​Ja kan ju inte säga att det händer så mycket om dagarna just nu, jag jobbar och kommer hem sent, börjar tidigt etc. Svårt att få rutin på livet när man alltid jobbar olika tider varje dag och varannan helg. Men det funkar för nu. Har faktiskt varit duktig o skaffat ett gymkort :P Men jag tycker att det känns så pinsamt att vara på ett gym, är det bara jag som känner så?

Känns som att alla dömmer en på gymmet när man kommer in och inte själv är världens mest vältränade människa, jag vet heller inte hur man använder alla maskiner eller hur man tränar på gym så det känns bara så hopplöst alltihop, helst vill jag träna själv där ingen ser mig men hittar inte motivationen att göra det själv. Så pågrund av att jag jobbar som jag jobbar så kan jag bara ta mig till någon gång i vecka med min kompis. Vill gå oftare men vågar inte gå själv någon som har något tips på hur jag ska våga gå dit själv, vilka tider är det minst folk där på?

Imorgon ska jag iallafall till Mall of Scandinavia med min kusin så ska vi shoppa loss XD Herregud känner redan hur mycket pengar jag kommer spendera haha. Målet är att hitta någon höstkappa av nått slag och lite snygga höstkläder om det är möjligt. Suger verkligen på att shoppa kläder, köper MYCKET hellre smink, hudvårdsprodukter, accessoarer etc. Får väll se vad jag kommer hem med imorgon :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Sitter i sängen och tänker tillbaka på tiden då min näsa inte var täppt och funderar över hur jag verkligen underskattade den tiden... XD 

Har alltså drabbats av en jäkla förkylning som kommit från ingenstans, helt utan förvarning vaknade jag upp mega förkyld igår morse. Pallade mig iväg till jobbet igår även fast än att jag hela dagen mest kände för att gå och lägga mig under en av hyllorna i posten och bara sova. Slutade med att jag fick feber senare på kvällen och har därför varit sjukledig från jobbet idag. Känns så där, när man gick i skolan och var sjuk så var det ju bara en "skön" dag som man kunde vila sig på och kanske jobba ikapp med lite läxor om inte hjärnan var för full av snor. Nu är allt jag kunnat tänka på de pengar som jag inte får för att jag tog ledigt idag :(  Som tur är så har jag inget arbetspass förrens på lördag igen så behövde bara ta ledigt en dag, men ändå.

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, har funderat över om det är möjligt att dö av en förkylning och varit deppig över att jag inte har energi till att arbeta på min klänning som jag håller på att sy och som måste vara klar till på fredag. Vad är det för klänning tänker du då ;) Jo det är så att jag nu i mitt nya vuxen liv tar mig tid att göra saker som man inte hade tid till när man gick i skolan och plugget tog upp all ens lediga tid, så jag håller nu på att sy en medeltids-inspirerad klänning som jag planerar att ha på mig på Söderköpings gästabud på fredag om jag hinner få klart den tills dess. Måste in till stan och köpa mer tunt vitt tyg som jag ska ha hängandes på insidan av klockärmarna. Armarna är det svåraste på hela klänningen och uppriktigt det svåraste jag sytt i hela mitt liv! 

Insåg när det var dags för att börja sy ärmarna att jag inte alls gillade mönstret som ärmarna var ritade efter och att jag tyckte att de var alldeles för snäva och inte alls hade den klockärmade formen som jag ville att min sagoklänning skulle ha. Så jag tog hjälp på Facebook i en grupp där och fick inspiration och gör nu egna ärmar utan något exakt mönster och det blir väldigt mycket göra om och pysslande med det hela. Så när jag nu tänkt om idén med ärmarna så ränte det vita tyget bara till en ärm istället för två som det skulle gjort i det ursprungliga mönstret.

Känner att det här blev ett ganska långt inlägg haha, men om ni är intresserade av att jag delar med mig av hur det går med min klänning så gör jag gärna några inlägg om det. 

Likes

Comments

Har spenderat några timmar idag åt att rensa min garderob haha, för usch så behövligt det var! Har ju levt i en resväska under tre års tid när jag pendlat fram och tillbaka mellan lägenheten i Norrköping och hemma. Så nu när jag tagit STUDENTEN!! Så behövde två garderober slås ihop till en och det fanns det inte riktigt plats till... Men nu är det utrensat och kvar finns bara saker som faktiskt passar i storlek och som jag kan tänka mig att ha på mig. Resten ska antingen kastas för att det var trasigt (varför sparar man på trasiga saker egentligen?) eller skänkas bort i en sån där insamlingslåda som går till folk som behöver dem mer än vad jag gör. Blev en fin kombination av sommar och vinterkläder som skänkes bort. Hoppas att de kommer till användning :)

Vad mer har hänt, jo just ja! Jag har fått lite färg på huden! Helt otroligt när man är halvt albion som jag är, får verkligen aldrig färg. Tål inte direkt solen heller, får värmeutslag. Men igår så låg jag ett tag på stranden insmord i solskyddsfaktor 50 och idag kan jag se att jag har vita streck efter bikinin på ryggen hihi ^^

Men nu ska jag åka iväg och lämna kläderna och handla lite mjölk! Ha det så bra!


