Første desember idag, jeg kan nesten ikke tro hvordan tiden har gått hen?.. Snart er dette året slutt, hvor rart er ikke det. Bare 23 dager igjen til julaften m, dagen alle gleder seg til eller de aller fleste. Det som er trist med julen er at det er mange som ikke gleder seg fordi de ikke har en familie, er uten noen ting eller de som er så fattige at julen er en grusom tid for de. Jeg syns det er helt forferdelig å tenke på, når vi sitter å spiser god julemat, pakker opp gaver, synger julesanger sammen med familien så er det noen der ute som ikke har noen eller som ligger ute og fryser. Det er så mye som skulle blitt gjort for at det ikke skulle vært sånn. Det er så trist og vite det. Vi har så mye å være takknemlig for, mange av oss er så bortskjemte og vet ikke bedre eller hvordan andre mennesker sliter der ute. Jeg er evig takknemlig for familien min, også min lille egen familie. Rart er det, jeg har en egen familie nå selvom jeg også har mamma og pappa +++ så har jeg fått min lille egen familie som jeg en dag håper blir til fler. Det er vel mitt store juleønske. Julen for meg er en fantastisk tid, en tid som familie virkelig prioriterer hverandre, er sammen og har den kvalitetstiden som man burde være flinkere til å ha hele året. Men igjen så er julen en spesiell tid, det er noe med hele stemningen, lyset ute, snøen, matlukten, lukten av juletre, julesangene og stemningen i huset med all julepynt og julelys. Det blir en magisk stemning i rommet. Jeg bare elsker det. Ikke minst alle julefilmene som går i julen, gløgg, pepperkaker og latter.

Når jeg var liten, så jeg alltid på Barne-TV fra 1des til 24des, vet ikke om alle har hørt om Amalies jul men de på min aldersgruppe vet nok. Det var min favoritt julekalender på TV. Det som er så synd er at den går ikke lenger fordi den er for gammeldags og ikke på moten, det er rett og slett det dummeste jeg har hørt. Det som går nå er ingenting i forhold til det vi så på før.
Amalies jul, jul i blåfejll og rødnissene og blånissene. Det var så utrolig koselig og ikke minst ga en fin julestemning. Jeg kunne sett på det den dag idag fordi alle barneminnene kommer frem samtidig som det er noe helt annet en det som går i år. Hva har skjedd? Er vi blitt så oppslukt i mote at skikkelig Barne-TV har gått ut på dato? Det er det som var ordentlig Barne-TV og kos. Det er synd det har blitt sånn, at alt skal gå etter mote uansett det måtte være er helt sykt. Rart mennesker blir sånn de blir. Det de ikke har fjernet er det som går på julaften, jul med gresshoppen og alle de små korte Disney filmene. Donald Duck, Mickey mus. Alltid like gøy og minneverdige.

La med en video til dere fra en dag jeg hadde en skikkelig fin stund, pakket in gaver, hørte på julemusikk og tente lys. Det gir så god stemning og jeg kan ikke annet en å elske det. Jeg har endelig i år klart å være litt tidligere ute med julegaveshoppingen, er godt i gang nå og er bare noen få igjen, så jeg endelig kan kose meg i juletiden en bare alt stresset. Skal bli flinkere til det vært år. Alltid vært sent ute med gaver og det blir bare stress, slitsomt? Ja hahha! I år blir det andre boller, jeg/vi skal kose oss. Ha en julebakst kveld hos ho mor og lage mye godt. Vår tradisjon som jeg anbefaler de som ikke gjør det, er virkelig så koselig.

Har du kommet i gang med julegavene enda?


