Header
View tracker

Mamma hjälpte mig här om dagen med yoga övningar och då insåg jag hur fel jag gjort, eller hur lätt jag gjort det för mig själv. Genom att ha någon som står bredvid och korrigerar mig når jag maximal effekt av varje övning, "vinkla lite så, lyft benet lite högre"... OMG... En pose jag kan va i under 1 minut klara jag max 5 sekunder när jag gjorde den exakt rätt.

Kroppen är verkligen expert på att hitta bekväma sätt att avlasta och smita undan arbetet. Så jaa, nu känns det som att börja om. Känner mig som en nybörjar yogi som vinglar och får mjölksyra. Men det kommer bli bra till slut..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Varför får jag inte mina kompis relationer att flyta på, varför är det så svårt att få det att fungera? "Vi kör en grym ute kväll min sista lediga helg på ett tag", vi går ut och käkar på varsitt håll och sedan möts vi upp. Det var min bild av kvällen.. Tror ni den blev så? Svar nej. Varför? Ett, dålig planering från början. Två, det tog 2 timmar för varje svar från mina vänner..

Jag hade en helt fantastisk middag med jobb gänget, dom är helt underbara. Bästa är när chefen säger "Ni får äta för ca 700-800 kr var".. Vi ba "OKEEEEJ", och sen åt vi kan jag lova. Kunde inte ens knäppa byxorna.. 

Efter middagen åkte jag hem för att lämna av grejer, men eftersom jag inte fick något svar kröp jag ner i sängen och bestämde mig för att jobba idag istället. Har yogat nu på morgonen och nu ska jag ta en dusch och sedan åka in till köpcentrumet och dra in lite cach.


Likes

Comments

View tracker


​Några månader gammal, hittade den idag.

Likes

Comments

Jag är fortfarande inte fullladdad och stannar hemma tills någon hämtar ut mig, allternativ jag har egen energi som orkar ta mig ut. Trivs rätt bra hemma, har roat mig med yoga, städning, pepp samtal med min bestie, fått hem massa saker jag beställt, satt upp en skyllt på brevlådan osv.. Film hela dagen va de va, jag har inte ens startat teven idag. Så skönt.. Hatar tv. Måste sluta använda ordet hata. 😳 Fulaste ordet jag vet.

Känner hur kreativiteten växer sig enrom av att ha hemma dagar. Har 10 nya idéer jag vill förverkliga.. När ska jag börja? Jag ska skriva ner dom så jag kommer ihåg. Lyssnar på as gamla låtar och dom gör mig så lycklig, dansar som att jag är 16 år igen och lever mig in i den atomsfären. SuperDuper skön dag.


Likes

Comments

Känner mig som 7 svåra år, är helt matt i kroppen.. Har i vilket fall sovit gott. Sov med träningskläder och gårdagens smink.. Fräscht va? Idag har jag inget planerat, men överväger om jag ska va hemma hela dagen eller om jag ska åka på yoga. Ska vila kroppen och få i mig lite näring så får vi se om jag kommer igång och orkar göra något. Eller om jag ska kolla film under en filt hela dagen.. Vem tror på att jag klarar att kolla film en heldag?

Imorgon är det jobb 10-18.. Och sedan väntar roligheter och utgång. Därför vill jag ännu mer ta det lugnt idag för att vara pigg till imorgon. Ska ta dagen som den kommer och njuta av den.

Ord kan inte beskriva min kärlek till honom.

Likes

Comments

"Hur ska du fira din jul?" bla.. bla..

Min höjdpunkt på året, jul älskade jul.

I år är jag inte alls taggad på julen, jag blir irriterad på julmusiken på jobbet och jag har inte brytt mig om att julpynta hemma. Alla min julkänslor är som bortblåsta.. Jag orkar egentligen inte göra mig till ett offer men eftersom jag är inne på det spåret denna kväll så fortsätter vi på de. Jag har ingen att fira jul med, eller joo det är ju jag och mamma. Och jag är glad att vi har varandra, men vad fasiken.. Min bild av julen är en stor bullrig familj, traditioner och massa klappar.

Är det synd om oss? Eller ska jag vara glad för att vi har varandra?.. Som jag läste i en bok, "sluta jaga svar och lär dig leva med frågor". I vilket fall bryr jag mig inte, jag orkar inte bry mig.. Även om någon bjuder in mig/oss till sin jul kommer det ändå inte få mig att känna mig hel. Jag tröstar mig med att den dagen jag har en stor och bullrig familj kommer jag uppskatta den mer en någon annan kommer göra, och min mamma kommer vara en del utav den. Jag ska göra allt för min mamma precis som hon har gjort allt för mig, alltid.

