Header

Fått flotte blomster i stua mi disse dager. Jeg virkelig elsker friske blomster som fyller stua med varme.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Var innom en stor bruktbutikk her jeg bor for noen uker siden, skulle egentlig se etter et gammelt spisebord, men endte opp med å gå rundt på let etter marmor gjenstander. Marmor har jo blitt så trendy nå og personlig syns jeg det er veldig fint og delikat. Marmor var jo også trendy på 70 tallet og derfor tenkte jeg at dettte må jeg se om jeg kan finne. Etter mye let og kaos fant jeg denne lille vasen som nå har fått et hjem på bordet mitt, fikk også små søte telysholdere som egentlig er fra min bestemor. jeg syntes faktisk at marmor med historie er best og er både stolt og glad jeg har disse til pynt.


#interiør#mote#trender#sommer#august#skjønnhet

Likes

Comments

Fikk endelig til perfekte bryn her om dagen, akkurat sånn jeg vil ha de, hjelper jo litt med et lite øyenbrynsløft også. (ja har juksa litt;))

Fikk jordbær på døra i går, herlige venninna mi. Jeg havnet nemlig på sykehuset på lørdag, da jeg hadde tatt feil dose medisiner, som jeg må ta hver dag. Jeg fikk god hjelp og har fått veiledning til riktig dose nå. Hvis jeg ikke får riktig dose blir jeg syk, siden jeg lever med sykdommen graves.

I morgen er det jobb igjen , hadde en fridag i dag og det trengte jeg gitt. Har bare vært hjemme, bakt brød, sola meg og vasket litt. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden foran tv`n.

#blogg #sommer#sminke#farger#2016#skjønnhet #skjønnhetsblogg

Likes

Comments

​Herlige gode sandaler fra DNA, mine favoritter i sommer.

Likes

Comments

Da er jeg alene hjemme og det er veldig sjelden jeg er alene så dette er litt uvant kjenner jeg. Rastløs som jeg er, tok jeg med meg Morris og gikk en tur bort til mammaen min som ikke bor langt unna. Rart det der med å være alene når man ikke er vant med det. Og i dag har jeg merket det ekstra, men er jo litt godt også, og sikkert noe jeg trenger. I morgen er det jobb igjen og tid for å være kreativ. Hadde forresten brud på jobben på lørdag, gå inn på linken Heidi frisør og stylist under headeren, så ser du bilder der.


Likes

Comments

Nå har jeg endelig orden i sminken min. Etter å ha knust en rouge utover alt som lå i en alt for liten metall eske, måtte jeg vaske og legge all sminken på et håndkle på badegulvet. Der lå det utover i over to uker før jeg fikk tak i bedre esker med små rom. Kunne egentlig kjøpt flere, men trenger ikke det helt ennå. Her ligger mye av sminken jeg bruker til daglig, har noen større sminkeskrin som jeg legger oppå og det går helt fint. Dette ser iallefall mye bedre ut enn det gjorde før og får sortert sminken, så er fornøyd.

Likes

Comments


VINNER ER TRUKKET OG DEN HELDIGE BLE ALEXANDRA

Da har jeg en fin konkurranse gående her på bloggen, du kan nemlig vinne denne fine T-skjorten med Noora + William på, er den ikke fin? Det du skal gjøre for å vinne er å dele denne bloggposten ved å trykke på facebook knappen under og legg igjen en kommentar, husk legg ved epost. Tskjorten er kun i str S men passer også M. Lykke til :)


Likes

Comments