​Idag så vaknade jag vid 4 av att min pappa stängde ytterdörren till vårat hus, för han skulle åka till Tyskland och handla lite god mat och lämna lite saker till en familj där. Jag kände inte att det var så skönt på morgonen. Dessutom hade jag somnat med min dator i sängen, plus när jag satte in den i laddaren så laddade den inte vilket jag märkte på i morse. Så jag hade en ganska stressig morgon alltså. Men det var skönt för att Ellen var med på bussen och det är alltid skönt att prata med henne på morgonen, en av de bästa tiderna på dagen, även om jag mest lyssnar.

Sedan sista lektionen idag så hade vi Nationella Spanska prov, jag tror att det gick ganska dåligt för mig. Men man kan ju bara hoppas på det bästa, antagligen så gick det bättre för mig än vissa andra i spanska klassen. Efter det så var jag kavar några minuter till och missade självklart bussen. Men det gick bra Emma väntade med mig lite tills min mamma  kunde hämta mig men sen så var det några andra kvar så hon gick hem. Men sen så kom hon rusande och hade glömt sin dator. Vi sprang runt skolan och hämtade en lärare som öppnade.

Vid 6 idag så var Lolli och jag hos Emma och hade en enormt rolig kväll, vi pratade om våra "Senpais" och om gamla minnen. Sen så spelade vi kort nästan hela kvällen och åt lite god mat och snacks. Denna kvällen kommer jag nog komma ihåg länge men den är då väldigt svår att beskriva.

Nu e jag döds trött så jag ska sova lite innan jag måste upp igen. 

CYA 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments