Header


Long time, no see...
Hei dere! Nå er det lenge siden jeg har kreket meg inn på denne siden for å skrive et innlegg til dere. Det er så innmari mye som har skjedd, både med tanke på boka, kjæreste og ny jobb! Tiden har bare flydd forbi, og det føles nesten som om jeg var innom i går. Jeg har slitt litt når det kommer til inspirasjon, og dette er nok den store grunnen til at det ikke har vært særlig mye aktivitet på bloggen. Jeg har på mange måter klart å tulle meg inn i en slags "vinterdepresjon", hvor jeg ikke har hatt noe lyst til å ta frem kameraet, skrive om ting som ikke gjelder boka og så videre. Heldigvis har dette snudd, og det føles ut som jeg endelig kan begynne med blanke ark igjen!


SO HERE I AM, BACK IN THE GAME!


Jeg tror ikke man innser hvor stor del noe har i livet ditt, før du plutselig ikke har det mer. Sånn føles det i hvert fall med bloggen, og det har vært utrolig deprimerende å være foruten. Middagene mine har vært gørrkjedelige, frokostene har jeg ikke lagt noe sjel i og bilder kan man jo bare glemme. Jeg føler egentlig litt at hele meg har forfalt litt, med tanke på hvor lite inspirerende jeg har vært. Her snakker vi null digg mat, null trening, null fancy bilder, null fine outfits og null skjønnhetsbehandlinger. Kanskje jeg bare er teit som skriver det på denne måten, og jeg mener ikke å virke som deen toppbloggern med 100 sponsorer og skjønnhetstimer hver uke. Det eneste jeg prøver å få frem er at det å gå uten bloggen har gjort meg mye "friere" sånn sett. Jeg har droppet å fikse meg ordentlig, droppet den ene spadagen jeg pleide å ha i uka og droppet maten fordi jeg har tenkt at det ikke er vits. Jeg gjorde vel mye av det jeg gjorde tidligere, fordi jeg likte å dele det med noen. Jeg syns alltid det har vært så stas å ta bilder, dekorere måltider og selvfølgelig at jeg har kunnet se tilbake på ting jeg gjorde i fjor for eksempel. So here I am, back in the game. Jeg lover at jeg ikke skal svikte dere nå, for motivasjonen min er på topp! Jeg har masse inspirasjon og kommer til å bruke den for alt det er verdt.

Håper dere har en fantastisk fredagskveld!

  • 10 lesere

Likes

Comments

View tracker

Hverdag

22 dager siden sist... Hva i alle dager er det som egentlig har skjedd? Det er nesten litt skummelt å logge inn igjen kjenner jeg. Likevel er det selvfølgelig godt å la fingrene gli over tastaturet og skrive litt til dere. Sorry, beklager og unnskyld for fraværet. Jeg kan ikke si at det har skjedd stort, for det har det aldeles ikke. Kanskje det er nettopp derfor bloggen har blitt lagt på hylla en god stund nå.

November er virkelig den verste måneden. Det er mørkt når jeg står opp og mørkt når jeg kommer hjem fra jobb... Skikkelig nitrist, rett og slett. Heldigvis går vi snart inn i desember og da krysser jeg fingrene for snø, julestemning og kos! Ikke akkurat min store favorittmåned, men! I år har jeg litt sommerfugler i magen.


Jeg har lovet å vise dere leiligheten, men hver gang jeg skal til å ta bilder av den finner jeg alltid en eller annen feil. "Hvorfor står den der..." "Hvorfor har jeg ikke kjøpt skrivebord fra IKEA og lagd kontor midt i rommet her?" "Hvorfor kan ikke Missoni sponse meg så jeg kan ha grisedyre puter i sofaen som alle de andre bloggerne..." Så i går hev jeg meg rundt. Jeg dro ut alle klærne mine, sortere, hang de opp foran et speil og tok bilder før de gikk rett ut på Tise! @heidinathalie heter jeg der hvis noen skulle være interesserte i å kjøpe litt klær.


