Header

I dag har jeg noe morsomt å fortelle dere; fra og med nå er jeg en del av Femelle-bloggerne. Jeg syns dette er utrolig spennende og jeg gleder meg til å blogge videre her inne. Jeg har lenge vært en stor fan av denne plattformen, og er veldig takknemlig for å kunne være en del av den. Ikke minst så er det veldig motiverende og det gir en liten boost i bloggsjela som har vært litt uten inspirasjon i det siste. Jeg gleder meg til å gi dere et innblikk i min hverdag, mye mer enn tidligere og til å få brukt den kreative siden min litt mer. Ting har gått veldig på autopilot siden like før jul, og disse kreative tingene jeg vanligvis driver på med har vært pakket ned i en skuff. Det skal derfor bli godt å skrible litt, ta litt bilder og få litt utløp for mye av det som skjer. Fra nå av kan dere altså finne meg på heidinathalie.femelle.no Jeg håper dere fortsetter å følge meg, selv om jeg har byttet plattform! :) Xx.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 309 lesere

Likes

Comments

Hverdag


finally friday ♥


Endelig helg, dere! Jeg håper dere har hatt en kjempe fin uke så langt, og at helgen tar dere imot med åpne armer. Selv har jeg ingen store planer for helgen, annet enn å få unna litt bloggarbeid og litt rydding i leiligheten. I dag er det faktisk bare 1 måned til vi flytter, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg syns det er såå stas og gøy på en gang, og gleder meg skikkelig til å vise dere vårt nye hjem! Mulig det blir et par runder innom noen interiørbutikker denne helgen, men vi får se. Tenker det er bedre å handle når vi har kommet oss inn, eller så blir det jo bare enda mer å drasse på. Det har skjedd noe skikkelig spennende denne uken og jeg kan nesten ikke vente med å dele nyheten med dere!! Forhåpentligvis kan jeg det i løpet av helgen, men jeg kan ikke si noe sikkert enda. Wææ, gleder meg skikkelig!


Nå skal jeg straks ut i regnværet og ta litt bilder, før en koselig kjærestekveld står for tur! Jeg som hadde vært singel en lang stund før jeg fikk kjæreste, setter skikkelig stor pris på disse kveldene. Hvem setter vel ikke pris på en fantastisk kjæreste, god middag og en fin film på TV-en? Jeg syns i hvert fall det holder i massevis. Det er kanskje rart å skrive, men det er skikkelig deilig å ha kjæreste. Jeg brukte omtrent hele fjoråret på å holde meg unna alt som het gutter og følelser, bare fordi jeg ikke orket å bli behandlet dårlig eller føle meg nede igjen. Jeg klarte ikke se positivt på forhold og kjærestekliss, før jeg plutselig møtte han jeg hadde et gedigent crush på for noen år tilbake og falt pladask igjen. Plutselig klarte jeg å være lykkelig sammen med noen, og ikke bare alene, og det føles godt.

Jeg håper dere får en fantastisk helg, så snakkes vi snart <3

Likes

Comments

MånedTHINGS I WANT TO DO THIS SPRING


Hei fininger! Håper dere har en fin uke og fått opp vår-stemningen ♥ Nå er det innmari lenge siden jeg har hatt "ukens mål", så jeg tenkte å pakke alt inn i et innlegg om ting jeg ønsker å gjøre denne våren. Jeg ser skikkelig frem til lysere og finere dager, noe jeg regner med at de aller fleste gjør også.

• • • • • • • • • • • • • • • •


Jeg skal flytte!
Sammen med kjæresten min <3 Nå er det ikke så lenge siden jeg skrev tidenes innlegg hvor jeg annonserte at jeg skal flytte ut og få noe «eget». Jeg flyttet jo inn med bestevennen min i fjor, noe som har gått over all forventing, men nå skal jeg flytte igjen. Alexander og jeg skal flytte til Nordstrand, og vi gleder oss utrolig mye. I leiligheten her på Torshov har vi aldri kommet helt i orden, føler jeg. Møblene er ikke våre, jeg har ikke hengt opp et eneste bilde på veggen og leiligheten er litt for liten... Vi skal ikke flytte før om 1 måned, men det er likevel utrolig mye som skal planlegges og kjøpes inn.


