Våknet rundt 10 i dag, var ganske trøtt og støl fra dagen før. Treningen min er så og si på plass. Ikke helt fornøyd enda men ting skjer jo ikke på en-to-tre så jeg må bare forsette som aldri før og komme meg skikkelig i form.
Søsteren min kom, spiste litt før vi dro på trening. Jeg merker forskjell på meg selv kan man si, ikke helt der jeg var når jeg kommer på trening men det kommer seg i løpet av de første 30 minuttene, men sånn er det sikkert for fler.
Trente i dag;
Mage, Rumpe, rygg/overkropp.
Så legger jeg merke til et bildet (Bildet over her) og jeg døde litt, haha genialt! Litt humor jeg bra å ha på et slikt sted.
Det er jo litt fakta i det også sånn egentlig, rumpa er joo større en hjertet, haha!!
Var deilig med en litt bedre treningsøkt idag da jeg følte jeg fikk mer ut av treningen, jeg klarte mer og orket mer. ingenting er bedre en det, betyr bare at jeg er på god vei til en bedre og bedre form. Jeg gleder meg til å se skikkelig resultater etterhvert. For meg er det veldig viktig å være fornøyd med meg selv, akseptere den jeg er og trives i min egen kropp.
Jeg trives helt OK nå, jeg kan bli mye bedre og jeg vet jeg vil bli bedre, med inspirasjon og motivasjon fra andre rundt meg så går det bare en vei. reisen er lang, kanskje ikke nødvendigvis, det avhenger vel helt av meg men den reisen er jeg villig til å ta. Ikke bare gjør treningen at man ser bra ut men kroppen holder seg også veldig sunn og frisk som har mye å si.
Hva man spiser og hvor mye man legger i det, jeg hadde en periode i fjor da jeg hadde mye motstand, jeg ga litt f og spiste usunt, det fikk jeg igjen for selvfølgelig men igjen nå så er jeg på en mye bedre vei til en sunn kropp og god livsstil.
Det er ikke bare å spise masse proteiner å tro at man får sixpack, noen tror det og det er helt feil, riktig å nok trening og riktig mat er nøkkelen til en bedre helse. Kommer også an på hva man skal trene, hva som er grunnlaget for treningen, vekttap, stramme opp eller bli mer markert, forsåvidt også for å holde seg i en god form og ha en god helse.

Merker jeg blir sterkere og sterkere for hver gang og hver dag, men som sagt så tar det tid og man må ha god tålmodighet, muskler skal dannes, fett skal brennes og det skjer ikke på et blunk. NEVER GIVE UP!

Er du demotivert så har jeg noen tips til deg;

1. Gå fort på tredemølla eller spring om du ikke føler du klarer noe annet, det gir masse energi.

2. Hør på musikk som pumper deg skikkelig, tenk at dette gjør du for deg selv, for at du skal føle deg bedre og at du kan dra hjem igjen etterpå med sykt god samvittighet, du klarte det i dag, du klarer det i morgen også.

3. Snakk med en personlig trener, la andre hjelpe deg på veien. Noen ganger trenger man et spark fra andre bakfra.

4. Tren så hardt du kan, få ut frustrasjonen og sinnet på tredemøllen, punshingbaggen eller ta i enda mer når du løfter den vekta, du vil føle deg lettere og bedre etterpå.

5. Tenk; du har kommet deg til treningen, det er faktisk det vanskligste, du klarte kanskje ikke 100% idag, men prøv igjen i morgen, gi alt, tenk positivt, tenk på det uønsket fettet man har forsvinner mer for hver gang, du må ikke gi opp selvom du har en dårlig dag, prøv igjen i morgen, hiss deg opp til en heftig bra treningsøkt med god musikk, følelsen når man er ferdig er magisk.

6. Sett deg små Goals og ikke forvent at du skal klare 12kg på 3 dager, slik funker det ikke, tid, taktikk og hva du legger i det selv, hvor mye gass du gir, hvor mange set du tar, du vil nå til toppen til slutt, gi deg selv noen små mål, ta litt og litt og du vil merke at du blir sterkere og klarer mer for hver gang.

Noen av tipsene som jeg selv har prøvd og har funket utrolig nok, man må bare gi seg selv tid og ikke ha for høye forventninger til seg selv med en gang, selvom det er lettere sagt en gjort.

Ny dag i morgen for meg på trening og det gleder jeg meg til, pumpe pumpe pumpe..

Sist gang jeg hadde en utrolig god trenings periode så sto jeg skikkelig på, jeg ga ikke opp, jeg hadde masse motivasjon for at jeg skulle bli mer fornøyd med meg selv, få opp selvtilliten, jeg gikk fra 8kg til 12kg på på en uke ca. Noen syns kanskje det er lite men jeg var veldig stolt av meg selv som hadde klart det på kort tid, jeg ga alt, jeg ga ikke opp og jeg trente regelmessig, spiste rikelig med proteiner og sunn mat. Jeg er på vei dit igjen, jeg har hatt en del nedturer men forsatt så vil jeg ikke gi opp. Jeg skal klare det til slutt, om jeg må psyke meg opp til det så gjør jeg det. Har man nok viljestyrke til det så klarer man det man vil. Jeg har en del mål, men jeg tar det sakte med sikkert, steg for steg. DRIKK MASSE VANN OGSÅ MED BCAA.


Håper jeg fikk gitt litt motivasjon til deg som sliter med dette ang treningen, at mine tips kan hjelpe deg, men har man det bra med seg selv så trener man mye bedre, man er mer fokusert og "orker" mer, det er det man må jobbe med, få det bedre med seg selv så man kan få trent bedre, til slutt vil man føle seg helt fantastisk og det vil også gi deg et liv med mye positivitet.

I kveld skal jeg på noe som heter " Damenes Aften " nede på senteret her, det er et arrangement som er hver år, masse god mat, drikke og mange gode tilbud i alle butikker +++
Om du vil komme dit så må du melde deg in i kundeklubben. (Askimtorget kundeklubb)
Denne kvelden er kun for damer/jenter.

Ikke nok med det men Gaute Ormåsen kommer å holder en mini konsert! 

Ønsker alle en superfin onsdag videre :-)Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Tilbake til den tiden ingenting av bekymringer omringet meg. Det var bare å løpe rundt, være glad, tulle og masse energi. Igår så jeg, mamma og søstera mi på film fra sa vi var små! Det var rart men også veldig bra å se at jeg hadde en så utrolig god oppvekst og barndom. Jeg var veldig tullete av meg, gjorde mye rart og jeg elsket mat, haha! Jeg vinket alltid til kamera når jeg ble filmet og kom frem med noen grimaser. Det var spesielt vondt men godt å se mormor og bestefar.. Det var som om jeg ble dratt tilbake i tid, jeg husker mye av det som om det var igår. Jeg er evig takknemlig for at barndommen min ble filmet, det er masse minner med mennesker som ikke er her lenger. Å se alle de gode turene til hytta, camping eller hva vi gjorde så hadde jeg det alltid så bra. På en måte er jeg veldig lik meg selv men samtidig er jeg forandret. Gir ikke mening? Nei kanskje ikke men det er sånn det føles.. Veldig vanskelig å forklare. Jeg er nok mye lik meg selv men ting som har hendt meg senere i livet som snudde ting litt på hodet, Hva skjedde? Jo livet skjedde.

Som barn er livet nesten som en lek, man skjønner ikke konsekvenser av ting, at mye kan være farlig, vanskelig eller ting som gir bekymringer. Jeg hadde ikke en eneste bekymring, det kunne jeg se. Savner den tiden, bare å være et barn. Leke, ha det gøy og ikke tenke på noe som helst. Skulle ønske jeg kunne spole tiden tilbake til da mormor levde, å se henne igjen, høre stemmen hennes og si at jeg er veldig glad i henne. Hun betydde så ekstremt mye for meg, så det å se henne på video gir så mye inntrykk og minner. Jeg er så takknemlig for minnene jeg har fra barndommen. Men å se mormor på video så "levende" på en måte er utrolig godt, det blir nesten som at hun er her.

