Hei, de siste dagene har jeg ver litt opptatt med venner, jeg her nesten ikke kontakt med vennene mine så da må jeg legge av litt tid til dem, for at jeg skal få snakke med dem.

dette blir et genske rart innlegg fordi, jeg har møtt en gutt, ikke en hvilken som helst gutt, men en som virker ganske itrisang å snakke med, vi har ikke snakket så lenge, men vi her snakket i en stund, men det jeg håper på er at det kan utvikle seg til noe annet mellom meg å han, fordi han e velig åpen person og forteller alt om seg selv, så i de siste dagene har jeg blitt kjent med han, og det er jeg velig glad for. 

Han er ganske søt og snill, det liker jeg med han :)

Det er ganske dumt at jeg ikke her noen bilder av han:/

Håper dere har en fin helg  og koser dere :)

Likes

Comments

​Grunnen til at jeg ville begynne å blogge igjen er at jeg alltid gjør noe eller at jeg bare er hjemme å kjeder reva av meg, men det kommer jeg ikke til å gjøre når jeg har bloggen. Jeg tenkte at jeg kunne begynne å blogge litt om hva jeg gjør på hverdagen, og viss det kommer opp noe om barnevernet så er det fordi jeg er i en sak med barnevernet nå., det er litt trist, men også veldig rart.

Jeg er ikke den som pleier å skive så mye når jeg først skiver, så viss det kommer noen innlegg som det nesten ikke står noe på er det pga. det. Det hender jeg skriver veldig mye, men det er bare hvis det er noe som intriserer meg.

love u <3


  • 10 Lesere

Likes

Comments

I dag har jeg bestemt meg for å blogge igjen så nå valgte jeg å bruke denne siden i stedenfor blogg.no, jeg skjønte at denne siden er litt bedre, i følge noen venner av meg som har lest bloggen til Elin. Jeg håper dere kommer til å like det jeg skriver her inne :) 

kos dere vidre i dag :)

  • 11 Lesere

Likes

Comments