Header

Mina vän är den bästa vännen, hur orkar hon ens med mina vändningar? Ena studen är jag glad, för att nästa gråta, nästa dag är jag kär och dagen där på full av hat. Min vän är en hjälte, hon har inte bara räddat mig från obehagliga situationer eller dåliga datér hon bär upp hela mitt liv just nu. Hon är så trygg, lojal och finns alltid där. Alla skulle ha en sådan trygghet i en vän.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är mina jobbpass för denna vecka avklarade, känner mig helt galet trött både fysiskt och psykiskt. Nu är jag ledig i 3 dagar och det känns som en välbehövlig återhämtning. Senaste 2 veckorna har varit som bergochdalbanor känslomässigt, mina tankar och känslor tar nya vändningar från dag till dag.

Livet är lite rörigt, jag vet inte riktigt vart jag ska eller vad jag vill. Är det typ någon sorts åldersnoja eller mina ständiga presstations krav som får mig att känna att jag borde kommit längre i livet. Jag vill sätta bollen i rullning och ta nästa steg i livet, men mest för andras skull, mest för att synas och verka duktig. Jag vill driva en gård, jag vill föda upp hästar och jag skulle velat börja med det typ igår..

Men, nu i skrivande stund känner jag att jag behöver dra åt handbromsen. Jag måste lugna mig, göra en plan och njuta längsvägen. "Resan är målet", finns det inte ett sånt uttryck? Iallafall, en sak i taget och fokus på mig själv, vad jag vill och vad jag behöver NU, inte om 1 år. Lev i nutet och dröm om framtiden.

Likes

Comments

Börjar dagen med strömavbrott på jobbet i en hel timme, gissa hur lätt det är att driva en butik utan kassa & inga lysen. Haha, tur vi har kunder med gott tålamod. Vårt kära strömavbrott slog helt ut kortterminalen, så efter en timme nere blev det en timme med suport. Vi slog även rekord försäljning idag, attans vad folk vi haft och attans vad kul det varit. När jag väl ska hem har även vårt larm system slagits ut, så då var det bara att sätta sig i telefon kön till Securitas. Lång dag, kaos dag, men en mycket rolig dag.

Nu håller vi att planera in sponsring av tävling, föreläsningskvällar mm.. Kan man älska sitt jobb mer? Ni anar inte hur kul det är att vara en del av att utveckla och driva en butik. Vi satsar stort!!

Likes

Comments

Haft en helt suverän helg, fick ett sms av en vän igår "vi ska på roadtrip, hämtar dig 19.30". Bara timmarna senare var vi i Stockholm på en fest, så spontant & roligt. ÄLSKAR när mina vänner gör så där. Hela denna dag tillbringa vi i sängen, en lång frukost, basta oss & nu på kvällen hade vi ett litet Mary Kay party med hudvård.

Har mått så bra denna helg trots en del motgångar, livsginstan är tillbaka och jag bara älskar livet när jag har alla mina vänner runt mig. När jag är bland folk mår jag ruskigt bra. Nu kommer snart nästa vän och sover här, så mysigt med sällskap, exakt vad jag behöver just nu. Är såå trött så lite te mys i soffan blir en bra uppladdning inför en kommande jobbvecka.


Hörs sen!

Likes

Comments

Vill verkligen börja komma igång med mer videos här på bloggen, men jag lyckas inte hitta något redigerings program. När jag lämna in datorn hann den tydligen bli gammal för nu måste den uppdateras för att kunna ladda ner. Imovie som jag alltid använt har försvunnit helt.. ORKAR INTE.

Tips på bra redigerings program till Mac?

Likes

Comments

När allt annat suger är det skönt med lite gym motivation iallafall, träning är en rätt bra medicin mot mitt tillstånd. Den 10 oktober kommer vändningen i mitt liv, det säger mitt horoskop iallafall, och let´s oss tro på det. Tydligen har Jupiter bott i mitt sjärntecken i 9 månader men den 10 oktober flyttar han vidare och mitt kärleks liv ska sluta testas. Japp, jätte flummigt men exakt så stod det. Efter att ha läst detta känner jag ett hat mot det där jupiter, förhoppningar inför den 10 oktober & aningens lättad att helvetet kanske är över.