Få orden på kostholdet mitt.
Det er ingen hemmelighet at jeg er en sånn jojo-type når det kommer til mat og trening. Den ene uken er det grønnkål til alle måltider, og den neste er grønnkålen byttet ut med melkesjokolade. Jeg skulle så gjerne ønske jeg bare klarte å få til et stabilt kosthold, med proteiner/grønnsaker/karbo etc. og ikke var så frem og tilbake hele tiden. Når vi flytter har vi blitt enige om å ha matkasse (kom gjerne med tips) fordi middager stort sett er klin umulig. De siste ukene har det vært taco-tirsdag&torsdag, fisk på mandager og biff i helgene...


&


30 min hver dag. Jeg har erfart fra tidligere at 30 minutter gåtur-løpetur-sykkeltur you name it, er alt som skal til for å føle seg bedre. Jeg har også lest flere steder at de som har lavt stoffskifte, bør være i mer aktivitet. For meg har det vært utrolig slitsomt bare å gå seg en tur og trene, føler meg helt vrak når jeg kommer hjem og vil sove. Men, forrige uke tok jeg meg i nakkeskinnet og kom meg ut selv om jeg egentlig ikke hadde særlig lyst til det. Sånn vil jeg fortsette, i tillegg til at jeg ønsker å legge inn 2 økter i uken nå i starten.


Følge færre på Instagram.
Den siste tiden syns jeg internett har gått amok (mulig det har vært som dette hele tiden og at jeg bare er mer observant) med kropper, glatt-tryner, uoppnåelige mennesker og en dose "hvordan blir jeg sånn"-følelse. Jeg orker ikke mer, jeg! Haha, jeg kjenner at jeg har fått så nok av disse perfekte menneskene der ute, med solbrune kropper i utlandet og superfancy mat. Jeg har ingenting i mot at folk publiserer alt mulig på nettet, selv om jeg syns en del av det jeg ser er upassende og spiller på sex, men personlig orker jeg ikke se på det. Så jeg har byttet ut de kontoene på instagram jeg har fulgt lenge, som gir meg "hvordan blir jeg sånn"-følelse og byttet dem ut med interiør-inspirasjon isteden. Jeg vet ikke med dere, men selv føler jeg at det er enkelt å la seg påvirke av det man ser der ute og spesielt hvis det dukker opp hele tiden, og derfor tenkte jeg at det er bedre å se en grisefin sofa enn en fin kropp i bikini.


Gi mer F! Denne henger litt sammen med den over, samtidig som den handler om en ting jeg burde lært da jeg var fjorten. Gi mer blaffen i hva folk mener og synes om meg. Etter at jeg ga ut Tinderella har det jo kokt i kommentarfeltet til Dagbladet, om hvor "dum" og "overfladisk" jeg er fordi jeg har valgt å være åpen om hvorfor jeg begynte å skrive en bok om Tinder. Det er nesten så man skulle trodd det var tabu? Den første timen da jeg delte boka offentlig var kjempe stas, men de neste var ikke like morsomme bare på grunn av andres meninger. Jeg ble vel mer satt ut, da jeg ikke er vandt med å få stygge kommentarer slengt etter meg. Skal jaggu gi alle bloggerne der ute en stor applaus for at de faktisk fortsetter å publisere innlegg og velger å være åpne, selv om det sikkert tikker inn mye stygt.


Prioritere bloggen.
Det har vært mye ut og inn-blogging i det siste, ingenting har hengt på grep og jeg har ikke hatt snøringa på hva jeg driver med. Så lenge man har en plan, går det som regel greit, men har man ikke det blir det veldig rotete. Nå som vi går lysere tider i møte, er det enklere å få presset inn bloggbilder på ettermiddagen og få publisert flere innlegg. Jeg merker at jeg har savnet dette veldig og syns det er herlig å være tilbake igjen.

. . .

Hva er dine planer denne våren?

Likes

Comments

Mat og oppskrifter


one of my favorites . . .


De siste månedene har jeg spist skyr hver eneste dag til frokost, men i helgen fikk jeg lyst på noe nytt og søtt. Det er tross alt ikke alle dager man kan late seg foran Netflix med en lang, deilig frokost. Som regel pleier jeg å spise en skyr tidlig om morgenen, før jeg lager en litt senere lunsj og spiser den isteden, men så lagde jeg denne. Jeg hadde gått tom for skyr, og endte opp med Kvarg istedenfor. Døds kjedelig smak, spør du meg, så da piffet jeg den like gjerne opp med mørk sjokolade og valnøtter. Det ble en skikkelig suksess! Helt sikkert ikke så kalorifattig, men akkurat det spiller ingen rolle. Viktig å unne seg en god frokost så man får en fin start på dagen, tenker nå jeg ♥


Har du noen gode, enkle frokostoppskrifter jeg kan teste ut? In desperate need of inspiration.
Håper alle har fått en fin start på uken!

