Har ni hört den nya låten eygäri (leta via hashtag på låttiteln så borde ni hitta finfint) som @lindapira och @mollys har släppt? De har blivit presenterade som bland annat sommarens coolaste samarbete, jag lyssnade själv på låten (så musik intresserad som jag kan vara liksom), och kände igen Molly Sandén innan jag hade kollat vilka artisterna ens var.

Haha, var faktiskt ett tag sen jag hörde något material från den bruden, var som att min poppiga period gick över och jag började lyssna sakta men säkert på helt annan musik.


Sen kan jag också påpeka att jag är inte alls duktig på att lyssna på musik med svenska lyrics, jag tror det kan vara att det oftast inte faller mig i smaken helt enkelt.


Kan gott iallafall säga att den här låten finns det inget att klaga på, och man är intresserad kan man se exklusiva behind the scenes på youtube-kanalen XideSverige!

Vad tycker ni om låten?


<iframe id="wildfire_852703872" src="https://video.unrulymedia.com/app_wrap_general.html?url=https%3A%2F%2Fvideo.unrulymedia.com%2Fwildfire_852703872.js&site_ref=[SITE_REF]" style="height: 329px; width: 425px;" frameborder=0 scrolling="no"/>

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ska du baka kladdkaka till ngn som är allergisk?

Det har hänt några ggr att jag bakat kladdkaka och bjudit till folk jag inte tänkt på eller vetat om att dom är allergiska, vilket kan bli pinsamt.

De senaste 10 åren har det nästan exploderat av nya produkter för glutenintoleranta. Det finns ett brett sortiment av ex pasta, mjöl, kakor, bröd, färdigmat, müsli osv. Alla butiker har inte alla produkter, men det blir vanligare att en butik har en särskild hylla med enbart glutenfria produkter. Man kan även enkelt handla glutenfria produkter på nätet.

Tänk på att glutenfritt bröd inte håller sig på samma sätt som vanligt bröd man köper. Förvara brödet bäst i kylskåpet, eller i frysen och ta endast fram det du ska äta. Så smakar ditt bröd gott och fräscht varje gång.

Det är enkelt att laga glutenfri mat. Det mesta går att lösa genom att helt enkelt välja bort det maträtter som är baserade på mjölprodukter. Det finns även många glutenfria produkter som kan ersätta ex traditionellt vetemjöl. Mycket av vår vardagsmat kan lagas utan tillsättning av mjöl osv. Det kan dock vara lite knepigt att baka glutenfritt, men absolut inte omöjligt. Testa dig fram, leta efter recept som passar dig, här finns många supergoda recept på kladdkakor till exempel. Övning ger färdighet och både kakor och maträtter går att göra exakt lika fina som vid traditionellt tillagning.

Klicka här för goda tips på recept på kladdkakor!

Likes

Comments

Det var en kväll, för inte så längesen som jag fick frågan om jag kunde köpa ut, såklart jag sa nej till det. Har någon av er någonsin fått frågan att köpa ut till syskon eller yngre vänner någon gång? Visste ni om att det finns en ny undersökning som visar att nästan två tredjedelar av alla de 16-åringar som dricker alkohol faktiskt skulle avstå från att dricka hellre än att de går och frågar en helt främmande person om hen skulle kunna köpa ut, och därför är det vanligare att frågan ställs till närmre vänner, föräldrar eller äldre syskon. Även om man själv skulle tänka att ''nog kan jag väl köpa ut till mitt syskon eller mitt syskons vän för de kommer ju få tag på alkohol någon annanstans ifrån ändå'' så är det något som inte stämmer enligt den nya studien.

Är det värt att säga nej då? Ja, det är det faktiskt.

Klicka på videon för att få inspiration till att säga nej till att köpa ut alkohol till minderåriga och få tips till hur du kan säga nej!

Detta är ett sponsrat inlägg

Likes

Comments

Sitter nu och ser på Trolljägarna som går på tv3, kan säga att det är verkligen skit bra att de finns sådana här program som uppmärksammar detta internethat!
Ska iaf fortsätta kolla på det just nu, så ha det bra alla fina! :)

Likes

Comments

Hej alla! Det var längesen jag skrev något i den här nattstad bloggen som jag har, kan ju rakt av säga att den varit fett inaktiv. Vet inte riktigt vad son gör att bloggadet som kommer och går vilket jag försöker klura ut.. Kommer iallafall komma inlägg lite oftare nu iaf, men jag lägger som sagt ändå mest fokus på den officiella bloggen så ni vet :)

Likes

Comments

Hej nattugglor! Kan officiellt säga att min dygnsrytm är fucked.. Sover lite när som helst och dessutom för lite också, blir galen på mig själv när det alltid blir såhär dp och då med rytmem..
Någon där ute som kanske har lite tips på vad man kan göra för att somna lättare? o.o

Im in a real emergency situation here... Kinda..

Likes

Comments

Okej, eftersom blogg.se har totalt laggat fast och kan inte ladda upp a damn shit så publicerar jag alla länkningar som jag hade utlovat vid nyår redan här iatället, och sen när blogg.se börjar fungera igen så länkar jag där också! :)Men nu för tillfället så gör jag en publicering här också, har ju liksom ändå lovat och dessa personer har väntat på en länkning ett ganska bra tag nu, tack och lov att jag har nattstadbloggen alltså! o.O I och för sig får dom en dubbellänkning för dom får en länkning också på min officiella sen när den börjar funka, men det förtjänar dom efter all väntan ;)

Klicka på bilden för att komma till bloggen! <3

http://pageryd.horseworld.se/2013/12/29/mal-och-drommar-2014/#respond

http://mizzsmilie.blogg.se/


http://fames.se/feliciaiizabelle/http://wilking.blogg.se/

http://evangelinabergh.spotlife.se/

http://jessicasjosten.vimedbarn.se/

http://www.nattstad.se/notateight

http://jaghetercass.blogg.se/

http://babytalksweden.se/

http://alvasandstrom.devote.se/

http://mizca.se/http://www.nattstad.se/Emeliinaaa

http://www.nattstad.se/Malmis

http://bysanna.webblogg.se/

http://www.nattstad.se//johnsdottir

http://scenbloggen.se/nathalielundkvist/

http://twoteenagers.blogg.se/

http://kampentillettplus.blogg.se/

http://neapocalypse.blogg.se/

http://www.nattstad.se/darthvaderess


http://www.nattstad.se/ssteffih

Likes

Comments