Days I miss home!


God ettermiddag dere! Håper dere har hatt en bedre start på uka enn det jeg har hatt! Jeg har nemmelig startet uken med at jeg i går ødela den ett år gamle macen min ved å søle cola over tastaturet på den.... Heelt UTROLIG at jeg får det til. Dagen i dag har derfor gått omtrent slik som det her: Våknet av vekkerklokken klokka 6, skippet ukas første forelesning, dro til skolen i titiden for å få med meg et foredrag om utveksling, tok bussen videre til Lade for å få levert macen på Elkjøp til vurdering (dette for å få igjen på forsikringen), gikk til City Lade for å kjøpe sushi på Sabrura, trøstespiste 18! biter med sushi mens jeg koste meg med colaen jeg så generøst delte med macen min i går, og vurderer nå å powernappe litt før jeg må ta fatt på anatomien og en treningsøkt i fremtiden en gang. Det er dager som dette jeg skulle ønske jeg aldri hadde flyttet og bare kunne få noen andre til å lage mat til meg, sånn at jeg bare kan ligge å syntes synd på meg selv, og bare fått mamma til å vaske tøy og rydde kjøkkenet. Life ass... God mandag dere!

- Heidi

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

 • 26 lesere

Likes

Comments

BripZ6D1A-8


God ettermiddag folkens! Da har jeg endelig fått surret meg til å filme hvordan hybelen min ser ut. Den er omsider nesten ferdig. Det eneste den mangler er et tv-bord og da også tven, som fortsatt står på toppen av kjøleskapet. Været i Trondheim er dystert om dagen, så dagene går egentlig ikke til så mye, sitter  egentlig bare mye inne med macen og alle cola boksene mine. Viktig det og! I morra begynner skolen, og jeg kjenner jeg er veldig spent! 

- Heidi 

 • 26 lesere

Likes

CommentsNoen småting på ønskelista til skolestart! Vesken står høyest på lista, da Marc veska mi ikke er stor nok til macen og bøkene mine... 

- Heidi 

 • 26 lesere

Likes

Comments

Leather jacket - Zara God formiddag folkens! I går tok jeg meg friheten til å for en gang skyld unne meg å kjøpe meg et klesplagg. Dette er faktisk det første klesplagget jeg har kjøpt meg siden jeg kom til Trondheim, til tross for at jeg har vært nede i byen og kikket i butikker mange ganger, samt besøkt hvertfall tre kjøpesentre gjentatte ganger. Nå som jeg bor for meg selv, er det en del andre utgifter som pengene også må gå til, og jeg har derfor vært veldig forsiktig med å kjøpe meg masse ting jeg ikke har bruk for. I går var jeg for første gang i den delen av byen hvor de har Zara og Weekday, for å nevne noen, og denne jakken har jeg sett på utrolig lenge. Jeg syns den er råkul, samtidig som at den er litt søt. Det ble også med en bukse hjem, som var på salg til 139kr, som sitter som et skudd! Samt en genser fra Bikbok, også kjøpt på salg. Når det er salg må man kunne unne seg litt! 

Dagen i dag skal egentlig kun gå til vasking og rydding. Første runde med klesvask er for øyeblikket i maskinen, og badet trenger en runde med moppen. Jeg har heller ikke fått filmet inn "room-touren" heller, da rommet mitt faktisk ikke har vært helt ferdig. Jeg mangler å henge opp noen bilder, som jeg også tenker at jeg skal få gjort i dag. Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 

 

 • 26 lesere

Likes

Comments
- Siste bildene fra Bergen/Hardangerturen med Nina. 


 

 • 26 lesere

Likes

CommentsFor en stund tilbake skrev jeg jo at det hadde skjedd litt ting siden sist, og at det skulle komme i et eget innlegg. Her står jeg da, flyttet til Trondheim, som dere vet, uten å forklare dere hvorfor og hva som egentlig skjer til høsten. De fleste av dere har vel sikkert skjønt at årsaken er at jeg skal studere, men jeg har jo aldri egentlig sagt hva. Tidligere har jeg nevnt at jeg søkte bachleor i fysioterapi på NTNU, men at jeg ikke visste om jeg kom inn på grunn av høyt snitt. Vel, nå har det seg sånn at jeg KOM INN! Og skal derfor bli boende i byen i minst tre år, og utdanne meg til fysioterapaut på det beste offentlige universitetet i landet. Jeg er utrolig stolt over meg selv, da jeg vet hvor mye jobb som har ligget bak det faktum at jeg kom inn, for dette har jeg virkelig jobbet hardt for! En lettelse at ting går veien ♥