Likes

Comments

Hverdag


Den siste tiden har jeg vært fryktelig isolert. Jeg har såvidt vært med noen andre enn kjæresten min, rett og slett bare fordi jeg ikke har følt meg bra. For noen uker tilbake fikk jeg vite at jeg har lavt stoffskifte, og det kom vel egentlig ikke som noen stor overraskelse. Siden i fjor sommer har jeg merket at ting ikke har vært helt som det skal i kroppen min. Jeg har ikke hatt det bra, og da mener jeg ikke sånn «jeg har det ikke bra fordi jeg er lei meg», jeg har følt meg dårlig. Jeg har, som mange andre, gått gjennom tøffe perioder og følt meg langt nede, men dette har ikke vært det samme. Uten at jeg skal gå noe særlig i dybden på hvordan jeg har følt meg, så kan jeg oppsummere raskt med at jeg har vært veldig slapp og hatt lite energi. Dette har gått utover trening, jobb, det sosiale og måten jeg er på. Nå som jeg endelig har funnet ut av det kommer av, føler jeg at det gjør ting mye enklere. Da kan jeg enklere tillate meg selv å være sliten, uten å føle meg lat. Jeg kan faktisk tillate å ligge hjemme en halv lørdag, fordi jeg er sliten etter en tøff arbeidsuke og jeg kan tillate meg selv å være litt ekstra nede hvis det er dager det skjer også.

Det har vært mye negativitet fra min side, mye «jeg orker ikke», mye «jeg har ikke lyst» og mye «jeg skulle ønske ting var annerledes…» Ikke akkurat noe jeg har hatt et ønske om å dele på sosiale medier eller på bloggen. Jeg har heller valgt å være litt fraværende den siste tiden, og heller komme tilbake når jeg har noe positivt å komme med. Nå begynner heldigvis ting å bli bedre, sola titter frem og våren har endelig kommet! Jeg har kjent veldig på hvor lite kreativ jeg har vært i det siste, og jeg liker det ikke. Jeg har vært litt nervøs for å plutselig komme tilbake også, i tilfelle jeg bare skriver 3 innlegg og forsvinner igjen. Nå vet dere i hvert fall hvorfor jeg har vært borte, eller så frem og tilbake, som jeg har vært. Gleder meg veldig til å fóre dere med nye innlegg, og håper dere har hatt en knallfin helg <3

Likes

Comments

BOK

Hei dere! Tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger jeg har fått på bokutgivelsen, det setter jeg enormt stor pris på. Som noen kanskje har fått med seg, så har det vært mye oppmerksomhet rundt boken min. Både oppslag i Dagbladet og en liten tur på God Morgen Norge i morges. Hele denne opplevelsen har fått meg til å innse en hel del, både det som kommer ut i mediene og det som skjuler seg bak.


Det er en uke siden jeg la ut bildet av boken min for første gang på sosiale medier. En bok som har blitt tatt godt i mot hos mange, og ikke like godt tatt imot hos andre. Men sånn er det jo, alle kan ikke like alt, og det aksepterer jeg. Det jeg derimot sliter med å akseptere er alle disse personangrepene som har kommet med boken. At folk leser artiklene som er ute som om de handlet om meg. Som om jeg har vært avhengig av en telefonapp og brukt Tinder som narkotika. At jeg har vært desperat på jakt etter å finne meg en kjæreste og at jeg har et helt forskrudd syn på gutter. At jeg plutselig er "unormal" fordi jeg, som mange andre, har hatt en datingapp på telefonen min. Forskjellen er vel heller at jeg har turt å skrive en dønn ærlig bok, om hvordan Tinder kan oppfattes. Det er ikke en selvbiografi, selv om noe i boken er basert på hendelser jeg har opplevd. Det er en roman.


"Ikke rart du aldri fikk deg noen drømmemann på Tinder sånn som du ser ut!"
"Har det rabla for deg!?"
"Herregud, hvor overfladisk går det an å bli!?"
"Gå og legg deg a, Hufsa!"