Ellers så har vi har oppgradert... Okei, dere aner jo ikke at vi bare har hatt en toseters sofa og en oppblåstbarmadrass på gulvet som folk skulle sitte på... Har virkelig vært nitrist å bo her altså.. Neida, det har ikke det. Men det er MYE hyggeligere å ha gjester her med litt flere sitteplasser. Tidligere har jo alle sittet på klappstoler, men det er jo myyyye diggere å sitte i en sofa :) :) :)


Jeg lover å oppdatere på absolutt alt som skjer i livet mitt om dagen, men det får vi ta i et annet innlegg. Jeg håper dere har det bra! Igjen; beklager fraværet. Livet mitt har bare vært totalt uinteressant de siste 22 dagene, i tillegg til at det er mørkt når jeg er hjemme fra jobb så bildene blir dårlige. Vi blogges snart da, dere!

Likes

Comments

View tracker

Interiør


Så ble ikke helgen avlyst likevel... Da jeg våknet til vintersol ble jeg skuddsikker på at jeg måtte gjøre et eller annet krativt, enten det var å ta bilder eller... Male ett selv. Jeg var jo som dere vet hos foreldrene mine i helgen, og alt jeg eier av maling og sminke som har blitt brukt til fotooppgaver de siste årene ligger, så de var det bare å ta meg seg hjem. I tillegg fant jeg et maleri jeg malte for et par måneder siden og bestemte meg for å male over.


De eneste fargene jeg hadde var hvit, blå, rød, rosa, grønn, gull og sølv. Med andre ord; ingen av de fargene jeg ville ha hengende i stua. Så... Jeg ble stående ganske lenge og fundere over hvordan i alle dager jeg skulle fikse dette, men etter litt forskjellige blandinger fikk jeg tilslutt en farge jeg likte. Da var det ikke annet å gjøre enn å farge over hele det knallblå maleriet med hvitt og begynne på nytt.


Siden jeg hadde en del maling på lerretet fra før av, så ble det ganske kul tekstur på det syns jeg. Dette er jo bare en øvelse før jeg skal male det store bildet jeg ønsker meg i stua, men enn så lenge syns jeg dette holder i massevis. Skikkelig fornøyd, jeg altså! Fra og med nå er det bare å kalle meg Munch... Neida, jeg er sikker på at alle kunstnere der ute ler av hvor dårlig dette bildet er, men... Jeg er happy, jeg!

...


Det endelige (foreløpige) resultatet! Dette bildet skal ikke stå sånn, det var bare for å vise dere hvordan det ble. Nå står det i vinduskarmen bak sofaen, men siden det allerede er mørkt ute ble ikke bildene så fine. Meen, jeg lover å vise dere et skikkelig bilde i løpet av uken. Enn så lenge så håper jeg dere har hatt en kjempe fin helg og koser dere denne kalde søndagen. Selv skal jeg få unna litt arbeid i forhold til boka, så skal jeg ha en skikkelig spadate med meg selv senere i kveld. Deeeet skal bli godt, det!

Likes

Comments

Musikk


Det er så mye bra musikk ute og går for tiden, noe som selvfølgelig betyr nye spillelister. Tidligere har spillelistene mine vært som en godtepose; det er mye godt der, men også ting jeg ikke liker. Noe har jeg bare puttet inn der fordi "alle andre" hører på den sangen, mens de fleste andre sanger er de jeg liker selv. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ofte tenker så mye over hva alle andre mener, hører på, tenker og bryr seg om, det har jo faktisk ingenting og si. Denne gangen har jeg virkelig gitt fullstendig beng i alle andre og lagd en liste som jeg kan ha i fred og kose meg med. Det føles så godt å slippe de tosekte kommentarene om "at jeg har så dårlig musikksmak". Den er ikke dårlig, den er bare annerledes enn din, akkurat som at din er annerledes enn min.


Jon Bellion - All Time Low
Denne her har gått på repeat siden jeg fant den, for å si det sånn. Low, low, low, low, low.... klarer ikke la være å nikke med hodet og leve meg skikkelig inn i sangen, haha!

Stefan Alexander - Skeleton Denne fikk jeg totalt dilla på etter roadtrippen til familietreffet forrige helg. Passer perfekt uansett om man sitter i bilen, er hjemme, griner, ler eller er på vors. Skikkelig spesiell stemme og fin tekst, just loove it.

Kajander - Når e du klar? Skikkelig gladsang, rett og slett. Får en skikkelig sånn "nå sitter jeg i en bil med åpent tak og kjenner håret blafre i vinden"-følelse.

POWERS - Sunshine Denne er så digggggg!

