HN


Så fantastisk deilig det er å våkne på lørdager! Spesielt fint er det at alle de sytten alarmene som normalt sett går av er avslått. Det aller beste jeg vet er å sjibbe på meg tøflene og tusle ut i stuen for å lage meg en kopp kaffe.I morges tok jeg meg selv i å vurdere å steke et nytt egg dersom plommen sprakk, bare for bildets skyld. H e r r e g u d! Jeg tror bloggfraværet skyldes dette...


Denne lørdagen er så stille og rolig, akkurat sånn jeg liker den. Jeg var innom Kaffebrenneriet i går og fikk kjøpt med meg litt kaffe som jeg kan ha her hjemme, mmm... Det eneste som skal skje i dag er å planlegge hvordan bloggen skal være fremover. Jeg er litt lei av de faste: "her er en kaffekopp, to egg og et jævlig dyrt magasin jeg ikke har giddet å lese"-bildene med drit kjedelig tekst under. Det er en del ting som jeg ønsker å endre på og jeg ønsker å være litt mer åpen her inne. Dette er jo et fristed hvor jeg skal kunne uttrykke meg og mine meninger, men i det siste har jeg fokusert mye på andre ting. Jeg føler ikke at denne bloggen representerer helt den personen jeg er, noe jeg selvfølgelig ønsker at den skal gjøre.

Ellers så håper jeg dere har en kjempe fin lørdag og koser dere masse i dag :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Beklager for null komma niks blogginnlegg de siste dagene. Jeg har ingen annen unnskyldning enn at livet mitt ikke har vært noe særlig å blogge om, ettersom at jeg har ligget syk hjemme. I dag føler jeg meg heldigvis bedre og er veldig klar for en rolig helg! Det er såå godt å sitte under pleddet med noe varmt og drikke og en god bok i sofaen. Spesielt i dag...
Jeg tok nemlig en liten pause fra senga og dro på butikken da jeg plutselig kjente snøfnugg i fjeset. Litt tidlig syns jeg. ​
Nå er det tid for litt middag før jeg skal se den faste fredags gullrekka før jeg legger meg! Håper dere har hatt en fin uke og får en nydelig helg.

Likes

Comments


Ny uke, nye muligheter! Nå som det er ny måned også er det jo ekstra spesielt. Forberedelsene for denne uka gjorde jeg i helgen, og jeg skal love dere at det var godt å stå opp en halvtime senere fordi jeg slapp å lage meg lunsj og mellommåltider. Deilig med alt som er unnagjort, altså! Nå som det er sagt, kan jeg jo røpe at det vil bli lagt ut en video i løpet av dagen også. Jepp... Videobloggen kommer ut allerede i dag etter effektiv imovie-editing i går kveld, hehe.


I dag har jeg faktisk ingen andre planer enn jobb, så det blir spennende å se hva ettermiddagen bringer. Ender vel opp med å gjøre alt annet enn jeg burde, kjenner jeg meg selv rett. Kjenner det hadde vært deilig med en treningsøkt, men... det er så tiltak, haha! Kanskje jeg er flink idag - hvem vet. Håper dere har en fin mandag! Videoen kommer i løpet av dagen!

Likes

Comments

let me take a selfie...


Åå, som vi har kost oss i dag! Egentlig hele helgen... I går ble det en lang tur rundt om kring i mitt nye nabolag, blant annet Torshovparken og Torshovdalen! Er skrekkelig fint i parkene nå for tiden, med alt løvet som begynner å samle seg på bakken, det grønne gresset, den skarpe luften og alle de spreke turgåerne med pannebånd og vindjakker. Ikke det at jeg glir inn i den mengden, men jeg syns det er koselig å se på uansett. Det er så deilig å komme inn i varmen etter en lang tur, ta på seg en god genser og lage kakao. Beste som finnes, spør du meg. Ellers i dag så har jeg faktisk spilt inn en videoblogg, jepp... du leste riktig! Videoblogg! Jeg har ikke tenkt til å hoppe inn i noen Youtube-revolusjon, men noen videoer innimellom syns jeg kan være hyggelig. Er viktig å være litt "real" på denne bloggen også, syns dere ikke? Jeg vet ikke når den kommer, men laster den opp med en gang den er ferdig. Håper dere nyter denne deilige søndagen!

