Hey! Hatt en bra helg dere? Jeg håper det, jeg har hatt en del å gjøre, så ikke fått oppdatert så mye men sånn e det noen ganger. I dag har vi fått satt sammen kommoden på soverommet, endelig! På tide å få noen ting i orden. Også et nytt stativ som jeg kjøpte på IKEA, blir så fint nå, i love it!

Så til overskriften, ja det blir noen forandringer på meg, ikke noe stort men litt. Jeg har bestemt meg for å ta vippe Extensions, jeg tenker at det blir deilig å slippe mascara hver dag, slippe å vaske det av og ta på.
I tillegg se litt mer fresh ut til en hver tid, ikke føle seg at man ser helt fjern ut. Så skal jeg farge håret mitt, det blir mørkt som jeg pleier, slik som sist gang så jeg vet jeg blir fornøyd. Ikke helt sikker på når jeg får tid men i løpet av denne tiden nå fremover. Jeg har aldri prøvd vippe Extensions før så det blir spennende, det eneste som er dumt er at vippene blir veldig slitt men jeg får prøve det ut og se hvordan det vil gå med mine egne vipper.
Kanskje jeg forsetter eller ei, jeg vil hvert fall prøve det ut. Noen som vet om noen bra eller anbefaler noen?

Vil ønske dere en fin søndags kveld og en superbra ny uke, man vet aldri hva som skjer både på godt og vondt så ta vare på hverandre og de man har <3

Likes

Comments

Hejhej! Fredag og sol, åh sjelden min bare stråler når solen er fremme, at det går mot vår og sommer! Beste årstiden i året. Igår gikk turen til IKEA, jeg måtte ha noen ting til soverommet og andre diverse. Stod opp klokken åtte, var bare å fikse meg før mamma hentet meg. Er så deilig å å handle når det ikke er så sykt mye mennesker, jeg får tittet ordentlig og ikke like stress.
Skal bli godt å få rommet i orden, ikke rot og bare finne frem det jeg trenger, verste jeg vet er rot og må lete etter ting. Dro rett fra IKEA til ski, men saken er at, haha litt morsom. Vi skulle mot ski men så kjørte mamma feil så vi endte til slutt i Oslo sentrum. Haha, mamma er så søt. " neeeei, jeg kjørte feil! Heidi hjelp meg 😂 " mamma er ikke kjent i Oslo, ikke jeg heller når det kommer til å kjøre der, jeg er litt kjent da jeg har bodd der men Oslo er jo stort så alle gater og veier kan jeg jo ikke ". Vi kom til slutt ut av Oslo etter en liten runder der, hahah!! Litt gøy skal man ha det også.

Vi tok en lunsj før jeg måtte på jobb, kan si det sånn at det ble en lang dag på meg, oppe siden kvart på åtte og hjemme halv elleve så det blir noen timer. Så ganske sliten nå men sånn er det noen ganger. Jeg måtte til IKEA i går så da ble det sånn. Men uansett en fin dag på IKEA med mamsen og jobb!

Nå ligger jeg rett ut etter en lang men superfin dag, håper dere har hatt det like fint!

Ønsker dere en fin kveld!
Vi snakkes <3 snart heeeelg!

  • 36 lesere

Likes

Comments

Heeej! Jeg har ikke fått blogget noe før i dag da jeg har hatt mye og gjøre. Jeg har jo ordnet en del her hjemme nå og det har tiden gått mye til, og jeg er enda ikke ferdig. Det tar tid det her, når jeg ikke har møbler som jeg trenger så i morgen går turen til IKEA med mamma, skal kjøpe noen ting til hjemmet og slikt. Skal bli så deilig å få ting i orden nå, da får jeg fred i sjelen. Det gikk opp for meg idag at jeg har så mye klær at jeg blir kvalm. Mye jeg må kvitte meg med, skal selge noe og gi bort litt. Familien til min kjære får sende ting til Fillippinene gratis, det er mye fattigdom der og jeg er bare glad jeg kan gi bort til andre som virkelig trenger det. Så det har jeg gjort en del ganger nå, så det kommer jeg til å gjøre nå også. Det gir meg en god følelse å kunne hjelpe andre som trenger det og fortjener det da det er veldig hardtarbeidende mennesker. Nå som jeg har fått ny jobb også så må skapet fornyes til klær jeg skal ha på meg på jobb.

