Igår hadde jeg min første skinpen behandling. Jeg tenkte å dele min erfaring med dere om hvordan jeg opplevde det. Jeg forventet ikke at det skulle være behagelig, noe det absolutt ikke var.
Først renset hun huden min forsiktig, deretter startet hun med skinpennen. Jeg hørte først en skarp lyd fra den og ble litt "skremt" i gåseøyne, det hørtes vondt ut bare lyden av den, men så startet hun med det ene skinnet mitt, jeg bet bare tennene sammen og kjente en liten smerte. Ikke alle områder var like vondt men enkelte steder i ansiktet slet jeg. Hun startet med nede område (skinn,hake, munn osv) så fortalte hun meg at jeg begynte å blø men at det bare var positivt, da det er vev som er ferske som gjør at kviser og arr forsvinner raskere, huden er enklere og jobbe med. Det var veldig positivt så kanskje jeg slipper mange behandlinger. Jeg vil ikke si at jeg er veldig ille når det kommer til arr men jeg har noe, som også ikke har vært på huden så lenge, max 2-2,5 år.
Vet ikke hva som har gjort at jeg fikk mer utover tiden men det gjorde jeg, og det har plaget meg en del, ganske lenge, så endelig kom det en salong hit til byen min som jeg lett kan dra til.
SÅ! Etter hun var ferdig med området nede så begynte hun på panna, tinningen osv, ja var ganske vondt men jeg bet bare tennene sammen og kom meg igjennom det. Selv om det er vondt så er det verdt det for å kunne føle seg bedre med seg selv. Er det noe jeg har lært så er det å rense huden nøye ofte (hver dag) har du på sminke så ta av sminken med rens, og rens en gang til når ansiktet er rent så man er sikker på at all sminke er borte. Det har hun som behandler meg også tipset meg om.

Da jeg fikk se meg selv når hun var ferdig med pennen så var jeg rød som en tomat og litt blodig, haha! så digg ut da. Det verste var da hun smurte på syre serumene/kremene, det svei så sinnsykt! Men hva kan man forvente når alle porene i fjeset er åpne, går rett inn i huden, så JA det svei! Det gikk også fort over, var ikke slik at jeg gikk i flere timer med smerter men en liten stund.
Hun som behandlet meg var super flink, forsiktig og nøye så jeg er fornøyd med det, nå ser jeg bare frem til å se forandringer etterhvert.

Vil ikke si at det var så mye mer, hun pratet litt om dette og hva jeg skulle gjøre og ikke gjøre.
Hun avsluttet med å "vaske" ansiktet mitt veldig forsiktig med en behagelig svamp, deretter kremer.
Hun sprayet ansiktet mitt med en "plasterspray" som skal skåne ansiktet mitt og beskytte det når jeg gikk ut eller skulle være ute.

Helt ærlig så trodde jeg det skulle være en del verre, men det er nok litt hva man skaper det selv, var ille nok men jeg klarte meg igjennom hele prosessen. Det gjorde vondt og ja det svei men nå går det helt fint og kjenner ingenting. Om fem uker skal jeg ta ny behandling og satse på at ting skjer.

Jeg har veldig sensitiv hud, jeg kan ikke bruke hva som helst av sminke eller sminkefjerner, da jeg har en oljete hud og en slags bakteriell hud. Jeg har også analysert huden min og vet mye mer hva jeg må passe på og hva jeg skal bruke av kremer og slikt.

Helt i begynnelsen av september så kjøpte jeg to produkter fra Elisabeth Arden PRO som hun anbefalte meg å prøve ut før jeg evt skulle begynne på behandlingen, så det gjorde jeg og det funket helt fantastisk.


Disse to produktene brukte jeg i flere måneder og det funker sykt bra, hvert fall på min hud. Vi alle har jo forskjellige hud typer og reagerer forskjellig på ting, men jeg anbefaler virkelig disse to sammen.
Det som er i padsa er ganske sterkt men en slags syre som går ned i dybden i huden og ikke bare på overflaten, men det gjør at det kommer ut av huden, ja men får kviser men man får en bedre og stabil hud som blir lettere å ha med og gjøre. Etter man har påført med pads (holder med en til hele ansiktet) så påfører man et tynt lag med moisturizing kremen. Det vil svi bittelitt før man tar på kremen men det kremen også gjør er å dempe at det svir så, huden får jo også en reaksjon fordi dette er noe helt nytt for huden, så alt man påfører huden må huden vende seg til.