Likes

Comments


Riktig god søndag dere! Har dere hatt en fin helg? Selv har ligget skikkelig på latsiden, bare slappet av, planlagt den kommende uka og vært hundepasser for Bobbi. På fredag ble jeg liggende og se gullrekka, noe jeg ikke har gjort siden jeg var liten. Husker at jeg alltid sovnet på sofaen da Thomas og Harald dukket opp på skjermen, og jaggu skjedde det samme igjen nå... Haha, vaner altså! Ellers så har helgen vært veldig fin! Jeg har både fått trent, ryddet leiligheten handlet inn mat for den kommende uka og i dag skal jeg vaske hele leiligheten. Elsker disse produktive helgene!


Fineste Bobbi


Jeg er jo et skikkelig frokostmenneske, det er i hvert fall det jeg har pleid å være... Men, etter at jeg fikk meg ny jobb har frokosten kommet i siste rekke. Jeg ender alltid opp med noen tørre, kjedelige brødskiver i 10-tiden og det er jeg rimelig lei av... Så, i går handlet jeg inn diverse nøtter og smalt sammen en skikkelig digg müsliblanding! Frokosten i dag var kanskje ikke en typisk søndagsfrokost, men fy søren så godt det var. Melonyoghurt, eple og hjemmelagd musli! Mmm... Nå er det på tide å kaste seg rundt her.  
Ønsker dere en riktig fin søndag

Likes

Comments


Hvis det er noe jeg er en sucker for om dagen så er det ost. Jeg har en skikkelig osteperiode, for å si det mildt. Enten går det i toast, eller så går det i pizza, eller så går det i... Ost. Ikke akkurat det sunneste man kan få i seg, men nå som det nærmer seg vinter er det jo viktig å få litt ekstra på kroppen så man ikke skal fryse, hehe.

Jeg kom over en oppskrift på nettet her om dagen som jeg måtte teste ut umiddelbart. Jeg er veldig glad i kylling, men jeg får det aldri til å smake som det gjør hvis jeg spiser det borte. Den blir alltid så kjedelig og "naturell" i smaken, men! Med denne oppskriften ble det en helt annen smaksopplevelse.


OPPSKRIFT 4 porsjoner

4 stk kyllingfilet
1 stk tomat i skiver
125g mozarella i skiver
2 ss balsamico
1 ss brunt sukker
1 ts salt
1 ts pepper
1 ss smør

200g spinat
1 håndfull mandler
0,5 sitron
2 ss olivenolje
0,5 ts salt
0,5 ts pepper

Forvarm ovnen til 200 grader.


Krydre kyllingfiletene med salt og stek i smør på høy varme i cirka 2 minutter på hver side. Bland sammen brunt sukker og balsamico og pensle kyllingene når de er stekt ferdig. Deretter legger du filetene sammen i en ildfast form og ettersteker til de er gjennomstekt, ca. 20 minutter.


Samtidig som du venter på at kyllingen skal bli ferdig, blander du sammen spinat, hakkede mandler, saften av sitron og olivenolje, salt og pepper;


Legg skivet mozarella og tomat på kyllingfiletene og stek videre i 2-3 minutter til osten har smeltet.


Hvis noen mangler tips til lørdagsmiddagen så anbefaler jeg virkelig dette! Det er enkelt, det går relativt raskt og det smaker helt fantastisk. Dette er nok noe jeg absolutt kommer til å servere både familie og venner! Nammm...
​Håper dere har en super lørdag

Likes

Comments

It's that time of the year again...


Plutselig var det oktober igjen. Gradestokken viste ikke mer enn 3 grader i morges og nå skjønner jeg plutselig at sommeren er over. Heldigvis er høsten en av de fineste årstidene med nydelige farger, strikkede gensere, te, lys, kakao og alt annet som jeg er utrolig glad i! Denne måneden skal jeg gjøre til min egen. Jeg begynte planleggingen allerede i går, men klarte ikke å bli ferdig. Jeg har store planer for denne måneden og jeg gleder meg til å komme i gang.

ting jeg har lyst til å gjøre i oktober

1. Sette meg selv foran alt annet. Det høres kanskje egoistisk ut, men akkurat nå er det noe jeg trenger. Jeg trenger kvelder for meg selv, jeg trenger tid på treningssenteret, jeg trenger tid på kjøkkenet og jeg trenger tid til å pleie meg selv og kroppen min. De siste månedene har slitt meg ut, bokstavelig talt. Jeg kan ikke huske sist jeg gikk inn døren på Elixia, sist jeg tok en ansiktsmaske, sist jeg shavet leggene (æsj), sist jeg skrubbet kroppen og smurte meg inn med fuktighetskrem... Jeg har rett og slett levd som om jeg skulle ha vært med på Robinson Ekspedisjonen, no joke! Så denne måneden er det bare meg, meg og meg.


