Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 19 readers

Likes

Comments

Jag vet inte om det var samtalet från han, min knäppa hjärna, röksuget som uppstår när man slutar eller vad som utlöste tårarna..

"Vad sker idag? Nån som vill ses?"
- Kom på fest.
- vi hänger i parken, kom!
- Jag kan komma förbi med kebab o bara hänga med dig.


När erbjudande efter erbjudande dyker upp, men man känner inte för att göra ett skit. Men hjärnan går på högvarv och man vill liksom fly från hjärna spöken som säger att man är tråkig eller saknar personen som sårat en. Japp, jag måste ge mig iväg för här kan du inte ligga en hel dag. Jag klär på mig min nya favorit kläder, känner mig fin och kollar mig i spegeln. Näpp, "tro inte att du är fin när du festa igår, sminka över dina röda kinder och ha tröjan utan på så inte magen syns", exakt dom orden sa min hjärna till mig. Jag försökte säga emot men hjärnan vann.

Sagt och gjort, la på lite smink över kinderna, hoppa i dojjorna och drog ur tröjan från byxorna. KLAR, redo för parkhäng och snacka ikapp med vännerna.. Helt plötsligt börjar tårarna rinna, jag orkar inte åka iväg. Jag vill inte. Jag vill bara va hemma. Jag klär av mig allt och hoppar snabbt in i duschen med hög musik för där hanterar jag mina tårar bäst. Nu över en timme senare törs jag inte ens öppna mina meddelanden från vänner, här ligger jag i morgonrock och längtar tills jag får sova bort denna dag och vakna till en ny.

Vad är det för fel på mig? Varför uppstår sånna situationer? Varför tar sociala medier upp tiden jag egentligen borde lagt på mina vänner? Varför scrollar jag i onödiga flöden för att sen va för trött för att orka något annat. Är det ännu en gång dags för att radera alla konton och köra en detox på skiten? Hitta mig själv istället för att fly in i oändliga flöden fulla med skit.

Nej. Nu stänger jag av mobilen, slår på en av mina dvd filmer och myser på hemma.


Likes

Comments

Varför innebär festen att hitta någon att hålla på med mer än att ha kul? Varför kan vi inte skratta, dansa och prata utan att det ska leda till något? Inte skulle du väll gå och ta någon på rumpan på stan i nyktert tillstånd bara för att ni förde en diskussion? Nej, tack.

Människor är så desperata efter kärlek, närhet och bekräftelse. Sånt äcklar mig något fruktansvärt just nu, blir på riktigt illa mående över drägg som kladdar eller de som är i ett förhållande och flörtar runt. Vad är grejen? Det skär i mig när man ska plåstra över sitt gamla förhållande med att utnyttja någon annan tillfälligt. Kasta det gamla och trampa på det nya.


Tänk att bekräftelse behovet tar över så hårt att man sårar någon annan? Usch.. Vill bara skaka av mig alla sådana människor och omringa mig med självständiga och självsäkra människor. Det får lov att bli 2017´s stora mål. Man blir som man umgås och då måste man verkligen välja vilka man ska umgås med. Jag måste bli smartare en att låta mig påverkas av andras beteenden. Låt dom hålla på, lägg ingen energi på det och omge dig med människor som är värda din energi. 

Var bara tvungen att få rensa ur mig tankar och känslor som irriterar mig. Nu ska jag släppa tanken och fylla på med positiva tankar. Fylla på med äkta kärlek i mitt liv och inget tillfälligt. 

Likes

Comments

Vilken helt fantastisk midsommar jag fick vara med om. Otroligt bra upp styrt och vi missa inte en enda tradition. Sill lunch, jordgubbar, 5 kamp, midsommarstång, kransmakeri, vattenvolleyboll, grillad mat, snaps, sång, live musik & en massa fest och dans..

Och vet ni? Jag har varken ångest eller bakfylla idag. Eftersom jag inte hade mina nära vänner där var jag inte helt bekväm, jag kunde liksom inte släppa loss och spåra ur. Jag hade en otroligt trevlig kväll, träffa massor härliga människor, hade massor inspirerande samtal och njöt hela kvällen. Jag smuttade på mitt vin och mingla runt, dansa som en galning. MEN.. Va i nyktert tillstånd heeela kvällen.

Jag har kommit så långt med mig själv, jag kan dansa nykter, jag kan va trygg i mig själv ensam på en fest. Visst så kände jag dem allra flesta där, men gick för det mesta runt själv och bara mingla. Jag hoppa i poolen som ensam tjej och var bekväm med min kropp bland 12 killar.

Jätte tack till familjen som ordnande denna fest och jag är otroligt tacksam över att få vara en del av eran familj. Ni är underbara & festen var underbar. ✨

Likes

Comments

Jag verkligen ogillar stora högtider, jag får sådan ångest och prestations krav. Man ska vara rolig, man ska se bra ut, man ska dricka snaps (som jag hatar).. Full & glad.. o bla, bla, bla..

Varje jul, midsommar, födelsedag får jag typ som ångest? Hjärnan går på högvarv och jag blir stressad inombords. Men ikväll ska jag ha kul, släppa alla krav, ta dagen för vad den är. Jag behöver inte stå för showen, jag behöver inte synas och höras. Jag ska bara vara mig själv.


Likes

Comments

Idag ska jag och min kära mor åka iväg för att kolla på en ny häst vi eventuellt ska ta hem över sommaren. Hoppas det går vägen och är en individ som skulle passa in i våra liv. Det är så skönt att ha något att se framemot och längta efter, då känns allt i vardagen så mycket enklare.

Ta ut glädje i förskott, det ända som kan hända är att du varit glad i onödan.

Likes

Comments

"se vilken luffare hon är som går runt själv."

Att vara självständig, att våga gå runt ensam.. Är det att vara stark eller svag? Jag tycker att det är skönt att inte vara beroende av andra, att klara av att göra saker själv. Men jag har många vänner som ofta säger "kan inte du följa med, jag vågar inte gå själv". Det kan handla om att gå på stan, göra ett läkar besök eller att gå för att handla något i baren på korgen.

Förstår ni vad jag reflekterar över? Min syn på det är stark och själv ständig, men så hör man kommentarer som "se vilken luffare hon är som går runt själv".. Är det andras syn på det?

Det finns inget rätt eller fel, alla är vi olika. Vill någon ha sällskap är det okej och vill någon gå själv så är det okej. Inte ska man väll sätta någon i ett fack som stark eller svag beroende på om man är självständig eller inte? Det handlar kanske mer om hur vi är vana och upplärda att saker ska gå till än osäkerhet. 

Likes

Comments

Vill skriva så mycket men är så trött och ofokuserad för att få ner något vettigt. Tröttheten gör mig galen.. Imorgon har jag mycket press på mig, ska jobba 10-18 helt ensam och ta emot både kunder och leveranser. Tänk vilket förtroende de har för mig redan? Är så glad för det.

Mer mål denna vecka:
- Tvätta bilen.
- Promenader på morgonen.
- 2 stycken träningspass.
- Få ur min P-stav ur armen.
- Få klart planer och schema inför sommaren.
- Träffa farmor & farfar.
- Lämna saker hos mormor.

Försöker motivera mig, ta dag för dag. Det är jobbigt och svårt för mig när jag inte får jobba så mycket.. Vecka 27 drar sommar schemat igång och då får jag jobba ordentligt. Farm tills dess ska jag vara ledig, vilket jag hatar när man inte har något planerat.

Likes

Comments

  • 166 readers

Likes

Comments