Så sliter du med huden din så vil jeg anbefale å ta en hud analyse for å se hva som skjer i huden din, evt snakke med en profesjonell hudpleier og gi tips til hva slags kremer/produkter som passer deg. Detter er mine erfaringer og jeg er veldig fornøyd og jeg angrer ikke et sekund på at jeg gjorde dette.
Det er viktig å være tålmodig da dette skjer med litt tid, sånn er det med nesten alt. Jeg gleder meg til å dele mer med dere om dette og hvordan det blir til slutt.

(Bildene er lånt fra Google da jeg ikke fikk tatt noen bilder igår)
Eller har du prøvd dette? Hva syns du om det? Ble du fornøyd med resultatet? :-)
Likes

Comments

Heei! Jeg håper alle hadde en fin nyttårsfeiring med masse liv og gøy. Rart det der hvordan året flyr unna og vi har den ene dagen vi feirer for et nytt år. Ikke bare menneskene som blir eldre men jorden våres blir også eldre, sånn sett så er den blitt noen år. Vi feirer jo disse høytidene forskjellig, nyttår for eksempel. Noen drar dem helt ut med stor fest, masse drikke og mat, fyll osv mens noen andre nyter en grandis i sofaen foran tv-en. Jeg vil nå si at det er godt vi er forskjellig, sånn er det og det er jeg glad for. Hvert år som går så håper vi på et bedre år der alt skal bli bedre osv osv. Men det jeg mener er, det blir sånn man gjør ut av det selv. Jeg håper jo selv på et knall år men samtidig vet jeg at jeg selv har mye si for hvordan hverdagen og året skal bli, ikke nødvendigvis i alle situasjoner men som regel er det jo sånn. Om du ønsker deg bedre venner, en kjæreste eller drømmekroppen så er det kun deg selv som må gjøre noe med det. Haha jaja, dere tok poenget mitt i think! Uansett så håper jeg dere hadde en sykt bra nyttårsfeiring og ikke minst fått en god start på året allerede. Noen har kanskje noen nyttårsforsett? Del gjerne med meg?:-)

Et av mine er å komme skikkelig i gang med treningen for fullt og oppnå mine ønsker ikke minst. Hver gang jef har kommet meg litt i form så har det alltid kommet noe i veien, sykdom eller andre ting.. sykt irriterende men det var i fjor, hehe.. Jeg satser på at all sykdom forblir borte nå og at jeg kan fokusere på treningen og komme meg i skikkelig FIT form igjen.

Målet mitt er å være i veldig bra form til sommeren, da jeg kan være fornøyd med meg selv igjen og få tilbake litt selvtillit, det skader ikke.

Det som er med mange etter jul/nyttår er at mange trener men gir opp veldig fort. Hørte på radioen for ikke lenge siden om akkurat det at mange gir opp etter 2 måneder. Greia er ganske enkel, for det første så kommer ikke drømmekroppen på 2 uker eller 2 måneder, man må trene jevnlig og spise sunt. Det viktigste er maten, hvor mye man spiser og hva man spiser og hvor mye av hva man spiser. Vi snakker om en balanse men sunn mat er jo ikke bare for treningen, håret, huden, hjertet og generelt hele kroppen. Ingen kan forvente at ting skjer fort, stresser man tar det enda lenger tid. Det er mye man skal vite før man setter i gang en slik prosess men uansett så skal jeg blogge mye om dette temaet så da kommer jeg med et innlegg om dette.
Håper det er noe som kan være interessant!

Ønsker dere forsatt st godt nyttår fininger!🎉

Likes

Comments

Snart veldig snart legger vi året 2016 bak oss, hvert fall det vonde som har skjedd. En dag igjen av hele året, så starter et helt nytt år som jeg tror de fleste ser frem til. Jeg gjør så absolutt det. Det viktigste er å fokusere på det positive, ha positive innstillinger og mål. Når klokken slår 00.00 i morgen har jeg noen mål jeg skal klare å fullføre løpet av året, ting som jeg skal gjøre, klare og komme igjennom osv. De målene jeg setter meg skal jeg holde og klare, jeg skal gjøre meg selv stolt og glad.

