Header

Vakna imorse av att det ringer på dörren, får panik och slänger mig upp då jag tror att det är tv kille som kommit lite tidigare. Men som tur var det bara min kära mamma bakom dörren när jag öppna med spretigt hår och morgonrock. En kopp kaffe senare och med kläder på dök tv kille upp på bestämd tid och ordna med lite installationer..

Efter hektiska morgon där morgonrutinerna helt flöt ut kommer jag till jobbet, samtidigt som jag kommer rullar alla leveranser in samtidigt. 13 pallar och 3 stora kartonger. Min kollega slutar för dagen och där står jag med kaos upp till taket. Vilket jag i och för sig älskar, det är nämligen det bästa som finns att plocka varor och ha mycket att göra. Kan utan att överdriva skryta om att jag lyft flera tusen kilo idag, varje säck med foder väger 25 kilo och jag har plockat 4 pallar med ca 25 säckar på varje. Lagom trött i axlar och rygg nu.

Efter jobbet drog jag direkt ut till stallet där jag pyssla om mina 3 hästar, ordna stallet med mockning och soppning och redan vid 20.00 var jag på väg hem och såg framemot en lugn kväll med yoga & tv tittande. Men så blev det inte, åkte till mamma för kvällsmiddag och vad hon lagt i maten vet jag inte. Men energi fick jag och for iväg för att tvätta bilen och handla lite grejer inför morgon dagens jobb. Så som vanligt är var jag hemma efter 22.00 och ligger nu i sängen och kan inte somna.

En dag till, sen blir det avkoppling och finna lugnet i mig själv. Jobbiga veckor och en jobbig tid vilar bakom mig, men nu är det nya tag och fokus på rätt saker som gäller. 💪

  • 472 readers

Likes

Comments

Kan inte beskriva hur trött jag är nu när jobbet dragit igång ordentligt, plus att vi rengör stallet och har mockat ur boxarna idag, plus att jag väntar på flera olika besked och samtal.. nerverna och tankarna är som bergochdalbanor mellan alla framtidsplaner och mitt förflutna. Tur att min nu tid är trygg och stabil iallafall..

  • 756 readers

Likes

Comments

Denna vecka jobbar jag endast två dagar, men sen är det slut på ledighet..

Vecka 27 drar jobbet igång, men vecka 28 jobbar jag endast 3 dagar sen rullar jag ner till Skåne för lite semester. Ingen sommar utan skåne, älskar verkligen den resan. Men sen blir det flera veckors jobb, dubbla jobb till och med. I Augusti åker jag ner till Göteborg en vecka och i September har jag en hel del planer men inget bokat.

Har mycket roligt att se framemot och just när man har lite tuffa tider är det otroligt viktigt att ha något att längta efter. Det kan vara mitt bästa tips för att må bra, boka in saker du verkligen ser fram emot.

Dags för lite sol, man måste passa på när den äntligen är framme.

Likes

Comments

Röj och rens. TUSEN MILJONER TACK, till den absolut bästa farmorn i världen som hjälper mig när jag behöver en extra skjuts i rätt riktning. Du är bäst!! ❤

Världens bästa farmor var här idag och hjälpte mig att organisera hemmet mitt. Det verkligen högg till i brösten när man stötte på kärleksfulla lappar som påminde mig om han. Buuhuu.. Men ledsenheten börjar gå över till ilska.. Just nu är jag arg på ALLT. Mig själv, mitt liv, mina grannar, ljud, ljus, tv reporten på tvn... Så fort jag öppnar min mun kommer hat eller klagomål. En del av processen säger dom...

Googlade, "hur gör man av med ilska utan våld?". Sex, men om man inte har nån att sexa till det med? Träning, men om man har noll energi och infektion så borde man inte träna. Allternativ 3, skrika. Japp, den blev det, tog en sväng med min bil och drog i gång musik på högsta volym och skrek/sjöng. Och faktiskt hjälpte det.. Är fortfarande irriterad men aningen lättare blev det.

Orka inte lägga kuddarna rätt eller räta ut täcket.. Men om ni sätt före bilder hade ni ba "WOW!".

Likes

Comments

Baaraappppapppa.. 👊

Idag är en bra dag, och lite dålig. Men nu ni, nu bryter jag mig fri från tröttheten.. I säkert 4 veckors tid har jag varit extremt trött. Jag har gått igenom en massor jobbiga händelser och har tänkt att tröttheten kommer som en bieffekt av det. MEN.. Idag tog jag prover och fick reda på att jag har en infektion i kroppen. Tänk att jag inte ens tänkt tanken..

