Header

Hejjsan!

JO jag vet förlåt bloggen har stått still och jag har inte haft tid jag har haft fullt upp och varje kväll är jag ute med kompisar så när jag kommer hem är jag dö trött och orkar ingenting! så förlåt jag lovar att skärpa mig!

Jag kan bjuda på en selfie också 😘

Likes

Comments

Jo här bjuder jag på en rolig bild men den är den bästa bilden jag har på oss som beskriver oss jo min store bror är väldigt humoristisk och fick för sig att ta på sig mina "nördbrills" min lillebror blundar alltid på bild och jag ville inte vara enda utan brillor så jag tog på mig mina vackra solglasögon jag absolut inte passade med 😂

Men iallafall jag har världens bästa syskon ibland har det varit lite jobbigt att vara enda tjejen i familjen men att ha en store bror tror jag att alla vill ! för att ha en store bror som bryr sig men inte alltid visar det och är skojig det är guld värt!

Och att ha en underbar lille bror som man också då får prova på att vara "äldre" och JA JAG FÖRSÖKER vara en bra förebild men oftast skrattar han bara åt mig och mobbar mig 😠 haha nej men jag har världens bästa syskon och vi kommer hålla ihop i vått och torrt !

Likes

Comments

Jo konsten att tycka om sig själv alltså det är en av de svåraste sakerna i denna värld för många och om det känns så för dig så been there kan jag säga det tog mig mer än 17 år att lära mig att tycka om mig själv ! och jo det är det viktigaste att lära sig före man börjar älskar någon annan .

Detta har varit en av mina mest svåraste sak jag har kämpat med i livet hittills att tycka om mig själv för vissa är det lätt att tycka om sig och för andra som mig känns det omöjligt att se sig i spegeln å säga "jag duger" visst låter det lätt men för vissa kan det vara otroligt svårt att säga de två enkla ord JAG DUGER.

Om jag tar och ser tillbaka för ca. ett år sedan så vågade jag inte ens simma på sommaren för jag var rädd vad folk skulle tycka om min kropp, tänk dig att sitta på stranden när andra simmar bara för du är rädd att vad kommer de tycka om din kropp ? för en tid tillbaka så krånglade jag till mig med maten jag åt ingenting och så en period kunde jag BARA äta upp och ner och kroppen och vikten gick upp och ner men när jag väl kom ur den perioden så tänkte man att nu jävlar ska man gå ner i vikt hur tror ni det gick? jag GRÄT varje kväll varje morgon för det var ett helvete att stiga upp jag ville bara stiga upp och vara nöjd att jag är jag!

I dag ska man vara så smal som du bara kan äta en avokado till lunch och leva på vatten hur kan man leva på det? men det är ju vad folk vill om man vill leva så okej go ahead i don't care men det är så hemskt att se 12 - 13 åringar svälta sig bara för att bli lika "smal" som sin kompis det är så hemskt! när jag tänker tillbaks när jag var i den åldern så hade jag faktiskt inte en sådan kris för jag hade en pojkvän som sa åt mig att jag var bra som jag var men när man kom i 15 års åldern då kom den för mig när jag blev ensam man började lägga märke till andra tjejer i skolan de var så smala och långa, vackra & märkes kläder, långt hår hm.. och jag då? en kort liten knubbig hobbit? jo då kom min kris men efter jag började i yrkes skolan och märkte hur olika folk är så blev det bättre men hade fortfarande krångel med maten men då blev det bättre igen träffade en kille som fick mig att känna mig som en kvinna att "kurvor" är fint och man fick upp självförtorendet och man kände sig fin och att man hade någon att göra sig fin åt men när man väl kom sig själv upp på fötterna och vi bestämde oss att gå skilda vägar så hade jag inget annat val än att tycka om mig själv detta kommer låta lite brutalt men om inte du tycker om dig själv hur skulle någon annan tycka om dig då? denna tanke hade jag i huvudet och ja lärde mig att acceptera att ja jag är knubbig men jag är 155 cm kort och jag har alltid varit knubbig och kommer förbli det för jag är nöjd för den jag är.

