EN BRA DAG

" Hej på er! Idag var jag med min älskling. Vi shoppade (såklart), käkade lunch och pratade på om allt. Helt fantastiskt. Förutom att denna …"

17 NOVEMBER

" Hej på er! Nu har jag sminkat mig och ska dricka ett glas juice. Om en timme ska jag möta upp Arre så ska vi ta en lunch på stan. Och SÅKL…"

Header

Hej på er! ​Klockan sju väcktes jag och Tilda av Leon som knackade på dörren, och kikade på oss med en busig blick. Vi klev upp, sminkade oss så det var bortgjort, och började dagen med lite lek och en mysig frukost. Det är så skönt att vara här och Johan och Tonje bor så fint! Ni ska få se lite mer bilder av deras villa senare. Den är verkligen otrolig och är precis en sådan villa jag själv skulle vilja bo i då jag får barn. Det finns så många rum, och den är ljus och fräsch och rymmer en massa människor! Lyckost Isabelle och Leon som får växa upp i detta hus. 

Efter lite mer lek tog vi en promenad till Bekkestuva Centrum här i Oslo. Ett jättemysigt Centrum med butiker och cafeér. Trevliga människor här i Norge. Folk log då man gick förbi och även fast det är väldigt kyligt här så sitter ändå människor ute på uteserveringarna och dricker varmchoklad och pratar. Vi strosade runt en stund och hamnade tillslut på ett café som Leon pekade ut, och där käkade vi bullar och grillade marshmellow innan vi begav oss hemåt. 

​Och visst är bilderna ganska bra ändå som jag fotat?? ​Jag kan med handen på hjärtat säga att det är min kära Iphone med funktionen "porträtt" som skapat detta. Helt sjukt hur bra bilder det blir med den inställningen! Vilken tur att jag köpte mig en Iphone 7 plus. Hjälper mig i bloggandet! 

​Nu ska jag stänga ner och äta pannkakor med familjen. ​Jag hoppas ni får en jättetrevlig lördag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag med min älskling. Vi shoppade (såklart), käkade lunch och pratade på om allt. Helt fantastiskt. Förutom att denna brud alltid får mig att köpa allt jag ser. Men det var värt det. Som Arre sa: ”Amanda, det är nu du är snygg och det är då du ska köpa det du vill, sen är det bara bortkastat och du kommer ångra dig”.

Så jag bestämde mig för att lyssna på hennes visa ord och bli några tusenlappar fattigare. Men glad är jag! Fan Arre får mig alltid på bra humör. Tur hon ska upp nästa helg!! Så taggad. Och nu ska jag flyga till Oslo. Denna dag har varit svinbra än så länge. Så jag hoppas verkligen den håller sig till det! Jag längtar inte hem.

Likes

Comments

Hej på er! Nu har jag sminkat mig och ska dricka ett glas juice. Om en timme ska jag möta upp Arre så ska vi ta en lunch på stan. Och SÅKLART gå till Sephora. För dit måste jag. En läppenna från Marc Jacobs står på listan och en bronzer till mitt bleka ansikte. Och efter det åker jag och familjen till Oslo. Så himla roligt att få träffa lilla familjen i Norge. Längtar efter dom!

Nu ska jag fortsätta här. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har precis sminkat mig och ligger nu i soffan och myser. Jag har ju köpt en ny soffa! Ni ska självklart få se skönheten, men inte förrän jag har fått kuddar och tavlor på plats. Nu ska jag ligga här och ta det lugnt en stund. Sedan ska jag börja packa inför Stockholm och Oslo. Jag flyger ikväll. Och som tur är flyger jag inte ensam! Utan Johannes ska också flyga med!! Asså så myyysigt! Vilken räddning.

Och ikväll blir det systermys framför TV:n med tusen godsaker. Längtar efter min familj!

Likes

Comments

Det viktigaste här i livet är att kunna vara trygg i sig själv. Och att faktiskt kunna älska sig själv. Det är något jag har haft väldigt svårt för. Att tycka om sig själv och inte vara sin starkaste kritiker är svårt. Men det går faktiskt. Jag är absolut inte nöjd med allt, men en sak är jag nöjd med. Och det är hur jag är som person. Jag känner mig säker i mig själv just nu. Jag behöver ingen som får mig att känna mig säker. Jag har mig själv. Oavsett om två människor går emot mig eller om fem hundra personer går emot mig kunde jag inte bry mig mindre. Jag är så pass säker i mig själv att om jag har problem med någon så tar jag det face to face, och behöver inte blanda i någon annan som ska ”stötta mig”, jag tar det med personen i fråga - ensam.

