Heidi Hansson nouw.com/heidihansson

God middag!

Hur mår ni? - Jag själv mår bra, tackar som frågar. Nej men livet flyter på som vanligt och nu har jag en hel vecka i Vörå framför mig. Jag åker dit idag nångång vid halv tre ungefär och är där till nästa veckas fredag. A sommarjobbar ändå hela nästa vecka så jag skulle inte ha något att göra här hemma, haha. Gonna miss her though :(.

Hursomhelst så har jag varit en sväng till Nadjas tillsammans med A den här veckan. Det var ett tag sen jag såg henne sist så vi satt och pratade om vad som har hänt den senaste tiden och lite annat. En bra kväll helt enkelt med lite omväxling för en gångs skull!

Jag vet inte hur det blir med uppdateringen här den kommande veckan men om jag känner för att skriva något så gör jag det, hah. Nu ska jag ta och värma mig lite mat och se över så jag har packat med allt jag kommer behöva. Sköt om er! 💋

Kram Heidi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tja!

Här är det lika tyst som vanligt, heh. Eftersom jag inte känt för att skriva något den senaste tiden så har jag helt enkelt bara glömt bort bloggen. Men jag har inte så mycket nytt att komma med heller, so what's the point?

Nej men jag har faktiskt inte bara legat på min säng med en skärm framför näsan. Jag tänkte kort sammanfatta vart jag har hållit hus och gjort sen jag senast uppdaterade här.

6 juni - Jag och A bestämde oss för att åka på äventyr, haha. Dvs. vi for körande med mopederna till urskogarna här i trakten och gick på en naturstig. Jag är ju ganska duktig på att sitta inne så det var bara hälsosamt att få andas in FRISK luft.

7 juni - Vädret var soligt och varmt så jag och A köpte snacks och chillade vid villan den dagen. Sen mot kvällen for vi till butiken och handlade ingredienser till en tomat-mozzarella pasta. Mums! Sen spelade vi även lite Gta V innan jag startade hemåt.

8 juni - Då var det dags för nästa naturstig, hah. Så jag och A hoppade än en gång på mopederna (surprise..surprise...). Dock så var myggorna så aggressiva så helahalva min vänstra fot är alldeles svullen och lila (!?) efteråt, aj.

9 juni - Me and my family hoppade i bilen och for iväg till stan på en shoppingdag. Jag kom hem med en sak, en ny hjälm. Min vita mopedhjälm från Biltema hade gjort sitt, hela visiret hade lossnat från ena sidan och jag hade fått tejpa fast det så det skulle gå att använda den, skräphjälm! Men nu har jag en ny och fräsch hjälm som förhoppningsvis kommer hålla resten av säsongen. Ganska irriterande att jag behövde lägga 170€ på något som jag bara kommer behöva i några månader till. Men nåjaa, jag kommer i alla fall få pengar ur den när jag säljer den. 😉

10 juni - POWERPARK med A. Skitrolig dag men jag känner verkligen att mitt huvud inte längre hänger med, haha. Det tog inte länge innan jag blev yr och behövde ta en paus, lite tråkigt ändå. Men om någon frågar vilken min fave är så svarar jag helt klart Pegasus! Den är mest crazy och av någon konstig orsak så blir jag inte alls lika yr i den som i vissa andra. På kvällen så uppträdde även Isac Elliot där. Kul!

11 juni - Återhämtningsdag med serier och sänghäng!

12 juni - Städdag. Jag hade en hel lista med uppgifter som skulle göras när jag och mitt trötta huvud vaknade kl. halv 12 idag. Men jag fick allting gjort och det känns skönt att ha ett rent hus och en nyrensad garderob.

Jag har även en del saker inplanerade för de kommande dagarna men det tar jag i ett annat inlägg. För nu vill jag bara tillbaka till min säng. Godnatt! 💋

Kram Heidi

Likes

Comments

Topp - BikBok

Byxor - BikBok

Halsband - Gina Tricot

Skor - Jfr.se

I lördags fick jag äntligen sommarlov! Det ska bli så skönt att slippa studierna för ett par veckor. Jag bestämde mig för att skippa klänning i år och körde på en rätt så simpel outfit. Tillsammans med A firades skolavslutningen vid villan, riktig mysig dag!

