Hei fine du!

Nå er det lenge siden jeg har blogget og gitt lyd fra meg. Jeg har rett og slett vært demotivert, sliten og ikke visst helt hva jeg skal si. Men nå tenkte jeg at jeg måtte ta en tur innom bloggen min, skrive til dere med en forklaring.
Jeg har hatt tankene om å avslutte bloggen men ingenting er avgjort om det enda. Jeg har vært veldig opptatt og ikke orker stort annet. Det er jo ikke bare å skrive eller ha en blogg, for noen er det en hobby mens for mange er det en jobb, man må jobbe like hardt med bloggen som andre jobber bare på en annen måte. Jeg har en annen jobb ved siden av som jeg elsker, jeg brenner for det jeg gjør og det er det jeg vil drive med, samtidig som jeg vil drive med dette også. Mye må balanseres og gå opp i opp. Jeg har tenkt mange ganger "jeg svikter mine lesere da jeg ikke gir noen ting, skal jeg avslutte? Eller skal jeg ikke? Hva vil mine lesere ha av meg? Vil de bry seg om jeg avslutter?" mange tanker surrer i hodet mitt ang dette og enkelt er det ikke.

Jeg skal prøve å balansere dette og gjøre det jeg kan for å mestre, går det ikke så vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre, det ser jeg.

Jeg trenger å finne inspirasjon igjen og motivere meg selv og av dere.

Veske LV // Jakke Zara // Sko Reebok // Jeans Bikbok

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei fininger!

For noen uker siden var jeg hos gynekologen for å ta en sjekk om alt er som det skal være. Jeg nærmer meg en viss alder der cellene kam forandre seg, mest normalt om man har født så klart men ettersom jeg sliter med syke mensensmerter så har jeg blitt litt skremt om noe er galt så da tenkte jeg bare å sjekke meg, ikke det morsomste jeg har gjort, veldig ubehagelig å bare ligge halvnaken og spre bena foran et ukjent menneske, tror ikke det er så mye bedre for menn, hehe! Så måtte jeg på sykehuset og ta en del blodprøver for forskjellige ting. I går fikk jeg brev i posten, det var skikkelig nervepirrende men da jeg åpnet brevet og fikk lest alt så ble jeg så lettet at alt var i orden med meg, ingenting galt. Jeg har vært litt redd for også at jeg ikke kan få barn eller at jeg har blitt steril, så jeg ble så glad!!

Etter en dag på jobb så skal jeg bare slappe av resten av kvelden med kjære. Btw, det har kommet så sykt mye fint i butikken nå (jobben) jeg skal legge ut et innlegg om det tenkte jeg og vise noen favs og mange fine klær og outfits fra butikken! :-)


Likes

Comments

Når man har hendene fulle så er det ikke alltid lett å følge opp til alles forventninger. Jeg har fått jobb som jeg rett og slett elsker, de beste kollegene og jobbe med. Det å ha en blogg ved siden av igjen er, ikke alltid like lett å få oppdatert eller blogget like mye som man vil, hendene mine blir litt fulle noen ganger og da blir det lite tid til det og sånn er det, jeg prøver så godt jeg kan. Jeg må prioritere jobben min og det er bare en selvfølge, men igjen jeg prøver så godt jeg kan, jeg prøver å få det til så godt som mulig. MEN, ja jeg blir sliten, jeg jobber og blir sliten, ganske normalt. Det er ikke alltid like lett selvom man skulle ønske det. Noen ganger blir det mindre en andre dager, men jeg håååper jeg får forståelse for det og at dere ikke slutter å følge med på reisen min med bloggen. Jeg prøver å balansere så godt som mulig men ikke alltid jeg går til det jeg vil men jeg prøver! Vit at jeg setter stor pris på dere og det dere kommer med. Er det noe dere ønsker så vær så snill å ikke nøle med og si ifra 😁😁