Det er så utrolig gøy, rart og godt å se alt sammen i voksen alder, å se hvordan jeg hadde det, hva vi/jeg gjorde. Hvordan jeg var, det å se ei så blid lita jente er godt å se, det betyr bare at jeg hadde det veldig bra. Jeg har en fantastisk familie og foreldre som sørget for det. Jeg ville ikke hatt en bedre barndom eller familie. Jeg er så takknemlig for de jeg har.

Nå er jeg gift selv, det er min tur å få en egen familie. Det er rart hvordan tiden har gått og hvordan jeg har blitt som person og hva jeg har fått til, hva jeg har vært igjennom på både godt og vondt.

Når jeg ser på filmen så er det rart hvordan jeg husker så mye, det ligger der i minnene, det legger seg som en minnepenn. Det er både godt og vondt, men jeg er glad jeg husker så mye og at jeg har så mye å se tilbake på.
Ikke bare meg men mine søsken, mamma og pappa og resten av familien. Familie turer, alt vi gjorde sammen. Så mye kjærlighet, trygghet og opplevelser.
Jeg er såå glad for at det ble filmet, jeg er så takknemlig for det. Det at jeg også kan vise min mann min barndom og hvordan jeg hadde det. Mye latter og glede har blitt spredd når vi har sett filmene sammen. Et så sterkt familiebånd som vi har, jeg elsker familien min og er så glad for at jeg har dem.

Hvordan var din barndom? Har du noen spesielle øyeblikk du husker godt? :-)

Likes

Comments

Har dere hatt en fin helg?😁

På lørdagen pakket vi sakene før jeg og Yarwin tidlig til Oslo, vi trengte å komme oss ut av dette huset som vi ser hele tiden, det er superviktig og gjøre noe sammen, dra ut og ha det fint. Vi sjekket in på Thon Hotell, la fra oss tingene før vi gikk ut igjen. Endte med litt shopping og spising! Det er lenge siden vi har gjort noe slikt som dette, jeg merker at vi må gjøre det oftere.

Det å ha kjærestetid, få nok tid sammen er viktig! Det er viktig for forholdet og hverandre. Mye skjer løpet av hverdagen, mye man ikke får gjort, rekker eller orker! Det er viktig å ta seg tid til kjærligheten, vi er er gift par og det er rart. Det er ikke bare meg eller han lenger, det er oss og det må vi ta vare på.

Det var en veldig koselig lørdag, vi spiste ute på Olivia Aker brygge før vi gikk tilbake til hotellet! Vi ville bare ha en rolig kveld sammen, prate, slappe av og kos oss.

Søndagen stop vi opp og spiste en herlig frokost og sjekket ut litt senere.

Ting i forhold vil alltid være vanskelig, det er noen ganger det oppstår ting, dårlige dager,perioder eller at man er så sliten at man ikke orker. Jeg er ekstremt sliten for tiden! Det vil bli bedre, med det å finne den roen med meg selv og få det bedre. Jeg er virkelig heldig som har en så fantastisk mann ved min side.

Håper dere har hatt en fin helg, ny uke har kommet så nye muligheter :-)


Likes

Comments

Hele uken har for meg vært ganske vanskelig og tøff, jeg går igjennom en tøff tid som gir mange utfordringer og mye følelser. Vel det er nok snakk om lenger en denne uken, men nå jeg merker at jeg virkelig er sliten. Det har vært så sinnsykt mye og det har rett og slett blitt for mye for meg. Jeg er helt utbrent og vært mye nedfor. Livet skal ikke være lett hele tiden det har jeg erfart mye. Det handler ikke bare om meg lenger heller, jeg har en mann som jeg også ønsker det aller beste for og han vil jeg ta så godt vare på som mulig men er det lett når man ikke har det bra selv? Er man en dårlig kjæreste for det? Blir man dømt eller sett på som en dårlig person på grunn av det? Jeg tror heller det mer hva vi selv tenker og man tenker for mye på det negative, kan føles som at det negative bare har en makt over hjernen. Men man ønsker å gi så mye mer av seg selv men man klarer ikke, tom for alle krefter og føler seg bare mer håpløs og dårlig. Det er sånn for alle noen ganger, livet, vennskap, forhold, jobb eller hva det måtte være så blir det for mye, vi blir deprimerte og går med en følelse at man ikke mestrer noen ting.. Hvorfor lar vi oss selv føle det sånn eller ha det sånn?


