köpte dom. Två nya tröjor från bästa butiken Gaya Yang i Nyköping blev det också, bästa moster som driver butik.

Bästa bilen i bakgrunden ☺️

  • 143 readers

Likes

Comments

Mamma hjälpte mig här om dagen med yoga övningar och då insåg jag hur fel jag gjort, eller hur lätt jag gjort det för mig själv. Genom att ha någon som står bredvid och korrigerar mig når jag maximal effekt av varje övning, "vinkla lite så, lyft benet lite högre"... OMG... En pose jag kan va i under 1 minut klara jag max 5 sekunder när jag gjorde den exakt rätt.

Kroppen är verkligen expert på att hitta bekväma sätt att avlasta och smita undan arbetet. Så jaa, nu känns det som att börja om. Känner mig som en nybörjar yogi som vinglar och får mjölksyra. Men det kommer bli bra till slut..

Likes

Comments

Varför får jag inte mina kompis relationer att flyta på, varför är det så svårt att få det att fungera? "Vi kör en grym ute kväll min sista lediga helg på ett tag", vi går ut och käkar på varsitt håll och sedan möts vi upp. Det var min bild av kvällen.. Tror ni den blev så? Svar nej. Varför? Ett, dålig planering från början. Två, det tog 2 timmar för varje svar från mina vänner..

Jag hade en helt fantastisk middag med jobb gänget, dom är helt underbara. Bästa är när chefen säger "Ni får äta för ca 700-800 kr var".. Vi ba "OKEEEEJ", och sen åt vi kan jag lova. Kunde inte ens knäppa byxorna.. 

Efter middagen åkte jag hem för att lämna av grejer, men eftersom jag inte fick något svar kröp jag ner i sängen och bestämde mig för att jobba idag istället. Har yogat nu på morgonen och nu ska jag ta en dusch och sedan åka in till köpcentrumet och dra in lite cach.


Likes

Comments


​Några månader gammal, hittade den idag.

Likes

Comments

Jag är fortfarande inte fullladdad och stannar hemma tills någon hämtar ut mig, allternativ jag har egen energi som orkar ta mig ut. Trivs rätt bra hemma, har roat mig med yoga, städning, pepp samtal med min bestie, fått hem massa saker jag beställt, satt upp en skyllt på brevlådan osv.. Film hela dagen va de va, jag har inte ens startat teven idag. Så skönt.. Hatar tv. Måste sluta använda ordet hata. 😳 Fulaste ordet jag vet.

Känner hur kreativiteten växer sig enrom av att ha hemma dagar. Har 10 nya idéer jag vill förverkliga.. När ska jag börja? Jag ska skriva ner dom så jag kommer ihåg. Lyssnar på as gamla låtar och dom gör mig så lycklig, dansar som att jag är 16 år igen och lever mig in i den atomsfären. SuperDuper skön dag.


Likes

Comments


Better Blogging Nouw