Header

BOK

Hei dere! Tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger jeg har fått på bokutgivelsen, det setter jeg enormt stor pris på. Som noen kanskje har fått med seg, så har det vært mye oppmerksomhet rundt boken min. Både oppslag i Dagbladet og en liten tur på God Morgen Norge i morges. Hele denne opplevelsen har fått meg til å innse en hel del, både det som kommer ut i mediene og det som skjuler seg bak.


Det er en uke siden jeg la ut bildet av boken min for første gang på sosiale medier. En bok som har blitt tatt godt i mot hos mange, og ikke like godt tatt imot hos andre. Men sånn er det jo, alle kan ikke like alt, og det aksepterer jeg. Det jeg derimot sliter med å akseptere er alle disse personangrepene som har kommet med boken. At folk leser artiklene som er ute som om de handlet om meg. Som om jeg har vært avhengig av en telefonapp og brukt Tinder som narkotika. At jeg har vært desperat på jakt etter å finne meg en kjæreste og at jeg har et helt forskrudd syn på gutter. At jeg plutselig er "unormal" fordi jeg, som mange andre, har hatt en datingapp på telefonen min. Forskjellen er vel heller at jeg har turt å skrive en dønn ærlig bok, om hvordan Tinder kan oppfattes. Det er ikke en selvbiografi, selv om noe i boken er basert på hendelser jeg har opplevd. Det er en roman.


"Ikke rart du aldri fikk deg noen drømmemann på Tinder sånn som du ser ut!"
"Har det rabla for deg!?"
"Herregud, hvor overfladisk går det an å bli!?"
"Gå og legg deg a, Hufsa!"


Den siste uken har jeg vært totalt fraværende fra sosiale medier, fordi jeg rett og slett ikke orker all den dritten jeg møter hver gang jeg går på telefonen. Selv om det dessverre er en selvfølge å få dritt slengt etter seg når man får oppmerksomhet, er det ikke akkurat noe man ønsker seg. Likevel syns jeg det er ironisk hvordan folk ser på dette her. Istedenfor å se på dette som noe positivt; at jeg faktisk bare er 22 år gammel og har uttgitt en roman, velger folk å vinkle det negativt. At jeg er "Tindernarkoman", overfladisk og at jeg kun er ute etter penger hos gutter. Hvis jeg hadde vært sånn, hvis noen i det hele tatt hadde vært sånn, hvordan skulle jeg da klart å skrive en bok om det? Det virker som folk tenker at dette er en sånn bok om en som har vært narkoman og blitt clean. Men det er det ikke. Dette er en ungdomsbok, om en jente på 19 år med et forskrudd syn på gutter forsøker å få seg en kjæreste ved hjelp av et verktøy som heter Tinder.

Jeg syns det er trist å se at så mange gutter og menn tar seg nær av dette. At menn helt opp i 40 årene kan sitte foran skjermen sin og skrive vonde meldinger til meg, bare fordi jeg har skrevet en ungdomsbok om en app. Bare fordi jeg nevnte i et intervju at "jeg kun har møtt drittsekker på Tinder" og fordi jeg dummet meg ut med en fyr da jeg var 19 som inspirerte meg til å skrive en bok om typiske stereotyper man kan støte på dere inne. Inne på en app, hvor man kun dømmer ut ifra utseendet og kanskje velger å møte en fordi h*n er pen eller kjekk.

Jeg håper vi kan legge denne ballen død nå. At jeg slipper å lese flere meldinger fra drit sure gutter som føler seg truffet, som tagger meg i kommentarfeltet til Dagbladet og som ønsker å henge meg ut. Jeg får ikke sagt det nok, dette er en bok. Om en app. Som heter Tinder. En app som lar deg velge og vrake gutter/jenter etter hvordan de ser ut. En app som er ment som et verktøy for å finne kjærligheten. En historie om en jente som heter Sofie, med et forskrudd syn på gutter og som gjør omtrent hva som helst for å finne seg en kjæreste på Tinder.