Jeg skal være helt ærlig med dere, jeg har ikke vært helt til stedet med bloggen på lenge på grunn av mange grunner, det har bare blitt borte, all den motivasjonen og inspirasjonen jeg hadde. Jeg har hatt så mye å takle i hverdagen, mye mellom hendene at jeg ikke har hatt plass til bloggen ved siden av. MEN; et av målene mine er å komme meg på topp igjen, få det tilbake og blogge som normalt og stabilt. Det er noe jeg ønsker så jeg vet det blir bra. Jeg hadde en veldig vanskelig høst i år og jeg er på god vei i riktig retning så det føles bra.

Bloggen min har hjulpet meg på mange måter, jeg er glad jeg begynte for snart 2 år siden. Jeg er også evig takknemlig for all støtte fra mine lesere, det betyr mye.
Jeg skal nå inn i det nye året med er helt annet liv en hva jeg har hatt på lenge, det skal mye viljestyrke til så absolutt men så villig har jeg ikke følt meg på lenge, å kunne få den mestringsfølelsen igjen, selvtilliten, livsgnist og mer lykke til meg selv og de rundt meg.
Jeg ser frem til det, etter 2 lange og tøffe år så er jeg klar til å ta noen grep for meg selv. Ikke minst å se resultater etter en hard jobb er en stor del av det, det ser jeg veldig frem til. Jeg er lei av å leve sånn jeg lever, jeg har innstilt hjernen på mange forandringer og jeg er motivert. Er det noe jeg har feilet på hver gang så er det å ha for høye forventinger om ting. Små skritt og små forventninger om gangen før man kan forvente mer og mer av seg selv. Btw; ang bloggen min så kommer jeg ikle til å starte for fullt før om en måneds tid ca, grunner for det, men jeg ser frem til å starte på nytt med bloggen og et helt nytt år.

Jeg ser frem til å legge året bak meg, eneste jeg alltid vil huske og sette pris på er dagen jeg ble forlovet (1år siden på søndag) og bryllupsdagen min. Noe for meg som er helt uforglemmelig. Men mye annet jeg ikke vil eller ønsker å tenke på mer, veldig vanskelig men en kamp jeg er villig til å vinne.
Men alle de menneskene som har vært med å gjort livet mitt fantastisk dette året, tusen tusen takk for året 2016, tusen takk for all støtte og omsorg. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere, dere vet hvem dere er. Ikke minst mine lesere, tusen takk.

Jeg håper dere fikk en kjempefin jul, håper dere fikk mye fint, mye godt å spise og drikke, ikke minst det beste selskapet som finnes, familien samles og er sammen, tar vare på hverandre, det betyr alt for meg. Julen gikk fort, allerede nyttårsaften i morgen og aller siste dagen igjen av 2016. Jeg ønsker dere en suuperfin feiring i morgen, kos dere masse masse, be ready for a new year.

Jeg rekker ikke å blogge i morgen da vi skal bort og feire nyttår hos min svigersøster/m familie ++ så jeg vil nå ønske dere et GODT NYTT ÅR! 🎆

Likes

Comments

Julen nærmer seg, bare 3 uker igjen. Jeg sa til Yarwin igår at det føles som det var sommer for ikke så lenge siden og nå er vi i desember og snart begynnelsen på et nytt år. Veldig rart hvordan tiden flyr, jeg gleder meg til jul så absolutt men jeg skulle ønske det ikke tok så lang tid før det ble sommer igjen. Men sånn fungerer det i guess.

Mange av julegavene er handlet in og er deilig å tenke på at jeg kan slappe litt av også. Jeg reiser jo snart til Thailand med familien ( snart bare en måned igjen ) men jeg har en jobb å gjøre før den tid, trene, trene og trene hardt. Når jeg skal til syden så skal jeg føle meg vel og kunne gå i bikini så jeg har bare en ting å gjøre. Hardt men SÅ verdt det. Man føler seg aldri bra nok eller fin nok, det er virkelig slitsomt men igjen da er det trening som kan snu det og jeg håper jeg kan få igjen litt av selvbilde jeg hadde, selvom det ikke var wow men litt hvertfall, syns det er viktig å ha litt selvbilde og ikke bare tenke dritt om seg selv. En stor forskjell på å være innbilsk og syns litt bra om seg selv. Skal nå starte på skikkelig trenings plan som jeg gleder meg til å begynne på å se hvordan kroppen min blir løpet av reisen. Det handler jo ikke bare om treningen men 70-80% er maten så det har mye og si. Jeg har stor interesse innen trening og har erfaring etter noen år nå så jeg kommer gjerne med fler innlegg om trening osv. Er en liten stund siden jeg trente ordentlig men grunner for det men nå må jeg få ræva i gir igjen og bare stå på. Skal innrømme at det er ikke så lett når det er jul og slikt, julenissen osv men det som er bra er at man selv kan teste viljestyrken sin, det har jeg gjort og jeg klarer meg fint :-) holder man seg kun til lørdagen eller helgen så er det helt greit men ikke noe mer en det. Jeg oppfordrer, spis og drikk sunt, kos deg i helgen.