Sia - Move Your Body (Alan Walker Remix) Da jeg hørte denne for første gang tenkte jeg bare: gjett hvem som er DJ neste gang det er vors... Haha! Jeg elsker denne.Courtship. - Stop For Nothing
Jeg vet ikke helt hvorfor, men føler denne er litt sånn "ta meg tilbake til 70-tallet". Kanskje jeg egentlig mener sommeren? Syns denne er så fin. Får skikkelig gode vibber av den.

Sonny Alven feat. Una Sand - Give Me Your Lovin' Denne har gått non stop siden fredag, jeg syns den er sykt fengende og fin.

Snakehips, Tinashe, Chance - All My Friends Jeg elsker når jeg finner tilbake til gamle favoritter og ender opp med å høre på dem igjen, igjen og igjen.

Alle Farben, Yountous - Please Tell Rosie Enda en gammel favoritt!

Austra - Utopia Denne er litt spess, men jeg liker den ganske godt! Er et eller annet med den som jeg har falt pladask for og jeg får den aldri helt ut av hodet, haha. Syns den er ganske digg å høre på når jeg sitter på jobb, faktisk.

Markus Schultz feat. Ethan Thompson - Love Me Like You Never Did Enda en gladsang!


AURORA - Warrior
Jeg har vært en stor fan av AURORA lenge og elsker absolutt alle sangene hennes, men denne har skilt seg litt ut i det siste.

James Arthur - Say You Won't Let Go Skikkelig kjærlighetsballade, men utrolig fin.

James Bay - Incomplete Jeg kom over en dansevideo hvor en jente danset ballett til denne sangen og endte opp med å legge den i spillelista right away! Jeg syns den er såå fin og skjønner ikke hvorfor jeg aldri har hørt den tidligere!?

Emelie Hollow - Breathe Wow, for en dame! Som dere vet, så har jeg fulgt med på The Stream hver fredag i mange uker nå og Emelie er virkelig min største favoritt. Jeg elsker stemmen hennes! Denne sangen har hun skrevet selv og den er sååå fin. Anbefaler selvfølgelig også å streame Where Are You Now som hun fremførte på fredag.

Her er i hvert fall mange av mine favoritter atm! Hvis dere vil følge listen eller se om det er noe annet dere liker er det selvfølgelig bare å sjekke den ut HER.

Likes

Comments

Hverdag


Ååh, det er så godt at det endelig er helg! Ingenting er bedre enn å dra seg i sengen lørdag- og søndagmorgen med serie og en god frokost. Denne helgen er jeg hjemme hos foreldrene mine i håp om å bli skikkelig skjemt bort. Planen denne uka var egentlig å påbegynne malingprosjektet mitt, men så langt har jeg ikke kommet enda. Kroppen har rett og slett lekt død hest med meg, så butikker har jeg bare sett langt etter. Heldigvis er jeg mye bedre og nå gjenstår det bare å bli ekstra godt skjemt bort her hjemme, før jeg vender tilbake til leiligheten igjen i morgen.

Denne helgen var jeg bombesikker på at jeg skulle få ordnet litt i leiligheten. Få inn en sofa til, litt greier til gangen og et par andre interiørgreier som jeg kunne pynte med. Meen, siden været plutselig gikk fra høst til julaften på bare nanosekunder ble det ikke noe av det heller. Føler at denne helgen er avlyst ettersom at jeg ikke fikk gjort noe av det jeg skulle. Men, kanskje det er bra? Med tanke på at jeg faktisk har et ønske om å bli frisk igjen... Uansett så håper jeg dere har en fin helg! Enten dere koser dere inne med en kopp kakao eller ute i kulda, hehe.

Likes

Comments

Interiør

Hei fininger! Den siste tiden har jeg blitt veldig opptatt av interiør og design, noe som helt sikkert er fordi jeg har fått meg noe 'eget'. Jeg kunne sikkert brukt hele dagen på interiørmagasiner, inspirasjonskontoer på instagram og diverse bloggere som har det fint hjemme. Jeg er helt frelst! Nå som det er november, syns jeg det var på tide å lage en liten ønskeliste til jul. Tidligere når jeg har lagd slike "wanties-kollasjer" har jeg som regel bare lagt inn en hel haug med ting andre kanskje liker, men denne gangen har jeg brukt god tid på å finne forskjellige ting jeg selv ønsker meg.