Boken min kan kjøpes her.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

BOK, Hverdag


Hei fininger! Som dere kaaanskje har fått med dere på andre sosiale medier, så har jeg GITT UT BOK I DAG! Jeg aner ikke hvor jeg skal starte, hva jeg skal skrive eller i det hele tatt hvor jeg skal gjøre av meg. Dette er det største som har skjedd i hele mitt liv, og jeg er helt i lykkerus! Musikken spiller for fult her hjemme, bøkene mine ligger strødd utover leiligheten og jeg får inn meldinger fra venner som gratulerer meg. Dette er jo virkelig helt OMGWOWHERREGUD på en gang!


Den siste uken har det skjedd innmari mye! Intervjuer, mailer, telefonsamtaler og alt mulig rart. I går var jeg på intervju med NTB og i morges hadde jeg besøk av Dagbladet. De var faktisk hjemme hos meg, noe som var utrolig gøy. Jeg hadde selvfølgelig blingsa noe voldsomt på tiden, og trodde jeg hadde god tid da klokken var ni i morges og stod der i håndkle med vått hår og det plutselig ringte på døra... Makan til stress! Ikke gikk det an å åpne døren i bakgården heller, så jeg løp ut i HÅNDKLE og til min store lettelse var det heldigvis en fra forlaget og ikke presse. Jeg trodde alle skulle komme halv ti, men nei da... Han skulle komme ni! Det gikk heldigvis bra og jeg var klar til intervjuet en halvtime senere.


Nå er boken min endelig ute og jeg gleder meg virkelig til å høre hva dere syns. Det er jo litt (veldig) nervepirrende dette her, men jeg syns det er mest gøy. Endelig kan jeg fortelle dere hva jeg har skrevet om, og utfra tittelen forstår dere sikkert at den handler om Tinder! En morsom Tinderbok, rett og slett. En bok som passer for deg, enten du er 17 eller 48 år. Jeg håper den kan gi et lite innblikk i den ville Tinderverdenen veldig mange har vært borti, og har du ikke vært der selv og lurer på hvordan det er - så er det bare å lese Tinderella!

I kveld skal jeg ut og spise med min kjære, kanskje ta ett glass champagne og bare nyyyte at jeg endelig er ferdig. Den følelsen jeg har nå er så surrealistisk og jeg har egentlig null ord til dere i dag. Jeg ville bare dele gladnyheten med dere og håper at dere liker boken min. Stor klem fra meg til alle dere <3

Likes

Comments

Tips og triks, Mat og oppskrifter


skyr & valnøtter


Good morgen! Litt sen morgen, vel og merke. I dag tenkte jeg å tipse dere om en superrask og deilig frokost, nemlig skyr med valnøtter. Dette er veldig greit i en ellers travel hverdag, samtidig som du får i deg proteiner og holder deg mett lenge. Jeg har kuttet veldig ned på melk de siste ukene, og pleier jo egentlig å ha iskaffe hver morgen. Nå drikker jeg heller en stor flaske vann med en gang jeg står opp og tar en Skyr med nøtter i. Jeg pleier å variere mellom vaniljesmak og kaffesmak! Jeg liker den med kaffesmak best, men det er jo greit å bytte på når man kanskje blir lei etterhvert...

I dag har jeg ikke noen særlig store planer, annet enn at jeg kanskje skal innom forlaget en tur senere i dag. Jeg gleder meg så mye til å dele all informasjonen med dere, og nå er det ikke lenge igjen heller! Håper dere får en fantastisk onsdag.

Likes

Comments


jeg er I denne månedens utgave av kamille!


