Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 97 Readers

Likes

Comments

Dagens vill ha:
- en gård
- en valpkull
- mer hästar
- förhållande
- MC kort
- mer pengar
- en till bil

  • 115 Readers

Likes

Comments

  • 137 Readers

Likes

Comments

  • 144 Readers

Likes

Comments

  • 389 Readers

Likes

Comments

  • 405 Readers

Likes

Comments

Mina vän är den bästa vännen, hur orkar hon ens med mina vändningar? Ena studen är jag glad, för att nästa gråta, nästa dag är jag kär och dagen där på full av hat. Min vän är en hjälte, hon har inte bara räddat mig från obehagliga situationer eller dåliga datér hon bär upp hela mitt liv just nu. Hon är så trygg, lojal och finns alltid där. Alla skulle ha en sådan trygghet i en vän.

Likes

Comments

Nu är mina jobbpass för denna vecka avklarade, känner mig helt galet trött både fysiskt och psykiskt. Nu är jag ledig i 3 dagar och det känns som en välbehövlig återhämtning. Senaste 2 veckorna har varit som bergochdalbanor känslomässigt, mina tankar och känslor tar nya vändningar från dag till dag.

Livet är lite rörigt, jag vet inte riktigt vart jag ska eller vad jag vill. Är det typ någon sorts åldersnoja eller mina ständiga presstations krav som får mig att känna att jag borde kommit längre i livet. Jag vill sätta bollen i rullning och ta nästa steg i livet, men mest för andras skull, mest för att synas och verka duktig. Jag vill driva en gård, jag vill föda upp hästar och jag skulle velat börja med det typ igår..

Men, nu i skrivande stund känner jag att jag behöver dra åt handbromsen. Jag måste lugna mig, göra en plan och njuta längsvägen. "Resan är målet", finns det inte ett sånt uttryck? Iallafall, en sak i taget och fokus på mig själv, vad jag vill och vad jag behöver NU, inte om 1 år. Lev i nutet och dröm om framtiden.

Likes

Comments

Börjar dagen med strömavbrott på jobbet i en hel timme, gissa hur lätt det är att driva en butik utan kassa & inga lysen. Haha, tur vi har kunder med gott tålamod. Vårt kära strömavbrott slog helt ut kortterminalen, så efter en timme nere blev det en timme med suport. Vi slog även rekord försäljning idag, attans vad folk vi haft och attans vad kul det varit. När jag väl ska hem har även vårt larm system slagits ut, så då var det bara att sätta sig i telefon kön till Securitas. Lång dag, kaos dag, men en mycket rolig dag.

Nu håller vi att planera in sponsring av tävling, föreläsningskvällar mm.. Kan man älska sitt jobb mer? Ni anar inte hur kul det är att vara en del av att utveckla och driva en butik. Vi satsar stort!!

Likes

Comments