maleri av Nina Holst
putetrekk & håndklær fra Jotex
sort hylle fra Domo Design
pledd fra Kameloninteriør
lys fra Volupsa
Pleieprodukter fra Meraki


Dette maleriet har jeg siklet over, grått over og klamret meg fast i siden første gang jeg fant det på en australsk instagramprofil for mange uker siden. Jeg brukte to uker på å finne ut hvem det var som egentlig hadde malt det og jeg var overlykkelig da jeg endelig fant henne. Etter at jeg plutselig fant ut at hun bor i Norge rabla det for meg. Jeg har allerede vært i kontakt med henne, men bildet er allerede solgt og det er ikke flere eksemplarer. Heldigvis har jeg en liten (bitte liten) kunst-evne, så jeg tenker å male noe selv istedenfor med inspirasjon fra dette. Det er ikke sikkert det blir noe fint, men jeg skal prøve likevel. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe maling og lerret til en OK pris?

Jeg håper dere har det fint! Selv har jeg vært hjemme fra jobb i dag fordi jeg fremdeles er syk, men satser på at dette går over til i morgen. Håper det er greit med litt interiør-greier innimellom, for det vet jeg det kommer til å bli en del av fremover. Jeg syns det er såå gøy! Jeg lover at dere skal få en skikkelig tour i leiligheten når den er ferdig også.

Likes

Comments

Hverdag


God morgen, dere!
Jeg tror aldri jeg har vært så happy for å våkne noen gang. Etter og ha bjeffet meg i søvn i går, våknet jeg så godt som frisk i morges. Nesen er ikke like tett, hosten har nesten gitt seg og halsen verker ikke i det hele tatt. Hallelujah, er jeg kurert!? Det var ikke annet å gjøre enn å lage en skikkelig digg frokost med appelsinjuice i champagneglass for å feire dette her. Nå har jeg jo drukket c-vitaminer og dyttet innpå med diverse stæsj som skal hjelpe meg for å bli frisk igjen, så ett lite glass til for å opprettholde gjør meg ingen verdens ting.eggerøre med gressløk & bacon


Nå skal jeg kle på meg masse klær og ta meg en tur i Torshovdalen, det er i hvert fall det nærmeste "marka" jeg kommer... Musikk på ørene, skarp høstluft og sol er virkelig midt i blinken for en som ikke har sett dagslys siden onsdag. Jeg trenger så innmari en tur ute nå! Bare få litt ro i sjela før dette familietreffet tar sted senere i dag... Tror dette blir en nok så fin lørdag!

Hva skal dere i dag?

Likes

Comments

Hverdag


Svaret er ja. Jeg er så tett at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det begynte som smått på tirsdag, hvor jeg tok meg selv i å hoste et par ganger og plutselig satt hjemme hos foreldrene mine med ullteppe rundt meg og varmet hendene rundt en varm kopp te. Er det ikke typisk? Jeg blir alltid syk på denne tiden av året - og denne gangen har jeg faktisk gått ganske godt kledd ute... Men neida, er vel bare kronisk at influensaen skal komme hver oktober.

De siste tre dagene har jeg ligget rett ut, enten det er på sofaen med Meglerkampen eller i senga med et par runder Netflix. Det er på tider som dette jeg innser hvor selvstendig jeg er nødt til å være nå som jeg bor alene. Rettere sagt: hvor lite selvstendig jeg er... Ikke er det noen som lager middag til meg, eller rydder det opp etterpå, det er heller ikke bare å gå i skuffen for å finne te og honning. Nå har jeg i hvert fall lært at jeg skal være forberedt, for disse matbutikkturene er jo i ferd med å ta livet av meg. Er ikke særlig kult å dra seg bort til Rema og bli hengende i butikken en times tid fordi jeg ikke vet hva jeg skal ha og får fråtser alt mulig når jeg først står der. I går kom jeg hjem her med en pakke kleenex, sjokoladekjeks, caprisonne, kakao og kyllingkjøttdeig. Dama i kassa må jo ha trodd at jeg hadde tidenes kjærlighetssorg og at jeg skulle ta livet av meg med rå kyllingkjøttdeig... Skulle selvfølgelig bare lage litt taco med kjøttdeigen, men siden smaksløkene mine tok kvelden rett etter at jeg hadde dratt kortet ble kjøttet liggende i kjøleskapet.