Hei dere! Har dere hatt en fin start på uken? Denne uken og neste har jeg gledet meg utrolig mye til. Dagen i går startet med å løpe innom butikken og kjøpe den nyeste utgaven av Kamille. Jeg var nemlig på intervju med dem like før jul, og har gledet meg skikkelig til artikkelen skulle komme i bladet. Selv om dette ikke er et blad jeg pleier og lese, ble jeg faktisk utrolig overrasket over mye av det som stod der. Det var ikke bare spalter og artikler for damer over 30, det var faktisk innhold for meg der også. Skjønnhetstips, oppskrifter, treningstips og denne spalten jeg er med i, som handler om nettdating. Jeg har jo ikke sluppet navnet på boka, hvordan den skal se ut eller noe som helst. Men, her er i hvert fall en sneakpeak. Kanskje noen begynner å skjønne hva slags type bok det er jeg skal gi ut nå?


Må ærlig innrømme at det er merkelig å se seg selv på den måten! Jeg har vært avbildet i aviser tidligere, men ikke intervjuet av et kvinnemagasin før. Ikke om noe som er mitt, i hvert fall. Hvis du vil lese artikkelen kan Kamille kjøpes i alle matbutikker (såvidt jeg vet..) eller så finnes det en genial app som heter Flipp! Her betaler du en fast sum i måneden, mot at du kan lese alle magasiner du vil direkte på telefonen. Håper dere får en fin tirsdag!

  • 774 lesere

Likes

Comments

Sponset / Annonser

Skrevet i samarbeid med TNT


De siste månedene har jeg ikke hatt lyst til å gjøre annet enn å krype opp i sofaen med et godt pledd og en kopp kakao foran TV-en. Det er så godt å komme hjem fra jobb, lage noe raskt til middag og boltre seg ned med tallerkenen på fanget og fjernkontrollen i hånda. Som regel finner jeg jo ingenting jeg har lyst til å se, men på tirsdag kom Search Party på TNT. En serie jeg har hørt litt om her og der, men som jeg ikke har tenkt noe særlig over før jeg plutselig hadde sett ferdig det som viste seg å være første episode i sesong 1! En utrolig spennende serie som fanger oppmerksomheten med en gang.


Search Party er et mørkt komediedrama som handler om Dory og hennes venner som blir involvert i en sak hvor en tidligere bekjent fra college har forsvunnet. Samtidig som denne serien er spennende, belyser den også overgangen fra ungdom til voksen. Kanskje er det ikke så kjedelig å bli voksen allikevel, når du innser at det er en verden av muligheter rett utenfor dørstokken din! Search Party går på TNT hver tirsdag kl. 21:55!

I samarbeid med TNT kan du vinne en tur til selveste New York! Gjennom T-banekartet over New York får du se alt fra Washington Square Park til Green Point i 360 grader. Finn ledetråder og din teori om Chantal forsvinning, og få muligheten til å vinne en tur til New York og se byen på ekte. Klikk på videoen overfor for å komme til konkurransen.

Lykke til!


SPONSET INNLEGG

Likes

Comments

Hverdag, Tips og triks


• • •


Denne søndagen ble helt som planlagt, noe som føles veldig deilig! Det er et par ting som må ordnes fremover, som jeg lover å komme tilbake til litt senere. Heldigvis er det mye som går i orden bare man har en planlegger og får skrevet ned de tingene som virkelig må gjøres. Nå som det nærmer seg bokutgivelse står både intervjuer og annet på agendaen, i tillegg til jobb. trening og blogg. Allerede er mitt første intervju om boka på trykk, og jeg gleder meg innmari mye til å se hvordan det ble. Herre-gud, er dette virkelighet eller drømmer jeg?

PLANNING TIPS

Kjøp en planlegger

Noe av det som motiverer meg mest er en planlegger! Helst en som ser litt fresh ut og som har nok plass til å notere alt jeg skal. Ikke bare "jobb" eller "møte venninne", men også handlelister / blogginnlegg og så videre. Dette kan man også gjøre på telefonen, men jeg syns det er mest oversiktlig med en på papir. Denne kan man enkelt ta med seg i vesken og notere ting dersom det kommer opp noe. Den jeg har er fra Notabene og kostet vel ikke mer enn en hundrelapp(?), men det finnes også mange fine på nettet. Anbefales virkelig på det sterkeste, hvis du ikke har en allerede!