Likes

Comments

​Sitter med klumpen i magen som jag blivit så van vid det sista halvåret... Känner mig så utanför hela tiden. Det klassiska att man inte går ut med samma människor som man gick in med i gymnasiet gör sig påmint. Brukade vara väldigt nära ett par personer, men i höstas ändrades det av någon anledningen och grupperna i klassen byttes om. Där stod jag sedan utan min bästa vän kände mig som världens mest ensamma människa. Hon började hänga med folk som jag inte delar något gemensamt med, och om jag försökte vara med dem så släpptes jag inte in i gruppen, och vi var alldeles för olika för att någon skulle orka anstränga sig att försöka att få det att fungera.

Jag har alltid varit den som pluggar och sättsar A i så många ämnen som möjligt, alltid är i skolan och har i princip 100% närvaro. Visst det kanske låter jätte skrytsamt men när man vill in på en linje med 22 i meritvärde på högskolan så måste man ligga i. Dessa personer delade absolut inte den ambitionen eller synen på skolan/livet.

Detta gjorde att jag satt ensam, och även om jag är med andra i klassen så är jag inte någons första handsval, hoppas du förstår vad ja menar. Det finns alltid någon som personen väljer att umgås med framför dig. Detta i samband med den enorma stress och ångest jag haft det här skolåret har gjort att jag mått otroligt dåligt även om ingen märkt det.

Nu är det studentveckan och jag umgås med en annan klass och någon ur klassen och vi gör planer men jag känner mig ändå utanför. Tex i fredag så skulle vi åka och äta någonstans efter mösspåtagningen, och jag hade sagt att jag ville vara med och äta, men jag behövde fixa med studentlakanet och utan att de frågade eller kollade vad jag gjorde så åkte de och åt utan mig, och hade sedan fest på kvällen utan att färga om jag ville vara med. Bra "vänner"  man har. Ska bli så skönt att komma därifrån och få flytta hem igen tillbaka till landet <3

Tråkigt inlägg i know, men behövde lätta på hjärtat.


Likes

Comments

Äntligen sportlov! Sitter här och har min första riktigt lediga dag på snart 3 månader, där jag inte har något som absolut MÅSTE göras och det är en sån himla konstig känsla. Visst har jag saker att göra men inte något som har en deadline som måste hållas, utan bara en massa mindre skolarbeten som inte måste göras förrens efter lovet, och det är så otroligt skönt! Har varit så himla stressad så länge nu att jag inte hunnit ta hand om mig själv på flera månaders tid. Skolan har verkligen fått mig att ge upp mina intressen då jag inte känner att jag har tid för dem längre, vilket är väldigt synd. Men så jag tänkte nu att jag ska börja ta hand om mig själv igen, och det är här den här bloggen även kommer in. För att kunna peppa mig själv och dela med mig av saker som jag tycker om och förhoppningsvis kommer ni att gilla att följa mig också 😄

Men så idag har jag haft en lugn dag, åkte in till stan med mamma och pappa där vi kollade på lite saker. Jag var på jakt efter en ny foundation då min förra börjar ta sina sista pump nu... Men det är så svårt att hitta foundation som matchar när man är så blek som jag haha. Har tidigare haft Isadoras wake up makeup, i färgen 00 ivory. Men den är alltid slut när jag ska ha den, eller som idag när jag var inne på HM, så är flaskorna inte stöld märkta och någon hade därför öppnat flaskan och pumpat ut en massa vilket gjorde att jag inte kunde köpa den. Så jag gick till Åhlens istället där det slutade med att jag köpte Diors Dior forever foundation ​i färgen 10 tror jag, det var den ljusaste iallafall. Har hört mycket bra om den och den ska tydligen ge en synbart bättre hud/hjälpa problemhud också vilket jag tycker låter helt amazing om det skulle stämma. Har aldrig haft mycket finnar men i samband med att jag varit så stressad så har min hy verkligen ändrats och jag har fått både finnar och ärr i pannan pga det. Så jag är väldigt intresserad av att testa denna foundation imorgon. Kanske gör en recension av den i framtiden.

Nu ska jag gå och kolla på film med min familj och käka ostbollar (mina favoriter❤)! Tagga!!

Likes

Comments