Jag uppskattar verkligen människor som är stolta över sig själv och för den du är! DU är bra precis som du är skit i vad andra tycker är du nöjd med din kropp så låt ingen annan påverka dig med att säga något klart folk kommer prata om hur du ser ut men låt dem prata om du är stolt och nöjd så var det! jag har kommit till en sån punkt i livet att jag älskar mina extra kilon ! Jag duger .


Likes

Comments

Hejhopp! jo nu kommer lite mera information vad jag har hållit på med jag har varit halv död sedan fredags! men ja helgen har varit helt okej som jag nämnde i ett inlägg men jo på söndag hade man ingenting att göra eller jag minns inte riktigt vad jag gjorde? måndags var jag på en powerwalk med mamma vi hade jätte kul! och på kvällen kaffe vid saras ! :) börjar bli taggad för beach party som är på lördag hoppas bara att vädret är bra skulle bli jätte besviken i fall det är skit väder som det har varit nu i 2 dagar :( .. men det är ju en stund ännu tills dess ! :)

Men här kommer Dag 12 - Någon du har varit ett fan av

Omg haha! det har varit många.. och då menar jag många men en som jag hade längst en "crusch" på är väl the dudesons?! okej och jag vet inte varför jag hade en sån stor crusch på dem kanske bara för de är snygga? 😏

Bjuder också en gammal låt som har snurrat nu i huvudet en vecka!

Likes

Comments

​Som rubriken säger Dag 11 - Dina mest använda tekninkprylar ..Jo somsagt jag har tre "tekninkprylar" jag använder mest 

1. Min Telefon! 😘 En vanlig samsung galaxy s3 en av de bästa telefonerna jag har haft!

2. Datorn ! Jo datorn är jag nästan varje dag på och surfar men mest på mobilen!

3. Min kamera! En Nikon d3200 om jag inte riktigt har fel !😂

Likes

Comments

Hejsan detta inlägg kommer alltså handla om killar tyvärr 😒haha nej men iallafall okej "Beskriv din dröm kille " jag är ingen som egentligen bryr mig om hur du ser ut jag är en sådan som fastnar mest för HUR du är om du har humor och gillar att små bråka och sådana saker så kan jag säga att då har du en stor chans okej klart det är ett + ifall jag tycker du ser bra ut..

,Men att bara titta på utseende kan vara farligt för i denna värld så finns det så många olika människor som är så olika så jaa man ska nog se upp vem man fastnar för...

Men min dröm kille är nog helst en som är lite äldre jag har alltid gillat äldre killar och då menar jag inte 40+ utan jag menar nog 20 åringar för jag gillar mognare killar någon som är redo att "binda sig" eller mera som vill ha ett seriöst förhållande och att man ser en framtid tillsammans och därför har jag svårt med att släppa in killar i mitt liv jag är ingen person som håller på med "one night stands" Jag vill alltså bara hitta en kille som orkar med mig och vill ha en framtid med mig och JA jag kanske är gammal modig men jag har nog tålamod att vänta jag har ingenstans bråttom.

Likes

Comments

Hejjsan!

Efter en underbar midsommar blandat med tårar och skratt men tårarna var inte bara dåliga! haha nämen så går det på midsommaren jo men iallafall det var den bästa midsommaren i mitt liv så mycket skratt ! så jag känner mig lite mörbultad ännu men här kommer Dag 9 ⬇


Likes

Comments

Hej! Igår var det en väldigt kul dag eller speciellt på kvällen vi drog iväg först till Kokkola och sedan så tänkte vi att vi kör mot Kalajoki hållet och vips var vi i Kalajoki och det gjorde ingenting!

Jag fick ju träffa min fina vän Emma ❤ Jo så det var en otroligt kul resa och idag så fortsätter firandet ikväll så Folket ha en bra Midsommar!

Och Så Dag 8 - Mina favorit Skor!

Likes

Comments