Planlegg middager for hele uken

Hvis det er en ting jeg sliter med om dagen, så er det middager! Jeg har aldri vært noe særlig dreven eller kreativ når det kommer til middager, og har faktisk vurdert matkasse lenge. Som nevnt tidligere, så er det mye som skjer fremover, som også fører til at jeg ikke gidder å bestille det. Så, denne uken satte jeg meg ned og fant frem spennende oppskrifter på forskjellige nettsider og blogger, som jeg skal teste denne uken. Dette sparer meg for tid, både når det kommer til handleturen fordi jeg vet hva jeg trenger, og når det kommer til denne lange diskusjonen jeg har med meg selv hver eneste dag.


Sett deg mål

Ikke bare når det kommer til trening, men til andre ting også. Kanskje er det noe som har irritert deg lenge som du ikke har fått ordnet, sett deg som mål og fiks det i løpet av den kommende uken. Det trenger ikke være mer enn at du kanskje skal bli litt bedre kjent med hun ene på jobben, for eksempel. Foreslå at dere går ut i lunsjen eller kanskje tar følge til bussen etter jobb? Kanskje en handletur eller hvis du tør; inviter over på middag en av dagene!


Planlegg vann-drikking

Jeg har alltid vært ekstremt dårlig på å drikke vann. Jeg har heller helt nedpå med iskaffe hvis jeg er tørst eller juice hvis det har stått i kjøleskapet. Forrige uke bestemte jeg meg for å drikke minst 3 flasker med vann hver dag, og det har gått som smurt! Jeg fyller opp den første flasken når jeg står opp og drikker den med frokosten, og venter heller med iskaffen til lunsj. I tillegg noterer jeg antall flasker, sånn at jeg hele tiden kan se hvor mange flasker jeg har drukket i løpet av en dag. Det er faktisk utrolig enkelt, og ikke minst motiverende. Forhåpentligvis er dette noe som går inn av seg selv etterhvert, sånn at jeg drikker tre flasker hver dag uten at jeg en gang tenker over det.


Planlegg "din dag"

Det er ikke alltid like enkelt å komme seg gjennom uka, spesielt ikke hvis man aldri har noe å se frem til. I det siste har jeg vært ekstremt negativ og veldig nedfor, noe jeg tror kommer av at ting går veldig på autopilot. Jeg står opp tidlig, ordner meg, drar på jobb, går i butikken, lager middag og legger meg. Som regel... Nå har jeg innført en egen dag på onsdag, hvor jeg har en skikkelig spadag alene. Skrubber huden, tar selvbruning, leser en bok jeg har gledet meg til å lese lenge og slapper helt av. Dette er en dag jeg gleder meg til og som er plassert midt i uken. Da har jeg både noe og se frem til, pluss at jeg kommer til å føle meg enda bedre etter denne dagen! Jeg tenker at dette skal variere fra uke til uke, sånn at det blir litt variasjon. Kanskje tar jeg meg en tur på kino uken etter eller drar på shopping? Noe for meg selv skal jeg da i hvert fall gjøre!Nå skal kjæresten og jeg på kino! Vi skal se Fifty Shades Darker og jeg gleder meg veldig. Jeg har hørt både det ene og det andre om denne filmen, men jeg tror det blir spennende. Vi prøvde oss på Valentines day, men da var det jo ingen ledige plasser noen sted. I morgen er det bon gass med jobb og tilbake til hverdagen, men denne uken stiller jeg i det minste sterkere enn jeg har gjort tidligere i år. Jeg håper dere har hatt en fin helg og at dere får en fin start på uken!