Jeg har ikke klart å blogge eller gjøre noe som helst denne uken, jeg vet ikke hva som har skjedd meg men kroppen min har det ikke bra. Jeg beklager veldig for lite oppdatering men håper også på litt forståelse! Men skal prøve så mye som mulig!

I morgen bærer det til Oslo med min kjære, vi skal overnatte på hotell! Når en slik tid er her så er det viktig og pleie kjærligheten så mye som mulig, være der for hverandre, støtte og ha forståelse.

Ønsker dere en superfin helg 💕

Likes

Comments

Samarbeid med Yves Rocher //

Akkurat nå har Yves Rocher Mid Season sale, opp til 50% avslag, det er vanvittige gode prise fra A til Å. Det er nå også fri frakt, hvor deilig er ikke det? Bare å bestille uten og tenke på hva frakten koster i tillegg. Slikt syns jeg er veldig deilig. Masse produkter til ingen pris akkurat nå og hvis du skal ha favoritten din så burde du bestille nå før det blir utsolgt. Det begynner å bli utsolgt på forskjellige produkter, første man til mølla! Du kommer til forsiden ved å KLIKKE HER eller rett til salget ved å KLIKKE HER.

God shopping, håper du finner noe du trenger eller ønsker deg til en knallpris :-)

1.Hårmaske HER 2. Håndkrem HER 3. Ansiktpeeling HER (adlinks)

4. Dagkrem HER 5.Mot kviser HER 6. Rensevann HER (adlinks)

7. Foundation HER 8. Lip Balm HER 9. Parfyme HER (adlinks)

10. Dusj Gel HER 11. Face Mist HER 12. Badeolje HER (adlinks)

Likes

Comments

• Føler du at dere giftet dere for tidlig iforhold til at dere ble forlovet i år, at dere ikke fikk kost dere like mye med planleggingen som man gjerne ønsker?

- Nei jeg føler ikke at vi giftet for tidlig, vi fikk den kosen med planleggingen men mye mulig vi ikke fikk så mye som vi ønsket men sånn er det vel alltid, stress, stress og mer stress.


• Skal dere kjøpe noe sammen snart?

- Vi håper på det, ingenting sikkert enda hva som skjer men målet vårt er og kjøpe noe snart.

•Hvordan trives du på den nye jobben? Er kollegaene greie mot deg (siden jeg har fått inntrykket av at kollegaer på de andre arbeidsplassene ikke har vært så greie) ?

- Litt ironisk kanskje men den jobben var helt OKEI. Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg sier "var" men du leste riktig, jeg jobber ikke der lenger. Det den største grunnen til det vil jeg ikke komme ut med. Mye pga at jeg ikke ønsker å dra ned firmaet på noen måte offentlig. Men kan si det sånn at det ikke var noe for meg. Veldig gøy å prøve noe nytt, jeg kunne nok holdt på lenger om det ikke var for de grunnene. Men jobbene jeg har hatt sånn generelt så har jeg opplevd mye bra og mye som ikke er noe bra..

• Kunne du tenke deg å fortelle om jobbene du har hatt?

- Jeg har jobbet en del steder så jeg tenker at jeg nevner de jobbene som jeg fikk mest læring ut av, og som jeg jobbet lengst.

