HN

Kjole Lindex

​I dag skjer det! Jeg har brukt de siste dagene på å pakke sammen livet mitt i store kofferter og søplesekker, og nå skal de straks stables inn i bilen før vi kjører ned til leiligheten. Jeg har gledet meg til denne dagen såå lenge og nå skjer det endelig. Jeg vet ikke hva jeg gleder meg mest til, men jeg tror frihet står ganske langt oppe på lista. Det skal bli godt å kunne gå til alt mulig, ha gode venner på vinkvelder og middager, dekorere og gjøre det fint, kose meg i sofaen foran peisen i vinter og dele leiligheten med bestevennen min. Jeg tror vi kommer til å få det såå fint sammen! 

I dag går det første lasset før jeg henter Imacen og alt det andre bloggstæsjet i helgen. Jeg oppdaterer nok på snapchat, hvis noen har lyst til å følge med så heter jeg heidinathalie der. Kos dere masse enn så lenge, så blogges vi snart! 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

HOME


Tusen takk for alle fine tilbakemeldingene jeg fikk i går, dere er gode 
​Åh, som jeg gleder meg til å få noe eget! Jeg kjenner at det klør i fingrene etter å sette i gang, dette skal bli så gøy. Jeg elsker lyse beige toner, strikkede tepper, blomster, interiør, fine bilder på veggen og alt koselig som gjør et hjem til et hjem. Jeg har prøvd å gjøre det litt fint på rommet hjemme hos mor, men det kræsjer litt med den "brune" fargen jeg har på veggen. Jeg har ikke ord for hvor godt det skal bli med hvite vegger, lys parkett og helt hvitt kjøkken! Nå skal det bli fint, altså. Jeg har jo hatt litt for høye krav når det har kommet til denne leilighetsletingen, hvor jeg har vært bestemt på at det skal kunne blogges derfra. I tillegg så har det vært viktig for meg at den er lys og fin, noe den vi flytter inn i er. Hvis noen av dere har noen tips til fine, ikke svindyre, interiørbutikker er det bare å rope ut. 

Ha en super tirsdag.

Likes

Comments

Dette her er helt sinnsykt, dere! Som jeg skrev i forrige innlegg, har jeg brukt hver eneste fritime jeg har hatt på å finne en leilighet. Helst en fin en... Og gjett hva! Nå har jeg funnet en og flytter inn allerede på torsdag! Ikke nok med det, så startet jeg også i ny jobb i dag, ikke snarere enn ti minutter gangavstand fra leiligheten. Hva skjer a!? Når fikk jeg sånn flaks?


Leiligheten ligger på Grünerløkka og det er akkurat her jeg vil bo! Tidligere var jeg fast bestemt på at jeg ville bo på Frogner, men den siste året har jeg blitt mer og mer forelska i Grünerløkka. Gangavstand til både butikker og parker, koselige cafeer og restauranter - og jobb. Jeg er helt i ekstase og skjønner egentlig ikke helt hva som er i ferd med å skje, men jeg kan si med en gang at dette er BRA. Jeg var helt sikker på at dette året skulle bli mitt og det kan jeg understreke at det er. Jeg har fått den aller største drømmen min oppfylt med boka, jeg er ferdig med skolen, jeg har fått meg ny jobb og nå flytter jeg ut. Jeg skal bo med ingen andre ringere enn Torjus, som er min aller beste venn. Nei, fyttirakkern! Dette her kan jo ikke bli annet enn bra! Jeg gleder meg masse til å oppdatere fra leiligheten og vise dere hvordan den ser ut.

Ha en nydelig mandag!

Likes

Comments


Hei og hopp, fininger! Hvordan har deres uke vært til nå? Det er jo ikke akkurat en hemmelighet at jeg har mye og gjøre om dagen. Jeg føler meg så innmari dritt nå, dere aner ikke. Jeg tror jeg tok den første dusjen på flere dager i morges, har ikke helt peiling på hvilken dag som er hvem, så husker ikke når jeg dusjet sist. Soverommet mitt er fullstendig kaos og badet er enda verre. Skikkelig roteguri over here! I tillegg så har dette med å flytte ut sparka meg skikkelig i rumpa, så de få timene jeg har til overs bruker jeg på finn.no i håp om å finne noe rimelig og fint. Klin umulig, helt riktig!


Ellers så har jeg også blitt skikkelig fashionistablogger med dette fine dekselet fra Richmond and Finch. Jeg har hatt lyst på dette siden i fjor, men jeg gadd ikke bruke flere hundre kroner på et deksel. Endte derfor opp med noe skikkelig jalla fra Glitter som varte i nesten tre måneder før jeg fant ut at nok var nok. Hittil har det verken knust eller blitt ripete, så jeg er veldig fornøyd.

hvis noen lurer på hvor stygg man blir av å skrive en roman...