Håper dere har hatt en fin helg så langt, ønsker dere en superfin lørdags kveld. Om dere vil se flere oppdateringer med bilder og slikt så følg meg på Instagram ; Heidikriiiist

Likes

Comments

Okei, så da ombestemte jeg meg litt, ble jeg veldig usikker ang det med vippe extensions. Jeg har hørt litt med andre som har det og det var både fordeler og ulemper med det men mest ulemper. Jeg er veldig redd for mine egne vipper, jeg vil helst ikke at de skal dette av eller bli ødelagt. Jeg er veldig nøye med med slikt når det kommer til øyne, hår og ansikt, syns det er viktig og ta vare på det man har når det kommer til ansiktet, jeg renser og tar vare på både huden og håret/vippene mine. Så i dag ble jeg med mamma ned i byen en tur, dro på hm og så litt på vipper, jeg er litt kresen daa, jeg vil jo ha både pose og sekk om dere skjønner, både lengde og volum men det var ikke lett å finne. Jeg endte opp med 3 forskjellige typer, fra merket "Eylure" vet ikke om dere har hørt om det men bestevenninna mi skrøt veldig av de så da tenkte jeg og prøve de ut. Kjøpte også et par fra Cubus i et annet merke som heter "Kiss" det har jeg heller ikke prøvd før men det som var så bra med de var at det er 100% ekte hår så det likte jeg. Har ikke prøvd de enda, men skal prøve de til uken så skal jeg legge ut bilder så dere kan se hva dere syns. Om noen har prøvd en av de eller kjent med merkene og hvordan de er på så gjerne legg igjen en kommentar, tar gjerne i mot råd :-)

Ønsker dere en suuuper lørdag <3

Likes

Comments

Alle mennesker der ute, blir dømt av andre uansett. Hvorfor gjør vi det før vi kjenner personen? Hva vil man oppnå med det? Greit nok at man får inntrykk av andre men det betyr ikke at personen er sånn. Mange er usikre på seg selv, som meg selv. Jeg har følt mange ganger at "hvordan skal jeg være? Er det greit nok å være seg selv? Vil hun/han dømme meg?" Nei det er faktisk veldig trist at man tenker sånn, man skal kunne være seg selv og vite at du selv er god nok. Jeg har fått inntrykk av mange jeg har møtt men inntrykk kan også endres, jeg vet ikke helt hvordan inntrykk jeg gir fra meg men jeg har ikje hørt noe negativt. Noen blir usikre og noen er bare ikke seg selv for og da tro at man blir dømt. Men vet dere hva? Jeg kunnet ikke brydd meg mindre om hva folk tenker om meg, jeg er meg selv og er den jeg er, det er det som teller. Jeg gir inntrykk til andre, folk kan ta det positivt eller omvendt, man tolker hele tiden uten at man egentlig ikke vet hvordan personen egentlig er. Den personen kan være helt fantastisk men første inntrykket kan gi noe annet. Ikke døm andre før man kjenner personen og ikke hør på rykter som andre snakker om, det er rett og slett fælt. Det er mange der ute som ikke tør og være seg selv eller tørre og si sine meninger fordi man frykter at andre skal dømme. Man kan ikke dømme et menneske man ikke kjenner, det sier jo litt om den personen som gjør det, bli kjent isteden, lær og kjenne.
Vi er bare mennesker, vi gjør feil om å om igjen men noen lærer aldri rett og slett. For meg som person så betyr det så mye at folk blir kjent med meg før de dømmer meg, man kan bli veldig overrasket (positiv).
Vi ser andre ute på gaten, jenter f.eks som har på seg masse sminke, det er mange som dømmer med en gang " shitt hun der har vel tatt en skje for mye, bærte as, æsj, hvem er hun der a? Hun ser bitch ut osv " den jenta kan være veldig usikker på seg selv, hun har kanskje ikke sykt mye selvtillit og gjemmer seg litt bort. MEN, det betyr ikke at du skal dømme henne for å gå sånn, det fins millioner av grunner for ting. Noen tilfeller så vil noen gå sånn, noen vil vise seg frem mer en andre og slik er vi forskjellig. Man ser mange mennesker hver dag, helt forskjellige mennesker som går kledd ulikt, hårfarge, klesstil, frisyre osv, men personen trenger ikke å være slik som man tror. Jeg er veldig sikker på at mange der ute er usikker på seg selv, noen mer en andre men ikke døm for det. Den personen kan ha gått igjennom mye dritt, man vet det bare ikke. Man legger bare merke til om andre stirrer, hvisker eller ler, morsomt much? Jeg er sikker på at jeg har blitt dømt av mange uten at de kjenner meg eller ting de har hørt som ikke stemmer, kun JEG vet hva som stemmer eller ikke. Jeg har følt meg veldig uvel ute blant andre fordi usikkerheten kommer frem, man blir litt skeptisk på seg selv og hva andre tenker og sier. Noe man egentlig burde drite i, heve hode og gi fingern! Hvem er du og dømme meg som ikke kjenner meg?! Superviktig!!