- Morris jobbet jeg i 3,5 år, et stort svensk firma som jeg absolutt likte å jobbe for. Men det som er superviktig i en jobb og på en arbeidsplass er samarbeid og arbeidsmiljø. Jeg hadde mest av tiden på den jobben veldig bra, plutselig ting skjedde ting og jeg ble psykisk nedbrutt og sliten, jeg endte opp sykemeldt leenge og sa opp jobben. Jeg lærte mye med kundeservice, hadde en rolle som ass.butikksjef og mye annet. Men mye vondt skjedde også der, uansett så har jeg lært, fått bred erfaring og blitt en menneskekjenner.

- Vero Moda kom jeg in i via Nav da jeg var sykemeldt, jeg har jo alltid hatt lyst til å jobbe med mote, klær og mennesker. Det er på mange måter "meg" å jobbe med det, jeg elsker mote og jobben innbærte mye, det var noen utfordringer her og der men jeg taklet det bra. Det jeg vet er at det alltid kommer utfordringer som kan være tøffe, men det å bare gjøre jobben sin og fokusere på det. Jeg jobbet med en flott gjeng, jeg må skryte av de to sjefene jeg hadde, veldig takknemlig for alt jeg lærte og hva de viste meg via ord og med butikken. Jeg jobbet ikke i Vero Moda så lenge pga jeg fikk ny heltidsjobb som jeg trodde skulle bli helt annerledes. Jeg har nok ikke hatt den beste flaksen med meg, jeg håper veldig på å få en stabil, morsom, lærerik, utfordrende og spennende jobb veldig snart.

En stor anbefaling, har du en jobb som du trives i men de du jobber med ikke er så greie eller om det er andre ting. Fokuser på jobben, SØK andre jobber, ikke ta til deg hva andre sier, la det som skjer på jobb, la det bli igjen når du går hjem. Tenk på deg selv, tenk på hva som er best for deg, det er din kropp, din helse. Ikke la en arbeidsplass ødelegge deg for den du er, ikke ta det innover deg. Dette er lettere sagt en gjort, i know!

• Hvordan er livet ditt nå?

- Det er helt greit, det har vært mye på privaten som ikke alltid er like lett. Livet mitt nå er bra og andre dager ikke så bra. Jeg håper på noen endringer og at ting skal skje snart. Jeg skulle så klart ønske jeg kunne leve av bloggen min men sånn er det ikke og det syter jeg ikke for. Ting kommer ikke lett og man må virkelig arbeide hardt. Livet går opp og ned for de fleste og det samme gjør det for meg. Ting kunne vært bedre, men jeg har også en fantastisk mann ved min side, jeg er ikke alene som mange andre er i livet, som er så leit.

• Hvordan går det med bloggingen egentlig? Du har vært litt av og på den siste tiden?!

- Alle har sine dager, uker eller måneder. Meg og bloggen har kanskje ikke vært fullt så intime den siste tiden, jeg har og er egentlig veldig sliten. Det har vært mye, det er ikke lett å sette seg ned og blogge når man helst vil legge seg under dyna. Som jeg nevnte i et spørsmål over her så ønsker jeg å kunne leve av bloggen min og ha den som en heltidsjobb, men det krever mye, masse hardt arbeid og vilje. Jeg vet at det vil bli bedre med tiden når også andre ting i livet mitt blir bedre. Ikke alltid det er å trykke på en bryter, det er så mye mer en det. Jeg kan hvis jeg virkelig vil og har troen på meg selv. Jeg har vært veldig av og på den siste tiden med innlegg eller lyd fra meg. Det er ikke lett å være en blogger på heltid, man skal hele tiden levere og levere til andre. Det krever også litt av seg selv, jeg håper bare ting blir bedre inkl meg selv..

• Har du noen spesielle drømmer? Som du vil oppleve eller gjøre?

- Drømmer ja, det har nok alle nok av! Jeg har noen drømmer jeg. Jeg har alltid drømt om å jobbe innen politi, syns det virker så farlig og spennende. Jeg har drømt om å finne drømmemannen min og gifte meg, den drømmen har jo gått i oppfyllelse. Jeg har alltid elsker babyer/barn, jeg er oppvokst med barn rundt meg så det er vel ingen hemmelighet at jeg har lyst på selv. Jeg ønsker å klare og gjøre det bra med bloggen og jobbe med det.