#backselfie#myhair

Likes

Comments

Første desember idag, jeg kan nesten ikke tro hvordan tiden har gått hen?.. Snart er dette året slutt, hvor rart er ikke det. Bare 23 dager igjen til julaften m, dagen alle gleder seg til eller de aller fleste. Det som er trist med julen er at det er mange som ikke gleder seg fordi de ikke har en familie, er uten noen ting eller de som er så fattige at julen er en grusom tid for de. Jeg syns det er helt forferdelig å tenke på, når vi sitter å spiser god julemat, pakker opp gaver, synger julesanger sammen med familien så er det noen der ute som ikke har noen eller som ligger ute og fryser. Det er så mye som skulle blitt gjort for at det ikke skulle vært sånn. Det er så trist og vite det. Vi har så mye å være takknemlig for, mange av oss er så bortskjemte og vet ikke bedre eller hvordan andre mennesker sliter der ute. Jeg er evig takknemlig for familien min, også min lille egen familie. Rart er det, jeg har en egen familie nå selvom jeg også har mamma og pappa +++ så har jeg fått min lille egen familie som jeg en dag håper blir til fler. Det er vel mitt store juleønske. Julen for meg er en fantastisk tid, en tid som familie virkelig prioriterer hverandre, er sammen og har den kvalitetstiden som man burde være flinkere til å ha hele året. Men igjen så er julen en spesiell tid, det er noe med hele stemningen, lyset ute, snøen, matlukten, lukten av juletre, julesangene og stemningen i huset med all julepynt og julelys. Det blir en magisk stemning i rommet. Jeg bare elsker det. Ikke minst alle julefilmene som går i julen, gløgg, pepperkaker og latter.

Når jeg var liten, så jeg alltid på Barne-TV fra 1des til 24des, vet ikke om alle har hørt om Amalies jul men de på min aldersgruppe vet nok. Det var min favoritt julekalender på TV. Det som er så synd er at den går ikke lenger fordi den er for gammeldags og ikke på moten, det er rett og slett det dummeste jeg har hørt. Det som går nå er ingenting i forhold til det vi så på før.
Amalies jul, jul i blåfejll og rødnissene og blånissene. Det var så utrolig koselig og ikke minst ga en fin julestemning. Jeg kunne sett på det den dag idag fordi alle barneminnene kommer frem samtidig som det er noe helt annet en det som går i år. Hva har skjedd? Er vi blitt så oppslukt i mote at skikkelig Barne-TV har gått ut på dato? Det er det som var ordentlig Barne-TV og kos. Det er synd det har blitt sånn, at alt skal gå etter mote uansett det måtte være er helt sykt. Rart mennesker blir sånn de blir. Det de ikke har fjernet er det som går på julaften, jul med gresshoppen og alle de små korte Disney filmene. Donald Duck, Mickey mus. Alltid like gøy og minneverdige.

La med en video til dere fra en dag jeg hadde en skikkelig fin stund, pakket in gaver, hørte på julemusikk og tente lys. Det gir så god stemning og jeg kan ikke annet en å elske det. Jeg har endelig i år klart å være litt tidligere ute med julegaveshoppingen, er godt i gang nå og er bare noen få igjen, så jeg endelig kan kose meg i juletiden en bare alt stresset. Skal bli flinkere til det vært år. Alltid vært sent ute med gaver og det blir bare stress, slitsomt? Ja hahha! I år blir det andre boller, jeg/vi skal kose oss. Ha en julebakst kveld hos ho mor og lage mye godt. Vår tradisjon som jeg anbefaler de som ikke gjør det, er virkelig så koselig.

Har du kommet i gang med julegavene enda?