Der har du svaret. Heldigvis har jeg et skikkelig hjemmekontor og slipper å møte menneskeheten utfor døren, så da blir det som regel sånn, da. Null sminke, en god genser, bukse og tøfler. Genseren kjøpte jeg på Holzweiler tidligere denne uken og jeg kan ikke si meg annet enn fornøyd. Den er såå god å ha på seg, samtidig som den passer til alt. Jeg har jaktet på en ullgenser såå lenge og da jeg fant denne var jeg solgt. Bare synd det ikke er en ullgenser da, Heidi. Denne genseren er nok fra sommerkolleksjonen deres og er ikke som en "vanlig" ullgenser. Likevel er den god og varm, så jeg sier meg fornøyd med det. P.S har ikke blitt rik siden sist, den er selvfølgelig kjøpt på salg.


Likes

Comments

STOCKHOLM DESIGN GROUP


Jeg er absolutt ikke et skomenneske som har skapene fulle med alt fra A til Å. Helt siden jeg var liten har jeg brukt sandaler til snøen kommer og hatt et par vintersko jeg har brukt frem til jeg kan ta frem sandalene igjen. De skoene jeg har er liggende nå er et par uggs, converse, hunter-støvler og Nike Air Max. Jeg har også hatt et par sorte på høsten, men de gikk i søpla før sommeren. Det er med andre ord ikke veldig variert og jeg har bare de skoene jeg "
må ha". Jeg har aldri vært særlig opptatt av skotøy og syns skoshopping er gørr kjedelig.​Siden høstskoene mine gikk i søpla var jeg pent nødt til å finne meg noe annet. De gangene jeg har gått inn i skobutikker tidligere har jeg omtrent snudd i døra, noe jeg faktisk gjorde i dag også. Jeg gikk innom Grændsen Skotøimagazin for å se om jeg tilfeldigvis fant noen. Jeg tittet på disse en liten stund før jeg ble enig med meg selv om at jeg ikke skulle kjøpe dem. Så jeg gikk videre... Etter tre nye butikker gikk jeg tilbake og tok opp disse igjen. Litt dyre. Egentlig altfor dyre etter min mening... Jeg tok opp den ene skoen så diskret jeg kunne og prøvde å gjemme meg i håp om at de ansatte ikke skulle se meg. Jeg hater å få hjelp i skobutikker! Jeg har så brede føtter og siden de fleste skoene aldri passer er det like pinlig hver gang. Men i dag fikk jeg fikk ufrivillig hjelp likevel og fikk tredd de på meg. Det er litt som å prøve olabukser, enten så passer de eller så er det null sjans. Heldigvis passet skoene perfekt og jeg endte opp med å ta de med meg hjem. Nå blir det nok ikke bare Birkenstock fremover og jeg gleder meg til å ta i bruk disse!

Håper alt er bra med dere! Her blir det en tidlig fredagskveld for min del før jeg skal opp og jobbe tidlig i morgen.

Likes

CommentsHei fininger! Dere må ikke tro at jeg har glemt dere, for det har jeg absolutt ikke. De siste månedene har vært ekstremt hektiske, både med det ene og det andre. Jeg har brukt utrolig mye tid på skole, bokskriving og jobb - noe som har ført til at bloggen har blitt lite prioritert. I dag har jeg en etterlengtet fridag fra jobb som blir brukt til boken. Jeg la ut en snap for noen uker siden hvor jeg skrev at bokutgivelsen har blitt flyttet og at dato kommer senere. Antatt dato vet jeg faktisk ikke, men det er en del justeringer som skal ordnes før manus går til trykk. Etter at det har blitt litt kastet rundt hit og dit, har jeg fått en del feedback som jeg jobber med nå. Jeg vil jo ikke gi ut noe uferdig, da er det bedre at den kommer i sin fulle helhet og at jeg er fornøyd med resultatet.appelsinmarmElade og iskaffe

Jeg har fått helt hekta på appelsinmarmelade. Det smaker såå utrolig godt! Det drar meg tilbake til lange somre på hytta med familien og lange frokoster hos besteforeldrene mine. Jeg er egentlig ingen syltetøy-fan, men dette er virkelig helt magisk. Setter en skikkelig søt smak på sommeren og får opp humøret. Naaam...

Ellers så ser det ikke ut her hjemme! Det ligger kapitler strødd utover hele huset ferdig inndelt som skal rettes... Hodet mitt har vært et skikkelig rot i det siste og det syns virkelig på arbeidsmåten min. Dagen i dag skal jeg bruke på å rydde opp litt og få orden rundt meg. Jeg tror det har ganske mye og si når man har mange baller i luften på en gang, at man har det ryddig rundt seg.

