Hei flotte du!

Idag har jeg og mamma baket litt til i morgen for da skal jeg feire bursdagen min på forhånd med familie. Siden jeg har bursdag to dager før julaften så passer det best sånn. Det blir sjokoladekake, kanelsnurrer og iskake ++ så det blir bra. Noen syns kanskje det er litt trist å ha bursdag så tett oppi julen men jeg syns det bare er såå koselig. Bursdag og ha den fine stemningen rundt seg. Eneste er jeg gruer meg til hver bursdag er at jeg har ikke en mormor som ringer på morgenen og synger bursdagssangen til meg, husker jeg alltid gledet meg til det. Med litt julemusikk, mel i skinnet og god stemning så blir det en fin dag. Det snødde i går, la seg som et tykt stort fint hvitt teppe, så regnet det igjen. Håper det virkelig blir hvit jul i år.

Vi lagde så god sjokoladekake med myk bunn, lys sjokolade krem inni og på topping, smartis og kake pynt tas på i morgen. Det var så koselig og bake med mamma, med julemusikk og kvalitetstid.

Vi avsluttet med kanelsnurrer, tok en smakebit så klart, mamma skuffer aldriii eller hva jeg skal kalle det, sinnsykt myke og gode. NAM! Ser de ikke gode ut? Anyway, jeg ser frem til en fin familiefeiring i morgen. En fin sammenkomst før jul også.

I morgen tidlig skal vi dra til kirkegården i Moss og besøke mormor å legge krans og lys på graven. Så skal vi ta turen til Sverige, blir en bra dag.


Håper dere har hatt en like fin dag. Og hvor koselig er det ikke og bake i jula? :-)

Vi snakkes fininger.

Xx

-Heidi

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei du!
Jeg fikk ikke oppdatert dagen i går, var opptatt hele dagen og brått var det så sent og jeg var så sliten. Men dagen var bra, jeg søstera mi og mamma tok en tur til Oslo igår. Vi tok en tur innom jul i vinterland og spiste litt på Fridays. Det var så fint vær men skikkelig kaldt. På med votter og god varm jakke.

Hvordan var dagen din?

Vi måtte jo kjøpe med disse fantastiske gode donutsene hjem, beste jeg noen sinne har smakt, rett og slett farlig, hehehh. Har du ikke smakt de så anbefaler jeg at du tar deg en tur til Jul i vinterland og smaker på en. Sykt gode!

I dag er det en ny dag og jeg skal leke husmor idag, ble kvitt en tv seksjon igår og det er så deilig og tenke på at det er en mindre ting og flytte ut herfra i januar. Snart finne frem esker nå, jeg gleder meg. Men endelig er det litt mer julestemning her i hus også, juletre og litt pakker under. Jeg er ikke ferdig med å pakke inn alle for jeg vil ta siste uken før jul og pakke resten med julemusikk, at det snør ute. Får ikke mer julestemning en det.

Idag var det godt å se det var hvitt på bakken igjen, jeg er så lei det regnet nå, stay away! Nå skal jeg ordne litt videre og snart er min kjære hjemme.

Håper dagen deres blir knall! ☺️

Xx
-Heidi

Likes

Comments

Hei babes. Hvordan har helgen dere vært?

Nå er det brått mandag og ny uke igjen. Bare et par uker til jul nå😃 fredagen startet et legebesøk og det gikk greit. Jeg har jo nevnt tidligere ang leiligheten vi så på. Jeg begynte å lure på om vi kanskje ikke skulle få den siden det hadde gått så lang tid men så kom kvelden og da endret ting seg brått. Vi fikk leiligheten og vi skal flytte i slutten av januar. Cant waait!! Helgen kunne ikke startet bedre og vi får en helt ny start på året i en super leilighet, jeg er såå glad. Gleder meg så mye til å dekorere! Vet akkurat hvordan jeg vil ha det, og bare pakke ned her, inn i ny leilighet. Livet skal skinne litt igjen. Så sånn startet min helg, så blir det å skrive kontrakt denne uken og da er det på papiret, Yey!
Lørdagen dro jeg og mamma til Ski en tur, koste oss dere og fikk sett litt på ting. Ellers var det full avslapning, det er godt og ha noen sånne helger også. Ikke gjøre så mye!
Søndagen våknet jeg veldig tidlig og fikk morgen kos av hunden min, hun elsker kos og får aldri nok. Haha lille ramp. Dro litt senere til Sverige og videre til svigers får å se fotballkamp som Yarwin ikke vil gå glipp av, ManU fans anyone?