Snart bursdagen min også, blir bare "yngre" haha, noen spør meg om jeg syns det er kjipt å ha bursdag så nærme jul, jeg syns det går helt fint, det er en veldig koselig tid å ha bursdag så det plager meg virkelig ikke.
Det er ikke tull når de sier " its the most wonderful time of the year" for det er virkelig sant. Nå mangler det bare litt snø så er det perfekt ✨

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Det går mot slutten av november, bare en måned i gjen av året snart. Hvor sykt er ikke det?. Mye skal skje før den tid, bursdager også min egen, jul og fine anledninger på denne tiden av året. Julesanger, pynte juletre, julebakingen, julehandel, ribbe og julemat, julefilmer og gamle julebarnefilmer, familiesamlinger og innpakking av gaver. Det er mye positivt rundt denne tiden og den er jo her bare en gang i året. Selvom ting har tatt helt av med årene, hvert fall når det gjelder gaver så er det en tid som man må ta vare på, ikke ta det for gitt. For til slutt så er det ikke gavene det handler om, hvor dyrt eller stort eller hva det måtte være.
Jeg gleder meg masse til jul, jeg gleder meg til å se snøen dale ned, at alt blir lyst opp av den hvite snøen, julebakingen med min mor, at julepynten kommer frem her hjemme, lukten av julen, musikken, kjærligheten og maten. For meg er ikke julen den samme uten snø så jeg håper det blir litt hvitt ute i desember.

Men til noe helt annet. I januar så reiser jeg og familien min nedover til Thailand igjen, min fjerde gang og 4 år siden sist. Jeg gleder meg masse masse til denne turen, se igjen kjente fjes som jeg ikke har sett på så lenge, bare å komme dit igjen skal bli helt magisk. Som sagt så blir det fjerde gangen ned dit og ikke uten grunn, det er virkelig mitt paradis og jeg bare elsker det stedet. Maten, frukten, menneskene, utsikten, vannet, strendene, alle øyene, shoppingen, varmen,det er så vanvittig mye og jeg kan bare forsette men det viktigste er sagt og ting har jo blitt annerledes siden sist, mer eksotisk og flott. Jeg reiser med familien min, det skal bli bra å dra kun familien, vi trenger det og for første gang skal jeg reise med det ene tantebarnet mitt Stephan, det skal bli staas! :-)
Bare kun litt under to måneder igjen, tiden har gått så sinnsykt fort og siste tiden nå også kommer til å bare fly.
Jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg og ikke minst trenger dette! Caaant wait.

Likes

Comments

Det å holde seg sterk, kanskje for sterk kan være virkelig tøft i lengden. Det at man skal holde pokerface eller late som alt er bra hele tiden når det kanskje ikke er tilfelle.
Det skal skje mye i løpet av livet, det er mye man skal igjennom om det er på vondt eller godt. Vi lever i en verden som har blitt ganske "satt på huet" det skjer mye hver eneste dag rundt omkring som man ikke alltid klarer å ha kontroll over. Det eneste som er positivt med det er at man blir alltid sterkere og lærer mer av seg selv og om seg selv ikke minst. Man gråter når ting blir for mye, når man kanskje tror man er svak og egentlig ikke orker mer, ikke fordi man er svak. Det er sinnsykt viktig at man vet at man kan gråte ut det vonde, noen ganger hjelper det. Få det ut via tårer, slå ihjel en pute eller snakk med noen. Det letteste er å lukke seg, holde alt inne og bli mer deprimert. Jeg vet akkurat hvordan der er, man kommer dit av en grunn, ting som har skjedd eller ting man hast opplevd som har preget personen.
Jeg er en av dem, jeg har opplevd ting jeg skulle ønske jeg kunne sluppet. Livet ville på mange måter vært enklere for meg. Jeg ville vært en annen person en det jeg er nå men samtidig så har det virkelig gjort meg til et sterkt menneske, viljestyrken min er så solid så sterk. Jeg er et ærlig og godt menneske, ikke for å skryte av meg selv men jeg vet det om meg selv. Jeg ville aldri skadet noen, både fysisk og psykisk. Slik det har skjedd meg.. Jeg er heller ikke en person som skryter høyt om mine problemer og følelser, jeg liker egentlig ikke å snakke om det til personer som er ukjente for meg men jeg oppfordrer virkelig at man gjør det. Det hjelper alltid å snakke med noen eller få det ut. Det er greit at man skal holde seg sterk men blir du sterk for lenge, til du føler at ting bare revner eller blir verre, så er det ingen skam i å gråte, det er virkelig bare godt å få det ut.
Jeg har holdt på ting, jeg har lukket mye for andre til at det har blitt en byrde for meg selv. Men hvor stor lettelsen blir når man snakker med noen som forstår, ikke dømmer, kjefter eller ting som får deg lenger ned. Jeg snakker med noen og det hjelper, det jeg kjenner mest på er at det føles bra at den personen ikke gjør noe av det jeg nevnte over her. Heller en som vil hjelpe til at jeg skal føle meg bedre. Det handler ikke om å være helten eller at man skal klare alt men få det bedre med seg selv så man kan leve bedre. Det vil forandre livet på en sinnsykt god måte. Ikke nøl med å snakke med noen om det er noe man trenger, ikke bli flau eller skam deg. Det er de som dømme deg eller som sier ting du ikke trenger å høre som skal skamme seg og bli flau over hvordan den personen er. Never give up on yourself!

• Bloggen har ligget i fred en stund nå, jeg har hatt helt skrivesperre og ikke klart å skrive noe som helst, jeg vet ikke hvordan det blir fremover, jeg håper det går den riktige veien og at jeg kan blogge som normalt igjen.
Beklager at det er sånn, men det er sånn det er akkurat nå, jeg får blogget når jeg orker det og klarer det.
Håper dere forstår og holder dere litt tålmodige :)
Tusen takk!

Likes

Comments

Det er fredag og starten på helgen, ukene går unna. Jeg har snart bursdag, julen nærmer seg og ikke minst ferie i januar som jeg gleder meg mest til. Det er en fin tid vi går i mot, jeg liker høsten men jeg liker vinteren bedre. Det er lysere, snøen lyser opp, det blir ikke like fort mørkt ute og bare ha på seg de tykkeste klærne.
Høsten er vel ikke min beste tid, jeg har virkelig hatt en dritt høst i år og jeg håper det går mot bedre tider nå. Jeg er sliten, lei og vil bare ut av det mørke hullet.
Nærmer seg juleshopping og julegavehandel, min kjære blir nok glad i år for nissen har vært snill, haha!
Det er godt at man har noe å se frem til, det hjelper.

Anyway, planene for helgen er nok bare å komme seg ut litt, finne på noe med mannen min og bare ha det fint.

Ønsker dere en kjempefin fredag og ikke minst helg.

Likes

Comments

De siste månedene har vært tøffe, de har gitt meg mye utfordringer, følelser, tårer og frustrasjon. De dagene som var fylt med masse positivt så ut til å bare ha forsvunnet inni meg et sted. Det var mye på en gang, det ble for mye og det sa bare stopp. Det er en tøff vei å gå når livet ser så mørkt ut at man begynner å lure på om det er noe lys i tunnelen. Vi er i disse mørke dagene i året som vi kaller høst, det er mange som blir rammet av høst depresjon, for de som har det hele året blir det enda tøffere for, det blir så mørkt og trist det gir en så "negativ" eller trist følelse på en måte, rart er det men sånn er det. Høsten er en fin tid men kan være mørk for mange. Det er viktig å ikke skamme seg, lukke seg, føle så mye skyld eller at man isolerer seg helt, for noen er det bare sånn, man har en depresjon og du er den du er for det. Det er lett å få alle de følelsene som skyldfølelse, skam eller lukke seg, jeg har gjort det selv og vet at det kan være sykt tøft og utfordrende. Det blir også vanskelig å leve med seg selv på en måte, man bærer på så mye følelser, tanker og frustrasjon.