- Heidi 

 • 26 lesere

Likes

Comments
Antrekk fra HM // Sko fra Birkenstock // Veske fra Mbmj // klokke fra DW // Briller fra Rayban  
 

På alle antrekkene jeg har postet i det siste, ser det jo ut som om jeg ikke vasker buksene mine, da jeg faktisk bruker "samme" bukse på alle bildene. Greia er den at jeg faktisk likte denne buksa så godt etter at jeg kjøpte den, at jeg faktisk kjøpte en til, slik at jeg har to. Så jeg lover, jeg vasker klærne mine altså! Hahah! Dette er den siste antrekksposten fra jeg var i Bergen for nå to uker siden. Jeg syns det er rart at sommerferien har gått så fort. I morra er det allerede en uke siden jeg reiste opp til Trondheim, og de seks ukene jeg har jobbet i ferien har bare flydd forbi. Trodde seks uker på jobb skulle vare en evighet, men det gjorde det altså ikke. Tiden flyr, og om en drøy uke begynner jeg på skolen igjen. På en ny skole, i en ny klasse, hvor jeg ikke kjenner noen. Heldigvis er jeg over middels utadvendt, så det å få meg venner tviler jeg på at kommer til å bli noen stor utfordring. Ei venninne jeg var på russevan med kommer også opp til uka, noe som blir veldig greit. Skal bli fint å ha noen å tilbringe litt tid med. 

Dagen i dag skal egentlig kun gå til å rydde litt rundt, vaske litt klær(hehe), og bare slappe av. Kanskje en løpetur, om jeg orker, da jeg har totalt gangsperre etter gårsdagens løpestunt. "Det er aldri for sent å starte et nytt og bedre liv, derfor venter jeg litt til", vel nå er det kanskje på tide å komme i gang! 

Ønsker alle en flott dag! 

- Heidi 

 • 26 lesere

Likes

Comments


 1. 1 laksefilet 
 2. Pasta til en posjon, en drøy dl. 
 3. Grønsaker etter eget ønske 

 Veldig enkelt og greit å lage, kun å dele opp de grønnsakene man ønsker, koke pastaen og steke fisken. Enkelt og greit, billig, lite oppvask og sunt. Alt en student kan ønske seg når det kommer til matlaging. Utrolig godt var det og! Ingenting å utsette på denne altså, den kommer til å bli laget flere ganger, bare en litt mindre posjon enn denne. Haha, blei i meste laget! 

Nå skal resten av kvelden gå til netflix og litt godis. Blir ekstra godt det etter dagens løpetur til festningen (Tross alt den første på sikkert 1 år). Ønsker alle en flott lørdagskveld! 

- Heidi 

 • 26 lesere

Likes

Comments

Kristiansten festning 
God formiddag dere! Bildene over er fra et par dager siden, da jeg besøkte festningen her i Trondheim. Det er veldig fint der med flott utsikt. Jeg syns jo sånne gamle festninger og sånn er veldig spennende, da jeg interesserer meg for historien deres. Jeg har jo blandt annet vært på Oscarsborg, noe jeg syns var driitkult. 2. verdenskrig var definitivt min favorittdel av historiefaget da, for å si det sånn. 

Planen for dagen i dag er egentlig bare å ordne sånn småtterier som jeg merker at jeg ikke har, typ eggedeler, internettovergang(still), spiker, ja for å nevne noe. Ellers så skal jeg jo i framtiden en gang få meldt meg inn hos et treningssenter. Har jo sett et lass av de nede i sentrum, men siden jeg ikke har bil fra og med skolestart egentlig, er jeg litt gira på å finne noe her på Moholt. Om noen vet om noe, eller har noe å anbefale er det bare å skrike ut! Trenger noe å fylle dagene med, så det å spe på litt trening for å bedre helsa litt hadde hvertfall ikke gjort noen skade. 

 

- Heidi 

 • 26 lesere

Likes

Comments

Bukse fra HM // Poncho fra bikbok // Briller fra Rayban// Sko fra Birkenstock// Veske fra Mbmj Nå har jeg tatt farvel med frøkna, og det blir nå en stund til neste gang jeg ser henne. Det blei en tårevåt avskjed på broa som det ekteparet vi kunne vært. Har uansett hatt en fantastisk dag, og jeg skjønner nå hvor viktig hjemme alltid vil være for meg, uansett hvor vakker og forelsket jeg blir i Trondheim. Nes vil alltid være hjemme! 

Nå blir det litt avslapping før litt tidlig kvelden. Skal bli godt å få litt søvn! 

- Heidi 

 • 26 lesere

Likes

Comments