Det skumma är att det tar emot att skriva det här inlägget, inte för att jag inte vill framstå som ett offer utan för att jag inte vill att andra ska ha skuldkänslor. Hur sjukt är inte det? Jag vill inte lägga ut min problem för då kanske någon annan börjar må dåligt. Är man skadad eller är man.. Men till och med det är jag för trött för att orka bry mig om, nu kastar jag bara ut skiten så kan någon annan ta den på sin axel ett tag.

Tack & hej.. Godnatt på er. 

Likes

Comments

Det var länge sedan jag var ledsen, det var länge sedan jag släppte ut mina känslor. Välbehövligt eller töntigt? Jag vill inte göra mig själv till ett tycka synd om offer, även om det skulle vara så skönt att få vara liten i någons famn just nu.

Jag sprang, jag grät, jag lyssna på hög musik.. Jag sprang tills hela min kropp gjorde ont, jag sprang tills luften tog slut.. Aldrig har mina steg känts så tunga. Efter de satte jag mig och skrev, skrev ett brev till han jag älskar och aldrig får ur mitt huvud. Varje gång en saknad uppstår skriver jag ett brev och lägger i ett kuvert. Hur kan saknad göra så ont? Kommer det någonsin komma en dag utan honom i mitt huvud.

Jag lovar, igår älskade jag livet. Och hela denna dagen njöt jag men nu på kvällen explodera känslorna.. Men det känns oerhört skönt att få ladda ur. Ingen har liksom haft tid för att lyssna till mina problem, när jag berättar känns det som att jag inte hörs och när jag hörs får jag inte svaren jag förväntat mig. Idag på min lunch blev jag hörd, och jag blev rörd. Det är svårt för mig att prata om det jobbiga, för jag skjuter bort det. Jag skjuter bort det så långt att jag inte kan känna det, så när någon frågar skrattar jag och viftar bort det.

Det är svårt att pricka rätt, det jag menar är att alltid när känslorna exploderar är jag ensam. Men nu vet ni, att det är lite jobbigt, denna kväll är lite tuff. Men imorgon är det säkert bra igen. Jag uppskattar när folk frågar, våga fråga, våga komma in på mina ömma punkter.. Jag behöver hjälp att låsa upp dessa dörrar. Även om jag skrattar och vänder allt till positiva tankar så finns det något mer bakom den fasaden. 

Likes

Comments

Vad det stör mig när saker inte går som jag vill, när saker jag planerat krånglar, när personer man ser fram emot att träffa avbokar eller inte svarar.. Varför gör livet så mot en? Med den meningen sagt lämnar jag den här och tar en löprunda, vilo dag blev rensa tankarna dag.. För vad ska jag annars göra? Även om jag inte känner för att träna så är de det som kommer ge något positivt tillbaka iaf.

Jag känner mig lite lätt retlig idag, men det är för att jag känner mig ensam och besviken. Ingen stor grej egentligen, jag lär mig..

Jag önskar bara att någon kunde göra något för mig just nu, så fort jag ska träffa någon så måste jag ta mig dit eller köra.. De flesta gånger den senaste tiden som jag vill göra något kräver det något från mig. Så ska det väll ändå inte vara? Min kraft är slut, min energi är slut.. Nu måste jag ladda och det gör jag bäst hemma, jag kommer stanna här tills jag är klar eller någon hämtar ut mig. Känner för att stäng av mobilen.

Jag behöver tid, tid för att tänka, känna och skriva. Vad vill jag? Vad behöver jag? Hur ska jag göra?


Likes

Comments

Sugdag.. Jag har inte dött av skratt på hela dagen. Skratt är det bästa jag vet och något jag vill åt varje dag, men just idag har det varit snålt med det. Visst.. lite hård är jag, jag hade en super mysig lunch och har varit på en grymt rolig bio nu på kvällen. Och det är jag tacksam för! Men besvikelsen har smugit på mig i många dagar och den bara växer..

Jag känner verkligen att jag saknar en äkta vän, en vän som prioriterar mig här i livet. Jag har jätte fina vänner, men ingen som får mig att känna mig hel. Hur gör man för att hitta sin solemate? Jag hade en sån en gång i tiden, och jag vill inget annat en att ha det exakt så igen. Men det är svårt.... Hur hittar man vänner? Eller nej, hur hittar man den rätta vännen.


Spontan, galen, positiv, aktiv, gilar att träffa folk, dömmer ingen, vill ha kul, skrattar mycket, har mer en 20 kronor på kontot, lojal, gillar att prova nya saker.. Är det så svårt att hitta en sån person? Det känns inte mycket begärt..

Likes

Comments

Jobb 10-16 och ikväll blir det bio mys. Har träningsvärk i kroppen efter gårdagens 2h yogapass + gym dagen innan de.. Såå idag är det en välförtjänt vilodag för min kropp. ❤️

  • 140 readers

Likes

Comments