Hursomhelst så hoppas jag på att alla får en fin sommar! Vi hörs.

Kram Heidi

Likes

Comments

Hejsan!

Ja, jag lever ännu. Ja, jag vet att jag är sämsta bloggaren. Och nej, jag kommer inte komma med några bortförklaringar. Jag tänkte bara uppdatera er lite nu när jag kände för det.

Idag (och även de senaste dagarna) har vädret varit på topp, likaså mitt humör. Jag har i princip vistats mest utomhus hela dagen och njutit av solen. Det är helt otroligt att jag snart har sommarlov! Den 3:e juni har vi skolavslutning. Det ska bli riktigt härligt med ledighet!

I helgen så har jag och A kört några varv fram och tillbaka mellan "Köust" och villan. Vi har varit lite praktiska av oss och fixat och städat så nu ser det lite finare ut där. Jag hoppas på många fina sommarkvällar där detta året!

I skolan så är provveckorna i full gång och jag har skrivit 2 av 4 prov. Jag har ännu ett engelska prov på onsdag och nästa vecka skriver jag sista provet som är tyska. Det kommer kännas otroligt skönt att få avsluta ettan med alla kurser godkända. Ska vi hoppas i alla fall, haha.

Men jag hoppas ni har det bra, så hörs vi när vi hörs!

Kram Heidi

Likes

Comments

Go' kväll!

Hur har er fredag varit? - Min har varit bra. Jag har bara 2 pass på fredagar så skoldagen går oftast väldigt snabbt. Både jag och A slutade 13:30 så vi for till stan ett varv eftersom A hade planer på att köpa en ny telefon och jag ville ha en locktång, hah. Det slutade med att A fick sin iPhone och jag min 32mm locktång (det kommer ett inlägg om den imorgon). Jag for heller inte direkt hem, stannade ett tag hos A innan pappa hämtade mig. Bra avslut på arbetsveckan och en bra start inför helgen. Dock så kommer jag få plugga i princip hela helgen eftersom jag kanske inte riktigt har skött hemuppgifterna den senaste tiden, hehe. But everything is my own fault so can't blame anyone. 👽

Imorgon så är det vårmarknad här i byn och så jag lär ju checka in den nångång under dan. Annars så har jag inga andra planer, har inte direkt tid till så mycket annat heller. En bra sak som jag fick veta igår är att jag har fått sommarjobb! Det tackar jag för! Jag jobbar 17-28.7, skulle nog hellre jobbat i början av sommaren men är ändå nöjd att jag fått något jobb överhuvudtaget.

Nej nu ska jag nog logga ut och försöka få tag i någon sömn. Jag hoppas alla får en bra helg! Godnatt. 💋

Kram Heidi

Likes

Comments

Vad gör dig riktigt glad? Att få vara med personer som betyder mycket och bara prata ut om allt möjligt. Sådana personer man är med och kan vara sig själv till 100%.

Vad gör dig ledsen och arg? När jag känner att jag själv gör allt för någon, men jag får inget tillbaka.

Hur hanterar du sorg? Jag gråter ut. Sen börjar jag fokusera på annat.

Vad har skadat dig mest i livet? Mig själv och mina egna tankar, samt personer som under åren har knivhuggit en i ryggen.

Vad i livet har gett dig mest glädje? En väldigt bra men svår fråga som behöver ett ordentligt svar. En sak som åtminstone har fått mig att tänka bort negativa tankar är nog ridningen. Jag tycker det är synd att jag inte har haft tiden till det alla dessa månader jag gått i skola. Det måste bli en förbättring under sommaren!


Vilka känslor tänker du på när jag säger musik?

- Mest bara positiva. Musiken är något som hjälper mig oavsett situation. Är jag på bra humör så ger musiken mig mer power och energi, men är jag sorgsen så får den mig att släppa taget och bara gråta ut.

Känslig eller känslosam? Känslosam, jag har väldigt lätt för att börja gråta, men inte nödvändigtvis över det som någon säger åt mig.

Hur ofta gråter du? Det varierar, men oftast ett par gånger i veckan.

Visar du mer än vad du känner, eller känner du mer än vad du visar? Jag känner mer än vad jag visar, men till slut så väller alla känslor över och jag visar allt starkt.

Blir du lätt irriterad? På saker som upprepar sig, ja.

Likes

Comments