Min tid har vært ganske tøff, merker det blir vanskeligere og vanskeligere å skjule hvordan jeg har det, kroppen har på en måte sagt stopp, den orker ikke mer, den vil ikke ha det sånn. Jeg har familie og venner som støtter meg som jeg er så hjertelig takknemlig for, hva skulle jeg gjort uten dere?! Jeg elsker dere så mye. Dere vet hvem! Jeg har holdt mye inne for lenge, jeg som alle andre trenger å få ut ting for å få det bedre, for å få det av skuldrene. Er du i en slik situasjon, ikke NØL en gang, snakk med noen om det er en venn, familie, lege, psykolog eller kjæreste, få det ut og gi det fingern rett og slett. Det er superviktig selvom ikke alle er så happy for å snakke om ting, jeg er ikke det selv, men etter man har pratet litt og gråte det ut så føler man seg litt bedre etterpå, man føler seg litt lettere. Det sinne eller den frustrasjonen er ute av kroppen, man kan slappe av litt og smile.

Det vil alltid til slutt ordne seg, man må tenke at det er grei å få hjelp, det er ingen skam eller noe å være flau over, det er heller tøft gjort. Ikke alle som klarer å få hjelp som kanskje virkelig hadde behøvet det. Gi deg en klapp på skulderen, du har klart å komme deg opp, fått opp øynene og få hjelp, ikke fordi du syns det er så fett men det kan hjelpe deg å få en bedre hverdag eller hvordan du skal takle ting. Ikke skam deg over det! Får du hjelp så er det super flott, det vil ordne seg og du vil føle deg bedre, ta tiden din og få alt ut.


Som dere kanskje har merket så har jeg ikke blogget på lenge fordi jeg har vært langt nede, jeg har ikke hatt det så lett og da har bloggingen blitt helt nedprioritert da jeg ikke har hatt ork i det hele tatt. Jeg håper ting ordner seg med tiden og at jeg kan komme mer til meg selv igjen. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten mannen min, familien og mine nærmeste venner. Spesielt min kjære mamma, du er min engel og hjelper meg alltid opp igjen. Tusen takk!! <3

Likes

Comments

Våknet rundt 10 i dag, var ganske trøtt og støl fra dagen før. Treningen min er så og si på plass. Ikke helt fornøyd enda men ting skjer jo ikke på en-to-tre så jeg må bare forsette som aldri før og komme meg skikkelig i form.
Søsteren min kom, spiste litt før vi dro på trening. Jeg merker forskjell på meg selv kan man si, ikke helt der jeg var når jeg kommer på trening men det kommer seg i løpet av de første 30 minuttene, men sånn er det sikkert for fler.
Trente i dag;
Mage, Rumpe, rygg/overkropp.
Så legger jeg merke til et bildet (Bildet over her) og jeg døde litt, haha genialt! Litt humor jeg bra å ha på et slikt sted.
Det er jo litt fakta i det også sånn egentlig, rumpa er joo større en hjertet, haha!!
Var deilig med en litt bedre treningsøkt idag da jeg følte jeg fikk mer ut av treningen, jeg klarte mer og orket mer. ingenting er bedre en det, betyr bare at jeg er på god vei til en bedre og bedre form. Jeg gleder meg til å se skikkelig resultater etterhvert. For meg er det veldig viktig å være fornøyd med meg selv, akseptere den jeg er og trives i min egen kropp.
Jeg trives helt OK nå, jeg kan bli mye bedre og jeg vet jeg vil bli bedre, med inspirasjon og motivasjon fra andre rundt meg så går det bare en vei. reisen er lang, kanskje ikke nødvendigvis, det avhenger vel helt av meg men den reisen er jeg villig til å ta. Ikke bare gjør treningen at man ser bra ut men kroppen holder seg også veldig sunn og frisk som har mye å si.
Hva man spiser og hvor mye man legger i det, jeg hadde en periode i fjor da jeg hadde mye motstand, jeg ga litt f og spiste usunt, det fikk jeg igjen for selvfølgelig men igjen nå så er jeg på en mye bedre vei til en sunn kropp og god livsstil.
Det er ikke bare å spise masse proteiner å tro at man får sixpack, noen tror det og det er helt feil, riktig å nok trening og riktig mat er nøkkelen til en bedre helse. Kommer også an på hva man skal trene, hva som er grunnlaget for treningen, vekttap, stramme opp eller bli mer markert, forsåvidt også for å holde seg i en god form og ha en god helse.

