• REGN

    " Sitter i stugan just nu och hör hur regnet smattrar mot taket. Det är mysigt. Idag är en ångestdag…"

  • STOCKHOLMS TANKAR

    " Asså blää, jag kan inte sova. Ludvig ligger och snarkar på sin ände av sängen men jag ligger här k…"

Header

Jag är slut på text ikväll. Så ni får se några härliga bilder på min middag och mitt lördagssnacks. Åh ni fattar inte vilken ångest jag sitter på. Snart börjar jobbet igen och jag börjar redan stressa upp mig. Typiskt mig. En vecka kvar av ledighet sedan jobbar jag nästa helg. En månad har aldrig gått såhär fort.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter i stugan just nu och hör hur regnet smattrar mot taket. Det är mysigt. Idag är en ångestdag. Snart börjar jag jobba igen och så var den sommaren över. Allt går för fort i mitt liv.

Likes

Comments

Asså blää, jag kan inte sova. Ludvig ligger och snarkar på sin ände av sängen men jag ligger här klar vaken. Denna dag har varit riktigt mysig, även om jag vaknade upp till kaos meddelanden på telefonen. Väldigt irriterande, men efter ett tags skrivande hit och dit kände jag bara att nu släpper jag det här, det finns inget jag kan göra åt saken, jag orkar inte skriva så att mina tummar får kramp, antingen pratar man i verkligheten och reder ut det och går vidare, eller så får det vara. Att skriva meddelanden när man är arg brukar bara bli missförstånd och det går inte att lösa saker via sociala medier. Tips från coachen! Prata med varandra, skriv inte så tummarna krampar, just sayin.

Men efter det härliga morgonvaknade så blev jag ännu mer sugen att flytta härifrån. Jag är ju en fegis som inte vågar ta steget. Jag vågar inte lämna min trygga håla. Men samtidigt, varför inte? Varför inte bara ta steget och flytta? Min familj bor ju i Stockholm och så svårt kan det inte vara att fixa lägenhet där. Och efter att man fått höra: du har inte förändrats ett dugg, det är alltid drama runt omkring dig.
Så känner jag bara ja, du kanske har rätt? Lika bra att ta mitt pick och pack och träffa lika stora drama queens som mig?? Why not? Tack för den idén!

Så nummer ett blir att övertala pojkvännen att följa med mig. Nummer två blir att berätta för mamma och nummer tre blir att lägga huvudet på sne och be pappa om lägenhet. Och nummer fyra blir att säga upp mig från jobbet, hitta nytt och sälja min lägenhet. Och nummer fem blir att ringa upp syrran och ta en drink på Créme och käka en välkomstmiddag.

Amanda Grönlund som stockholmare. Det låter inte så dåligt ändå. Jag måste bara pusha mig själv till att våga ta steget.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var det fikamys hemma hos oss med Ludvigs mormor och morfar. Vi åt en jättegod paj, pratade om fiske, visade lägenheten och beundrade våran 4K TV. Kristina och Kent, två riktiga mysisar! Jag tycker om dom så mycket och det är så trevligt att umgås med dom. Dom var hos oss i några timmar innan dom for vidare.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag firade vi min kusin som fyller 13år. Det var mysigt och roligt att få träffa alla igen. Tråkigt bara att det alltid ska blåsa så mycket och både jag och Ludvig är lite halv krassliga. Ludvig är väl värst, han går runt och snörvlar hela tiden. Vi var där ett tag och fikade, myste i solen och tittade på Max som öppnade presenter. När klockan började närma sig 17.00 så drog vi oss hemåt. Men innan vi for hem så tog vi en snabb runda förbi Ludvigs mormor och morfar. Där myste vi ett tag och pratade om imorgon. Dom ska komma förbi på lite fika och det ser jag fram emot. Dom har inte sett våran lägenhet än och det är lite lustigt med tanke på hur mycket Ludvigs morfar hjälpte oss med golvet. Han om någon, förtjänar att se resultatet!

Så morgondagen kommer bestå av att handla hem lite fina blommor, köpa fika, städa hela lägenheten och hitta ett sätt för mig att inte vara trött hela tiden. Jag kan verkligen inte förstå vad det är!? Jag sover mycket men ändå känner jag mig helt död. Och om jag gör saker på dagen och känner mig pigg och glad, så somnar jag så fort jag kommer hem och lägger mig i sängen. Jag behöver få bukt på mitt energi problem. Hur ska jag annars klara av att jobba? Och jag har verkligen ingen lust att få depression och bli utmattad igen. Aja, mycket frukt, vatten och röra på sig. Det kanske är det jag behöver. Det är värt ett försök.

Likes

Comments

Jag vaknade vid halv tolv idag. Så jag klev upp och fixade till mig, försökte känna mig som en levande människa även fast kroppen var tung som bly. Jag fattar inte varför jag är så orkelös och så trött heeeela tiden. Det stör mig något otroligt. För att hålla igång mig själv så började jag städa. Det är typ det enda jag gör då jag är ledig och är hemma. Jag går runt med dammtrasan i högsta hugg och gnuggar överallt. När klockan började närma sig halv ett så for jag hem till Jessica.

Och där var jag hela dagen. Från början gjorde vi inte mycket. Vi satt på ballen och snackade, kollade snapchat, tejpade ihop paket som vi skulle lämna tillbaka för Nelly.com aldrig lyckas med något och efter ett tag gick vi in och satte oss framför TV:n med varsin filtallrik. Väldigt gott, jag gillar fil, förutom dom konstiga flingorna/kex/fågelmaten jag valde att ta. Det blev till en gegga tillslut så det gick ej att äta. Men annars, 10/10! Efter en liten stund fick vi besök av Jessicas storasyster och hennes dotter Saga, Jenny hade med sig en kompis som skulle titta på Jessicas lägenhet så dom var där en liten stund.

Och såklart bestämde sig jag och pinglan att dra till IKEA på eftermiddagen. Vi kan verkligen inte hålla oss borta från vårt jobb då vi är lediga. Varför det vet jag inte. Men vi gick runt där och kikade på stolar och sedan tog vi en sväng på Avion. Strosade runt i butikerna och försökte hitta något vettigt, men som vanligt åkte vi därifrån tomhänta.

Och nu sitter jag här hemma och ska börja med maten. Ludvig har precis slutat och skulle åka med en kompis hem. Och imorgon är det heeeelg och då ska jag sola till klockan två och sen ska vi åka och fira min kusin som fyller 13år!

Likes

Comments

Otroligt fin färg!! Kanske en personlig fråga (hatar att få den själv) men jag undrar vad priset för färgningen blev och var du färgade dig? Jag funderar själv på att färga håret, och har rätt så mörkt hår jag också. Skulle vara tacksam för svar!

Svar: Hej! Nu gör jag hos Elin som tar ett billigare pris för hon är inte helt färdig än eller vad man ska säga. Dock så är hon "färdig" väldigt snart vilket kommer betyda att det kommer bli dyrare. Men färgningen gick på 1600kr och sedan så klippte jag mig för 570kr också. Men själva färgningen gick på 1600kr och det är hos Elin på Clip! Jag kan rekommendera henne starkt och även Emma Wrede som jobbar där. Dom två har färgat mitt hår och dom är grymma, jag skulle aldrig gå någonannastans än dom, och jag är väldigt kräsen då det kommer till mitt hår!

Likes

Comments