Snart bursdagen min også, blir bare "yngre" haha, noen spør meg om jeg syns det er kjipt å ha bursdag så nærme jul, jeg syns det går helt fint, det er en veldig koselig tid å ha bursdag så det plager meg virkelig ikke.
Det er ikke tull når de sier " its the most wonderful time of the year" for det er virkelig sant. Nå mangler det bare litt snø så er det perfekt ✨

Likes

Comments

Det å holde seg sterk, kanskje for sterk kan være virkelig tøft i lengden. Det at man skal holde pokerface eller late som alt er bra hele tiden når det kanskje ikke er tilfelle.
Det skal skje mye i løpet av livet, det er mye man skal igjennom om det er på vondt eller godt. Vi lever i en verden som har blitt ganske "satt på huet" det skjer mye hver eneste dag rundt omkring som man ikke alltid klarer å ha kontroll over. Det eneste som er positivt med det er at man blir alltid sterkere og lærer mer av seg selv og om seg selv ikke minst. Man gråter når ting blir for mye, når man kanskje tror man er svak og egentlig ikke orker mer, ikke fordi man er svak. Det er sinnsykt viktig at man vet at man kan gråte ut det vonde, noen ganger hjelper det. Få det ut via tårer, slå ihjel en pute eller snakk med noen. Det letteste er å lukke seg, holde alt inne og bli mer deprimert. Jeg vet akkurat hvordan der er, man kommer dit av en grunn, ting som har skjedd eller ting man hast opplevd som har preget personen.
Jeg er en av dem, jeg har opplevd ting jeg skulle ønske jeg kunne sluppet. Livet ville på mange måter vært enklere for meg. Jeg ville vært en annen person en det jeg er nå men samtidig så har det virkelig gjort meg til et sterkt menneske, viljestyrken min er så solid så sterk. Jeg er et ærlig og godt menneske, ikke for å skryte av meg selv men jeg vet det om meg selv. Jeg ville aldri skadet noen, både fysisk og psykisk. Slik det har skjedd meg.. Jeg er heller ikke en person som skryter høyt om mine problemer og følelser, jeg liker egentlig ikke å snakke om det til personer som er ukjente for meg men jeg oppfordrer virkelig at man gjør det. Det hjelper alltid å snakke med noen eller få det ut. Det er greit at man skal holde seg sterk men blir du sterk for lenge, til du føler at ting bare revner eller blir verre, så er det ingen skam i å gråte, det er virkelig bare godt å få det ut.
Jeg har holdt på ting, jeg har lukket mye for andre til at det har blitt en byrde for meg selv. Men hvor stor lettelsen blir når man snakker med noen som forstår, ikke dømmer, kjefter eller ting som får deg lenger ned. Jeg snakker med noen og det hjelper, det jeg kjenner mest på er at det føles bra at den personen ikke gjør noe av det jeg nevnte over her. Heller en som vil hjelpe til at jeg skal føle meg bedre. Det handler ikke om å være helten eller at man skal klare alt men få det bedre med seg selv så man kan leve bedre. Det vil forandre livet på en sinnsykt god måte. Ikke nøl med å snakke med noen om det er noe man trenger, ikke bli flau eller skam deg. Det er de som dømme deg eller som sier ting du ikke trenger å høre som skal skamme seg og bli flau over hvordan den personen er. Never give up on yourself!

• Bloggen har ligget i fred en stund nå, jeg har hatt helt skrivesperre og ikke klart å skrive noe som helst, jeg vet ikke hvordan det blir fremover, jeg håper det går den riktige veien og at jeg kan blogge som normalt igjen.
Beklager at det er sånn, men det er sånn det er akkurat nå, jeg får blogget når jeg orker det og klarer det.
Håper dere forstår og holder dere litt tålmodige :)
Tusen takk!

Likes

Comments

Det er fredag og starten på helgen, ukene går unna. Jeg har snart bursdag, julen nærmer seg og ikke minst ferie i januar som jeg gleder meg mest til. Det er en fin tid vi går i mot, jeg liker høsten men jeg liker vinteren bedre. Det er lysere, snøen lyser opp, det blir ikke like fort mørkt ute og bare ha på seg de tykkeste klærne.
Høsten er vel ikke min beste tid, jeg har virkelig hatt en dritt høst i år og jeg håper det går mot bedre tider nå. Jeg er sliten, lei og vil bare ut av det mørke hullet.
Nærmer seg juleshopping og julegavehandel, min kjære blir nok glad i år for nissen har vært snill, haha!
Det er godt at man har noe å se frem til, det hjelper.