2. Få det fint her hjemme er nok også første pri denne måneden. Nå som jeg faktisk har fritid så er det jo muligheter for å gjøre det ekstra fint her. Jeg vil kjøpe inn blomster, pynt, duftlys, pledd og fine puter som jeg kan ha i stuen. Det tror jeg blir veldig fint!

3. Video... Jeg har lyst til å lage litt matvideoer, vlogs og q&as igjen. Jeg elsker å se bloggere som gjør dette, så da kan jeg jo like gjerne begynne med det selv også.

4. Gå lange, fine turer i høstværet. Noe av det beste jeg vet er å gå lange turer på på høsten! Da er det ikke for varmt og heller ikke for kaldt, i tillegg til at det er fantastiske omgivelser med tanke på de fine fargene som er rundt oss.

5. Kutte ned på alkoholinntaket. Jeg skal ærlig innrømme en ting og det er at det har vært altfor mye drikking i det siste. Da jeg satt med siste innspurten på boken ble det en del glass (les: mange) med rødvin og jeg er sikker på at kroppen min har fått helt nok av alkohol for en stund. Neste helg skal jeg ha noen venner over, men det er nok en av de eneste gangene jeg skal drikke denne måneden. Jeg orker ikke mer, haha!

6. Lese flere bøker... Det gir så mye inspirasjon, avkobling og kos. Det aller beste hadde selvfølgelig vært å hoppe på et fly til Granca og slappet av der frem til jul med noen gode bøker, men med tanke på jobb så er det helt umulig. Derfor tenker jeg å ha et par kvelder i uken hvor jeg tenner lys, legger meg under pleddet, koker opp litt te og leser en god bok. Noen tips?

7.
Drikke frokost-shot proppfull av vitaminer hver morgen for ikke å bli syk.

8. Planlegge, planlegge, planlegge... Jeg skal bestille meg en ny planleggingsbok som jeg skal ha med meg overalt. Nå skal det virkelig bli ordren på alt ting.

9. Begynne med mandagsspalten min igjen: "Ukens mål".

10. Teste ut flere oppskrifter! Btw, det kommer en veldig god oppskrift på bloggen litt senere i dag - stay tuned.

Likes

Comments

Endelig... Er jeg tilbake etter en altfor lang bloggpause. Jeg hater bloggere som meg, som plutselig bare forsvinner fra bloggen sin og ikke forteller leserne sine hva det er som skjer. Det har ofte vært pauser på denne jenta her når det kommer til blogging, men nå føler jeg faktisk at grunnen har vært god nok.

I går var den aller første gangen jeg vasket klær her hjemme og det sier litt om hvordan situasjonen har vært. Jeg har stått opp klokken syv hver eneste dag og jobbet til jeg har gått og lagt meg. Enten det er hverdag eller helg. Jeg har med andre ord hatt to fulltidsjobber, hvor den ene er å regne matte fra 8-4 og den andre er å skrive bok. Nå er heldigvis alt sendt inn og da har jeg litt mer tid til de tingene jeg har lyst til.

Det første jeg har lyst til er å vise dere leiligheten! Jeg tok disse bildene forrige helg, men lover at dere skal få en ordentlig tour når vi er ferdige her. Dette er bare noen sneak peaks:


SNEAK PEAKS FROM MY NEW APPARTEMENT

Denne helgen skal jeg bare slappe av, rydde, vaske, ordne, fikse - ja du vet, det helger er til for. Nå skal jeg hoppe i joggisen og se på TV (som jeg endelig fikk ordnet i dag) også blir det en rolig fredagskveld for min del. Jeg har savnet bloggen og jeg har savnet dere. Det er godt å være tilbake

Likes

Comments

Kjole Lindex

​I dag skjer det! Jeg har brukt de siste dagene på å pakke sammen livet mitt i store kofferter og søplesekker, og nå skal de straks stables inn i bilen før vi kjører ned til leiligheten. Jeg har gledet meg til denne dagen såå lenge og nå skjer det endelig. Jeg vet ikke hva jeg gleder meg mest til, men jeg tror frihet står ganske langt oppe på lista. Det skal bli godt å kunne gå til alt mulig, ha gode venner på vinkvelder og middager, dekorere og gjøre det fint, kose meg i sofaen foran peisen i vinter og dele leiligheten med bestevennen min. Jeg tror vi kommer til å få det såå fint sammen! 

I dag går det første lasset før jeg henter Imacen og alt det andre bloggstæsjet i helgen. Jeg oppdaterer nok på snapchat, hvis noen har lyst til å følge med så heter jeg heidinathalie der. Kos dere masse enn så lenge, så blogges vi snart! 

Likes

Comments