Hei fine!

Jeg har veldig lenge brukt sminke/Foundation fra BareMinerals. Jeg merket på huden at denne ikke var bra, akkurat som om jeg ikke tålte sminken. Jeg fikk veldig uren hud og ble bare skikkelig misfornøyd med huden min. Visste liksom ikke helt hva jeg skulle gå over til så jeg leste masse på nett om andre sine erfaringer med sminke og hvilken som anbefales. Var mye forskjellig egentlig så jeg ble veldig usikker.! Jeg fikk også med meg at BareMinerals inneholder "Bismuth Oxychloride", noe jeg har lest litt om. Mye snakk om dette også om hvor skadelig det er for huden. Jeg kan forstå hvorfor jeg fikk så dårlig hud av sminken, da det inneholder "bismuth oxychloride" som kan skape irritasjon, rødhet og urenheter i huden. Bismuth er et pigment som også gjør sminken skimrende og glinsende på huden. Noe jeg også opplevde å både se og høre var at huden min så litt grå ut når jeg brukte sminke med Bismuth. Men det stemmer også, man kan bli gråaktig i ansiktet av det. Det merket jeg og jeg ser forskjellen.


Dette nedenfor har jeg tatt utifra en nettside om stoffet!

"Bismuth oxychloride er en ingrediens som brukes som fyllstoff, fordi det er billig. Den gjør at det er lettere å få sminken til å sitte bra på huden. "

" Kjemisk sett ligner bismuth på arsenikk. Bismuth er et tungmetall, og det finnes svært sjelden i naturen. Faktisk blir bismuth beskrevet som «det eneste tungmetallet som ikke er giftig»."


Da ga det litt mening og jeg bestemte meg for å slutte å bruke BareMinerals med en gang. Så leste jeg litt mer om andre type mineral pudder og fikk et godt inntrykk av L.A. Minerals! Jeg bestilte pudder fra nettsiden og mottok pakken noen dager senere. Veldig spent på hvordan fargen ville bli til hudtonen min og slikt men der hadde jeg truffet perfekt.
Jeg har nå brukt dette pudderet i en måned ca og merker STOR FORSKJELL!! Dette var ikke oppskrytt eller noe som helst, det er så deilig å endelig finne et produkt som funker for meg.

L.A. Minerals har nemlig ikke "bismuth oxychloride" i sminken sin. Jeg som sliter med veldig oljete og fet hud, kan ikke bruke hva som helst av sminke, har jeg merket. Jeg kan ikke bruke sminke som inneholder stoffet "bismuth oxychloride" som sagt, vet ikke om det stemmer helt hva som blir sagt rundt ang stoffet men for min del hadde det noe og si. Det som også er fint med L.A. Minerals er at de har sminke produkter også fokusert på uren/fet/oljete hud. Det jeg har kjøpt er pudder som bekjemper kviser og urenheter. Skal kjøpe nytt pudder snart og da skal jeg også ta med et pudder som matter ned sminken. Jeg kan skinne som "sola" etter kort stund bare fordi huden min er så oljete. Fryktelig slitsomt og irriterende. Jeg må hele tiden passe på at jeg ikke går rundt å ser fet ut i ansiktet (fettete/olje). Men det er slik huden min er og det for jeg ikke gjort noe med, en ting som er bra med det er at jeg får ikke like mye rynker og linjer! :-)

• Mineral Finishing Veil

Et gjennomskinnelig etterbehandlings pulver som setter sminke og diffuser utseende av flekker, fine linjer og rynker. Den fins i flere farge nyanser. Veldig fin som aller siste finish!


• Vally Girl Plus + Mineral Foundation

Hudtype: Oily and/or Acneic

Er designet for spesifikke hudproblemer, den har en full dekkningsevne, en mild, ren og beroligende effekt for huden. Perfekt valg for fet og eller akne utsatt hud. Vann og svette avstøtende! Rett og slett den beste jeg noen gang har prøvd og blir min faste sminke.

• Vally Girl Plus + er Fri for;

Parfyme, talkum, Bismuth, kjemikaler. Bare rene og beroligende Ingredienser.

" Tilsetningen av Allantoin, kjent for det er helbredende egenskaper, virker som en antiseptisk og huden sår. Akne blir ofte forverret av pore clogging sminke som holder på smuss og oljer, forårsaker mer akne.

Tilsetningen av salicylsyre betyr at du kjemper for akne selv når du har på deg sminke!