I dag skal jeg skal jeg ordne ting hjemme, så kommer det ei som henter en TV seksjon vi har solgt løpet av dagen. Blir godt og slippe å tenke på den når vi flytter. Blir bare mindre og mindre ting her nå, men det er samtidig en påminnelse at vi snart går et så fint hjem og det er godt.
Så sånn var min helg, helt enkel og grei men det er helt greit.

Ønsker dere en fin start på uken og måtte dere ha en fin dag.

Lurer du på noe eller har spørsmål så skriv de gjerne ned. :-)

Xx
-Heidi

Likes

Comments

Våknet i dag og kjente en lykke og god følelse for i går var den beste dagen på lenge, trodde det var tull med en gang. Jeg gikk ut en rask tur, så kommer jeg inn igjen og da sier Yarwin «jeg er sikker på at vi ikke får den leiligheten, det skal ikke ta så lang tid» jeg kjenner en litt følelse av skuffelse og sier at vi får sende en melding løpet av helgen men da sier han brått «vi fikk den, jeg tuller ikke! Hun ringte meg når du var ute» jeg trodde ikke på han først haha, men skjønte han mente det til slutt og at jeg fikk nummeret hennes. Slemt😂! JA VI FIKK DEN. Det skal bli så deilig og flytte om to måneder. Nå skal jeg først nyte julen, så skal jeg pakke en del i januar, eller jeg må jo det.
Dagens høydepunkt, kunne puste lettet ut.
Så fredags kvelden var helt Ok altså!

I dag er det lørdag og heelg. Jeg og mamma skal en tur på ski storsenter og kanskje resten av julegavene kommer i boks. Ikke begynt å pakke inn noen enda heller, litt treg med det men jeg syns det er litt tidlig, høres sikkert rart ut, vi er jo i desember. Må vel nesten begynne med bunken snart. Men anyway, dagen min blir tilbringt med min kjære mamma, alltid fint å tilbringe tid med henne. Vi har et veldig nært og sterkt forhold som jeg er så glad for. Kveldens planer er litt usikkert men den skal deles med mannen min. Jeg føler meg så glad nå, det er så deilig! At vi skal flytte til en så fin leilighet med peis og walk-in-closet. Innkjøp av ny stor seng og andre ting. Endelig skjer det noe bra og det fortjener vi etter så mye. Nå kan jeg bare slappe.

Hva er dine planer for helgen? :-)

Ønsker dere alle en super helg.
Xx

-Heidi

Likes

Comments

Hei fininger, På mandag var vi på vising på en veldig fin leilighet på en fin størrelse til oss, stor og fin. Men nå må vi bare vente å se hva de sier etter å ha snakket med våre referanser. Syns dette er fælt altså, venter og venter på svar og man vil helst ha svar med en gang. Kan ikke vente med å flytte til den leiligheten hvis vi får den, Åhh! Please please, i need this so bad. Håper på svar i kveld eller i morgen. De hørtes veldig positive til oss men man vet aldri, vi kan bare håpe..
Vær så snill og kryss fingrene for meg! <3

Ellers har dagen min vært så enkel, vært en tur hos legen igjen, er blitt en vane det nå. Ellers så skal jeg ikke gjøre så mye da jeg er så sliten og trøtt etter så lite søvn i natt, generelt i det siste. Slitsomt å miste så mye søvn hver natt, det gjør noe med kroppen, man orker så mye mindre. Tanker og bekymringer.. Nå håper jeg sterkt på den leiligheten, venter skikkelig i spenning på svar. Hjeelp!

Hatt en bra dag du da? :-)

God helg! Vi snakkes.
Xx
- Heidi

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. HER 2. HER 3. HER

4. HER 5. HER 6. HER

7. HER 8. HER 9. HER

10. HER 11. HER 12. HER

13. HER 14. HER 15. HER

16. HER 17. HER 18. HER

19. HER 20. HER 21. HER

22. HER 23. HER 24. HER

25. HER 26. HER

Innlegget inneholder adlinks/affiliatelenker.