Likes

Comments


God morgen fininger!
Håper lørdagen behandlet dere bra og at dere har fått en like fin start på søndagen som meg. I det siste har det blitt mye egg både til frokost og lunsj, men jeg går utrolig nok aldri lei. Både han jeg bor sammen med og jeg er egglovers, så jeg skal love dere at det er mange eggretter her i huset. Enten det er omelett til frokost, pai til middag eller helt enkle kokte egg så er det som regel egg det går i. Nå har to egg på brødskiva blitt litt kjedelig, og jeg har begynt å ta på avokado under. Ristet brød med avokado er jo sååå godt og virkelig enda bedre med egg, syns nå jeg. Bare et lite tips hvis du er litt lei av avokadotoast eller eggetoast, mix it! Jeg har faktisk blitt rå på frokoster igjen og tenker å fokusere litt mer på mat fremover. Nå har jeg jo hatt mye fokus på mat det siste året, men jeg tenker å fortsette. Dette gjør det også litt enklere for meg å teste ut nye oppskrifter og spise sunnere, samtidig som jeg kan dele det jeg lager med dere. En skikkelig win, win!


I dag har jeg heldigvis ingen store planer, tenker faktisk bare å ha en skikkelig søndag! Rydde litt i leiligheten, vaske klær, besøke familie og prøve å planlegge uken litt. Jeg merker at jeg har sklidd heelt ut etter at jeg fikk meg kjæreste, noe som er ganske forvirrende med tanke på at jeg alltid har planlagt alt jeg gjør gjennom uken på søndager. Fra og med denne uken skal det bli andre boller! Jeg skrev jo at jeg har begynt å trene litt igjen, og det har jeg lyst til å fortsette med. Jeg har også lyst til å ha en plan på ting som må gjøres og planlegge bloggingen sånn at bloggen ikke står inaktiv i flere uker som den dessverre har gjort store deler av vinteren. Nå er det bare å komme seg på rett kjøl igjen, sånn at rutinene kommer tilbake. Håper det høres greit ut? Ha en fantastisk søndag!

  • 833 lesere

Likes

Comments

Hverdag


God formiddag, dere! Har dere hatt en fin start på helgen (og kanskje vinterferien?) Her i gården er det dessverre dårlig med vinterferie, men helg skal jeg virkelig si at det er. De siste dagene har jeg ligget hjemme og vært syk, men jeg kjenner at jeg allerede har blitt mye bedre. Så i dag skal jeg tilbringe dagen ute og gå en lang tur med kjæresten. Vi har fått låne Alfred, hunden til foreldrene mine, og tenker oss opp til Grefsen om litt.


Senere i dag kommer det en spennende konkurranse og et serietips, som gir deg muligheten til å vinne en tur til selveste New York! Stay tuned. Xx

Likes

Comments

Skjønnhet


Om vinteren blir luften kald og tørr, noe som fører til at huden min blir ekstremt sensitiv. Tørre legger, albuer, hender og knær er bare begynnelsen på en lang liste over steder på kroppen som virkelig tørker ut om vinteren. Heldigvis finnes det flere produkter for å forebygge nettopp dette. Jeg har prøvd alt fra Nivea-produkter til The Body Shop, men det var ikke før jeg begynte med L'occitane sine produkter. Jeg har alltid vært veldig nysgjerrig på produktene deres, men aldri kjøpt noe annet enn håndkremer derfra. Etter et par runder inn og ut av butikken har jeg endt opp med en liten fin samling som jeg er utrolig fornøyd med!

· Amande docte gommante shower scrub ·

Denne skrubben er virkelig fantastisk! Huden min er veldig sensitiv når det kommer til parfyme, noe som fører til røde prikker hvis jeg bruker en skrubb med mye parfyme i eller som ikke er særlig skånsom mot huden. Denne er tvert motsatt! Den lukter nydelig og gjør en fantastisk jobb med å fjerne døde hudceller samtidig som den etterlater huden myk.