Nu ska jag bara bli fri från den och sen är jag fit for fight. Har känt mig lite frossig och hängig, har sagt flera gånger det känns som jag håller på att bli sjuk. Men inget har brutit ut ordentligt.. Nu blir det penicillin kur, vätska och vila.. Nu är det mer okej att vara trött när man vet orsaken.

Även Otis mår bra nu, har fick tag på sitt hundgodis och "föråt" sig på det.. Han fick jätte svåra magsmärtor så han bara yla och skrek. Stackars liten.. Han hade verkligen ont, jag såg det på honom. Vi satte oss i bilen och åkte bort till Strömsholm men längs vägen piggna han på sig, och med hjälp av massage så släppte det. Tur det. Är glad och tacksam över att han klara sig så väl.

Nää, nu ska jag ut och njuta av solen. Hörs när vi hörs. Puss & kram. 

Likes

Comments

  • 957 readers

Likes

Comments

Jag vet inte om det var samtalet från han, min knäppa hjärna, röksuget som uppstår när man slutar eller vad som utlöste tårarna..

"Vad sker idag? Nån som vill ses?"
- Kom på fest.
- vi hänger i parken, kom!
- Jag kan komma förbi med kebab o bara hänga med dig.


När erbjudande efter erbjudande dyker upp, men man känner inte för att göra ett skit. Men hjärnan går på högvarv och man vill liksom fly från hjärna spöken som säger att man är tråkig eller saknar personen som sårat en. Japp, jag måste ge mig iväg för här kan du inte ligga en hel dag. Jag klär på mig min nya favorit kläder, känner mig fin och kollar mig i spegeln. Näpp, "tro inte att du är fin när du festa igår, sminka över dina röda kinder och ha tröjan utan på så inte magen syns", exakt dom orden sa min hjärna till mig. Jag försökte säga emot men hjärnan vann.

Sagt och gjort, la på lite smink över kinderna, hoppa i dojjorna och drog ur tröjan från byxorna. KLAR, redo för parkhäng och snacka ikapp med vännerna.. Helt plötsligt börjar tårarna rinna, jag orkar inte åka iväg. Jag vill inte. Jag vill bara va hemma. Jag klär av mig allt och hoppar snabbt in i duschen med hög musik för där hanterar jag mina tårar bäst. Nu över en timme senare törs jag inte ens öppna mina meddelanden från vänner, här ligger jag i morgonrock och längtar tills jag får sova bort denna dag och vakna till en ny.

Vad är det för fel på mig? Varför uppstår sånna situationer? Varför tar sociala medier upp tiden jag egentligen borde lagt på mina vänner? Varför scrollar jag i onödiga flöden för att sen va för trött för att orka något annat. Är det ännu en gång dags för att radera alla konton och köra en detox på skiten? Hitta mig själv istället för att fly in i oändliga flöden fulla med skit.

Nej. Nu stänger jag av mobilen, slår på en av mina dvd filmer och myser på hemma.


Likes

Comments

Varför innebär festen att hitta någon att hålla på med mer än att ha kul? Varför kan vi inte skratta, dansa och prata utan att det ska leda till något? Inte skulle du väll gå och ta någon på rumpan på stan i nyktert tillstånd bara för att ni förde en diskussion? Nej, tack.

Människor är så desperata efter kärlek, närhet och bekräftelse. Sånt äcklar mig något fruktansvärt just nu, blir på riktigt illa mående över drägg som kladdar eller de som är i ett förhållande och flörtar runt. Vad är grejen? Det skär i mig när man ska plåstra över sitt gamla förhållande med att utnyttja någon annan tillfälligt. Kasta det gamla och trampa på det nya.


Tänk att bekräftelse behovet tar över så hårt att man sårar någon annan? Usch.. Vill bara skaka av mig alla sådana människor och omringa mig med självständiga och självsäkra människor. Det får lov att bli 2017´s stora mål. Man blir som man umgås och då måste man verkligen välja vilka man ska umgås med. Jag måste bli smartare en att låta mig påverkas av andras beteenden. Låt dom hålla på, lägg ingen energi på det och omge dig med människor som är värda din energi. 

Var bara tvungen att få rensa ur mig tankar och känslor som irriterar mig. Nu ska jag släppa tanken och fylla på med positiva tankar. Fylla på med äkta kärlek i mitt liv och inget tillfälligt. 

Likes

Comments