Merker jeg blir sterkere og sterkere for hver gang og hver dag, men som sagt så tar det tid og man må ha god tålmodighet, muskler skal dannes, fett skal brennes og det skjer ikke på et blunk. NEVER GIVE UP!

Er du demotivert så har jeg noen tips til deg;

1. Gå fort på tredemølla eller spring om du ikke føler du klarer noe annet, det gir masse energi.

2. Hør på musikk som pumper deg skikkelig, tenk at dette gjør du for deg selv, for at du skal føle deg bedre og at du kan dra hjem igjen etterpå med sykt god samvittighet, du klarte det i dag, du klarer det i morgen også.

3. Snakk med en personlig trener, la andre hjelpe deg på veien. Noen ganger trenger man et spark fra andre bakfra.

4. Tren så hardt du kan, få ut frustrasjonen og sinnet på tredemøllen, punshingbaggen eller ta i enda mer når du løfter den vekta, du vil føle deg lettere og bedre etterpå.

5. Tenk; du har kommet deg til treningen, det er faktisk det vanskligste, du klarte kanskje ikke 100% idag, men prøv igjen i morgen, gi alt, tenk positivt, tenk på det uønsket fettet man har forsvinner mer for hver gang, du må ikke gi opp selvom du har en dårlig dag, prøv igjen i morgen, hiss deg opp til en heftig bra treningsøkt med god musikk, følelsen når man er ferdig er magisk.

6. Sett deg små Goals og ikke forvent at du skal klare 12kg på 3 dager, slik funker det ikke, tid, taktikk og hva du legger i det selv, hvor mye gass du gir, hvor mange set du tar, du vil nå til toppen til slutt, gi deg selv noen små mål, ta litt og litt og du vil merke at du blir sterkere og klarer mer for hver gang.

Noen av tipsene som jeg selv har prøvd og har funket utrolig nok, man må bare gi seg selv tid og ikke ha for høye forventninger til seg selv med en gang, selvom det er lettere sagt en gjort.

Ny dag i morgen for meg på trening og det gleder jeg meg til, pumpe pumpe pumpe..

Sist gang jeg hadde en utrolig god trenings periode så sto jeg skikkelig på, jeg ga ikke opp, jeg hadde masse motivasjon for at jeg skulle bli mer fornøyd med meg selv, få opp selvtilliten, jeg gikk fra 8kg til 12kg på på en uke ca. Noen syns kanskje det er lite men jeg var veldig stolt av meg selv som hadde klart det på kort tid, jeg ga alt, jeg ga ikke opp og jeg trente regelmessig, spiste rikelig med proteiner og sunn mat. Jeg er på vei dit igjen, jeg har hatt en del nedturer men forsatt så vil jeg ikke gi opp. Jeg skal klare det til slutt, om jeg må psyke meg opp til det så gjør jeg det. Har man nok viljestyrke til det så klarer man det man vil. Jeg har en del mål, men jeg tar det sakte med sikkert, steg for steg. DRIKK MASSE VANN OGSÅ MED BCAA.


Håper jeg fikk gitt litt motivasjon til deg som sliter med dette ang treningen, at mine tips kan hjelpe deg, men har man det bra med seg selv så trener man mye bedre, man er mer fokusert og "orker" mer, det er det man må jobbe med, få det bedre med seg selv så man kan få trent bedre, til slutt vil man føle seg helt fantastisk og det vil også gi deg et liv med mye positivitet.

I kveld skal jeg på noe som heter " Damenes Aften " nede på senteret her, det er et arrangement som er hver år, masse god mat, drikke og mange gode tilbud i alle butikker +++
Om du vil komme dit så må du melde deg in i kundeklubben. (Askimtorget kundeklubb)
Denne kvelden er kun for damer/jenter.

Ikke nok med det men Gaute Ormåsen kommer å holder en mini konsert! 

