Endelig har den nye ghd stylingtangen kommet og vi fikk satt den ut til salg i dag. Denne er rett og slett så nydelig og utrolig god. Ble nesten fristet til å selge den jeg har nå, som bare er et år gammel, kun for å kjøpe denne vakre rosa. Det som er så fint med å kjøpe ghd varme verktøy og børster, er at du samtidig støtter rosa sløyfe aksjon som hjelper rammede av brystkreft.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Shit som tiden flyr, Kan nesten ikke tro at sommeren snart er over. Jeg har hatt to uker med ferie som jeg har tilbrakt i Norge. Resten av sommeren har jeg jobbet masse. Føler nesten at jeg har to hjem nå, he he men så fint som det er på jobben min, så gjør det ikke noe å være der mye. Det eneste jeg må lære meg, er å slutte å stresse, jeg stresser alt for mye og det er selvfølgelig ikke bra i lengden. Så fra nå av skal jeg bli flinkere til å bruke sofaen hjemme også, og lande der er utrolig viktig for alle rundt meg, sånn at jeg kan bruke energien på riktig sted i livet. Legger ved et lite bildedryss fra sommeren og mine to rare lille hjem..

Likes

Comments

Ny serie fra Biolage som inneholder naturlige ingredienser og er fri for parabener, silikon og flaskene er lagd med resirkulert plast. Så tenk på miljøet og prøv Raw Biolage. Jeg har falt for denne balsamen som inneholder kokos olje. Deilig sommerduft på denne. Det er også mange andre varianter med naturlige spennende lukter.
Og flaskene ser ut som juice flasker men kun til håret ditt, må ikke drikkes 😉

Likes

Comments

Det er en serie som jeg har fulgt noen år nå og som jeg har et godt forhold til for å si det sånn. Dette er en serie som vekker følelser, gjør meg flau, og får meg til å le, gråte og interessert. Den er så ekte og uekte på samme tid, langt unna det typiske glansbildet man ser i andre serier. Min favorittserie er definitivt Girls. Har du ikke sett den ennå så herreguuud.... kom igjen.

Likes

Comments

Nå er det alt for lenge siden jeg har vært innom her og grunnen er en tung, vanskelig tid. Jeg hadde ingen motivasjon og følte jeg var på helt feil plass i livet. Jeg var med feil folk, hadde feil jobb og helsemessig måtte jeg igjennom noe av det tøffeste jeg noen gang har opplevd. Det som har skjedd siden sist, er ny jobb, lært å sette pris på de riktige menneskene i livet mitt, helsen er på topp og vært på den mest opplevelsesrike reisen i mitt liv. Denne reisen vil jeg gjerne blogge om i et innlegg for seg selv, for det fortjener den så absolutt.

Den nye jobben min er på Park Lane Frisør, dette er en ny kjede som har åpnet i Norge. Den er suuperlekker, så ta gjerne turen innom hvis du er i nærheten av en av salongene. http://parklanefrisor.no/CMS/Default.aspx


Likes

Comments

Fått flotte blomster i stua mi disse dager. Jeg virkelig elsker friske blomster som fyller stua med varme.

Likes

Comments

Var innom en stor bruktbutikk her jeg bor for noen uker siden, skulle egentlig se etter et gammelt spisebord, men endte opp med å gå rundt på let etter marmor gjenstander. Marmor har jo blitt så trendy nå og personlig syns jeg det er veldig fint og delikat. Marmor var jo også trendy på 70 tallet og derfor tenkte jeg at dettte må jeg se om jeg kan finne. Etter mye let og kaos fant jeg denne lille vasen som nå har fått et hjem på bordet mitt, fikk også små søte telysholdere som egentlig er fra min bestemor. jeg syntes faktisk at marmor med historie er best og er både stolt og glad jeg har disse til pynt.


#interiør#mote#trender#sommer#august#skjønnhet

Likes

Comments

Fikk endelig til perfekte bryn her om dagen, akkurat sånn jeg vil ha de, hjelper jo litt med et lite øyenbrynsløft også. (ja har juksa litt;))

Fikk jordbær på døra i går, herlige venninna mi. Jeg havnet nemlig på sykehuset på lørdag, da jeg hadde tatt feil dose medisiner, som jeg må ta hver dag. Jeg fikk god hjelp og har fått veiledning til riktig dose nå. Hvis jeg ikke får riktig dose blir jeg syk, siden jeg lever med sykdommen graves.

I morgen er det jobb igjen , hadde en fridag i dag og det trengte jeg gitt. Har bare vært hjemme, bakt brød, sola meg og vasket litt. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden foran tv`n.

#blogg #sommer#sminke#farger#2016#skjønnhet #skjønnhetsblogg

Likes

Comments

​Herlige gode sandaler fra DNA, mine favoritter i sommer.

Likes

Comments