Jeg har opplevd masse, 75% dritt og kanskje mer, jeg vet hva jeg snakker om, livet har ikke alltid vært lett for meg og jeg ble ødelagt på mange områder. Jeg har gått en hard og tøff vei igjennom årene, det har vært beintøft for meg men jeg har klart meg. Jeg har hatt familien min, mannen min og mine nære venner. Man trenger støtte for å komme seg på bena og gå fremover, et skritt om gangen. Derfor er det så viktig å ikke dømme andre for ting de har på seg, hva de går med, om han/hun ser sur ut, man kan ha dårlige dager. Det verste jeg ser er andre som oppfører seg sånn i mitt nærvær, mobber eller trakasserer andre.

Det var en hendelse i Oslo en gang da vi bodde der, vi skulle dra fra Akerbrygge og gå til bussen, så ser jeg en guttegjeng 4-6 stk. Det står en mann som står der like ved, det så ut som om han slet med en sykdom, jeg vet ikke men jeg syntes synd på han, jeg ser disse guttene ler av han og mobber.. jeg blir så sint at jeg går rett bort og spør hva de tror de driver med!! Ba dem skjerpe seg og stikke, jeg har seriøst ikke respekt for slik oppførsel og ikke minst trakassering/mobbing. Jeg har selv vært et mobbeoffer.! Det er ikke greit og jeg vet at alle som opplever det og at andre bryter in og bryr seg betyr mye for dem. Hvorfor er det så vanskelig å bry seg? Tør man ikke å si ifra? Hva er man redd for? Det er mange mennesker rundt seg.. jeg blir glad når jeg ser andre bryr seg, jeg syns det er respekt og noe mange fler skulle gjort. Jeg så et program på tv-en for ikke så alt for lenge siden om et slikt program, noe om "bryr du deg" og se hvor få det er som bryr seg om hvordan andre er mot andre igjen, jeg får helt vondt og blir flau! Hvor er samvittigheten til mennesker blitt av og det å kunne bry seg om et annet menneske som blir mobbet på gaten? Trist, rett og slett!

Tusenvis blir mobbet hver dag, har ingen som bryr seg, har ingen venner eller noen og prate med. Mange har tatt livet sitt på grunn av det og det skulle kanskje ikke mer til for å redde det menneske med å bry seg litt?!

Likes

Comments

Hey! Hatt en bra helg dere? Jeg håper det, jeg har hatt en del å gjøre, så ikke fått oppdatert så mye men sånn e det noen ganger. I dag har vi fått satt sammen kommoden på soverommet, endelig! På tide å få noen ting i orden. Også et nytt stativ som jeg kjøpte på IKEA, blir så fint nå, i love it!