Jag menar skulle det stått nu ska ditt kärleksliv testas i 9 månader hade jag bett nån skjuta mig. Vad är ens horoskop? Ska man tro eller ska man inte.. Om det nu ger mig en gnutta hopp så låter vi mig gå på det.

Likes

Comments

Känner mig helt tom, orkar inget och vet inte vart jag ska ta vägen..Va fan är det som händer i mitt huvud just nu? Tror jag håller på att bli helt knäpp faktiskt. Ingenting är som jag vill ha det och jag har en känsla av att behöva kämpa varje dag. På jobbet tar jag på mig för mycket, saker som jag knappt kan eller har tid att sätta mig med.. Den känslan äter mig inifrån, känner mig helt korkad & värdelös. Vad tror ni jag gör åt problemet då? Joo, jag blir ledsen deppar och kollar på serier istället för att ta tag i det. Varför gör jag så? Och hur bryter jag det?

Ensamt och jävligt känns allt också, har ingen pepp eller inspiration till något denna vecka. Matlusten är på noll och energin är i botten.. Kan nån snälla bara lyfta ur mig ur denna svackan? Varför och hur kan jag vara den mest ensamma människan i världen? Varför har alla förhållande när jag för första gången i mitt liv är singel. Varför ska alla hela tiden välja sin pojkvän och låta mig vara ett andrahands alternativ? 

Varför är killen jag tycker om med en annan tjej när han inte är med mig? Varför ska jag tänka, känna och analysera allt så mycket istället för att njuta? Varför träffar jag inte bara en bästavän som jag kan klicka 110% med? Varför ska jag hitta fel och brister hos alla i min närhet? Varför ska jag vara så krävande och sån diva? Varför säger folk till mig att det är dom det är fel på och inte mig? Kan någon ge mig en kurs i hur man lever?​​

​​
Fyfan är så trött på allt, på mig själv.. Trött på att känna att jag inte räcker till..

Likes

Comments

Just nu är min hjärna fullsmockad med jobb och killproblem, man kan nästan säga att jag för första gången i mitt liv blev dumpad. Ungefär så känns det iallafall, all min stolthet försvann. Kanske var det bra för mig att komma ner lite på jorden och inse att jag inte får allt i livet serverat. Dags att lägga divan åt sidan och bli lite jordnära igen.. Nu har jag överanalyserat och diskuterat och faktiskt kanske det skulle slutat så här även om jag gjort något annorlunda. Men rackarns vad jobbigt det är att inte få det man vill ha eller ens ha någon makt över situationen.

Ett jobbpass kvar, 10-18, och sedan tar jag helg, i helgen ska jag på garage fest, träffa min kusin, tillbringa tid med mina hästar, måla om källaren, gå ut och käka med en vän och städa upp mitt hem som ser ut som kaos. Skönt att va ledig va 😉 Nu lite jobb och sedan godnatt.

Likes

Comments

Igår vakna jag upp och kände att nu har jag inget att längta till, min födelsedag är passerad. Och idag vakna jag upp och bokade en resa till Oslo till världens bästa vän. En galen halloween fest väntar där vi ska gå all in. Nu längtar jag gaaaalet mycket till 27 Oktober.

Dagen har gått bra, jag har jobbat från att jag vakna till nu. Är såå trött och har tagit på mig för mycket och även tagit med mig jobbet hem.. Dumt gjort för det får mig att känna mig både stressad och det ger mig ångest. Men, Men.. Imorgon väntar ett spännande möte med en produkt jag tror starkt på.

Nu ska jag försöka sova, för igår somna jag som vanligt vid 03 för att sedan vakna i koma och försöka ta sig iväg till jobbet. Kvällarna är jag kreativ och full av energi och morgonen stressig och zombie.. Måste vända upp och ner på mina rutiner. Är så trött så jag inte ens vet vad jag skrivit, godnatt <3

Likes

Comments