Likes

Comments


HOVEFESTIVALEN 2014


Å, som jeg elsker festivaler! Dette året ble det ingen festival på meg, men jeg har allerede fått kapret festivalbilletter til Slottsfjell neste år. Det har vært så gøy å bla igjennom bilder og filmer fra festivaler som har vært denne sommeren, og jeg kunne virkelig ikke dy meg. Nå måtte jeg bare få bestilt meg noen billetter!

I 2014 var jeg på festival for første gang og da dro jeg på Hove. Jeg tror ingen ord kan beskrive hvor fantastisk den uken var! Festivaler byr på så innmari mye. Nye vennskap, god musikk, sove i telt, kule outfits og mye mer. Det er vel kanskje spesielt de siste årene disse festival-antrekkene har tatt helt av! Da jeg dro på Hove var det ikke så nøye hva jeg pakket ned i sekken av klær, det viktigste var bare at jeg hadde regntøy og noen få kjoler. Men neste år blir det nok andre boller!


No better festival than making everything a festival - festivalize your summer #MAXsummer

Pepsi Max har hatt en kampanje nå hele sommeren som skal spre festivalgleden til hverdagen! Det har blitt lagt ut korte videoer på YouTube som tar oss vekk fra musikkscenen og gir en overraskende vri på hvordan man kan lage festival ut av alt fra sykkelen din til hagen! Målet er at alle musikk-elskere skal få oppleve festivalstemning.

Likes

Comments


Her har vi kun to valg, det ene er å ligge ved bassengkanten og lytte til all-in-clusive klubben som heller nedpå med gratis alkohol og leker seg i bassenget. Eller så kan vi dra på stranden og drukne i sand og grinunger. Valget har landet på all in clusive-klubben, og jeg må si det er på nippet til at jeg går meg en tur isteden snart.

Ping pong, badedyr, gærne briter som hiver seg uti og tror de eier bassenget. Folk tar seg virkelig godt til rette her. Noen spiser litt iskrem i bassenget, andre tar seg en litta røk mens de ligger på kanten og noen har selvfølgelig klinedans i sirkel oppi der. Er det ikke det ene, så er det jaggu meg det andre.

I dag var det klart for litt vann aerobic igjen, en liten 30 minutters med bevegelse for alle og en hver. Skal si vi koser oss her på chartertur! Jeg presterte å ta med meg gopro kamera i bassenget, men endte opp med å sette det bak på kanten. Like etter hørte jeg et smell, og noen hadde tatt seg friheten til å pløye ned hele kameraet og latt det ligge. Takk skarru ha!


Ville bare så jævlig få til en fin selfie...

Ellers så var planen å ha en real instagram-fotoshoot foran den hvite veggen på verandaen i kveldslyset, men selfiene var og forble stygge. Tok meg et velfortjent glass hvitvin isteden. Nå skal vi straks ut og få i oss litt mat, aner ikke hva eller hvor, så det blir spennende. Men først bærer turen innom apoteket for å få tak i noe mot soleksem og muligens en krukke aloe vera. Kos dere så lenge!

Likes

Comments


God kveld fra paradiset! Nå ligger vi rett ut i hotellsenga vår, nok en gang, med spansk-dubbet TV som ruller i bakgrunnen. De to siste dagene vi har hatt her har vært veldig deilige. I går stod vi opp grytidlig før vi dro ned på treningssenteret her. Må bare understreke, helst med to streker, at morgentrening (les: trening generelt) ikke er noe jeg gjør til hverdags. Likevel slang jeg meg med på vannearobic et par timer senere, før vi gikk drøye 11 kilometer på kvelden. Hva i alle dager!?

I dag derimot har jeg dratt meg som en strandet hval ved bassenget her. For å ta igjen det tapte for gårsdagen ble det både iskrem og sprite til lunsj, etterfulgt av en asiatisk middag senere på kvelden. Vi dro til et sted som heter Gran Asia ved Playa Del Ingles i håp om å få tak i noe sushi, men det kosta jo skjorta. 100 kroner for åtte biter ble litt i det meste laget, så da klinte vi til med vårruller og crispy duck istedenfor før vi trillet hjem igjen.


Nå skal vi endelig legge oss! Begge er solbrente herfra til månen, så det skal bli godt å sove litt. Gleder meg såå mye til frokost! Frokostbuffeten her fortjener virkelig å bli skrytt til himmels. Egg i alle mulige former, frukt og grønt, ferskpresset juice, pannekaker, pålegg, oster og mye mer. Blir ikke mye til bikinikropp her nede, men det driter jeg i. God natt, folkens. 

Likes

Comments