Anyway, planene for helgen er nok bare å komme seg ut litt, finne på noe med mannen min og bare ha det fint.

Ønsker dere en kjempefin fredag og ikke minst helg.

Likes

Comments

De siste månedene har vært tøffe, de har gitt meg mye utfordringer, følelser, tårer og frustrasjon. De dagene som var fylt med masse positivt så ut til å bare ha forsvunnet inni meg et sted. Det var mye på en gang, det ble for mye og det sa bare stopp. Det er en tøff vei å gå når livet ser så mørkt ut at man begynner å lure på om det er noe lys i tunnelen. Vi er i disse mørke dagene i året som vi kaller høst, det er mange som blir rammet av høst depresjon, for de som har det hele året blir det enda tøffere for, det blir så mørkt og trist det gir en så "negativ" eller trist følelse på en måte, rart er det men sånn er det. Høsten er en fin tid men kan være mørk for mange. Det er viktig å ikke skamme seg, lukke seg, føle så mye skyld eller at man isolerer seg helt, for noen er det bare sånn, man har en depresjon og du er den du er for det. Det er lett å få alle de følelsene som skyldfølelse, skam eller lukke seg, jeg har gjort det selv og vet at det kan være sykt tøft og utfordrende. Det blir også vanskelig å leve med seg selv på en måte, man bærer på så mye følelser, tanker og frustrasjon.

Min tid har vært ganske tøff, merker det blir vanskeligere og vanskeligere å skjule hvordan jeg har det, kroppen har på en måte sagt stopp, den orker ikke mer, den vil ikke ha det sånn. Jeg har familie og venner som støtter meg som jeg er så hjertelig takknemlig for, hva skulle jeg gjort uten dere?! Jeg elsker dere så mye. Dere vet hvem! Jeg har holdt mye inne for lenge, jeg som alle andre trenger å få ut ting for å få det bedre, for å få det av skuldrene. Er du i en slik situasjon, ikke NØL en gang, snakk med noen om det er en venn, familie, lege, psykolog eller kjæreste, få det ut og gi det fingern rett og slett. Det er superviktig selvom ikke alle er så happy for å snakke om ting, jeg er ikke det selv, men etter man har pratet litt og gråte det ut så føler man seg litt bedre etterpå, man føler seg litt lettere. Det sinne eller den frustrasjonen er ute av kroppen, man kan slappe av litt og smile.

Det vil alltid til slutt ordne seg, man må tenke at det er grei å få hjelp, det er ingen skam eller noe å være flau over, det er heller tøft gjort. Ikke alle som klarer å få hjelp som kanskje virkelig hadde behøvet det. Gi deg en klapp på skulderen, du har klart å komme deg opp, fått opp øynene og få hjelp, ikke fordi du syns det er så fett men det kan hjelpe deg å få en bedre hverdag eller hvordan du skal takle ting. Ikke skam deg over det! Får du hjelp så er det super flott, det vil ordne seg og du vil føle deg bedre, ta tiden din og få alt ut.


Som dere kanskje har merket så har jeg ikke blogget på lenge fordi jeg har vært langt nede, jeg har ikke hatt det så lett og da har bloggingen blitt helt nedprioritert da jeg ikke har hatt ork i det hele tatt. Jeg håper ting ordner seg med tiden og at jeg kan komme mer til meg selv igjen. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten mannen min, familien og mine nærmeste venner. Spesielt min kjære mamma, du er min engel og hjelper meg alltid opp igjen. Tusen takk!! <3