Hej ladyies, har dere hatt en bra dag så langt?

Ny uke hos NELLY.COM og i dag er det 20% på heels og jumpsuits, perfekt nå på denne tiden
Jeg har tatt med noen av mine favoritter og for å tipse dere litt. Er så mye fint nå, både til deg, mamma, søster og venninne. Om det er julebord, juleaften eller nyttårsaften så gjør det vel ikke noe å spare 20% :-)
Er linker til alle produktene så er bare og klikke der som det står "her" så kommer du rett til produktet.

Ha en superfin kveld alle mine fine, jeg skal kose meg litt med Home and Away! Elsker den serien!!

Xx
-Heidi

Likes

Comments

Vi var på visning i dag og jeg var så spent både på hvordan de var og leiligheten og hva de syntes om oss. Litt nervepirrende og spennende men jeg syns selv det gikk veldig bra og vi fikk jo pratet litt om ting, tror de skjønte hvor mye vi vil flytte dit. De var utrolig greie og hyggelige, likte de veldig godt så dette lover så godt. Det beste av alt er at jeg tror de vil leie ut til oss, de virket så positive til oss, i tillegg er de på vår alder så det klager jeg ikke over, er lett å kommunisere om alt, de spurte om ting som betyr at de på en måte sier ja til oss. Vi begynte å prate om når husleie skal betales men det kunne vi bli enige om og at vi kunne bruke ute plassen og andre diverse ting så jeg ble så glad innvendig nå, siste uken har ikke vært så bra men at noe endelig går vår vei er en utrolig god følelse. Eneste som er nå at de skal snakke med noen referanser og hvordan det er med vår oppsigelse her så er jeg 99% sikker på at det ordner seg. Merker jeg var nervøs fordi jeg ønsker dette så mye, bare gi alt og gi det beste inntrykket av oss.
Hunden min var jo også med, de ønsket og se hvordan hun er og det kunne heller ikke gått bedre, hun var rolig, holdt henne i armen og stille som en mus. De ønsket egentlig ikke dyr men det gikk så bra at det ikke var noe sak, de ble litt overasket over at hun var så rolig og han spurte "er hun så rolig hele tiden" haha, da lo vi. Nei dette blir bra altså.
Leiligheten var akkurat som jeg tenkte meg, lys, stor, eget rom til klær og sånt, helt nyoppusset, perfect.
Det er gå avstand til treningssenteret, til foreldrene mine og fine gåtur områder. Ikke minst, ikke lange veien til sentrum.
Bare det å pakke ned ting og tanken på å få en stor leilighet som passer oss perfekt er så digg rett og slett.
Så nå er det bare å vente litt å se hva som skjer videre, etter at de har snakket med de vi leier av nå og vi må også få en klarhet på ang oppsigelse, den har også gått ut så sånn sett skal det gå bra.
Dette har jeg ventet så lenge på, så endelig skjer det og vi FLYTTER mest sannsynligvis i februar, om ting går som det skal😃😃
Dette er en bra start og jeg gleder meg som en liten unge, trodde ikke det skulle gå så bra men no worries.
Og få et nytt hjem og starte året der er en god følelse, å ha den hjemme følelsen, man skal trives i sitt eget hjem.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heii snupper, i dag er det ny luke i kalenderen hos Nelly.com åpnet og det er opp til 50% på Brand Accosseries.
Jeg tok med noen fine godbiter til dere så vær så god og ta en titt. Igjen er det gode tilbud her, har du noen julegaver du mangler så er det noen tips her, til mamma, venninne eller søster. :-)

Innlegget inneholder affiliatelenker.

1. HER 2. HER 3. HER

4. HER 5. HER 6. HER

7. HER 8. HER 9.HER

10. HER 11. HER 12. HER

13. HER 14. HER 15. HER

16. HER 17. HER 18.HER

19. HER 20.HERHåper det er noe dere likte her, ellers så ønsker jeg dere en superfin tirsdag videre.
Jeg tar kvelden med ro da formen min ikke er på topp, jeg kan ikke bli syk nå, passer veldig dårlig.
Er det noen tips du vil gi meg, mangler forsatt et par julegaver. Ha en finfin dag søtiser.