Ønsker alle en superfin onsdag videre :-)Likes

Comments

Tilbake til den tiden ingenting av bekymringer omringet meg. Det var bare å løpe rundt, være glad, tulle og masse energi. Igår så jeg, mamma og søstera mi på film fra sa vi var små! Det var rart men også veldig bra å se at jeg hadde en så utrolig god oppvekst og barndom. Jeg var veldig tullete av meg, gjorde mye rart og jeg elsket mat, haha! Jeg vinket alltid til kamera når jeg ble filmet og kom frem med noen grimaser. Det var spesielt vondt men godt å se mormor og bestefar.. Det var som om jeg ble dratt tilbake i tid, jeg husker mye av det som om det var igår. Jeg er evig takknemlig for at barndommen min ble filmet, det er masse minner med mennesker som ikke er her lenger. Å se alle de gode turene til hytta, camping eller hva vi gjorde så hadde jeg det alltid så bra. På en måte er jeg veldig lik meg selv men samtidig er jeg forandret. Gir ikke mening? Nei kanskje ikke men det er sånn det føles.. Veldig vanskelig å forklare. Jeg er nok mye lik meg selv men ting som har hendt meg senere i livet som snudde ting litt på hodet, Hva skjedde? Jo livet skjedde.

Som barn er livet nesten som en lek, man skjønner ikke konsekvenser av ting, at mye kan være farlig, vanskelig eller ting som gir bekymringer. Jeg hadde ikke en eneste bekymring, det kunne jeg se. Savner den tiden, bare å være et barn. Leke, ha det gøy og ikke tenke på noe som helst. Skulle ønske jeg kunne spole tiden tilbake til da mormor levde, å se henne igjen, høre stemmen hennes og si at jeg er veldig glad i henne. Hun betydde så ekstremt mye for meg, så det å se henne på video gir så mye inntrykk og minner. Jeg er så takknemlig for minnene jeg har fra barndommen. Men å se mormor på video så "levende" på en måte er utrolig godt, det blir nesten som at hun er her.

Det er så utrolig gøy, rart og godt å se alt sammen i voksen alder, å se hvordan jeg hadde det, hva vi/jeg gjorde. Hvordan jeg var, det å se ei så blid lita jente er godt å se, det betyr bare at jeg hadde det veldig bra. Jeg har en fantastisk familie og foreldre som sørget for det. Jeg ville ikke hatt en bedre barndom eller familie. Jeg er så takknemlig for de jeg har.

Nå er jeg gift selv, det er min tur å få en egen familie. Det er rart hvordan tiden har gått og hvordan jeg har blitt som person og hva jeg har fått til, hva jeg har vært igjennom på både godt og vondt.

Når jeg ser på filmen så er det rart hvordan jeg husker så mye, det ligger der i minnene, det legger seg som en minnepenn. Det er både godt og vondt, men jeg er glad jeg husker så mye og at jeg har så mye å se tilbake på.
Ikke bare meg men mine søsken, mamma og pappa og resten av familien. Familie turer, alt vi gjorde sammen. Så mye kjærlighet, trygghet og opplevelser.
Jeg er såå glad for at det ble filmet, jeg er så takknemlig for det. Det at jeg også kan vise min mann min barndom og hvordan jeg hadde det. Mye latter og glede har blitt spredd når vi har sett filmene sammen. Et så sterkt familiebånd som vi har, jeg elsker familien min og er så glad for at jeg har dem.

Hvordan var din barndom? Har du noen spesielle øyeblikk du husker godt? :-)

Likes

Comments

Har dere hatt en fin helg?😁

På lørdagen pakket vi sakene før jeg og Yarwin tidlig til Oslo, vi trengte å komme oss ut av dette huset som vi ser hele tiden, det er superviktig og gjøre noe sammen, dra ut og ha det fint. Vi sjekket in på Thon Hotell, la fra oss tingene før vi gikk ut igjen. Endte med litt shopping og spising! Det er lenge siden vi har gjort noe slikt som dette, jeg merker at vi må gjøre det oftere.