Heldigvis har jeg ikke fått noen naboklager eller noen sur telefon fra utleieren om at det er en hund som sitter og bjeffer i leilighet 102. Hver gang jeg hoster er jeg helt sikker på at alle i bygget lurer på hva i all verden det er som skjer... En skikkelig skarp, forferdelig lyd som jomer gjennom hele leiligheten. Det er spesielt verst i fire, fem-tiden, for da kommer jo folk hjem fra jobb. I går var det så ille at jeg vurderte å henge opp nabovarsel.

Denne helgen her har jeg gledet meg til lenge og influensaen skal ikke få ødelegge. Jeg skal komme hostende og snørrete med kleenexen i hånda om jeg må. Vi skal nemlig på familietreff hos tanten min på Tjøme i morgen, og det kan jeg ikke gå glipp av. Det skal bli godt med litt selskap, for så alene som jeg har følt meg de siste dagene har jeg aldri følt meg tidligere. Det er som om jeg er helt desperat etter å åpne kjeften for å prate med noen om hvor synd det er på meg som er syk. Ellers så er det jo den faste gullrekka på TV-en i dag som jeg følger med på hver fredag, så det blir kos.

Håper ikke influensaen er en pest og en plage hos dere også.
Ha en nydelig helg!

Likes

Comments

Hverdag, Mat og oppskrifter


Denne oppskriften har virkelig kommet godt med i hverdagen! Jeg har alltid pleid å spise brødskiver til frokost, men etter 21 år med det, så er jeg rimelig lei. Müsli derimot, det går jeg nok ikke lei på en stund! Det kan brukes i absolutt alt mulig (vel, nesten...) yoghurt, cottage cheese, smoothies og så videre. Selv bruker jeg det i yoghurt om morgenen med epler og som mellommåltid midt på dagen har jeg det i cottage cheese med litt kanel på toppen. Nammm! Denne oppskriften fant jeg på Erica sin blogg, men skriver likevel oppskriften til dere her. Jeg pleier å ta litt mer av de nøttene jeg liker og er ikke såå nøye på hvor mange gram jeg tar av hver sort. Som regel pleier jeg å ta gaanske mye sesamfrø og hasselnøtter, fordi det er det jeg syns smaker best. Jeg tilsetter heller ikke noe salt i min blanding, men det er jo selvfølgelig noe man kan legge til hvis man vil :)


500g havregryn
100g sesamfrø
100g valnøtter
100g mandler
2dl vann
2ss kokkosolje eller smør
2ss honning

Finhakk nøttene og legg sammen i en bolle.
Kok opp vannet, kokkosoljen og honningen sammen før du heller det over alle nøttene og rører godt om.
Fordel massen utover et stekebrett og stek i ovnen på 140 grader i 50 minutter.
Husk å snu massen innimellom så det blir stekt på begge sider.

Likes

Comments

Hverdag


Så fantastisk deilig det er å våkne på lørdager! Spesielt fint er det at alle de sytten alarmene som normalt sett går av er avslått. Det aller beste jeg vet er å sjibbe på meg tøflene og tusle ut i stuen for å lage meg en kopp kaffe.I morges tok jeg meg selv i å vurdere å steke et nytt egg dersom plommen sprakk, bare for bildets skyld. H e r r e g u d! Jeg tror bloggfraværet skyldes dette...


Denne lørdagen er så stille og rolig, akkurat sånn jeg liker den. Jeg var innom Kaffebrenneriet i går og fikk kjøpt med meg litt kaffe som jeg kan ha her hjemme, mmm... Det eneste som skal skje i dag er å planlegge hvordan bloggen skal være fremover. Jeg er litt lei av de faste: "her er en kaffekopp, to egg og et jævlig dyrt magasin jeg ikke har giddet å lese"-bildene med drit kjedelig tekst under. Det er en del ting som jeg ønsker å endre på og jeg ønsker å være litt mer åpen her inne. Dette er jo et fristed hvor jeg skal kunne uttrykke meg og mine meninger, men i det siste har jeg fokusert mye på andre ting. Jeg føler ikke at denne bloggen representerer helt den personen jeg er, noe jeg selvfølgelig ønsker at den skal gjøre.

Ellers så håper jeg dere har en kjempe fin lørdag og koser dere masse i dag :)

Likes

Comments

INSTAGRAM @HEIDINATHALIE