Jeg har lyst å oppleve mye, mye som jeg vil gjøre så her er noen av dem;

- Oppleve flere steder i Asia.

- Dra til Australia er er stort ønske.

- Hoppe i fallskjerm om jeg noen gang tørr.

- Svømme med delfiner.

- Reise så og si jorden rundt.

- Ha et eget sted, stort fint hus.

- Jungel safari/ørken safari.

- Ha en egen liten søt ape.

- Oppleve USA.

++++

Det er mange ønsker og drømmer som man kan drømme om.

• Du trente mye for en stund tilbake, hvordan er det med treningen nå? Trener du like mye som før?

- Stemmer det, jeg trente hver dag nesten for ikke lenge siden. Jeg var endelig i mye bedre form. Men ting skjer hele tiden, som bare gjør at hele treningen stopper opp. Jeg har ikke fått trent så bra nå de siste ukene og det er noe jeg ikke liker. Jeg elsker trening og å holde meg i en bra form. Jeg har noen mål i hode som jeg håper jeg kan få fulgt litt nå, at ikke noe kommer i veien. Jeg reiser i Januar og vil gjerne se grei ut i Bikini.

Jeg skal trene hardt, spise sundt og bare stå på nå ut dette året. Jeg vil og skal komme tilbake til den formen jeg var i, jeg hadde mage abs og lite fett på kroppen, jeg var i en bra form sånn sett, bare at jeg var syk også. På den måten så vil jeg tilbake uten å være syk eller se syk ut. Motivasjonen og inspirasjon er alt.

• Jeg vil gjerne høre hva du syns og mener om operasjon/legge seg under kniven når man er mellom 18-25 år og ser flott ut fra før??..

- Det er nok bedre at jeg heller skriver et innlegg om mine meninger om dette, jeg kan si kort hva jeg syns. Det å legge seg under kniven, først og fremst så kan det være større grunner for det en hva andre vet men samtidig er det andre som gjør det fordi nesen ikke er perfekt eller rumpa ikke er stor nok. For meg så ville jeg aldri lagt meg under kniven for slike grunner. Jeg har ikke noe i mot folk som velger å gjøre det, for all del så gjør man som man vil. Men skal man høre hva andre syns og mener så mener jeg også at man må tåle å høre det om det andre som mener noe annet. Jeg føler det at man legger seg under kniven for å fikse på ting som egentlig ikke trengs å fikses på er veldig trist for jeg føler det har blitt en slags mote den dag idag. Jeg syns det er trist at 8-12 år gamle jenter sitter hjemme å ser dette og blir påvirket av det. Jeg syns så absolutt det ikke er noe å skryte av sånn som noen av de bloggerne gjør, jeg blir mer flau. Men min mening om det. Hvis man må operere rumpa større og ikke trene, nei da er er du latterlig LAT! Jeg oppfordrer, tren heller jenter, tren i stedet. Ikke kast bort pengene på det der, gjør heller noe med det på en måte som du kan bli stolt av deg selv. Det er så sykt mange ulike meninger om dette temaet, men jeg syns virkelig det har blitt et sykt viktig tema etter hvordan det har blitt. Jeg mener, man burde bruke hode og tenke litt mer. Men igjen, det er opp til hver enkelt. Tenk litt på hvem du påvirker dette til, det er små jenter/gutter som leser blogg daglig og får dette proppet i seg, virkelig trist at det er blitt sånn.

Om noen lurer så nei, jeg har aldri lagt meg under kniven.