Likes

Comments

Våknet rundt 10 i dag, var ganske trøtt og støl fra dagen før. Treningen min er så og si på plass. Ikke helt fornøyd enda men ting skjer jo ikke på en-to-tre så jeg må bare forsette som aldri før og komme meg skikkelig i form.
Søsteren min kom, spiste litt før vi dro på trening. Jeg merker forskjell på meg selv kan man si, ikke helt der jeg var når jeg kommer på trening men det kommer seg i løpet av de første 30 minuttene, men sånn er det sikkert for fler.
Trente i dag;
Mage, Rumpe, rygg/overkropp.
Så legger jeg merke til et bildet (Bildet over her) og jeg døde litt, haha genialt! Litt humor jeg bra å ha på et slikt sted.
Det er jo litt fakta i det også sånn egentlig, rumpa er joo større en hjertet, haha!!
Var deilig med en litt bedre treningsøkt idag da jeg følte jeg fikk mer ut av treningen, jeg klarte mer og orket mer. ingenting er bedre en det, betyr bare at jeg er på god vei til en bedre og bedre form. Jeg gleder meg til å se skikkelig resultater etterhvert. For meg er det veldig viktig å være fornøyd med meg selv, akseptere den jeg er og trives i min egen kropp.
Jeg trives helt OK nå, jeg kan bli mye bedre og jeg vet jeg vil bli bedre, med inspirasjon og motivasjon fra andre rundt meg så går det bare en vei. reisen er lang, kanskje ikke nødvendigvis, det avhenger vel helt av meg men den reisen er jeg villig til å ta. Ikke bare gjør treningen at man ser bra ut men kroppen holder seg også veldig sunn og frisk som har mye å si.
Hva man spiser og hvor mye man legger i det, jeg hadde en periode i fjor da jeg hadde mye motstand, jeg ga litt f og spiste usunt, det fikk jeg igjen for selvfølgelig men igjen nå så er jeg på en mye bedre vei til en sunn kropp og god livsstil.
Det er ikke bare å spise masse proteiner å tro at man får sixpack, noen tror det og det er helt feil, riktig å nok trening og riktig mat er nøkkelen til en bedre helse. Kommer også an på hva man skal trene, hva som er grunnlaget for treningen, vekttap, stramme opp eller bli mer markert, forsåvidt også for å holde seg i en god form og ha en god helse.

Merker jeg blir sterkere og sterkere for hver gang og hver dag, men som sagt så tar det tid og man må ha god tålmodighet, muskler skal dannes, fett skal brennes og det skjer ikke på et blunk. NEVER GIVE UP!

Er du demotivert så har jeg noen tips til deg;

1. Gå fort på tredemølla eller spring om du ikke føler du klarer noe annet, det gir masse energi.

2. Hør på musikk som pumper deg skikkelig, tenk at dette gjør du for deg selv, for at du skal føle deg bedre og at du kan dra hjem igjen etterpå med sykt god samvittighet, du klarte det i dag, du klarer det i morgen også.

3. Snakk med en personlig trener, la andre hjelpe deg på veien. Noen ganger trenger man et spark fra andre bakfra.

4. Tren så hardt du kan, få ut frustrasjonen og sinnet på tredemøllen, punshingbaggen eller ta i enda mer når du løfter den vekta, du vil føle deg lettere og bedre etterpå.

5. Tenk; du har kommet deg til treningen, det er faktisk det vanskligste, du klarte kanskje ikke 100% idag, men prøv igjen i morgen, gi alt, tenk positivt, tenk på det uønsket fettet man har forsvinner mer for hver gang, du må ikke gi opp selvom du har en dårlig dag, prøv igjen i morgen, hiss deg opp til en heftig bra treningsøkt med god musikk, følelsen når man er ferdig er magisk.

6. Sett deg små Goals og ikke forvent at du skal klare 12kg på 3 dager, slik funker det ikke, tid, taktikk og hva du legger i det selv, hvor mye gass du gir, hvor mange set du tar, du vil nå til toppen til slutt, gi deg selv noen små mål, ta litt og litt og du vil merke at du blir sterkere og klarer mer for hver gang.

Noen av tipsene som jeg selv har prøvd og har funket utrolig nok, man må bare gi seg selv tid og ikke ha for høye forventninger til seg selv med en gang, selvom det er lettere sagt en gjort.

Ny dag i morgen for meg på trening og det gleder jeg meg til, pumpe pumpe pumpe..

Sist gang jeg hadde en utrolig god trenings periode så sto jeg skikkelig på, jeg ga ikke opp, jeg hadde masse motivasjon for at jeg skulle bli mer fornøyd med meg selv, få opp selvtilliten, jeg gikk fra 8kg til 12kg på på en uke ca. Noen syns kanskje det er lite men jeg var veldig stolt av meg selv som hadde klart det på kort tid, jeg ga alt, jeg ga ikke opp og jeg trente regelmessig, spiste rikelig med proteiner og sunn mat. Jeg er på vei dit igjen, jeg har hatt en del nedturer men forsatt så vil jeg ikke gi opp. Jeg skal klare det til slutt, om jeg må psyke meg opp til det så gjør jeg det. Har man nok viljestyrke til det så klarer man det man vil. Jeg har en del mål, men jeg tar det sakte med sikkert, steg for steg. DRIKK MASSE VANN OGSÅ MED BCAA.