Xx
-Heidi

Likes

Comments

Hei snupper <3 Hatt en bra dag?

Jeg er så spent på morgendagen for da skal vi på visning på leiligheten og jeg krysser alt for at det skal gå bra, håper så inderlig at vi får den. Jeg er også spent på de som leier ut, de er på vår alder og håper det hjelper litt at de vil ha unge leiere.
Har fått snakket litt med de og avtalte visning i hår. Jeg vil ikke ha for store forhåpninger men når man virkelig ønsker seg noe så blir det automatisk sånn, egentlig skikkelig dritt, Hahah..
Jeg håper det går bra og vær så snill og kryss alt som er for meg, det gjør jeg og alle jeg kjenner men håper vårt inntrykk gjør det lettere for de å bestemme seg fort, vi er så lette og ha med og gjøre. Så er det jo hunden vår da, de var ikke super keen på dyr men at en chihuahua ikke var det største problemet så jeg håper hun oppfører seg🙈 uff. Please, i need this!! Kryss fingrene for meg vær så snill🙏🏽😄 må le litt også at jeg føler meg som en unge som gleder meg over en leilighet, men en del grunner for det egentlig, vi trenger mer space og mer ordentlig leilighet. Så jeg håper ting fikser seg og går vår vei. Det hadde blitt en så god start på året..

Håper dere har hatt en fin mandag så langt og ønsker dere en finfin kveld. Min dag har ikke vært så spennende, ligget rett ut og ikke orket stort. Jeg er ikke helt i form så jeg skal bare ta det helt med ro resten av kvelden.

Xx

-Heidi

Likes

Comments

Helluu dere.
For en helg og for en lørdag det var. Det var en så koselig dag. Vi dro ned til byen ca kl 14 og var kaos med folk på parkeringsplassene, var nesten ikke rå og få plass. Det er var mye folk, det var god stemning. Eneste som skuffet meg var at det var mindre i år med å gi den julestemningen til folk, i fjor var det scene inne på senteret og det ble sunget julesanger, det savnet jeg i år. Men var absolutt koselig. Vi møtte på bestevenninna mi en tur som jobbet i går, sliten som hun var stakkar. Møtte på et par andre venninner så kom mamma og til slutt pappa. Var så koos altså.
Det ble gitt ut gratis pøser og pepperkaker, julemusikk ute i gatene, folk overalt og snø på bakken, ja det ga litt av en stemning. Julegateåpningen for meg er som en tradisjon, hvert år er jeg der med familie/venner og griper jula og julestemningen. 😊

Det morsomme var at Petter uteligger var her på lørdag og signerte bøkene sine. Da måtte jeg jo så klart hilse da, han er en super hyggelig fyr og ålreit fyr, bilde ville han gjerne ta også, hehe. De fleste er nok hans fans og det forestår jeg hvorfor. :-) Eller hva? Syns du det er flott det han har gjort og det TV programmet hans? Jeg syns det er flott å vise det frem sånn, få et annen vinkel på bildet og hvordan det egentlig er, for andre som har alt kan ikke tenke seg hvordan det er, for vi vet jo ikke gjør vi vel? Vi har jo alt, vi har dyner, seng, mat, klær, en dusj, familie, et sted og bo, penger og ingen bekymringer om hvor man skal sove i natt. Bare tanken på dette gjør noe med meg. Så det Petter gjør, lever med de og skjønner de, lever som de og hjelper de. Han har et stort hjerte, uten tvil. 😊

Søndagen var jeg så sliten, sov nesten hele tiden og ikke helt på topp så derfor kom oppdatering i dag. Men ellers har helgen vært fin. Etter å ha sett på nisse fakkeltoget så avslutter vi kvelden på Peppes pizza og koste oss der :-)

Jeg håper dere har kost dere masse i helgen og fått litt julestemning. Nå er det mandag i igjen og ny uke, den uken her blir veldig spennende at det blir nesten fælt.

Men må si at det er fint at snøen forsatt ligger, det gjør det lille ekstra syns jeg.
Ønsker dere en fin mandag og ha det fint.

Xx
-Heidi

Likes

Comments