Så til overskriften, ja det blir noen forandringer på meg, ikke noe stort men litt. Jeg har bestemt meg for å ta vippe Extensions, jeg tenker at det blir deilig å slippe mascara hver dag, slippe å vaske det av og ta på.
I tillegg se litt mer fresh ut til en hver tid, ikke føle seg at man ser helt fjern ut. Så skal jeg farge håret mitt, det blir mørkt som jeg pleier, slik som sist gang så jeg vet jeg blir fornøyd. Ikke helt sikker på når jeg får tid men i løpet av denne tiden nå fremover. Jeg har aldri prøvd vippe Extensions før så det blir spennende, det eneste som er dumt er at vippene blir veldig slitt men jeg får prøve det ut og se hvordan det vil gå med mine egne vipper.
Kanskje jeg forsetter eller ei, jeg vil hvert fall prøve det ut. Noen som vet om noen bra eller anbefaler noen?

Vil ønske dere en fin søndags kveld og en superbra ny uke, man vet aldri hva som skjer både på godt og vondt så ta vare på hverandre og de man har <3

Likes

Comments

Hejhej! Fredag og sol, åh sjelden min bare stråler når solen er fremme, at det går mot vår og sommer! Beste årstiden i året. Igår gikk turen til IKEA, jeg måtte ha noen ting til soverommet og andre diverse. Stod opp klokken åtte, var bare å fikse meg før mamma hentet meg. Er så deilig å å handle når det ikke er så sykt mye mennesker, jeg får tittet ordentlig og ikke like stress.
Skal bli godt å få rommet i orden, ikke rot og bare finne frem det jeg trenger, verste jeg vet er rot og må lete etter ting. Dro rett fra IKEA til ski, men saken er at, haha litt morsom. Vi skulle mot ski men så kjørte mamma feil så vi endte til slutt i Oslo sentrum. Haha, mamma er så søt. " neeeei, jeg kjørte feil! Heidi hjelp meg 😂 " mamma er ikke kjent i Oslo, ikke jeg heller når det kommer til å kjøre der, jeg er litt kjent da jeg har bodd der men Oslo er jo stort så alle gater og veier kan jeg jo ikke ". Vi kom til slutt ut av Oslo etter en liten runder der, hahah!! Litt gøy skal man ha det også.

Vi tok en lunsj før jeg måtte på jobb, kan si det sånn at det ble en lang dag på meg, oppe siden kvart på åtte og hjemme halv elleve så det blir noen timer. Så ganske sliten nå men sånn er det noen ganger. Jeg måtte til IKEA i går så da ble det sånn. Men uansett en fin dag på IKEA med mamsen og jobb!

Nå ligger jeg rett ut etter en lang men superfin dag, håper dere har hatt det like fint!

Ønsker dere en fin kveld!
Vi snakkes <3 snart heeeelg!

Likes

Comments

Heeej! Jeg har ikke fått blogget noe før i dag da jeg har hatt mye og gjøre. Jeg har jo ordnet en del her hjemme nå og det har tiden gått mye til, og jeg er enda ikke ferdig. Det tar tid det her, når jeg ikke har møbler som jeg trenger så i morgen går turen til IKEA med mamma, skal kjøpe noen ting til hjemmet og slikt. Skal bli så deilig å få ting i orden nå, da får jeg fred i sjelen. Det gikk opp for meg idag at jeg har så mye klær at jeg blir kvalm. Mye jeg må kvitte meg med, skal selge noe og gi bort litt. Familien til min kjære får sende ting til Fillippinene gratis, det er mye fattigdom der og jeg er bare glad jeg kan gi bort til andre som virkelig trenger det. Så det har jeg gjort en del ganger nå, så det kommer jeg til å gjøre nå også. Det gir meg en god følelse å kunne hjelpe andre som trenger det og fortjener det da det er veldig hardtarbeidende mennesker. Nå som jeg har fått ny jobb også så må skapet fornyes til klær jeg skal ha på meg på jobb.