• Lurer du på noe eller vil spørre meg om så legg igjen en kommentar eller på Mail Heidi93@hotmail.com om du ønsker det. Alle spørsmål er lov. ​

Likes

Comments

Jakke Arnie Says // Sko Reebok // Skjerf Acne // veske LV

I går trodde jeg at jeg skulle gå på veggen, lå med smerter i flere timer og visste ikke hva jeg skulle gjøre, sovnet til slutt da jeg var sliten nok. Jeg hadde time hos en tannlege spesialist i Moss igår for jeg var så heldig å måtte trekke en visdomstann. Jeg hater tannlegen, for all del jeg er glad vi har de men det å gå og skulle gjøre noe slikt er ikke akkurat det beste jeg vet. Jeg satt i stolen og var livredd for at jeg skulle kjenne noe som var grusomt vondt, samtidig så var det litt skrekk. Jeg går heller gledelig til legen og tar sprøyte/blodprøver. Det å kjenne hele tiden den blodsmaken i munn, hele tiden så blør det og jeg er avhengig av å ha papir i nærheten. Det er så gøy. Ikke alle har behøvet å trekke tenner så heldig er dere, er helt greit når bedøvelsen er i men når den går ut og smertene kommer frem, ja da er det ikke så greit lenger. Det er sååå VONDT. For meg så kjennes det ut som om noen har tatt en hammer og hamra der jeg har trekt, det er jo et inngrep, jeg har sydd igjen og har er ganske sår. Jeg gleder meg til jeg kan spise normalt igjen, uten å få vondt og ikke kjenne den smerten som er nå. Jeg har heldigvis sterke smertestillende som lindrer mye og da får jeg virkelig en pause og jeg får slappet av. Meningen var at jeg skulle blogge i går men jeg sov nesten hele dagen, hadde ikke sjans til noen ting. Hadde også en veldig kjip dag og dagen i dag er ikke så mye bedre, det er ikke lett men man må bare holde seg sterk.

Likes

Comments

Hej sötiser. Etter en superfin langhelg på fjellet i vakre Valdres så er jeg på plass hjemme igjen. Det var deilig å komme bort litt, puste in frisk luft og bare se på den flotte naturen Norge har. Det er virkelig en flott natur vi har og den er jeg stolt av.

Kort oppsummering av helgen så slappet vi for det meste av, vi hadde koselige kvelder med god mat og selskap. Lørdagen ved lunsj tiden så dro vi in til Nøsen, møtte pappa som var ved fossen sin, der spiste vi litt lunsj. Det var jo litt surt men veeldig deilig luft så det gjorde ikke noe. Senere hadde vi tacokveld med broren min som også var der oppe med sin familie. Vi hadde en gøyal kveld med mye latter, det gikk i snap filter og masse spam til andre, haha! Jeg må le..

Søndagen spiste vi på Vasetstølen og spiste rømmegrøt, det begynner å nærme seg 9-10 år siden jeg spiste det.
Ellers slappet vi av og bare nytet siste dagen, blir heldigvis ikke siste gangen.

Besøket av gamle hytta vår gjorde masse inntrykk og ga masse følelser. Stedet har gitt mange magiske minner med de beste menneskene jeg vet, de er ikke her lenger og det må jeg begynne å innse. Savnet kan gjøre så mye, det ble mye på en gang, det blir vel bedre? Jeg må lage nye minner og en gang skal jeg vise mine barn dette stedet. Hytta vår het "Fjellro" og det kunne ikke klinget mer riktig, den ga mye ro, kjærlighet og minner.

Kjære mannen min fikk ikke vært med denne gangen, ellers ville det sikkert vært 100 Selfies, hahah. Men snart en gang skal vi ta med Millii og ta en langhelg sammen der, gå turer, komme oss bort, vise han min barndom og hvordan jeg levde der, det gleder jeg meg til. Det er så mye å se på, det er både mye å smake på og mye og finne på. Jeg ble aldri lei av å være her.

Noen andre som har vært på Vaset før? Vaset alpinsenter? :-)


Btw; Svar på spørsmålene dere kom med er litt forsinket men kommer veldig snart ut på bloggen, har ikke glemt det 😁


Håper dere får en finfin uke, vi blogges.