Kaolin Clay, verdensberømt som en århundrer gammel hemmelighet for å absorbere olje, vil bidra til at sminken din ser frisk ut hele dagen lang. I stedet for å fange oljen i huden din, vrider vår Valley Girl-formel bort i millioner av ultrafine oljeabsorberende Kaolin Clay-partikler. "


• Green Goddess Concealer

Den skjuler effektivt røde hudtoner, inkludert splotches, akne og portvin fødselsmerker. Denne mint grønne concealeren er formulert med premium grade mineraler og fargestoffer. Designet for å bli brukt før din foundation.

Så et råd fra meg; Jeg trodde BM skulle være skikkelig bra for meg men tok veldig feil! Den ødela huden min og jeg skulle aldri begynt å bruke produktet. Jeg anbefaler å ta en titt innom L.A. Minerals.com ! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte derfra og prøvde det ut.

Har du fet/oljete og urenhud så anbefaler jeg virkelig disse produktene. De har også kommet med nytt pudder "Oil Control powder" OG ikke minst, det er jo så billig!!

Kanskje ikke alle reagerer på dette og som er skikkelig fornøyd med BareMinerals, det er jo supert men for meg og min hud funket det svært dårlig! Det er viktig å ta vare på huden man har, er den man skal ha hele livet og man får ikke en ny.

Kanskje du har hørt om dette fra før? Gjernee del dine erfaringer og meninger rundt dette produktet!

Blir du overbevist? Det er en ting jeg kan si hvert fall, DET ER VERDT OG PRØVE L.A Minerals!! I just LOVE IT!

Håper mine tips kommer til nytte for deg og at kanskje du får mulighet til å gjøre det samme som meg, finne sminke som passer deg og din hud. Jeg følte meg stygg og ufresh men nå er det bedre så jeg takker for hun som anbefalte L.A. Minerals.com

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God kveld fine deg!

Håper dagen har vært bra, jeg har hatt en ikke så værst dag selv men nå merker jeg at jeg er klar for lang helg. Skal bli så deilig å bare slappe av, finne på noe med min kjære og igjen bare tussle i godtøyet, sminkefri og ikke tenke på noe som helst. Bare ha skikkelig helgekos med mannen min, er det beste jeg vet! Det trenger vi nå! I morgen har vi noen planer men det blogges vi mer om i morgen.

En ting jeg bare må si, så dere filmen " the blind side" i kveld? Åh! Er ikke den så fin og trist? Jeg griner av enkelte filmer, haha! But thats me :D

Noen helgeplaner da dere? Bare nyt fri dagene, det skal hvert fall jeg!!

Dagens outfit

Skinnjakke Bodaskins// veske Louis Vuitton // Bukse Part Two

Likes

Comments

Hei fine du!

Endelig har sommeren kommet, første sommer måneden er her. Ingenting føles bedre en det!
Snart ferie og det skal bli så godt, reise og bare nyte sommerlivet litt! Min favoritt årstid helt klart! Skulle gjerne reist en tur utenlands men det får vente litt til. Jeg håper virkelig denne sommeren ikke går så fort, sommeren flyr som regel alt for fort hvert år. Denne skal nytes og skapes nye minner. Jeg er sikker på at det blir en lang, minnerik, varm og fin sommer!
Skap minner, le mye, spis god grillmat, bad, nyte stranden og solen. Sett pris på den sommeren vi har en gang i året, gjør noe du alltid vil huske, sammen med din kjære, venner og familie.
Du vil ikke angre, bare og nyte!! :D

Hva skal man finne på? Noen planer er vel litt avklart så jeg tror det blir veldig bra :-)

Har du noen planer for sommeren? Hva står på ønskelisten? :-)

#summer #summervibes #sommerferie

Likes

Comments

Hei, søte du!

Jeg nevnte i mitt siste innlegg om diverse ting om bloggen og slikt, få inspirasjonen tilbake. Det har gått ganske lang tid nå og enda har jeg ikke den gnisten på inspirasjon. Jeg føler meg sliten, vært veldig sliten pga mange ting og tror det har mye å si at jeg skal orke to "jobber" hver dag også. Jeg har ikke lyst til å slutte, jeg har tenkt tanken flere ganger men jeg syns det er gøy så jeg håper det kom som en god nyhet for dere!
Jeg jobber fulltid og det som er ekstra gøy er at jeg har blitt høyre hånd til min assisterende butikksjef! Mye å lære men jeg digger det!
Jeg er stolt av meg selv hva jeg har oppnådd på så kort tid, reisen videre er spennende men selvom det så vet man aldri hva som skjer. Alt kan skje, det viktigste er at man selv trives med det man gjør og at man ikke sliter seg helt ut, mange arbeidsplasser kan være litt sånn men som jeg alltid sier "man kan få andre/fler jobber MEN man har helsen sin en gang og kroppen skal man ikke undervurdere"

Jeg vil virkelig få til med bloggen igjen og få tilbake inspirasjonen og gnisten for det! Med deres tilbakemeldinger, meninger osv hjelper masse og ikke minst jeg setter pris på det!

Likes

Comments

Hei fine du!

Nå er det lenge siden jeg har blogget og gitt lyd fra meg. Jeg har rett og slett vært demotivert, sliten og ikke visst helt hva jeg skal si. Men nå tenkte jeg at jeg måtte ta en tur innom bloggen min, skrive til dere med en forklaring.
Jeg har hatt tankene om å avslutte bloggen men ingenting er avgjort om det enda. Jeg har vært veldig opptatt og ikke orker stort annet. Det er jo ikke bare å skrive eller ha en blogg, for noen er det en hobby mens for mange er det en jobb, man må jobbe like hardt med bloggen som andre jobber bare på en annen måte. Jeg har en annen jobb ved siden av som jeg elsker, jeg brenner for det jeg gjør og det er det jeg vil drive med, samtidig som jeg vil drive med dette også. Mye må balanseres og gå opp i opp. Jeg har tenkt mange ganger "jeg svikter mine lesere da jeg ikke gir noen ting, skal jeg avslutte? Eller skal jeg ikke? Hva vil mine lesere ha av meg? Vil de bry seg om jeg avslutter?" mange tanker surrer i hodet mitt ang dette og enkelt er det ikke.

Jeg skal prøve å balansere dette og gjøre det jeg kan for å mestre, går det ikke så vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre, det ser jeg.

Jeg trenger å finne inspirasjon igjen og motivere meg selv og av dere.

Veske LV // Jakke Zara // Sko Reebok // Jeans Bikbok

Likes

Comments

Hei fininger!

For noen uker siden var jeg hos gynekologen for å ta en sjekk om alt er som det skal være. Jeg nærmer meg en viss alder der cellene kam forandre seg, mest normalt om man har født så klart men ettersom jeg sliter med syke mensensmerter så har jeg blitt litt skremt om noe er galt så da tenkte jeg bare å sjekke meg, ikke det morsomste jeg har gjort, veldig ubehagelig å bare ligge halvnaken og spre bena foran et ukjent menneske, tror ikke det er så mye bedre for menn, hehe! Så måtte jeg på sykehuset og ta en del blodprøver for forskjellige ting. I går fikk jeg brev i posten, det var skikkelig nervepirrende men da jeg åpnet brevet og fikk lest alt så ble jeg så lettet at alt var i orden med meg, ingenting galt. Jeg har vært litt redd for også at jeg ikke kan få barn eller at jeg har blitt steril, så jeg ble så glad!!

Etter en dag på jobb så skal jeg bare slappe av resten av kvelden med kjære. Btw, det har kommet så sykt mye fint i butikken nå (jobben) jeg skal legge ut et innlegg om det tenkte jeg og vise noen favs og mange fine klær og outfits fra butikken! :-)


Likes

Comments

Når man har hendene fulle så er det ikke alltid lett å følge opp til alles forventninger. Jeg har fått jobb som jeg rett og slett elsker, de beste kollegene og jobbe med. Det å ha en blogg ved siden av igjen er, ikke alltid like lett å få oppdatert eller blogget like mye som man vil, hendene mine blir litt fulle noen ganger og da blir det lite tid til det og sånn er det, jeg prøver så godt jeg kan. Jeg må prioritere jobben min og det er bare en selvfølge, men igjen jeg prøver så godt jeg kan, jeg prøver å få det til så godt som mulig. MEN, ja jeg blir sliten, jeg jobber og blir sliten, ganske normalt. Det er ikke alltid like lett selvom man skulle ønske det. Noen ganger blir det mindre en andre dager, men jeg håååper jeg får forståelse for det og at dere ikke slutter å følge med på reisen min med bloggen. Jeg prøver å balansere så godt som mulig men ikke alltid jeg går til det jeg vil men jeg prøver! Vit at jeg setter stor pris på dere og det dere kommer med. Er det noe dere ønsker så vær så snill å ikke nøle med og si ifra 😁😁