Den siste uken har jeg vært totalt fraværende fra sosiale medier, fordi jeg rett og slett ikke orker all den dritten jeg møter hver gang jeg går på telefonen. Selv om det dessverre er en selvfølge å få dritt slengt etter seg når man får oppmerksomhet, er det ikke akkurat noe man ønsker seg. Likevel syns jeg det er ironisk hvordan folk ser på dette her. Istedenfor å se på dette som noe positivt; at jeg faktisk bare er 22 år gammel og har uttgitt en roman, velger folk å vinkle det negativt. At jeg er "Tindernarkoman", overfladisk og at jeg kun er ute etter penger hos gutter. Hvis jeg hadde vært sånn, hvis noen i det hele tatt hadde vært sånn, hvordan skulle jeg da klart å skrive en bok om det? Det virker som folk tenker at dette er en sånn bok om en som har vært narkoman og blitt clean. Men det er det ikke. Dette er en ungdomsbok, om en jente på 19 år med et forskrudd syn på gutter forsøker å få seg en kjæreste ved hjelp av et verktøy som heter Tinder.

Jeg syns det er trist å se at så mange gutter og menn tar seg nær av dette. At menn helt opp i 40 årene kan sitte foran skjermen sin og skrive vonde meldinger til meg, bare fordi jeg har skrevet en ungdomsbok om en app. Bare fordi jeg nevnte i et intervju at "jeg kun har møtt drittsekker på Tinder" og fordi jeg dummet meg ut med en fyr da jeg var 19 som inspirerte meg til å skrive en bok om typiske stereotyper man kan støte på dere inne. Inne på en app, hvor man kun dømmer ut ifra utseendet og kanskje velger å møte en fordi h*n er pen eller kjekk.

Jeg håper vi kan legge denne ballen død nå. At jeg slipper å lese flere meldinger fra drit sure gutter som føler seg truffet, som tagger meg i kommentarfeltet til Dagbladet og som ønsker å henge meg ut. Jeg får ikke sagt det nok, dette er en bok. Om en app. Som heter Tinder. En app som lar deg velge og vrake gutter/jenter etter hvordan de ser ut. En app som er ment som et verktøy for å finne kjærligheten. En historie om en jente som heter Sofie, med et forskrudd syn på gutter og som gjør omtrent hva som helst for å finne seg en kjæreste på Tinder.

Boken min kan kjøpes her.

Likes

Comments

BOK, Hverdag


Hei fininger! Som dere kaaanskje har fått med dere på andre sosiale medier, så har jeg GITT UT BOK I DAG! Jeg aner ikke hvor jeg skal starte, hva jeg skal skrive eller i det hele tatt hvor jeg skal gjøre av meg. Dette er det største som har skjedd i hele mitt liv, og jeg er helt i lykkerus! Musikken spiller for fult her hjemme, bøkene mine ligger strødd utover leiligheten og jeg får inn meldinger fra venner som gratulerer meg. Dette er jo virkelig helt OMGWOWHERREGUD på en gang!


Den siste uken har det skjedd innmari mye! Intervjuer, mailer, telefonsamtaler og alt mulig rart. I går var jeg på intervju med NTB og i morges hadde jeg besøk av Dagbladet. De var faktisk hjemme hos meg, noe som var utrolig gøy. Jeg hadde selvfølgelig blingsa noe voldsomt på tiden, og trodde jeg hadde god tid da klokken var ni i morges og stod der i håndkle med vått hår og det plutselig ringte på døra... Makan til stress! Ikke gikk det an å åpne døren i bakgården heller, så jeg løp ut i HÅNDKLE og til min store lettelse var det heldigvis en fra forlaget og ikke presse. Jeg trodde alle skulle komme halv ti, men nei da... Han skulle komme ni! Det gikk heldigvis bra og jeg var klar til intervjuet en halvtime senere.


Nå er boken min endelig ute og jeg gleder meg virkelig til å høre hva dere syns. Det er jo litt (veldig) nervepirrende dette her, men jeg syns det er mest gøy. Endelig kan jeg fortelle dere hva jeg har skrevet om, og utfra tittelen forstår dere sikkert at den handler om Tinder! En morsom Tinderbok, rett og slett. En bok som passer for deg, enten du er 17 eller 48 år. Jeg håper den kan gi et lite innblikk i den ville Tinderverdenen veldig mange har vært borti, og har du ikke vært der selv og lurer på hvordan det er - så er det bare å lese Tinderella!