  • 153 lesere

Likes

Comments

Rart er det å være her, tilbake til gamle trakter og minner. Jeg kom til Vaset (Valdres) igår og mange inntrykk og følelser kom frem. Sist jeg var her så var nesten for 10 år siden, jeg regnet litt feil sist. Men helt sykt å tenke på at det er så lenge siden jeg var her. Ikke minst at hytta vi eide før er noen andre sin nå, var innom der igår og så meg omkring og bare mimre tilbake i tid da vi alle var her med mormor, bestefar og hele familien samlet. Det var veldig fint men samtidig veldig trist, det er en tid som er over og det gikk veldig innpå meg. Stedet betydde mye for meg og er det noe som minner meg om mormor så er det hytta, sommerturer, vinterferie, høstferie eller andre tider på året da vi dro opp og samlet familien. Hadde det gøy og koselig.
Tårer falt igår, mye minner bare kom igjennom meg og jeg husker alt som det var igår. Det føles veldig feil at andre eier en hytte som min morfar og bestefar bygde for mange mange år siden. Det sitter i veggene der, all latteren, minnene og alt vi gjorde.

Dette bildet tok jeg igår når jeg var oppom gamle hytta vår. Det er helt fantastisk vakkert, fredfullt og bare magisk og være der. En flott natur og virkelig en flott utsikt utover Vasetvannet. På siden ligger slalåmbakken og skisenteret. Det er rart hvordan et sted kan sette så mange inntrykk og følelser. Men sånn er det nok for alle som har et sted som har betydd mye eller betyr mye.

Bildet av meg og mormor på hytta når jeg bare var ei lita jente, igår så jeg alt for meg. Det var så rart, så mye følelser på en gang. Helt vanvittige inntrykk! Det var godt å komme tilbake å se hytta igjen, for meg var det som å se mormor på en måte. Så alt i hode mitt, jeg er så utrolig glad for at jeg har alle disse fantastiske minnene med meg, at jeg fikk oppleve og være en del av det i så mange år. Alle de sene kveldene med kortspill og historier, ikke minst all den latteren. Utrolig fin hyttekos! Jeg er så takknemlig for alle de årene sammen med familien min. Selvom jeg har mistet mange så er jeg stolt av den familien jeg hadde og den jeg har nå. Mormor var spesielt viktig for meg, hun var som en mor nr to for meg, en viktig person som alltid har betydd så mye. Savnet er ekstra sterkt her da alt kommer så sterkt frem med alle minnene.

Savner og tenker på deg hver dag Mormor, du har en spesiell plass i hjertet mitt. 


Hatt en veldig fin dag med sol og godt selskap. Gått turer, slappet av og hatt en fin tacokveld med broren min og hans familie. En fin avslutting på lørdagen med mye latter og tull. En dag igjen her på fjellet før turen går hjemover igjen på mandag. Det skal nytes den siste stunden her oppe. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg pustet en slik frisk luft og følte meg bra. Føles utrolig godt :-)

Likes

Comments

Det er fredag, starten på helgen og det kan ikke skade med 50% på Nelly party favs. Det er over 1700 utvalgte favoritter. Skal du på fest, bursdag eller bare vil fornye skapet med nye klær så anbefaler jeg å ta en titt innom Nelly.com og se alle de must have plaggene eller skoene. Jeg vil vise dere noen av mine favs.

"Løp" og kjøp før dine favoritter blir borte, salget minsker hele tiden, størrelser forsvinner. Håper du finner deg noe fint. 

1. HER 2. HER 3. HER

4. HER 5. HER 6. HER

7. HER 8. HER 9. HER

10. HER 11. HER 12. HER

Du kommer direkte til salget HER. Masse fint, hvorfor ikke spare noen kroner når man først kan. 50% er et superbra tilbud, det gir også muligheten til å kunne shoppe mer. Ser du noe du liker? Masse mer finner du på Nelly.com!

Masse god helg alle sammen, kos dere masse med shopping, evt en hva dere skal så ønsker jeg dere en superfin helg! :-)

  • 180 lesere

Likes

Comments