Header


jeg er I denne månedens utgave av kamille!


Hei dere! Har dere hatt en fin start på uken? Denne uken og neste har jeg gledet meg utrolig mye til. Dagen i går startet med å løpe innom butikken og kjøpe den nyeste utgaven av Kamille. Jeg var nemlig på intervju med dem like før jul, og har gledet meg skikkelig til artikkelen skulle komme i bladet. Selv om dette ikke er et blad jeg pleier og lese, ble jeg faktisk utrolig overrasket over mye av det som stod der. Det var ikke bare spalter og artikler for damer over 30, det var faktisk innhold for meg der også. Skjønnhetstips, oppskrifter, treningstips og denne spalten jeg er med i, som handler om nettdating. Jeg har jo ikke sluppet navnet på boka, hvordan den skal se ut eller noe som helst. Men, her er i hvert fall en sneakpeak. Kanskje noen begynner å skjønne hva slags type bok det er jeg skal gi ut nå?


Må ærlig innrømme at det er merkelig å se seg selv på den måten! Jeg har vært avbildet i aviser tidligere, men ikke intervjuet av et kvinnemagasin før. Ikke om noe som er mitt, i hvert fall. Hvis du vil lese artikkelen kan Kamille kjøpes i alle matbutikker (såvidt jeg vet..) eller så finnes det en genial app som heter Flipp! Her betaler du en fast sum i måneden, mot at du kan lese alle magasiner du vil direkte på telefonen. Håper dere får en fin tirsdag!

  • 39 lesere

Likes

Comments

Sponset / Annonser

Skrevet i samarbeid med TNT


De siste månedene har jeg ikke hatt lyst til å gjøre annet enn å krype opp i sofaen med et godt pledd og en kopp kakao foran TV-en. Det er så godt å komme hjem fra jobb, lage noe raskt til middag og boltre seg ned med tallerkenen på fanget og fjernkontrollen i hånda. Som regel finner jeg jo ingenting jeg har lyst til å se, men på tirsdag kom Search Party på TNT. En serie jeg har hørt litt om her og der, men som jeg ikke har tenkt noe særlig over før jeg plutselig hadde sett ferdig det som viste seg å være første episode i sesong 1! En utrolig spennende serie som fanger oppmerksomheten med en gang.


Search Party er et mørkt komediedrama som handler om Dory og hennes venner som blir involvert i en sak hvor en tidligere bekjent fra college har forsvunnet. Samtidig som denne serien er spennende, belyser den også overgangen fra ungdom til voksen. Kanskje er det ikke så kjedelig å bli voksen allikevel, når du innser at det er en verden av muligheter rett utenfor dørstokken din! Search Party går på TNT hver tirsdag kl. 21:55!

I samarbeid med TNT kan du vinne en tur til selveste New York! Gjennom T-banekartet over New York får du se alt fra Washington Square Park til Green Point i 360 grader. Finn ledetråder og din teori om Chantal forsvinning, og få muligheten til å vinne en tur til New York og se byen på ekte. Klikk på videoen overfor for å komme til konkurransen.

Lykke til!


SPONSET INNLEGG

Likes

Comments

Hverdag, Tips og triks


• • •


Denne søndagen ble helt som planlagt, noe som føles veldig deilig! Det er et par ting som må ordnes fremover, som jeg lover å komme tilbake til litt senere. Heldigvis er det mye som går i orden bare man har en planlegger og får skrevet ned de tingene som virkelig må gjøres. Nå som det nærmer seg bokutgivelse står både intervjuer og annet på agendaen, i tillegg til jobb. trening og blogg. Allerede er mitt første intervju om boka på trykk, og jeg gleder meg innmari mye til å se hvordan det ble. Herre-gud, er dette virkelighet eller drømmer jeg?

PLANNING TIPS

Kjøp en planlegger

Noe av det som motiverer meg mest er en planlegger! Helst en som ser litt fresh ut og som har nok plass til å notere alt jeg skal. Ikke bare "jobb" eller "møte venninne", men også handlelister / blogginnlegg og så videre. Dette kan man også gjøre på telefonen, men jeg syns det er mest oversiktlig med en på papir. Denne kan man enkelt ta med seg i vesken og notere ting dersom det kommer opp noe. Den jeg har er fra Notabene og kostet vel ikke mer enn en hundrelapp(?), men det finnes også mange fine på nettet. Anbefales virkelig på det sterkeste, hvis du ikke har en allerede!


