Messy hair don't care, eller hur var det? hah.

Tröja - BikBok

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hejsan! 

Igen har jag slarvat med att uppdatera med något "längre" inlägg här, oops. Men egentligen så har inget speciellt hänt sen sist. Surprised? -I'm not. Jag mår i alla fall bra, har märkt att jag blivit mycket piggare den senaste veckan. Jag har dock ingen aning varför. Kanske vårkänslor i luften? Haha. Men klagar inte på det! Jag är oerhört trött på att vara deppas och sur dagarna i ända. 

I torsdags så började period 6, alltså den sista perioden av ettan. Det är helt sjukt hur snabbt det har gått! Snart har man ju sommarlov också, hah. Men klagar inte på det heller! För mig så är denna perioden väldigt chill. Jag går 4 kurser och har hela 8 hålpass i veckan. Vilket är riktigt skönt nu i slutet av läsåret. De kurser jag har nu är: Engelska3, Tyska4, Lång matte4 och biologi2. Jag tror det kommer vara mycket jobb i alla kurserna så det är bra att jag har mera tid nu. 

Trots att veckan kändes kort och gick snabbt som bara den så är det väldigt bra med helg. Jag kommer hänga i Vörå hela helgen, inget mer speciellt. 

Men jag hoppas ni haft en bra vecka och har en trevlig helg! 💋

Kram Heidi

Likes

Comments

Hejsan!

Atm är A här och vi är väldigt mätta och belåtna efter att ha ätit de ni ser på bilderna ovan. På den senaste tiden har vi verkligen börjat showa loss våra matlagnings-skills, hahah. Riktigt gott blev det ju också! 🍕

Hoppas ni har en fin måndag! 💋

Kram Heidi

Likes

Comments

Goddag!

Hur mår ni? - Jag själv mår bra, trots omständigheterna. Jag känner att jag hamnat i någon sorts sandlåda, om jag kan beskriva det som så. Bara en massa skitsnack och dåliga attityder. Usch vilken låg nivå.

Hursomhelst så är det påsk och jag har påsklov. Skönt! I onsdags skrev jag psykologi provet och det gick sådär. Jag har ganska mycket press på mig själv och vitsordet i det ämnet. Men nåjaa, det går alltid att förbättra sig. Jag har ännu ett prov kvar innan jag kan lägga period 5 åt sidan, nämligen i religion. Så snart får jag börja ta tag i det också, men lite ledigt måste man ju få ha. 😉

I Torsdags om kvällen var jag till Nadjas en sväng. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord i ett par timmar. Skit mysig och chill kväll! Inatt så sov jag även över hos A. Vi pratade, spelade och såg på film. Även det var en bra kväll/natt!

Planerna för ikväll är dock öppna. Jag har en del valmöjligheter, men inget låter riktigt lockande, hah. Antagligen sitter jag hemma och ser på Tunnelbanan.

Jag hoppas i alla fall att ni får en fortsatt fin påsk! 💐

Kram Heidi

Likes

Comments

God dag!

Jag vaknade ganska sent idag. Tror klockan var ungefär 11, heh. Men det beror på att jag satt uppe så länge och pratade med B.

Hursomhelst så får jag min energi idag från frukt, hah. Jag hade köpt en vattenmelon och en galiamelon igår, samt att jag hade en kiwi kvar. Så jag gjorde en "smoothie" och en mini fruktsallad, mums!

Idag så måste jag börja läsa till psykologi provet som jag har på onsdag och även kolla över vilka uppsatser jag ska skriva i finskan, suck. Eftersom jag går både tvåans och treans kurs i finska denna period så har jag 4 st (!) uppsatser att skriva på tisdag. Önska mig lycka till. 😰 Men imorgon har jag en väldigt lätt skoldag. Jag börjar kl 8 med modersmål, kl 9 är det skolgudstjänst och sen har jag ett pass psykologi innan jag slutar där vid 12 tiden. Orsaken till att jag slutar så tidigt är för att det är provskrivande mellan 12 och 15 så jag får dubbel hålpass, tack för det! Pappa hämtar mig och sen åker jag till gymmet en sväng. En bättre måndag helt enkelt!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg! 💋

Kram Heidi

Likes

Comments

Tjena!

Hur mår ni? -Jag själv mår ändå relativt bra. Jag känner att jag fått lite mer rutiner och struktur i mitt liv, hah. De senaste dagarna så har varit rätt så chilla. Ingen stress eller något sånt, som tur.

I torsdags, då jag senast uppdaterade bloggish, så åkte jag till gymmet och sökte efter texterna till modersmåls uppsatsen. Jag hittade bra och lättlästa texter, så det var lätt att ha dem som källor.

Fredagen bestod av skola, lektioner från 8 till halv 11, en konsert av de som är på musikperiod och sen modersmåls skrivande i 2,5 timmar. Efter det tog jag helg! I princip strax som jag klev innanför dörren så kom A till mig. Vi bakade chokladbollar (de jag gjorde tidigare i veckan) och sen drog vi till butiken och handlade ingredienser till tortillas, för att sen spendera resten av kvällen hos A.

Idag så har jag hunnit ett varv med mamma till butiken, för att handla ett och annat. Sen vid 16 tiden drog jag och A till gymmet. Känns så bra efteråt! Nu som bäst så sitter jag bara framför datorn och kollar YT-videor.

Hoppas ni får en fin helg! Ta hand om er! 💋

Kram Heidi

Likes

Comments

God dag!

Uppdateringen är rätt seg här, som ni kanske lagt märke till. Som vanligt finns det ingen motivation eller intressant att skriva och uppdatera med. Men för att ni ska veta att jag lever ännu så tänkte jag skriva lite om vad som händer och sker runt mig just nu.

Jag har hittills skrivit 2/4 prov, och båda var i finska. Jag tror båda proven gick rätt så bra, eller i alla fall så att jag blir nöjd. Finskan är ett ämne som ibland känns svårare och ibland går det lätt som en plätt för mig. Men det återstå att se när vitsorden kommer.

Imorgon har jag en materialbaserad uppsats att skriva. Vi har inget egentligt prov i modersmålskursen, utan i slutet av den skriver vi en uppsats. Så jag måste hitta minst 2 texter att ha som källor. Suck. Har inte helt koll på vad som är de perfekta texterna, men nog hittar jag någonting.

Idag har jag inga andra speciella planer, men troligtvis drar jag iväg till gymmet. Jag har haft fullt upp den senaste tiden så jag har verkligen inte haft tiden till det. Vilket är synd, eftersom jag vet hur bra jag mår efter ett träningspass.

Hursomhelst så hoppas jag att ni mår bra och har en fin torsdag! Vi hörs.

Kram Heidi

Har bildbrist, hah.

Likes

Comments