Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 22 readers

Likes

Comments

Så fort jag kryper ner i sängen, oavsett hur trött jag är så börjar hjärnan snurra i högvarv. Tankarna sätter sån snurr på hjärnan att jag blir pigg.. Kan inte slå av tänkandet, ältandet. Vad ska jag göra? Jag måste få ordning på sömnen för att orka leva ett normalt liv, snälla jag ber låt mig sova. John Blund, ge mig dubbel dos ikväll tack.

  • 266 readers

Likes

Comments

Både i förr får och igår vaknade jag 06.00.. Vad är det som händer? Inte ens mat affären är öppen den här tiden på dygnet.. Funderar på om jag ska ut på promenad, åka till gymmet eller kolla film i sängen. Vad gör folk vid den här tiden om man inte jobbar eller sover? Kaffe & korsord skulle jag gissa på, om jag vaknar 06.00 en morgon till svär jag på att köpa ett korsord. Ett försök till på att somna om, annars får jag träna ett riktigt hårt och tufft pass som straff.

  • 309 readers

Likes

Comments

Hem längtan börjar smyga sig på, 6 dygn i denna lilla stuga tar på en. Man känner sig otroligt instängd och isolerad.. Var på gymmet här om dagen och det va otroligt sunkigt, mycket folk och rörigt. Såå nu har jag bara blivit liggande i stugan. För mycket av annat händer i mitt liv för att jag ska kunna få ro att läsa och plugga om kvällarna. Och energin är lika med minus, så ingen motion alls får jag till..

Hela denna dag har varit rätt tung.. Tror vi alla på kursen börjar känna oss trötta och fulla av all nya kunskap. Att vakna upp till dåliga nyheter knäckte mig totalt, men efter pepp samtal med vänner och familj fick jag lite gnista till att klara dagen iallafall.

Just nu ligger jag i sängen och äter riskakor, så länge jag äter något hostar jag inte. Så ahh ingen träning plus mat.. Räkna ut resten själv. Kommer rulla hem från Ekerö... Men den biten tar jag tag i på hemma plan. Mina ända mål här är att inte hosta sönder lektionerna och få in så mycket kunskap som går. Känns som varje dag är överlevnad, men jag fixar det. Jag får plocka fram min inre styrka som en kompis sa.

  • 639 readers

Likes

Comments

Jag är ledsen, kärleken gör ont och det tar på mig. Just nu är mitt liv lite jobbigt men jag kämpar på, tiden läker alla sår och tiden avgör. Man får hela tiden tecken på vad som är rätt och det bästa är att bara följa med.. Alltid när jag mår sämre tar jag mer jobb pass, så alldeles för mycket jobb i kombination med att känslorna är ut och in ledde till att immun försvaret kollapsa.. Är inte det typiskt? När man mår dåligt som det är så ska men även kämpa med en förkylning.

Men det är så livet är, tar man inte hand om sig själv säger kroppen i från. Någon slags lärdom får jag ta med mig genom dessa tuffa tider. Jag har min familj, jag har mina hästar, Otis, vänner, hem & mat. Så egentligen är det inte så synd om mig, motgångar är bra för att uppskatta framgångarna ännu lite mer. 2,5 timme kvar av denna dag, sen blir det vila och vätska. Mot ett friskare, sundare & stabilare liv.

  • 683 readers

Likes

Comments

Tänk vad olika jeans kan sitta.. Mitt tips till alla er där ute är att ta hjälp av den sommar jobbar i butiken och prova ALLA olika jeans modeller som finns. Be någon fota och sen är det bara välja!! Går man in med i ställningen att prova många då går det enklare, när du gjort det en gång då vet du sen vad du ska leta efter, vilken storlek som passar bäst och kanske inte ens behöver prova nästa gång.

Att tänka på, svarta jeans är alltid mindre i storlek. Ska du köpa svart jeans måste du gå upp en tum för att ens komma i dom. Stretch jeans däremot måste du gå ner en storlek och dom töjer sig även extremt mycket!! Tvätta aldrig jeans med skölj medel, då går stretchen sönder. Och tvätta dom ut och in för att bibehålla färgen.

Min favorit är nummer 5 med lågmidja om jag ätit och tränat rätt. Innan mens eller efter onyttig mat trivs jag bäst med normal midja för att kunna dölja magen lite och få ett stöd. Högmidja är okej så länge den inte är överdrivet hög då jag har rätt kort över kropp. Jag gillar min rumpa i nummer 3, men har väldigt svårt för byxor som inte är stuprör.
1. Normal midja jeans-leggings. Budget jeans!
2. Boyfriend
3. Normal midja, något vidare ner till.
4. Högmidja och super super stretch.
5. Låg midja.
6.
Högmidja.

  • 708 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Ska det krångla så ska det krångla.. Hahahah... Seriöst... Hur står jag ens ut? Jag är rörig, jag är klumpig.

Vaknar imorse och ska börja morgonen med en dusch, jag har varken vatten eller toa i stugan utan allt sådant är gemensamt. Men det ligger en skvätt vatten i vattenkokare som jag slår på medan jag går ner och tar en dusch.. På vägen till duschen inser jag att jag fått med mig två balsam istället för schampoo men himlar med ögonen och tänker det här är typiskt mig, får köp nytt.. Alltid är det något som går snett när jag packar.

Jag tar min dusch och knallar tillbaka till stugan, och gissa vad? Brandlarmet tjuter och hela rutan är igen full av imma, som tur va imma!!, utifrån ser det ut som rök. PANIK!!!! Rusar in, får av brandvarnaren, lugnar mig, gör kaffe, sätter mig och tar en klunk.... Uuuuääääääkkkkk... SPYR!!! Vad fan va det i den där? Kan vatten bli gammalt fast man kokar det? Va det rengöringsmedel i? Något skit va det och jag mår illa av att bara tänka på smaken.

Yes. Det var min start på dagen. En helt normal morgon i mitt liv helt enkelt.. Något plus med morgonen var väll ändå att jag mådde lite bättre, kände mig både pigg och frisk. Tack gud! Förkylningen kommer alltid smygandes under dagen och blir värre kvälls tid, men att iallafall få förmiddagarna som pigg är ett framsteg. Kämpar på med dagen och hoppas på en fantastisk kväll. Hörs senare!

  • 715 readers

Likes

Comments

Usch.. Vaknar till snö blandat regn. Kommer till Stockholm och någon har tagit min stuga, vi börjar med ett prov som var skit svårt och innehöll inte alls det jag pluggat på.. Tror ni dagen blev bättre? Nää, förkylningen bryter ut värre en någonsin. Snorar och nyser hela tiden, det är de absolut värsta när man sitter i ett klassrum. Känner mig som en vandrande bakterie.

Efter skolan åkte jag bort till gymmet, gissa vad? Fel gym. Fanns tydligen två 24 gym...

Åker tillbaka och stannar till på Ica för att köpa anteckningsblock.. Men nää dom har inte. Och monster kö blev det och där blir jag stående i 10 minuter. Jag som får hybris av att stå i kö. Har kö fobi..

Får åka iväg till nästa ställe och fick tag på allt jag behöver.. Åt en massa mat och nu har jag bäddat ner mig i sängen och kollar ett avsnitt med parneviks. Ska läsa igenom lite plugg och sen komma i säng tidigt. Känner mig lite febrig så det kanske var lika bra att inte träningen blev av.

Likes

Comments

Imorgon bär det av mot Ekerö för steg 3 av 4 i hästmassage utbildning. Ännu ett steg närmre min dröm att kunna rehabilitera hästar och kunna hjälpa fler av dom där ute. Människor är så okunniga i många stall och jag vill vara där och dela min kunskap, jag var en av dom tills dagen jag bestämde mig för att förstå vad jag gjorde. Varför betala 1000kr i månaden till en hästmassör när jag kan göra jobbet själv? Investering!

Kan inte ens minnas sist jag gick upp så där tidigt. Hur ska det gå? Kaffe i mängder och as pepp musik får motivera mig. Hörs i veckan!

  • 742 readers

Likes

Comments


Better Blogging Nouw