Header
View tracker

  • 17 readers

Likes

Comments

Jobb helg, kära jobb helg. Kollade igenom mitt schema och tror jag jobbar typ 6 helger i rad. Fatta vad pengar jag kommer få. 😍 Ännu en lugn kväll ikväll, är helt galet trött. Satt uppe och klippte youtube videos fram till 01.00.. I 2 timmar satt jag med det där utan att kolla mobil eller någonting. Var helt fast, tiden bara sprang iväg, fick en chock när jag insåg vad klockan va.

Funderar på att åka till gymmet en sväng och bränna lite fett. Vore såå nice. Får se om jag orkar..

Dagens:

Likes

Comments

  • 78 readers

Likes

Comments

​Fula naglar, stökigt hem, dålig hy osv.. Precis som det kan vara ibland. Men nu kommer vändningen.. Igår kom Nikko över och hjälpte mig att städa mitt hem. Hade spillt ut läsk på golvet i sovrummet som var som karlssonsklister att trampa i. Klädberg växte i varje rum.. Nikkos reaktion när hon kom in va "WOW.. Jag har aldrig sett ditt hem så här". Visst att det kan bli stökigt men jag är alltid snabb på att plocka upp det innan någon kommer. Men nu bara orkade jag inte göra det själv. 

Men igår blev det städat, idag fick jag bort det fula gamla naglacket från mina naglar och idag körde jag till och med en tvättmaskin. Idag blir en lugn kväll, jag håller på att tvätta och ska försöka diska lite också. Om jag orkar ska jag göra ett yoga pass med tända ljus och lugn musik. Äntligen börjar energin smyga sig tillbaka, sköööönt. 


Påsarna under ögonen, finnen på hackan, dubbelhakan, mungiporna som hänger, fula naglar.. Livet är inte fancy alla dagar i veckan. Nu är det nya tag. 

  • 88 readers

Likes

Comments

Just nu är livet en enda jävla röra, det är kaos. Jag får inte ens ut soppåsarna.. Jag har spillt kaffe som jag inte orkar torka bort. Jag vet att det går över, jag vet att jag går på låg energi, jag har mått värre.. Jag är stark, jag är okej. Jag försöker intala mig det iallafall, är det en överlevnads grej? I vilket fall behöver jag hjälp, hjälp att rycka upp mitt hem som sakta håller på att förfalla.

Ens hem är en sådan spegling av ens mående, hemmet berättar för en hur det egentligen står till. All min tid går åt att tänka, grubbla och hjälpa, så det finns liksom ingen energi eller tid över till att ta hand om mig själv. Gardinerna är fördragna, sopporna står vid dörren..

Jag vill liksom bara göra klart för er att ni inte behöver oroa er, jag är liksom okej. Det är bara lite obalans, lite rörigt.. lite upp och ner. Men om jag tagit mig igenom allt innan är det här ingenting. Förstår ni? Jag har folk att prata med, jag har folk som stöttar mig. Jag har ett helt team. Så den biten är jag inte orolig för, det är bara jobbigt att trampa runt i stöket och inte kunna göra något åt det. Jag skäms över röran..

  • 142 readers

Likes

Comments

View tracker

gym och meditation. Kan dagen bli bättre? Mina favorit sysslor en ledig dag.

Likes

Comments

Äntligen ledig.

Nu är det nya tag, igår var jag på gym och tränade. Ska nog köpa kort där.. bara 149kr i månaden!? VÄRT!! Dröm kropp på ingång, ja tack.

Mål fram till sommaren:

- Inga cigg.
- Träning minst 3 dagar i veckan. Helst 5 dagar.
- Spara pengar.
- Behandla fler hästar.
- Rensa min garderob.
- Göra fler youtube videos och lära mig klippa.
- Börja podda med bästa Mell.
- Njuta av livet och leva livet.


Likes

Comments

Livet kan ta så snabba vändningar, över en natt kan allt förändras. Jag är verkligen glad att jag lärt mig leva i nuet och tagit vara på varenda dag.. Och jag är så glad över att ha mina vänner i mitt liv. När det väl gäller så visar dom verkligen vad dom går för. När man går igenom något dåligt så stärker det vän relationerna enormt. ❤ Vad hade jag gjort utan er?

Likes

Comments

Var stark när du är som svagast, var modig när du är som mest rädd, men kom ihåg att vara ödmjuk när du segrar.

Likes

Comments

Kan man umgås så mycket att man tröttnar? Jag tror inte de.. Men jag får en känsla av att mina vänner tror de. Innan jag träffa Ludde umgicks jag med mina vänner varje dag och vi sov tillsammans någon dag varje vecka. Men nu då? Hur gör man när man går in i ett förhållande? Jag vill inte göra mina vänner besvikna, men inte heller killen jag älskar.. Tänk om man bara kunde dela sig eller iallafall få fler timmar på dygnet. Jag vill liksom ha båda delarna såå mycket.

Likes

Comments