Det å ha kjærestetid, få nok tid sammen er viktig! Det er viktig for forholdet og hverandre. Mye skjer løpet av hverdagen, mye man ikke får gjort, rekker eller orker! Det er viktig å ta seg tid til kjærligheten, vi er er gift par og det er rart. Det er ikke bare meg eller han lenger, det er oss og det må vi ta vare på.

Det var en veldig koselig lørdag, vi spiste ute på Olivia Aker brygge før vi gikk tilbake til hotellet! Vi ville bare ha en rolig kveld sammen, prate, slappe av og kos oss.

Søndagen stop vi opp og spiste en herlig frokost og sjekket ut litt senere.

Ting i forhold vil alltid være vanskelig, det er noen ganger det oppstår ting, dårlige dager,perioder eller at man er så sliten at man ikke orker. Jeg er ekstremt sliten for tiden! Det vil bli bedre, med det å finne den roen med meg selv og få det bedre. Jeg er virkelig heldig som har en så fantastisk mann ved min side.

Håper dere har hatt en fin helg, ny uke har kommet så nye muligheter :-)


Likes

Comments

Hele uken har for meg vært ganske vanskelig og tøff, jeg går igjennom en tøff tid som gir mange utfordringer og mye følelser. Vel det er nok snakk om lenger en denne uken, men nå jeg merker at jeg virkelig er sliten. Det har vært så sinnsykt mye og det har rett og slett blitt for mye for meg. Jeg er helt utbrent og vært mye nedfor. Livet skal ikke være lett hele tiden det har jeg erfart mye. Det handler ikke bare om meg lenger heller, jeg har en mann som jeg også ønsker det aller beste for og han vil jeg ta så godt vare på som mulig men er det lett når man ikke har det bra selv? Er man en dårlig kjæreste for det? Blir man dømt eller sett på som en dårlig person på grunn av det? Jeg tror heller det mer hva vi selv tenker og man tenker for mye på det negative, kan føles som at det negative bare har en makt over hjernen. Men man ønsker å gi så mye mer av seg selv men man klarer ikke, tom for alle krefter og føler seg bare mer håpløs og dårlig. Det er sånn for alle noen ganger, livet, vennskap, forhold, jobb eller hva det måtte være så blir det for mye, vi blir deprimerte og går med en følelse at man ikke mestrer noen ting.. Hvorfor lar vi oss selv føle det sånn eller ha det sånn?


Jeg har ikke klart å blogge eller gjøre noe som helst denne uken, jeg vet ikke hva som har skjedd meg men kroppen min har det ikke bra. Jeg beklager veldig for lite oppdatering men håper også på litt forståelse! Men skal prøve så mye som mulig!

I morgen bærer det til Oslo med min kjære, vi skal overnatte på hotell! Når en slik tid er her så er det viktig og pleie kjærligheten så mye som mulig, være der for hverandre, støtte og ha forståelse.

Ønsker dere en superfin helg 💕

Likes

Comments

Samarbeid med Yves Rocher //

Akkurat nå har Yves Rocher Mid Season sale, opp til 50% avslag, det er vanvittige gode prise fra A til Å. Det er nå også fri frakt, hvor deilig er ikke det? Bare å bestille uten og tenke på hva frakten koster i tillegg. Slikt syns jeg er veldig deilig. Masse produkter til ingen pris akkurat nå og hvis du skal ha favoritten din så burde du bestille nå før det blir utsolgt. Det begynner å bli utsolgt på forskjellige produkter, første man til mølla! Du kommer til forsiden ved å KLIKKE HER eller rett til salget ved å KLIKKE HER.

God shopping, håper du finner noe du trenger eller ønsker deg til en knallpris :-)

1.Hårmaske HER 2. Håndkrem HER 3. Ansiktpeeling HER (adlinks)

4. Dagkrem HER 5.Mot kviser HER 6. Rensevann HER (adlinks)

7. Foundation HER 8. Lip Balm HER 9. Parfyme HER (adlinks)

10. Dusj Gel HER 11. Face Mist HER 12. Badeolje HER (adlinks)

Likes

Comments