Planlegg middager for hele uken

Hvis det er en ting jeg sliter med om dagen, så er det middager! Jeg har aldri vært noe særlig dreven eller kreativ når det kommer til middager, og har faktisk vurdert matkasse lenge. Som nevnt tidligere, så er det mye som skjer fremover, som også fører til at jeg ikke gidder å bestille det. Så, denne uken satte jeg meg ned og fant frem spennende oppskrifter på forskjellige nettsider og blogger, som jeg skal teste denne uken. Dette sparer meg for tid, både når det kommer til handleturen fordi jeg vet hva jeg trenger, og når det kommer til denne lange diskusjonen jeg har med meg selv hver eneste dag.


Sett deg mål

Ikke bare når det kommer til trening, men til andre ting også. Kanskje er det noe som har irritert deg lenge som du ikke har fått ordnet, sett deg som mål og fiks det i løpet av den kommende uken. Det trenger ikke være mer enn at du kanskje skal bli litt bedre kjent med hun ene på jobben, for eksempel. Foreslå at dere går ut i lunsjen eller kanskje tar følge til bussen etter jobb? Kanskje en handletur eller hvis du tør; inviter over på middag en av dagene!


Planlegg vann-drikking

Jeg har alltid vært ekstremt dårlig på å drikke vann. Jeg har heller helt nedpå med iskaffe hvis jeg er tørst eller juice hvis det har stått i kjøleskapet. Forrige uke bestemte jeg meg for å drikke minst 3 flasker med vann hver dag, og det har gått som smurt! Jeg fyller opp den første flasken når jeg står opp og drikker den med frokosten, og venter heller med iskaffen til lunsj. I tillegg noterer jeg antall flasker, sånn at jeg hele tiden kan se hvor mange flasker jeg har drukket i løpet av en dag. Det er faktisk utrolig enkelt, og ikke minst motiverende. Forhåpentligvis er dette noe som går inn av seg selv etterhvert, sånn at jeg drikker tre flasker hver dag uten at jeg en gang tenker over det.


Planlegg "din dag"

Det er ikke alltid like enkelt å komme seg gjennom uka, spesielt ikke hvis man aldri har noe å se frem til. I det siste har jeg vært ekstremt negativ og veldig nedfor, noe jeg tror kommer av at ting går veldig på autopilot. Jeg står opp tidlig, ordner meg, drar på jobb, går i butikken, lager middag og legger meg. Som regel... Nå har jeg innført en egen dag på onsdag, hvor jeg har en skikkelig spadag alene. Skrubber huden, tar selvbruning, leser en bok jeg har gledet meg til å lese lenge og slapper helt av. Dette er en dag jeg gleder meg til og som er plassert midt i uken. Da har jeg både noe og se frem til, pluss at jeg kommer til å føle meg enda bedre etter denne dagen! Jeg tenker at dette skal variere fra uke til uke, sånn at det blir litt variasjon. Kanskje tar jeg meg en tur på kino uken etter eller drar på shopping? Noe for meg selv skal jeg da i hvert fall gjøre!Nå skal kjæresten og jeg på kino! Vi skal se Fifty Shades Darker og jeg gleder meg veldig. Jeg har hørt både det ene og det andre om denne filmen, men jeg tror det blir spennende. Vi prøvde oss på Valentines day, men da var det jo ingen ledige plasser noen sted. I morgen er det bon gass med jobb og tilbake til hverdagen, men denne uken stiller jeg i det minste sterkere enn jeg har gjort tidligere i år. Jeg håper dere har hatt en fin helg og at dere får en fin start på uken!

Likes

Comments


God morgen fininger!
Håper lørdagen behandlet dere bra og at dere har fått en like fin start på søndagen som meg. I det siste har det blitt mye egg både til frokost og lunsj, men jeg går utrolig nok aldri lei. Både han jeg bor sammen med og jeg er egglovers, så jeg skal love dere at det er mange eggretter her i huset. Enten det er omelett til frokost, pai til middag eller helt enkle kokte egg så er det som regel egg det går i. Nå har to egg på brødskiva blitt litt kjedelig, og jeg har begynt å ta på avokado under. Ristet brød med avokado er jo sååå godt og virkelig enda bedre med egg, syns nå jeg. Bare et lite tips hvis du er litt lei av avokadotoast eller eggetoast, mix it! Jeg har faktisk blitt rå på frokoster igjen og tenker å fokusere litt mer på mat fremover. Nå har jeg jo hatt mye fokus på mat det siste året, men jeg tenker å fortsette. Dette gjør det også litt enklere for meg å teste ut nye oppskrifter og spise sunnere, samtidig som jeg kan dele det jeg lager med dere. En skikkelig win, win!


I dag har jeg heldigvis ingen store planer, tenker faktisk bare å ha en skikkelig søndag! Rydde litt i leiligheten, vaske klær, besøke familie og prøve å planlegge uken litt. Jeg merker at jeg har sklidd heelt ut etter at jeg fikk meg kjæreste, noe som er ganske forvirrende med tanke på at jeg alltid har planlagt alt jeg gjør gjennom uken på søndager. Fra og med denne uken skal det bli andre boller! Jeg skrev jo at jeg har begynt å trene litt igjen, og det har jeg lyst til å fortsette med. Jeg har også lyst til å ha en plan på ting som må gjøres og planlegge bloggingen sånn at bloggen ikke står inaktiv i flere uker som den dessverre har gjort store deler av vinteren. Nå er det bare å komme seg på rett kjøl igjen, sånn at rutinene kommer tilbake. Håper det høres greit ut? Ha en fantastisk søndag!

  • 99 lesere

Likes

Comments

Hverdag


God formiddag, dere! Har dere hatt en fin start på helgen (og kanskje vinterferien?) Her i gården er det dessverre dårlig med vinterferie, men helg skal jeg virkelig si at det er. De siste dagene har jeg ligget hjemme og vært syk, men jeg kjenner at jeg allerede har blitt mye bedre. Så i dag skal jeg tilbringe dagen ute og gå en lang tur med kjæresten. Vi har fått låne Alfred, hunden til foreldrene mine, og tenker oss opp til Grefsen om litt.


Senere i dag kommer det en spennende konkurranse og et serietips, som gir deg muligheten til å vinne en tur til selveste New York! Stay tuned. Xx

Likes

Comments

Skjønnhet


Om vinteren blir luften kald og tørr, noe som fører til at huden min blir ekstremt sensitiv. Tørre legger, albuer, hender og knær er bare begynnelsen på en lang liste over steder på kroppen som virkelig tørker ut om vinteren. Heldigvis finnes det flere produkter for å forebygge nettopp dette. Jeg har prøvd alt fra Nivea-produkter til The Body Shop, men det var ikke før jeg begynte med L'occitane sine produkter. Jeg har alltid vært veldig nysgjerrig på produktene deres, men aldri kjøpt noe annet enn håndkremer derfra. Etter et par runder inn og ut av butikken har jeg endt opp med en liten fin samling som jeg er utrolig fornøyd med!

· Amande docte gommante shower scrub ·

Denne skrubben er virkelig fantastisk! Huden min er veldig sensitiv når det kommer til parfyme, noe som fører til røde prikker hvis jeg bruker en skrubb med mye parfyme i eller som ikke er særlig skånsom mot huden. Denne er tvert motsatt! Den lukter nydelig og gjør en fantastisk jobb med å fjerne døde hudceller samtidig som den etterlater huden myk.


· Voile de lait milk veil ·

En fukitghetsgivende melk beriket med mandelolje som mykgjør huden. Denne er veldig lett, men gir likevel god fukt til huden samtidig som den gir en fantastisk glød! Denne er nok egentlig mer et sommerprodukt, men den er fin om vinteren også for å gi det lille ekstra før en fin anledning. Jeg pleier å smøre kragebena og brystet med denne for å få en fin shimmery glød der.· Shea butter ultra rich body cream ·

Denne kremen er den beste fuktighetskremen jeg noensinne har prøvd. Den er lagd med 25% shea smør, fukter opptil 72 timer og etterlater huden silkemyk. Jeg begynte med denne ganske nylig, og jeg merker virkelig stor forskjell. Spesielt på de tørre vinterleggene mine som minnet mer om Sahara enn noe annet... Jeg har faktisk med meg denne på jobb om dagen for å bruke den på hendene og jeg skal love dere at den gjør susen når det kommer til fukt og at neglene styrkes. Jeg har aldri hatt noe særlig negler, men i det siste har de virkelig vokst og blitt sterkere. Jeg ser også at Loccitane har et tilbud nå, hvor du kan få denne til 199,- (ordinær pris 349,-) når du handler for minst 350,-. Det kaller jeg virkelig et kupp!