Etter en lang dag så kommer straks min kjære hjem, ta en liten kvelds matbit så rett i seng, noen skal opp kl 08 i morgen 🙈

Håper dere har hatt en super fin uke hittil, ha forsatt en fin uke og snart en god natt 😊

Vi snakkes fininger <3

Likes

Comments

Haloys peepz :-) snart halvveis av uken allerede, sykt hvor tiden bare renner forbi. Så i speilet her om dagen at jeg hadde mange grå hår, oii!! Det var ikke akkurat et lekkert syn. Nå vet jeg at grå hår kan komme av stress, hormoner og hvordan kroppen har det. På tide å farge håret snart, jeg må bare se å få meg en frisør time og få det gjort. Noe av det verste jeg vet er å se ufresh ut på håret. Håret skal være rent og blankt etter min mening. Hår har så mye å si, det gjør noe med hele utseende og inntrykk. Jeg har veldig langt hår og mørkt, det syns jeg selv er fint men er mange ganger jeg bare vil klippe det av, blir så lei av det lange håret også til tider. Jeg er jo så hårsår og så om noen lugger noen eller drar i håret mitt så gjør det ganske vondt.. but anyway! Jeg må bare få rumpa mi i gir å bestille en time løpet av denne uken her. Jeg orker ikke å gå sånn å se sånn her ut, jeg bryr meg ikke om hva andre mener sånn men det viktigste er om man trives selv sånn så der er ikke jeg 🙈 jeg har bare vært litt treeg.
Tenkte litt på hvilken hårfarge jeg evt skulle velge denne gangen da jeg har hatt mye forskjellig men nå har jeg vært mørk i over et år og det kan bli litt kjedelig men slik jeg har fått høre så er det jeg kler best. Så det blir nok å forsette som brunette jahh!

Litt usikker på om jeg skal sette på vipper eller bare forsette med vanlige vipper man tar av og på. Vanskeeelig det der, er så mye ulemper med alt at det er irriterende. Er mye man vil ha fordi det ser så fint ut på andre, men betyr ikke at jeg vil kle det eller like det. Dilemmaaa!

Bare mine grå hår blir borte og ettervekst så er det bra nok for meg nå, viktigste er at hår og fargen ser bra ut.😬

Likes

Comments

Hei fininger <3 for en lang dag, våknet klokken 8 i dag tidlig, så var det bare å stå opp og ordne seg. Har hjulpet søsteren min å flytte til en ny leilighet, var en del tunge ting å flytte, men da min rygg ikke er bra så måtte jeg stå over det. Ble bare å ta lettere ting, frakte in i bilen og pakke sammen ting. Bare etter en time kjente jeg ryggen var vond, jeg hadde ikke bært noe tungt heller men da det ikke skal så mye til før jeg kjenner det. Veldig kjipt men da jeg skadet ryggen min for en del år siden så ble det bare sånn.

Når vi kom hjem igjen så var det å dra rett til sykehuset og ta masse blodprøver, jeg elsker jo sprøyter, or not!
Det gikk greit, hun stakk meg med en greit tykk nål så den kjente jeg, håper på gode tilbakemeldinger på prøvene.

Ellers har jeg fått ut klesskapet mitt idag, det var så deilig. Det skapet var skikkelig dritt, falt nesten sammen så like greit å få det ut, blir litt oppgraderinger med kommode fra IKEA som er mye bedre. Anbefaler ikke jysk for å si det sånn. Forferdelig å sette sammen og holder ikke mål. Siste gang jeg kjøper slike varer derfra.
Soverommet ser mye bedre ut nå og jeg skulle gjerne hatt det sånn men må ha klærne et sted 🙈

Kjenner etter bæring med skap delene alene som ikke var så lette i seg selv at ryggen er ødelagt for i kveld, håper den er bedre i morgen, er virkelig ikke godt å kjenne smerte i ryggen hver gang man snur seg eller går. Lucky to be me!

Jeg håper dere har hatt en fin helg og fått gjort noe gøy.

Vi snakkes babes. <3

Likes

Comments

Nouw Magazine