Håper jeg fikk gitt litt motivasjon til deg som sliter med dette ang treningen, at mine tips kan hjelpe deg, men har man det bra med seg selv så trener man mye bedre, man er mer fokusert og "orker" mer, det er det man må jobbe med, få det bedre med seg selv så man kan få trent bedre, til slutt vil man føle seg helt fantastisk og det vil også gi deg et liv med mye positivitet.

I kveld skal jeg på noe som heter " Damenes Aften " nede på senteret her, det er et arrangement som er hver år, masse god mat, drikke og mange gode tilbud i alle butikker +++
Om du vil komme dit så må du melde deg in i kundeklubben. (Askimtorget kundeklubb)
Denne kvelden er kun for damer/jenter.

Ikke nok med det men Gaute Ormåsen kommer å holder en mini konsert! 

Ønsker alle en superfin onsdag videre :-)Likes

Comments

Tilbake til den tiden ingenting av bekymringer omringet meg. Det var bare å løpe rundt, være glad, tulle og masse energi. Igår så jeg, mamma og søstera mi på film fra sa vi var små! Det var rart men også veldig bra å se at jeg hadde en så utrolig god oppvekst og barndom. Jeg var veldig tullete av meg, gjorde mye rart og jeg elsket mat, haha! Jeg vinket alltid til kamera når jeg ble filmet og kom frem med noen grimaser. Det var spesielt vondt men godt å se mormor og bestefar.. Det var som om jeg ble dratt tilbake i tid, jeg husker mye av det som om det var igår. Jeg er evig takknemlig for at barndommen min ble filmet, det er masse minner med mennesker som ikke er her lenger. Å se alle de gode turene til hytta, camping eller hva vi gjorde så hadde jeg det alltid så bra. På en måte er jeg veldig lik meg selv men samtidig er jeg forandret. Gir ikke mening? Nei kanskje ikke men det er sånn det føles.. Veldig vanskelig å forklare. Jeg er nok mye lik meg selv men ting som har hendt meg senere i livet som snudde ting litt på hodet, Hva skjedde? Jo livet skjedde.

Som barn er livet nesten som en lek, man skjønner ikke konsekvenser av ting, at mye kan være farlig, vanskelig eller ting som gir bekymringer. Jeg hadde ikke en eneste bekymring, det kunne jeg se. Savner den tiden, bare å være et barn. Leke, ha det gøy og ikke tenke på noe som helst. Skulle ønske jeg kunne spole tiden tilbake til da mormor levde, å se henne igjen, høre stemmen hennes og si at jeg er veldig glad i henne. Hun betydde så ekstremt mye for meg, så det å se henne på video gir så mye inntrykk og minner. Jeg er så takknemlig for minnene jeg har fra barndommen. Men å se mormor på video så "levende" på en måte er utrolig godt, det blir nesten som at hun er her.

Det er så utrolig gøy, rart og godt å se alt sammen i voksen alder, å se hvordan jeg hadde det, hva vi/jeg gjorde. Hvordan jeg var, det å se ei så blid lita jente er godt å se, det betyr bare at jeg hadde det veldig bra. Jeg har en fantastisk familie og foreldre som sørget for det. Jeg ville ikke hatt en bedre barndom eller familie. Jeg er så takknemlig for de jeg har.

Nå er jeg gift selv, det er min tur å få en egen familie. Det er rart hvordan tiden har gått og hvordan jeg har blitt som person og hva jeg har fått til, hva jeg har vært igjennom på både godt og vondt.

Når jeg ser på filmen så er det rart hvordan jeg husker så mye, det ligger der i minnene, det legger seg som en minnepenn. Det er både godt og vondt, men jeg er glad jeg husker så mye og at jeg har så mye å se tilbake på.
Ikke bare meg men mine søsken, mamma og pappa og resten av familien. Familie turer, alt vi gjorde sammen. Så mye kjærlighet, trygghet og opplevelser.
Jeg er såå glad for at det ble filmet, jeg er så takknemlig for det. Det at jeg også kan vise min mann min barndom og hvordan jeg hadde det. Mye latter og glede har blitt spredd når vi har sett filmene sammen. Et så sterkt familiebånd som vi har, jeg elsker familien min og er så glad for at jeg har dem.

Hvordan var din barndom? Har du noen spesielle øyeblikk du husker godt? :-)

Likes

Comments