Etter en lang dag så kommer straks min kjære hjem, ta en liten kvelds matbit så rett i seng, noen skal opp kl 08 i morgen 🙈

Håper dere har hatt en super fin uke hittil, ha forsatt en fin uke og snart en god natt 😊

Vi snakkes fininger <3

Likes

Comments

Haloys peepz :-) snart halvveis av uken allerede, sykt hvor tiden bare renner forbi. Så i speilet her om dagen at jeg hadde mange grå hår, oii!! Det var ikke akkurat et lekkert syn. Nå vet jeg at grå hår kan komme av stress, hormoner og hvordan kroppen har det. På tide å farge håret snart, jeg må bare se å få meg en frisør time og få det gjort. Noe av det verste jeg vet er å se ufresh ut på håret. Håret skal være rent og blankt etter min mening. Hår har så mye å si, det gjør noe med hele utseende og inntrykk. Jeg har veldig langt hår og mørkt, det syns jeg selv er fint men er mange ganger jeg bare vil klippe det av, blir så lei av det lange håret også til tider. Jeg er jo så hårsår og så om noen lugger noen eller drar i håret mitt så gjør det ganske vondt.. but anyway! Jeg må bare få rumpa mi i gir å bestille en time løpet av denne uken her. Jeg orker ikke å gå sånn å se sånn her ut, jeg bryr meg ikke om hva andre mener sånn men det viktigste er om man trives selv sånn så der er ikke jeg 🙈 jeg har bare vært litt treeg.
Tenkte litt på hvilken hårfarge jeg evt skulle velge denne gangen da jeg har hatt mye forskjellig men nå har jeg vært mørk i over et år og det kan bli litt kjedelig men slik jeg har fått høre så er det jeg kler best. Så det blir nok å forsette som brunette jahh!

Litt usikker på om jeg skal sette på vipper eller bare forsette med vanlige vipper man tar av og på. Vanskeeelig det der, er så mye ulemper med alt at det er irriterende. Er mye man vil ha fordi det ser så fint ut på andre, men betyr ikke at jeg vil kle det eller like det. Dilemmaaa!

Bare mine grå hår blir borte og ettervekst så er det bra nok for meg nå, viktigste er at hår og fargen ser bra ut.😬

Likes

Comments

Hei fininger <3 for en lang dag, våknet klokken 8 i dag tidlig, så var det bare å stå opp og ordne seg. Har hjulpet søsteren min å flytte til en ny leilighet, var en del tunge ting å flytte, men da min rygg ikke er bra så måtte jeg stå over det. Ble bare å ta lettere ting, frakte in i bilen og pakke sammen ting. Bare etter en time kjente jeg ryggen var vond, jeg hadde ikke bært noe tungt heller men da det ikke skal så mye til før jeg kjenner det. Veldig kjipt men da jeg skadet ryggen min for en del år siden så ble det bare sånn.

Når vi kom hjem igjen så var det å dra rett til sykehuset og ta masse blodprøver, jeg elsker jo sprøyter, or not!
Det gikk greit, hun stakk meg med en greit tykk nål så den kjente jeg, håper på gode tilbakemeldinger på prøvene.

Ellers har jeg fått ut klesskapet mitt idag, det var så deilig. Det skapet var skikkelig dritt, falt nesten sammen så like greit å få det ut, blir litt oppgraderinger med kommode fra IKEA som er mye bedre. Anbefaler ikke jysk for å si det sånn. Forferdelig å sette sammen og holder ikke mål. Siste gang jeg kjøper slike varer derfra.
Soverommet ser mye bedre ut nå og jeg skulle gjerne hatt det sånn men må ha klærne et sted 🙈

Kjenner etter bæring med skap delene alene som ikke var så lette i seg selv at ryggen er ødelagt for i kveld, håper den er bedre i morgen, er virkelig ikke godt å kjenne smerte i ryggen hver gang man snur seg eller går. Lucky to be me!