Håper dere likte innlegget ♥

Likes

Comments

Hverdag, Trening


DECIDED MY 2017 STARTS AGAIN ON THE FEBRUARY 1ST... JANUARY WAS JUST A TRIAL MONTH

Er det bare jeg som har levd etter denne quoten litt for lenge?...
Vel, heldigvis er det iIngenting føles mer funky fresht enn nytt treningstøy, gjør det vel? Skal love dere at jeg har ligget skikkelig på latsiden når det kommer til både det ene og det andre, men når det kommer til trening har jeg vært et slakt! Energinivået mitt har vært i underkant av null, matinntaket har bestått av Dominos og jeg tør ikke en gang se hvor mange cola flasker som skal pantes... Jaja, jula varer jo helt til påske, gjør den ikke?...

Jeg fikk en del treningstøy til bursdagen min tidlig i januar og det har ligget ubrukt frem til nå. Jeg skal ikke si at jeg fikk en åpenbaring om å gå på trening, nei da, jeg fikk bare en tekstmelding fra treningssenteret at jeg måtte få rumpa mi ned dit for å motta en adgangsbrikke. Mens jeg trasket nedover begynte jeg å tenke på all drittmaten jeg har spist i det siste, og at jeg ikke har gått "så langt" siden lenge før jul... Syns det er drit flaut å innrømme dette her, men herregud'a! Det er jo ikke alle som kan være motiverte året rundt og ha den sunne livsstilen mange higer etter. Men nå skal det bli andre boller! Nå skal jeg for engangs skyld sette meg realistiske mål og gå på trening. Få litt orden, slutte å klage over at hverdagen er tung og heller gjøre noe med det. Første ut er trening, for å få litt mer overskudd og energi i hverdagen. Sammen med dette kommer kostholdsendringer, kutte ned på Dominos, raklet og cola... I hvert fall i ukedagene!


Jeg håper dere har hatt en fantastisk uke så langt og at dere får en fin start på helgen! I morgen er planen å dra til Vestby Outlet for å shoppe litt, noe jeg ikke har gjort siden... Husker ikke når! Det skal bli innmari godt å fylle garderoben med litt nytt og ikke føle seg helt lik hver dag på jobb. Skal prøve å sette sammen et innlegg med hva jeg har kjøpt. Nå skal jeg få gjort unna litt greier i leiligheten før jeg tar kvelden! Vi snakkes, dere.

Likes

Comments
𝐊𝐈𝐍𝐃 𝐎𝐅 𝐇𝐎𝐌𝐄𝐌𝐀𝐃𝐄...

Hvis det er én ting jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, så er det å bake brød! Likevel har jeg faktisk ikke gjort det før nå. Det er så manko på kjøkkenting i denne leiligheten at det er til å grine av, og det er nok derfor jeg heller aldri har gjort det. Som jeg skrev i det siste innlegget så har ikke kroppen min hatt det sånn superkult i det siste, og det er nok mye på grunn av et merkelig sammensatt kosthold og stress. Så jeg bestemte meg, NÅ skulle jeg lage meg brød. I hvert fall et slags testbrød. Så jeg kjøpte med meg to brødformer og Møllerens Kornbrød hjem fra Rema 1000 og satte i gang.


Det var lekende lett! Det eneste man måtte tilsette var gjær og vann, la deigen heve en stund og steke brødene i ovnen på 200 grader. Skal si det lukta bakeri i hele leiligheten her! Skikkelig go'lukt! Og absolutt noe jeg må gjøre mer av. Men! Neste gang skal jeg utfordre meg selv litt mer og lage det fra bunnen av. Mulig at det blir skandale, men da har jeg i hvert fall prøvd. Noen som har en god oppskrift på lur?

