Header

Hur är man singel? Jag vet inte.. För mig är det mest förvirrande och ensamt. Det är svårt att få intresse för någon och ännu svårare att våga lita på någon. Varje sekund är jag rädd för att bli bränd och nästa sekund blir jag det, vilket är såå konstigt för mig, för i mina planer fanns inte den här situationen för mig. 

Men nu ska jag sluta ha fokus på andra, jag måste sluta ha fokus på ensamhet och grubbel. Det är dags att sysselsätt mig med sånt jag älskar för att inte tänka på sånt jag grubblar över, för mig är det inte att fly, för mig kallas det inspiration. Boosta mig med goa grejer istället för att gräva ner mig. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Man kan verkligen se på bilderna jag tog igår hur sliten jag är. 2017 har varit ett av min tuffaste & kämpigaste år hittills, jag vill ärligt talat bara att detta år ska vara över. Önskar lite klarhet, trygghet och rutiner..

Bara nu senaste veckan har känts aningen bättre, men när min första lugna vecka kom så kom även förkylningen. Men så brukar det va!
Kortsiktiga mål:
1. Bli frisk.
2. Få ordning på pappers grejer jag väntar på.
3. Hitta sköna rutiner att trivas med.
4. Börja spara pengar.
5. Njuta av livet.

När dessa grejer är check, då ska jag börja planera min framtid. Jag har nog aldrig tidigare stått så här tom på framtidsdrömmar, planer och visioner.. Känner mig alldeles tom, kan inte ens känna vad jag drömmer om.

  • 105 Readers

Likes

Comments

Yoga är så ballt, det är otroligt inspirerande, utvecklande men framför allt imponerande. Är det något man får mycket kommentarer på så är det just när man gör en cool yoga pose. Jag älskar att känna mig vig, jag behöver yoga för att finna lugnet, men bäst av allt jag njuter av varje sekund av uppmärksamhet jag får.

Annars då, en liten kvälls uppdatering om hur dåligt jag mår:
Jag har ont i bröstet, jag har haft jätte ont i magen i 4 dagar (mamma tror att de kan vara för att jag lever på kex & brie), hostar & är förkyld, ny lagad tand, ont i kroppen, till och från febrig, till och från huvudvärk, väntar på viktiga papper som krånglar, väntar på jobbiga besked osv.. Kan vi typ spola fram tiden en vecka tack? Vill inte vara en gnällis men på något sätt behöver det komma ut och hellre här än i någon annans stackares liv. 

Ledig imorgon, det ser jag enormt mycket fram emot. Massor roligheter väntar runt hörnet. 
Hörs imorgon, godnatt <3 Sov gott ni som läser detta ikväll. 

Likes

Comments

Oherre, vad jag tycker synd om mig själv idag. Jag är alldeles mör i kroppen efter att ha fått massage igår, jag är sjuk, jag har lagat ett hål i tanden & har lite lätt hjärtesorg och saknad inom mig. Känner mig alldeles emmlig och vill bara att nån ska krama mig. Kallt är det ute också och ingen mat har jag hemma.. En riktig toppen dag 😃

Äsch, även om jag är lite gnällig och hängig idag så går det bra. Ska in och jobba en kortis strax, så det kanske kan hjälpa mig att tänka på annat. Min högsta önskan i livet just nu är att bli frisk, hostan väcker mig varje natt så jag känner mig som en zoombie. Juste POSITIVA tankar, och där tog det slut. 😂 ttyl.

Tänk om man kunde vara så här fräsch varje dag..:

Likes

Comments

Starka kvinnor har utstått många påfrestande omständigheter i sina liv, vilket har gjort dem till de personer de är. De är inte en biprodukt från samhället utan är riktiga amazoner som inte kompromissar med sin självrespekt och självkänsla för enkla saker i livet. De är absolut civiliserade och humana, men om de känner att något är fel kommer de att konfrontera dig och begära att ni löser problemen, istället att de står vid sidan om och bara ser på när situationen förvärras. De kommer att vara en källa till inspiration och deras moraliska styrka kommer att hjälpa er relation att leva vidare.