· Voile de lait milk veil ·

En fukitghetsgivende melk beriket med mandelolje som mykgjør huden. Denne er veldig lett, men gir likevel god fukt til huden samtidig som den gir en fantastisk glød! Denne er nok egentlig mer et sommerprodukt, men den er fin om vinteren også for å gi det lille ekstra før en fin anledning. Jeg pleier å smøre kragebena og brystet med denne for å få en fin shimmery glød der.· Shea butter ultra rich body cream ·

Denne kremen er den beste fuktighetskremen jeg noensinne har prøvd. Den er lagd med 25% shea smør, fukter opptil 72 timer og etterlater huden silkemyk. Jeg begynte med denne ganske nylig, og jeg merker virkelig stor forskjell. Spesielt på de tørre vinterleggene mine som minnet mer om Sahara enn noe annet... Jeg har faktisk med meg denne på jobb om dagen for å bruke den på hendene og jeg skal love dere at den gjør susen når det kommer til fukt og at neglene styrkes. Jeg har aldri hatt noe særlig negler, men i det siste har de virkelig vokst og blitt sterkere. Jeg ser også at Loccitane har et tilbud nå, hvor du kan få denne til 199,- (ordinær pris 349,-) når du handler for minst 350,-. Det kaller jeg virkelig et kupp!


Håper dere likte innlegget ♥

Likes

Comments

Hverdag, Trening


DECIDED MY 2017 STARTS AGAIN ON THE FEBRUARY 1ST... JANUARY WAS JUST A TRIAL MONTH

Er det bare jeg som har levd etter denne quoten litt for lenge?...
Vel, heldigvis er det iIngenting føles mer funky fresht enn nytt treningstøy, gjør det vel? Skal love dere at jeg har ligget skikkelig på latsiden når det kommer til både det ene og det andre, men når det kommer til trening har jeg vært et slakt! Energinivået mitt har vært i underkant av null, matinntaket har bestått av Dominos og jeg tør ikke en gang se hvor mange cola flasker som skal pantes... Jaja, jula varer jo helt til påske, gjør den ikke?...

Jeg fikk en del treningstøy til bursdagen min tidlig i januar og det har ligget ubrukt frem til nå. Jeg skal ikke si at jeg fikk en åpenbaring om å gå på trening, nei da, jeg fikk bare en tekstmelding fra treningssenteret at jeg måtte få rumpa mi ned dit for å motta en adgangsbrikke. Mens jeg trasket nedover begynte jeg å tenke på all drittmaten jeg har spist i det siste, og at jeg ikke har gått "så langt" siden lenge før jul... Syns det er drit flaut å innrømme dette her, men herregud'a! Det er jo ikke alle som kan være motiverte året rundt og ha den sunne livsstilen mange higer etter. Men nå skal det bli andre boller! Nå skal jeg for engangs skyld sette meg realistiske mål og gå på trening. Få litt orden, slutte å klage over at hverdagen er tung og heller gjøre noe med det. Første ut er trening, for å få litt mer overskudd og energi i hverdagen. Sammen med dette kommer kostholdsendringer, kutte ned på Dominos, raklet og cola... I hvert fall i ukedagene!


Jeg håper dere har hatt en fantastisk uke så langt og at dere får en fin start på helgen! I morgen er planen å dra til Vestby Outlet for å shoppe litt, noe jeg ikke har gjort siden... Husker ikke når! Det skal bli innmari godt å fylle garderoben med litt nytt og ikke føle seg helt lik hver dag på jobb. Skal prøve å sette sammen et innlegg med hva jeg har kjøpt. Nå skal jeg få gjort unna litt greier i leiligheten før jeg tar kvelden! Vi snakkes, dere.

Likes

Comments

INSTAGRAM @HEIDINATHALIE