  • 212 lesere

Likes

Comments

Tanker


De siste ukene har vært en berg-og-dal-bane for meg. Jeg vil ikke skrive hvorfor og jeg er vel ikke helt sikker på hva det er heller. Jeg har vært mye syk gjennom hele 2016 og det har fortsatt litt inn i det nye året, noe som gjør hverdagen litt vanskelig. Det er ikke alltid like enkelt å ta tak i ting som lenge har vært feil, fordi man har vendt seg til at det er sånn. "Kanskje kroppen min bare er sånn? Kanskje jeg hele tiden skal ha vondt i magen da, fordi jeg har hatt det i mange måneder?" Med det ene kommer ofte det andre, og sånn har det vært for meg også. Det er ikke noe kult å ligge hjemme, ikke få i seg mat uten at det kommer i retur, knaske piller som en gærning eller konstant føle seg sliten. Det blir liksom ikke så mye å gå på... Dette er nok også en av grunnene til at bloggen ikke har blitt prioritert, fordi jeg så gjerne ønsker å dele de tingene i livet mitt som er fine. Jeg vil dele fine øyeblikk, skrive om de små tingene jeg gjør i livet fordi det gjør meg glad, dele gode minner, oppskrifter og alt annet som jeg har pleid å dele med dere.

Men akkurat nå frister det ikke å lage middag, det frister ikke å gå på cafe, det frister ikke å handle inn eller vise frem noe jeg er stolt over. Så blir det så fryktelig negativt her inne, men så er det jo også viktig å tenke på at man av og til må være menneske også.

Likes

Comments

Tanker

Teksten er fra mai 2015


Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne fortelle den jenta som satt her jeg sitter nå at fremtiden vil bli annerledes. At hun aldri kommer til å få noe ut av å skrive side opp og side ned om en person og alt hun skulle gjøre for å bli bra nok for ham. At notatene på telefonen hennes aldri kom til å bli lest av noen andre enn henne selv.

Det eneste som er igjen er lydopptak.

Tenk å sitte der kveld etter kveld alene og skrive ned alle tingene hun måtte gjøre for å bli “bra nok” for en gutt hun aldri kom til å få tilbake. Hun vet ikke at han om et par år har glemt henne, men at hun fremdeles tenker på ham.

Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne åpnet døren og bedt henne logge av. Bedt henne lukke igjen word og funnet på noe annet.

Så kom den dagen. Plutselig hadde gutten hun skrev om vendt tilbake og gleden var stor. Musikken stilnet og pc’en ble slått av. Word var lukket og dokumentene var glemt. Han var der igjen. En slags følelse av at hun endelig hadde klart noe i livet, bare fordi hun fikk tvinnet en kåt 18-åring rundt fingeren sin. Han som skulle gi henne falske forhåpninger og få henne til å tro at de var sammen igjen. Snu hele livet hennes på hodet enda en gang.

Hvorfor kan jeg ikke gå tilbake og si noe?

Så skjer det. Russetiden. Den fantastiske tiden man bare forstår seg på når man har stått i russebuksen selv. Når eksamenene står for tur om 4 uker, og man skal drikke seg sanseløs hver bidige dag og få tinitus av høyttalerne som slår inni bussen. Han forsvinner. Mer og mer.

“Jeg skal bare på et treff i skogen med noen venner,” hadde han sagt. Etterlatt henne hjemme. Så kom mørket. Kontantkortet hans var tomt og hun satt hjemme alene. Tankene begynte å surre rundt i hodet hennes. “Kanskje han er utro? Man har jo ikke kontroll når man er full…” Stillhet. Fullstendig stillhet.

Dagen etter skjer det igjen. Et nytt treff. Hun åpner seg. “Skjedde det noe i går?” Det blir stille. “Gjorde det?” Så smeller det. “Kan ikke du bli litt mer lik kjæresten til Jonas!?”

Hvorfor kunne jeg ikke trøstet henne?

Det ble slutt.

Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne forberedt henne på at gutten hun skrev så mye om, en vakker dag ble sammen med kjæresten til Jonas. At hjertet hennes kom til å falle i gulvet, selv om det nesten hadde gått 6 år. Fortalt henne at hun aldri kom seg helt videre, før hun møtte en som fikk hjertet til å slå doble slag igjen. Som fikk henne til å føle seg hel.


Så står det i et worddokument fra 2010:

“Det jeg kanskje savner er at noen sier er: Ta av deg sminken, jeg vil ha deg uten.”


Likes

Comments

INSTAGRAM @HEIDINATHALIE