Jag är så pass säker i mig själv att jag vet att min kille bara vill ha mig och bara älskar just mig,
oavsett hur många tjejer som försöker sig på honom. Dom kan ju alltid försöka hihi. Dom är inte mig. Och skulle min pojkvän visa intresse för ngn annan skulle jag ta det med honom. För då är det han det är fel på och då är han inte värd mig. Boy Bye.

Jag älskar verkligen inte allt med mig själv. Det finns såklart en massa jag stör mig på med mig själv. Men att just vara säker i sig själv, det är guldvärt. Jag struntar fullständigt i vad andra tycker och tänker om mig. Vilka är dom ens?

Jag vet att en tjej med bra självförtroende och som säger vad hon tycker,
är skrämmande för samhället och ska tystas ner. För det är inte ”tjejigt” att vara rak på sak, ärlig och framåt. Men jag vägrar att vara tyst och jag vägrar att inte få vara mig själv. Hellre att vara ärlig och säga vad som är fel, än att bara le och undvika problemet. Jag har alltid varit rak på sak och inte konflikträdd. Såklart ska man välja sina strider, det om något har jag lärt mig genom min tonår. Och det är jag tacksam över. För det har gjort mig till den jag är idag. Fortfarande rak på sak och ärlig. Men med mer förståelse för andra människor innan jag går på. Jag tänker ett steg längre innan jag går in i konflikten. Och man ska aldrig ta en konflikt då man är full. Det är bara onödigt och ganska pinsamt. Man får sällan ut något av det, förutom en massa onödigt tjafs och missförstånd. Om du inte kan ta saker med ngn annan då du är nykter, då ska du verkligen inte ta det då du är full. Där har vi regel nummer ett.

Nä nu ska jag sluta babbla och fortsätta ligga i min nya soffa som jag och Jessica skruvade ihop tillsammans igår. Världens bästa kompis har jag! Och imorgon bär det av till Stockholm och Norge. Perfekt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments

Contains affiliate links
ideal of sweden tryck på länken så kommer ni till skalet

Fan vad jag älskar Ideal of Sweden. Kan dom ha bättre skal? Jag är besatt av skal. Mobilen blir mycket roligare med skal och dessutom skyddar det ju enormt bra ifall man exempelvis som jag gör hela tiden, tappar mobilen. Ett mobilskal kan ju nästan göra en hel outfit också om ni frågar mig. Och jag tycker om Ideal of Sweden bäst. Förut gillade jag Richmond&Finch bäst. Men det ändrades snabbt. Det bästa med Ideal of Sweden skalen är nog att på insidan där man sätter fast mobilen är det en "filt" kan man säga. Så mobilen blir inte skadad av att ha ett skal runt om sig om ni förstår vad jag menar. Och det är ett stort plus för mig iaf! För alla andra skal jag prövat har varit hårda på insidan och då har det skavt mot mobilen.

Nä nu ska jag klicka hem ett leopard färgat skal. Måste ha ett fler skal till min samling! Det är roligt att variera också.

Detta är inget samarbete utan bara min personliga åsikt om dessa skal som jag vill dela med mig till er

Likes

Comments

Jag är inte skapt för att bo i ett kallt land som Sverige. Utan att låta för dramatisk så kan man väl säga att jag stiger med solen och min hy vill alltid vara gyllenbrun och känna solen smeka min kropp. Jag älskar havet och värme. Det finns inget härligare än att stå vid havet och höra hur vågorna slår mot stranden. Man kikar ner från bryggan och ser det turkosa, kristallklara vattnet. Det finns inget bättre än att vara utomlands och känna solen. Jag hatar verkligen Sveriges klimat. Det är mörkt hela tiden och det är så kallt att det tränger in i skelettet på en. Jag behöver en utlandsresa. Typ nu. För jag kommer inte klara mer här.

Likes

Comments