Blog by Heidi Hansson nouw.com/heidihansson
View tracker

Hejsan!

Idag har jag spenderat dagen i backen tillsammans med några vänner. Vi fick en riktigt bra dag med härligt väder. Det var verkligen länge sen jag sist stod på en snowboard, haha. Men hittade tekniken rätt snabbt ändå. Så inga brutna ben ännu! 👌

Efter snowboardingen så for vi på pizza och fick vänta otroligt länge på att få maten. Men till sist så fick fi dem och det var värt väntan!

Nu är jag dock väldigt trött och ska bara ligga i sängen och kolla SKAM säsong 3. Myys! ❤

Hoppas ni får en fortsatt fin helg! 💋

Kram Heidi

Likes

Comments

Tja!

At the moment sitter jag i bilen på väg till stan på bio. Jag och mamma hade ju redan tänkt att vi förra helgen skulle se "Hundraettåringen som smet från notan och försvann" men vi orkade inte då. Så nu åker hela familjen aka jag, mamma och pappa och ser den. Ska bli kul!

Hann också fota nya bilder till en ny design + photoshoot inlägg före vi åkte. Så när jag kommer hem så ska jag sätta mig och redigera. Jag är verkligen så taggad på nytt utseende här på bloggen. Har tröttnat på min nuvarande header och som ni har märkt så har jag redan bytt textens utseende och sånt. Stay tuned!

Kram Heidi

Likes

Comments

Nu under vintern så är vädret inget jag gillar, bara kallt och snöyra. Usch. Så istället då för att sitta inne och bara scrolla på mobilen eller kolla serier (vilket är rätt mysigt det med) så kan man sätta sig ner i soffan med en bra bok i handen. Jag beställde hem Natascha Kampusch nya bok "10 år i frihet" (ni hittar den HÄR). Jag har läst den första boken också "3096 dagar". Kan även rekommendera den! Helt otroligt vad hon har varit med om.

Såhär står det på baksidan av boken:

"Tio år har gått sedan Natascha Kampusch lyckades fly från den källare där hon i många år satt fången. Hon trodde att ett nytt liv skulle börja, fullt av möjligheter. Men det var inte så enkelt. Nu berättar hon om livet i frihet - om svårigheterna att hitta en identitet, om mörkret som fortfarande följer henne, om varför hon trots allt inte förlorat sin tro på människan."

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Nu har det varit tomt här igen ett tag men jag har mina orsaker. Igår skrev jag historia provet och det gick mer eller mindre åt skogen, fast jag satt och pluggade hela måndagskvällen! Jag hoppas verkligen att det räcker till godkänt men tvivlar nog en aning på det.😁 Jag kände även på mig att jag höll på att bli sjuk då, men E övertalade mig att hänga med till byn så det ledde alltså till att jag fick lov att stanna hemma idag. På morgonen kände jag av att hela halsen var svullen och sjuk och det blev bara värre under dagen. Så för att ens kunna vara vaken så har jag slängt in panadol och te med honung. Dess värre så måste jag till skolan imorgon. Bara p.g.a. gymnastiken. Har varit bort 4 gånger från det och är jag borta ännu en gång till så blir det komplettering. Så jävla töntigt. Jag kommer ju liksom ändå inte kunna vara med och spela basket. So what's the point? 😪

Hursomhelst så var jag på shopping till Vasa i lördags. Tänkte att jag i helg skulle kunna fota det jag köpt eftersom det annars är så mörkt på vardagarna. Alla klädesplagg jag kom hem med var svarta, haha. Coincidence? I think not.

Men klockan börjar vara mycket så bäst jag avslutar här. Sköt om er och godnatt! 💋

Kram Heidi

Fave song right now 👆

Likes

Comments

Tja!

Det har varit lite tomt här de senaste dagarna men har inte haft några idéer för inlägg eller inget intressant att berätta. Men ikväll tänkte jag dela med mig av det som hänt i mitt liv den senaste tiden och vad som kommer hända.

I onsdags tog mitt jullov officiellt slut och det betyder tidiga morgnar och plugg igen. Kan säga att jag inte direkt var jätte taggad på att få sitta vid skolbänken igen men det var i alla fall kul att träffa vännerna man inte hade sett på länge. Sen direkt på torsdagen hade jag engelska prov och märkte nog att jag inte hade pluggat tillräckligt men godkänt lär det bli. Efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte direkt till Vörå. Så nu sitter jag här och försöker rensa tankarna. Pratade med B på Skype igår i 6 timmar, vet inte hur tiden kunde flyga iväg sådär bara, hah. Följderna av det var att jag sov till ungefär kl 13 idag och har gått och varit trött hela dagen. Men det var det värt!

Imorgon ska jag till Vasa för lite shopping och möjligtvis bio. Jag måste hitta en jacka för snowboarding och lite andra saker jag saknar i min garderob för tillfället. Sen funderade jag och mamma om vi skulle se "Hundraettåringen som smet från notan och försvann". Men vi får se om vi hinner och orkar. 😊

Jag har ännu ett sista prov innan period 3 är slut och det är i historia. Suck. Jag och det ämnet går inte ihop alls. Jag kommer inte heller skriva det i studenten så det är inget jag satsar på. Ända jag vill är att jag blir godkänd och slipper igenom kursen. That's it. Men jag är ganska rädd för essäfrågan... 😳

Hursomhelst så hoppas jag ni har fått en bra start på 2017 och att ni alla mår bra. Let's see what this year has to offer! 😉

Kram Heidi

En bild fotad för ett tag sen, samma dag som headern.

Ska snart börja fundera på en ny design... stay updated people...

Likes

Comments

- Börja rida igen.

- Klara av ettan i gymnasiet.

- Skaffa ett sommarjobb.

- Äta mer vegetariskt.

- Göra sommaren oförglömlig.

- Spara pengar och sen lägga dem på något bra istället för att slösa.

- Resa.

- Fotografera mera.

- Ta bättre hand om mig själv.

- Få bort min "akne".

- Blogga hela året.

Likes

Comments