Här är några saker som utmärker starka kvinnor i relationer:

1. Det kommer en tid i alla relationer när man börjar glida isär och det är uppenbart att relationen förlorar sin styrka. En stark kvinna kommer att konfrontera dig och vilja prata, om hon känner att en sådan situation är på väg att uppstå. Hon kommer inte att fly från problemen. Hon kommer att anstränga sig för att förhindra att relationen tar slut.

2. Starka kvinnor har uthärdat tragedier och mött motgångar i sina liv. De har mycket smärta inombords och har byggt starka murar runt sina själar. Det är svårt att få deras tillit men om du lyckas kan du räkna med att de inte bara är lojala mot dig utan verkligen kommer att visa dig vad sann kärlek är.

3. Hon kommer att skapa mängder av positiv energi i er relation. Hon har upplevt många problem i livet och vet hur man rider ut en storm och seglar på ett hav av trauman. Hon är en överlevare och vet att smärta är övergående, liksom allt annat i världen.

4. En stark kvinna är ambitiös. Hon ger inte upp sin personliga utveckling om du försöker motarbeta henne. Hon har drömmar hon är beredd att jobba hårt för uppnå. Om du är en person som kommer att hindra henne i den utvecklingen så kommer hon inte att tveka över att avsluta er relation.

5. Om du vill hålla relationen levande och intressant så kommer en stark kvinna att stödja dig i det avseendet. Hon kommer att vara kreativ och uppfinningsrik. Rutiner tråkar ut henne, så hon kommer alltid att komma på nya idéer. Ibland kan hon föreslå att ni ska testa något nytt och äventyrligt, ibland föreslår hon att ni ska testa någon ny restaurang.

6. En stark kvinna är självständig. Hon behöver fortfarande ditt stöd men i vissa situationer kommer hon att gå sin egen väg och du behöver förstå och acceptera det. Hon behöver tid och utrymme för att göra sina egna saker ibland för hon är en individualist och kommer att söka efter nya erfarenheter men hon är ändå lojal mot dig så länge du besvarar hennes kärlek och försöker förstå orsakerna till hennes beteende.

7. Vissa människor slösar bort många relationer på grund av dramatik. De förstorar upp och överdriver problem och kommer till slut att skada relationen. En stark kvinna gör inte sånt, hon har inte tid och utrymme för dramatik i sitt liv och hon är mogen när det gäller att hantera problematiska situationer.

8. En stark kvinna kommer aldrig att trycka ner dig eller motarbeta din personliga utveckling. Om du har egna drömmar och mål så kommer hon att stödja det och respektera dina beslut. Hon kommer till och med att offra en del av sin egen tid för att anpassa sig efter dig, om så behövs. Hon är en inspiration i ditt liv och hon kommer att uppmuntra dig att uppskatta livets goda saker, istället för att slösa bort pengar på onödiga lyxgrejer.

Vi tar allihop olika vägar genom livet men vi tar med oss en bit av varann vart vi än går och en stark kvinna kommer att ta med sig hela dig om hon måste. Hon är stark nog så det räcker åt er båda. Om du har en stark kvinna i ditt liv, älska henne av hela ditt hjärta. Hon är oersättlig och vi hoppas du förstår det innan det är för sent. Folk har lätt för att ta saker för givet, vi hoppas att du inte är en av dem.


http://www.nuntium.se/8-saker-att-tanka-pa-nar-du-har-ett-forhallande-med-en-stark-kvinna/

Likes

Comments

Jösses vad sjuk jag blev, feber & hostan från helvetet. Inatt sov jag i snitt 4 timmar för att sedan ta mig iväg till jobbet. Själva jobb passet gick helt okej men nu är jag helt slut.. Tog ledigt imorgon förmiddag för det är jätte lugnt på jobbet och då får jag tid att kurera mig ordentligt så jag kan jobba mina pass resten av veckan.

Alla mina älsklingar i en bild. <3

Likes

Comments


Better Blogging Nouw