Jeg håper dere har hatt en fin helg og fått gjort noe gøy.

Vi snakkes babes. <3

Likes

Comments

Helluu! Jeg våknet rundt 8 idag faktisk så jeg har sovet 4 timer i natt, haha! Jeg sovnet sent igår og man skulle ikke tro at man våkner då tidlig dagen etterpå. But anyway.. jeg har vurdert ganske lenge nå om jeg skal sette på vippe Extensions. Jeg er egentlig veldig lei av å ta på mascara, hadde vært så deilig og slippe det men jeg er litt usikker på om jeg skal gjøre det. Det følger alltid med noen ulemper med ting og jeg vet at med vippe Extensions så vil vippene bli veldig slitt og dårlige, man må være forsiktig å vaske øynene, vippene kan falle av, ikke gni seg i øynene ++. Det gjør meg så usikker om jeg skal gjøre det. Så er det jo ikke alle som er flinke med dette, jeg tenker så klart å gå til en profesjonell men ikke alle steder er like bare.. what to dooo..!?

Har dere noen erfaringer med det som dere vil dele med meg? Om dere har noen tips eller hva som helst?
Jeg vil gjerne vite litt og hva dere syns, for de som har vippe Extensions eller har hatt? :-)

Likes

Comments

God kveld søtiser!

Har dere hatt en fin helg hittil? I såfall håper jeg det.
Min helg så langt har vært bra, savner mannen min som er bortreist med jobben sin. Han er faktisk i Sverige og besøkt Ullared, jobbsammenheng. I morgen tidlig kommer han hjem igjen og det gleder jeg meg til.
Er deilig med litt tid alene i blant men han kan komme hjem nå🙈😄.

I dag våknet jeg rundt kl 09 og var litt trøtt da det ble sent igår. Mamma hentet meg, så vi spiste lunsj hjemme hos mamma og pappa. Koselig som alltid! Dagen min idag har vært bra, fått ordnet ting hjemme og snart er ting på plass. Blir så bra når ting blir ferdig og alt faller på plass.
Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med dyna rundt meg i sofaen å noe godt og spise.

Jeg ønsker dere en superfin kveld og ikke minst masse god helg <3 nyyyt.

Likes

Comments

De siste 4-5 årene så har jeg blitt helt veske og sko hekta. Rart er det hvordan man forandrer seg. Jeg var ikke sånn før. Jeg gikk fint med veske som ikke var skinn, men nå går jeg ikke med annet en skinnvesker, det kan ikke sammenlignes. Det som er annerledes følelse er om man har en mye dyrere veske en en vanlig skinnveske. For meg så er det litt det at jeg har gjort meg fortjent til det og jobbet for det, det gir meg en veldig god følelse. Jeg kjøper ikke merke veske bare for at det er merkevare men at det er min stil, vesker som skiller seg ut og det jeg vil gå med. Men, man skal gå med det man liker, sånn man føler seg vel og har sin egen til.

Jeg brenner for mote og vesker er en stor del av moteverden. Så er det helheten, kvaliteten på vesken, kvaliteten på skinnet og hvilken type skinn det er.
Jeg har jobbet i veske butikk og vet om mye forskjellig type skinn, som er kvalitet!

Vesker er ikke bare vesker, det er en del av et antrekk, en stil og personlig. Jeg har sett mange gå med en Louis Vuitton veske men personen har på seg joggebukse eller type klær som på en måte ikke går in i LV stilen.
Jeg kunne ikke hatt med meg LV vesken min om jeg går med joggebukse og flis jakke, for meg så ser ikke det bra ut og det skjer ikke at jeg ville gått sånn. Det er en klassisk stil. Det er det jeg mener med antrekk, det blir ikke et fint antrekk om man skal blande en mote veske sammen med slække klær som (joggebukse osv) man burde dra hele stien ut, men igjen vi er forskjellig.