Håper dere har hatt en fin helg så langt, ønsker dere en superfin lørdags kveld. Om dere vil se flere oppdateringer med bilder og slikt så følg meg på Instagram ; Heidikriiiist

Likes

Comments

Okei, så da ombestemte jeg meg litt, ble jeg veldig usikker ang det med vippe extensions. Jeg har hørt litt med andre som har det og det var både fordeler og ulemper med det men mest ulemper. Jeg er veldig redd for mine egne vipper, jeg vil helst ikke at de skal dette av eller bli ødelagt. Jeg er veldig nøye med med slikt når det kommer til øyne, hår og ansikt, syns det er viktig og ta vare på det man har når det kommer til ansiktet, jeg renser og tar vare på både huden og håret/vippene mine. Så i dag ble jeg med mamma ned i byen en tur, dro på hm og så litt på vipper, jeg er litt kresen daa, jeg vil jo ha både pose og sekk om dere skjønner, både lengde og volum men det var ikke lett å finne. Jeg endte opp med 3 forskjellige typer, fra merket "Eylure" vet ikke om dere har hørt om det men bestevenninna mi skrøt veldig av de så da tenkte jeg og prøve de ut. Kjøpte også et par fra Cubus i et annet merke som heter "Kiss" det har jeg heller ikke prøvd før men det som var så bra med de var at det er 100% ekte hår så det likte jeg. Har ikke prøvd de enda, men skal prøve de til uken så skal jeg legge ut bilder så dere kan se hva dere syns. Om noen har prøvd en av de eller kjent med merkene og hvordan de er på så gjerne legg igjen en kommentar, tar gjerne i mot råd :-)

Ønsker dere en suuuper lørdag <3

Likes

Comments

Alle mennesker der ute, blir dømt av andre uansett. Hvorfor gjør vi det før vi kjenner personen? Hva vil man oppnå med det? Greit nok at man får inntrykk av andre men det betyr ikke at personen er sånn. Mange er usikre på seg selv, som meg selv. Jeg har følt mange ganger at "hvordan skal jeg være? Er det greit nok å være seg selv? Vil hun/han dømme meg?" Nei det er faktisk veldig trist at man tenker sånn, man skal kunne være seg selv og vite at du selv er god nok. Jeg har fått inntrykk av mange jeg har møtt men inntrykk kan også endres, jeg vet ikke helt hvordan inntrykk jeg gir fra meg men jeg har ikje hørt noe negativt. Noen blir usikre og noen er bare ikke seg selv for og da tro at man blir dømt. Men vet dere hva? Jeg kunnet ikke brydd meg mindre om hva folk tenker om meg, jeg er meg selv og er den jeg er, det er det som teller. Jeg gir inntrykk til andre, folk kan ta det positivt eller omvendt, man tolker hele tiden uten at man egentlig ikke vet hvordan personen egentlig er. Den personen kan være helt fantastisk men første inntrykket kan gi noe annet. Ikke døm andre før man kjenner personen og ikke hør på rykter som andre snakker om, det er rett og slett fælt. Det er mange der ute som ikke tør og være seg selv eller tørre og si sine meninger fordi man frykter at andre skal dømme. Man kan ikke dømme et menneske man ikke kjenner, det sier jo litt om den personen som gjør det, bli kjent isteden, lær og kjenne.
Vi er bare mennesker, vi gjør feil om å om igjen men noen lærer aldri rett og slett. For meg som person så betyr det så mye at folk blir kjent med meg før de dømmer meg, man kan bli veldig overrasket (positiv).
Vi ser andre ute på gaten, jenter f.eks som har på seg masse sminke, det er mange som dømmer med en gang " shitt hun der har vel tatt en skje for mye, bærte as, æsj, hvem er hun der a? Hun ser bitch ut osv " den jenta kan være veldig usikker på seg selv, hun har kanskje ikke sykt mye selvtillit og gjemmer seg litt bort. MEN, det betyr ikke at du skal dømme henne for å gå sånn, det fins millioner av grunner for ting. Noen tilfeller så vil noen gå sånn, noen vil vise seg frem mer en andre og slik er vi forskjellig. Man ser mange mennesker hver dag, helt forskjellige mennesker som går kledd ulikt, hårfarge, klesstil, frisyre osv, men personen trenger ikke å være slik som man tror. Jeg er veldig sikker på at mange der ute er usikker på seg selv, noen mer en andre men ikke døm for det. Den personen kan ha gått igjennom mye dritt, man vet det bare ikke. Man legger bare merke til om andre stirrer, hvisker eller ler, morsomt much? Jeg er sikker på at jeg har blitt dømt av mange uten at de kjenner meg eller ting de har hørt som ikke stemmer, kun JEG vet hva som stemmer eller ikke. Jeg har følt meg veldig uvel ute blant andre fordi usikkerheten kommer frem, man blir litt skeptisk på seg selv og hva andre tenker og sier. Noe man egentlig burde drite i, heve hode og gi fingern! Hvem er du og dømme meg som ikke kjenner meg?! Superviktig!!

