Ja då sitter man på tågcentralen i Stockholm för att åka hem efter en toppen helg här uppe med min underbara vän Belinda. Vi åkte upp hit i fredags vid lunch och började våran helg med att ta oss till hotellet när vi kom upp och sen gjorde vi oss iordning för att ta oss ut på stan för att ära middag före vi skulle ta oss till Gärdet och Summer Burst och fredagen där var mycket bra. På lördagen så vart det att gå lite på stan och titta runt om vi hittade något, jag hittade inte något den här vändan ut till Stockholm men nöjd ändå. Sen efter lite shopping så gick vi tillbaka till hotellet innan det vart för mycket folk där borta eftersom vi bodde två min bort från slottet. Där tog vi oss en liten sov stund före det var dags att göra sig klar för dag två ute på Gärdet. Och jag kan säga er man kunde inte avsluta denna helg på det bästa sättet med dem två bästa uppträdande över lag med afrojack och med axvell^ingrosso, jag visste att dem kunde leverera men inte så som gårdagen var och det finns bara ett ord att förklara gårdagen den var så himla bra.
Nu blir det snart att åka hem och sova lite och sätta mej i soffan och få smälta den här helgen och det kommer att vara ett minne jag kommer ha med mej länge.
Puss&Kram 💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Men Gud vad den här veckan har gott fort ska jag säga er nu har jag bara att jobba en dag till och sen är jag ledig i tre dagar. Det ska bli så skönt att vara ledig lite längre den här helgen och min helg kommer att spendera med min underbara vän Belinda i Stockholm med lite festligheter och summer Burst, längtar så tills att få åka nu tänk nu är vi där och så länge vi har väntat på den dagen sen vi bokade det vid jul:) nä nu ska jag sova så det får bli torsdag och jag får gå hem från jobbet och ta ledigt:)
Puss&Kram💋

Likes

Comments

Ja då var vi äntligen där torsdag kväll och man vet att när jag vaknar imorgon så kommer det bara att vara några timmar kvar att jobba och sen är det äntligen helg igen och ledigt. Men den här helgen för mej kommer att bli lugn och ladda för nästa helg då det blir att åka upp till huvudstaden och spendera den helgen med Belinda på hotell och Summer Burst äntligen, som jag har väntat på den helgen sen vi bokade det och nu är det bara en vecka kvar för nästa torsdag när alla andra ska sova för att upp och jobba några timmar till före helg så har jag redan tagit helg och får sova ut lite på fredag morgon.
Nä nu ska jag sova lite så det får bli fredag och helg.
Puss&Kram💋

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har skrivit något om helgen eller under helgen men det har vart mycket och jag har vart väldigt trött. Men min helg har vart toppen med mycket festande både fredag och lördag och det har vart mycket roligt och skönt på samma gång, och det har också vart en toppen helg för att jag har fått spenderat den med bästa Mikaela med och massa annat folk som gjorde den bra för mej. Jag kunde inte få en bättre helg.Så efter den här helgen så blir det att vila till nästa helg då det blir en helg i Stockholm med mycket roligheter med två andra fantastiska vänner.
Puss&Kram 💋

Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar tills torsdag och då minna läsare då kommer min bästa vän Mikaela ner hit och ska spendera en helg med mej här nere med mycket skoj in planerat. För det är ju inte mindre än köpings yran här nere med massa skoj på stan och festligheter, det ska bli så skoj den här helgen. Och Gud vad jag har saknat henne vi har inte sett varandra nu på tre månader och så länge har vi inte vart utan varandra eller setts, så den här helgen kommer vara mycket att ta igen och bara få umgås med varandra igen och prata gamla minnen och saker som vi kanske kommer göra i sommar med man vet aldrig vad som händer när vi ses. Vill att de här dagarna ska gå fort så det blir torsdag kväll och jag hängiven får se henne, och jag kan tänka mej att när hon kommer så kommer jag få åka med henne och köpa kebab och äta för hon har säkert saknat den nu.
Puss&kram💋

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara läsare nu är det äntligen helg ingen Gud vad alla veckor går så fort snart är det sommar och allt. Idag har jag inget planerat att göra så blir en lugn dag för mej, ska bara ut och gå liten med hunden sen under dagen. Nä jag har inte skaffat hund eller har någon utan att jag är hundvakt åt min kusins hund som är borta över helgen, så just nu så ligger vi två i sängen och myser lite.
Puss&Kram💋

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara läsare ja då var det en ny vecka igen och nu är det inge mer ledigt mitt i veckan eller något på ett tag. Igår var en full dag med mycket jobb och efter jobbet var jag och fyllde på mina fransar igen och är mycket nöjd med dem som alltid när jag går där ifrån, sen vart det en lugn kväll i soffan innan sängen. Och i söndags kväll så var jag och gjorde mina naglar igenschaktat är mycket nöjd med dom med så nu är jag helt ny igen på naglarna och fransarna i några veckor igen.
Nä nu ska jag ta mej upp ur sängen och göra mej klar för en jobbar dag ingen och ut i det fina vädret som jag vaknade av före klockan ringde.
Puss&Kram💋

Likes

Comments

Ja då var jag tillbaka från gårdagen som började tidigt för mej för att göra mej klar för att åka till Örebro och spendera en hel dag där för en möhippa för min vän Matilda som ska gifta sig i sommar. Dagen var mycket bra och trevlig fick ju träffa Matildas alla andra vänner som man bara hört om och inte sett, dagen började med en picknick vi slottet i Örebro där hon fick öppna lite presenter och gissa vem det var ifrån så alla hade något minne de hade med henne. Efter det fick hon göra lite uppdrag på stanna och efter det så åkte vi och spelade paintball som var mycket roligt, sen på kvällen så vart det middag och sen efter det så åkte jag hem.
När jag kom hem igår så körde mamma och pappa mej hem till huset och sa att vi skulle hämta något hemma som jag skulle ha från Ikea det hade köpt och de tvingade mej att hoppa ur bilen men jag vägrade och satt kvar men efter en stund började jag undra och skulle ta upp min telefon och se en sak så kom min lilla syster ut springande och hoppade in i bilen och jag vart så förvånad att mina tårar rann när jag såg henne, men jag anade något när de sa att jag måste komma med in och hämta saken från Ikea så när jag skulle ta upp mobilen så skulle jag faktist se när min syster senare var inne på FB för jag anade mej något att hon skulle vara hemma redan. Så från och med igår en timme efter jag åkte från stan så kom min syster och kusin hem efter tre månaders resande och överraskade alla att de var hemma, det var ju planerat att de skulle komma hem på måndag kväll, men jag är överlycklig att de är hemma äntligen än att vänta tills på måndag.
Sen åkte jag hem och min kväll/ natt slutade mycket bra och lyckad här hemma med sen.
Puss&Kram 💋

Likes

Comments

Ja då var det äntligen helg igen och ledigt, just nu ligger jag i sängen och ska avsluta min fredags kväll och sova hela kvällen för en lång och rolig dag imorgon kan tyvärr inte säga något mer idag om vad som händer imorgon det får ni se nästa gång jag skriver om det blir imorgon eller på söndag. Men den här veckan har i alla fall gott fort och snart närmar vi oss sommaren och speciellt köpings yran som är om två veckor, till alla ni som inte vet vad det är så är det en stor fest i Köping då med marknad, tivoli och massa skoj på stan något alla i Köping ser framemot och de flesta som inte bor kvar här kommer hem till det. Nä nu är det dags att sova för mej hörs någon annan dag.
Puss&Kram 💋

Likes

Comments