Det er personlig, det forteller litt om hvordan type menneske du er. Samme med sminke, hår, klær og vesker. Man ser helheten og personligheten på personen. Jeg elsker å kle meg fint, jeg liker å ha en egen stil som er min, og om folk vil dømme så bryr ikke det meg. Jeg er meg og det er min stil, thats me.
Vi alle er forskjellig, mange kunne ikke brydd seg mindre om mote, fine klær, sko eller vesker. Noen brenner for helt andre ting, har helt andre hobbyer. Jeg syns det er supert at alle er forskjellig, at man kan inspirere hverandre og se andre ha sin egen stil, sin egen mote verden. Man ser mye rart også til tider men igjen, vi er ingen like og det hadde vært sykt kjedelig om vi var like alle sammen.

Tilbake til vesker, jeg kunne nå hatt et skap fullt med vesker, ja jeg har mange forskjellig og noen jeg bruker mindre en andre. Jeg syns utseende på vesken har mye å si, ikke minst hvilken anledning man skal bruke den til.
Jeg har alt fra små, middels og store. Vesker til hvilken anledning så har jeg det. Jeg elsker stilfulle vesker og går mye med det. Jeg liker å se bra ut, kle meg pent og om folk tenker sitt så "vær så god"😃

Her er noen av veskene jeg har på min ønskeliste!

Mitt neste veske kjøp om ikke lenge;
Louis Vuitton Neverfull GM Daimer (siste bildet)

Likes

Comments

Heei dere!

Endelig er fredagen her, jeg har fri fra jobb og skal gjøre en del her hjemme. Sola skinner og det gjør så mye med humøret, føles så bra. Jeg skal kvitte meg med noen skap her hjemme og oppgradere de litt til noe hvitt og lyst. Gleder meg til alt er på plass. Så min dag er så og si full av ting jeg skal gjøre. Da kjæresten ikke kommer hjem før på søndag så bruker jeg den tiden på å gjøre dette nå så er jeg ferdig med det. Har egentlig hatt lyst til å gjøre noe med det for lenge siden men ikke kommet i gang før nå, et sted må man begynne.

Nå skal jeg sette musikken på fullt og begynne tenkte jeg, men jeg vil ønske dere en superfin fredag! Nyt dagen og sola om du er like heldig med været der du er.

Vi snakkes senere fininger :-)

Likes

Comments

Dagens gjøremål og Datenight 

Hei fininger!

Startet dagen i dag med mamma, trengte noen ting så da ble det en liten tur. Ellers har jeg fått gjort en del her hjemme faktisk. Helt utrolig hva man har som man ikke tror man har. Jeg fikk ryddet og kastet en del som bare har ligget der et år uten at det blir rørt. Var deilig å få litt system i sakene. Det er jo bare en liten del som jeg skal gjøre her hjemme. Skal oppgradere litt, skal bytte ut møbler og få det lysere og mer min/vår stil. Jeg elsker å gjøre slike ting, det å komme hjem til en stilfull og ryddig hjem er det beste jeg vet. Eller bare å være hjemme men se at alt er pent, ryddig lyst. Jeg er ikke så glad i å ha det mørkt, all white. I morgen skal jeg forsette, ser frem til hvordan det blir til slutt.

Det ble en date i kveld med min kjære da han reiser bort med jobben i morgen og blir borte hele helgen. Han ville ta med men ut på en Thursday date før han blir borte hele helgen, goingen! Kanskje han får tid til å savne meg, haha! Men jeg får både tid og kan prioritere mye annet jeg skal gjøre. Blir en litt ensom helg men litt deilig å kun ta hensyn til meg selv 😜 Maraton filmkveld med god mat og bittelitt godis med lille milsen min (hunden min, millii).

Ble litt sen oppdatering i dag. Dagen gikk fort og jeg hadde en del og gjøre, da flyr tiden! Men jeg håper dere har hatt en kjempefin dag. Snart er det endelig fredag!

Har du noen gøyale planer for helgen?

Jakke fra Cedrico of Norway // Veske Louisvuitton // Bukse Bik Bok.

God natt fininger! Snakkes snart <3

Likes

Comments

Nouw Magazine