Jeg har opplevd masse, 75% dritt og kanskje mer, jeg vet hva jeg snakker om, livet har ikke alltid vært lett for meg og jeg ble ødelagt på mange områder. Jeg har gått en hard og tøff vei igjennom årene, det har vært beintøft for meg men jeg har klart meg. Jeg har hatt familien min, mannen min og mine nære venner. Man trenger støtte for å komme seg på bena og gå fremover, et skritt om gangen. Derfor er det så viktig å ikke dømme andre for ting de har på seg, hva de går med, om han/hun ser sur ut, man kan ha dårlige dager. Det verste jeg ser er andre som oppfører seg sånn i mitt nærvær, mobber eller trakasserer andre.

Det var en hendelse i Oslo en gang da vi bodde der, vi skulle dra fra Akerbrygge og gå til bussen, så ser jeg en guttegjeng 4-6 stk. Det står en mann som står der like ved, det så ut som om han slet med en sykdom, jeg vet ikke men jeg syntes synd på han, jeg ser disse guttene ler av han og mobber.. jeg blir så sint at jeg går rett bort og spør hva de tror de driver med!! Ba dem skjerpe seg og stikke, jeg har seriøst ikke respekt for slik oppførsel og ikke minst trakassering/mobbing. Jeg har selv vært et mobbeoffer.! Det er ikke greit og jeg vet at alle som opplever det og at andre bryter in og bryr seg betyr mye for dem. Hvorfor er det så vanskelig å bry seg? Tør man ikke å si ifra? Hva er man redd for? Det er mange mennesker rundt seg.. jeg blir glad når jeg ser andre bryr seg, jeg syns det er respekt og noe mange fler skulle gjort. Jeg så et program på tv-en for ikke så alt for lenge siden om et slikt program, noe om "bryr du deg" og se hvor få det er som bryr seg om hvordan andre er mot andre igjen, jeg får helt vondt og blir flau! Hvor er samvittigheten til mennesker blitt av og det å kunne bry seg om et annet menneske som blir mobbet på gaten? Trist, rett og slett!

Tusenvis blir mobbet hver dag, har ingen som bryr seg, har ingen venner eller noen og prate med. Mange har tatt livet sitt på grunn av det og det skulle kanskje ikke mer til for å redde det menneske med å bry seg litt?!

Likes

Comments

Hey! Hatt en bra helg dere? Jeg håper det, jeg har hatt en del å gjøre, så ikke fått oppdatert så mye men sånn e det noen ganger. I dag har vi fått satt sammen kommoden på soverommet, endelig! På tide å få noen ting i orden. Også et nytt stativ som jeg kjøpte på IKEA, blir så fint nå, i love it!

Så til overskriften, ja det blir noen forandringer på meg, ikke noe stort men litt. Jeg har bestemt meg for å ta vippe Extensions, jeg tenker at det blir deilig å slippe mascara hver dag, slippe å vaske det av og ta på.
I tillegg se litt mer fresh ut til en hver tid, ikke føle seg at man ser helt fjern ut. Så skal jeg farge håret mitt, det blir mørkt som jeg pleier, slik som sist gang så jeg vet jeg blir fornøyd. Ikke helt sikker på når jeg får tid men i løpet av denne tiden nå fremover. Jeg har aldri prøvd vippe Extensions før så det blir spennende, det eneste som er dumt er at vippene blir veldig slitt men jeg får prøve det ut og se hvordan det vil gå med mine egne vipper.
Kanskje jeg forsetter eller ei, jeg vil hvert fall prøve det ut. Noen som vet om noen bra eller anbefaler noen?

Vil ønske dere en fin søndags kveld og en superbra ny uke, man vet aldri hva som skjer både på godt og vondt så ta vare på hverandre og de man har <3

Likes

Comments

Nouw Magazine