I kveld skal jeg ut og spise med min kjære, kanskje ta ett glass champagne og bare nyyyte at jeg endelig er ferdig. Den følelsen jeg har nå er så surrealistisk og jeg har egentlig null ord til dere i dag. Jeg ville bare dele gladnyheten med dere og håper at dere liker boken min. Stor klem fra meg til alle dere <3

Likes

Comments

Tips og triks, Mat og oppskrifter


skyr & valnøtter


Good morgen! Litt sen morgen, vel og merke. I dag tenkte jeg å tipse dere om en superrask og deilig frokost, nemlig skyr med valnøtter. Dette er veldig greit i en ellers travel hverdag, samtidig som du får i deg proteiner og holder deg mett lenge. Jeg har kuttet veldig ned på melk de siste ukene, og pleier jo egentlig å ha iskaffe hver morgen. Nå drikker jeg heller en stor flaske vann med en gang jeg står opp og tar en Skyr med nøtter i. Jeg pleier å variere mellom vaniljesmak og kaffesmak! Jeg liker den med kaffesmak best, men det er jo greit å bytte på når man kanskje blir lei etterhvert...

I dag har jeg ikke noen særlig store planer, annet enn at jeg kanskje skal innom forlaget en tur senere i dag. Jeg gleder meg så mye til å dele all informasjonen med dere, og nå er det ikke lenge igjen heller! Håper dere får en fantastisk onsdag.

Likes

Comments


jeg er I denne månedens utgave av kamille!


Hei dere! Har dere hatt en fin start på uken? Denne uken og neste har jeg gledet meg utrolig mye til. Dagen i går startet med å løpe innom butikken og kjøpe den nyeste utgaven av Kamille. Jeg var nemlig på intervju med dem like før jul, og har gledet meg skikkelig til artikkelen skulle komme i bladet. Selv om dette ikke er et blad jeg pleier og lese, ble jeg faktisk utrolig overrasket over mye av det som stod der. Det var ikke bare spalter og artikler for damer over 30, det var faktisk innhold for meg der også. Skjønnhetstips, oppskrifter, treningstips og denne spalten jeg er med i, som handler om nettdating. Jeg har jo ikke sluppet navnet på boka, hvordan den skal se ut eller noe som helst. Men, her er i hvert fall en sneakpeak. Kanskje noen begynner å skjønne hva slags type bok det er jeg skal gi ut nå?


Må ærlig innrømme at det er merkelig å se seg selv på den måten! Jeg har vært avbildet i aviser tidligere, men ikke intervjuet av et kvinnemagasin før. Ikke om noe som er mitt, i hvert fall. Hvis du vil lese artikkelen kan Kamille kjøpes i alle matbutikker (såvidt jeg vet..) eller så finnes det en genial app som heter Flipp! Her betaler du en fast sum i måneden, mot at du kan lese alle magasiner du vil direkte på telefonen. Håper dere får en fin tirsdag!

  • 1206 lesere

Likes

Comments

Sponset / Annonser

Skrevet i samarbeid med TNT


De siste månedene har jeg ikke hatt lyst til å gjøre annet enn å krype opp i sofaen med et godt pledd og en kopp kakao foran TV-en. Det er så godt å komme hjem fra jobb, lage noe raskt til middag og boltre seg ned med tallerkenen på fanget og fjernkontrollen i hånda. Som regel finner jeg jo ingenting jeg har lyst til å se, men på tirsdag kom Search Party på TNT. En serie jeg har hørt litt om her og der, men som jeg ikke har tenkt noe særlig over før jeg plutselig hadde sett ferdig det som viste seg å være første episode i sesong 1! En utrolig spennende serie som fanger oppmerksomheten med en gang.


Search Party er et mørkt komediedrama som handler om Dory og hennes venner som blir involvert i en sak hvor en tidligere bekjent fra college har forsvunnet. Samtidig som denne serien er spennende, belyser den også overgangen fra ungdom til voksen. Kanskje er det ikke så kjedelig å bli voksen allikevel, når du innser at det er en verden av muligheter rett utenfor dørstokken din! Search Party går på TNT hver tirsdag kl. 21:55!

I samarbeid med TNT kan du vinne en tur til selveste New York! Gjennom T-banekartet over New York får du se alt fra Washington Square Park til Green Point i 360 grader. Finn ledetråder og din teori om Chantal forsvinning, og få muligheten til å vinne en tur til New York og se byen på ekte. Klikk på videoen overfor for å komme til konkurransen.

Lykke til!


SPONSET INNLEGG

Likes

Comments

INSTAGRAM @HEIDINATHALIE