Heidi Hansson nouw.com/heidihansson

(Ignorera att lösögonfransen har släppt lite i inre kanten)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag har inte skrivit mycket om skolstarten här på bloggen men oundviklig är den trots allt inte! Så jag tänkte svara på några frågor kring just det. Let's go...

Vilken klass ska du börja i? Tvåan i gymnasiet

Vilken dag börjar du? På måndag, alltså 14.8

Hade du läxor över lovet? Nej

Vad ska du ha på dig första dagen? Ingen aning, något basic antar jag

När vaknar du och går och lägger dig på skoldagar? Vaknar ca 6:15/7:15 Lägger mig ca 23

Vad är stressigast med skolan? Inlämningsuppgifter och provveckorna

Längtar du till skolan? Njaa inte direkt, kul att träffa kompisarna igen men plugg? Nej tack!

Vad är roligast att fixa med för att komma tillbaka till skolan? Ordningen. Typ hur man ska organisera och planera under läsåret.

Vilken klass började du med smink till skolan? Sjuan

Kommer du ha ryggsäck eller handväska? Samma som förra året, ryggsäck.

Listan hittas HÄR

Likes

Comments

Hej!

Det blir ett late night inlägg såhär en onsdagskväll. Men jag har inte haft tid till att uppdatera tidigare idag eller denna vecka överhuvudtaget. Jag har verkligen varit sämst på att skriva om mina planer som jag haft så jag får helt enkelt skriva om vad jag gjort den senaste tiden, för hemma har jag inte suttit.

Efter vår lilla resa till Ähtäri så träffade jag A och hängde vid villan i några timmar eftersom jag dagen efter det (4 augusti) skulle åka iväg och vara borta i 5 dagar. Vi pratade, simmade och åt lite snacks innan jag åkte hem för att packa väskan. För på fredagen var det Powerpark Horse Show i Alahärmä. Jag började sakna ridningen något otroligt när jag såg alla ekipagen flyga över hinder efter hinder på hoppbanan. Så duktiga ryttare! När vi sett några klasser så fortsatte vi till Vörå för att sova där och ladda batterierna inför nästa stopp.

Vaknade ca 10 tiden, åt och kollade att allt var med innan det var dags att åka till Replot för sista gången detta år. Med väldigt många och olika tankar kring allt och inget så anlände vi. Jag och B hade en del saker att prata om och det var jävligt jobbigt att ens vara där just då men allt löste sig och jag hoppas för allt i världen på bättre tider framöver. Obesvarade känslor och skitsnack är ingen bra kombination för en bra relation. Enough said.

Jag kom hem igår och sov typ bort resten av dagen för jag var sååå trött när jag kom hem, haha. Jobbigt att vara borta från fastlandet så länge.😉 Idag träffade jag såklart A igen och vi for en sväng till gymmet på förmiddagen och senare på eftermiddagen åkte vi en sväng med mopederna till "Köust" och Pauanne. Jag hade med mig kameran så fler bilder kommer imorgon!

Nu ska jag nog bara ta det lugnt, kanske kolla på nån Yt video innan jag tar natten. Får inte stanna uppe alltför sent för ska vakna tidigt imorgon och åka iväg och fixa ett nytt pass åt mig. Godnatt! 💋

Kram Heidi


Likes

Comments

Tja!

Nu är jag hemma igen efter vår lilla trip söderut. Flowpark var kul och det gick rätt så bra för mig fast det var första gången! Vi hade tur med vädret också, enda nackdelen var att det blåste relativt mycket så träden gungade, haha. Men alltid kul med lite utmaning.

Efter det så åt vi lunch vi Hotell Mesikämmen innan vi for till campingen där vi skulle bo. Första bilden är den enda bilden jag tog vid själva campingen. Alla andra fotade jag när vi igårkväll for ut i skogen på en kort vandringsled. Skönt att få sträcka på benen efter allt klättrande.

Idag så tog vi lite shopping på vägen hem och stannade vid Tuuri. Jag fyndade några saker bl.a. 2 produkter från NYX, ett telefonskal och en ansiktsmask. Men det var nog väldigt skönt att sätta sig i bilen hemåt. Vi släppte av A i Alajärvi och mamma och jag fortsatte hem. Nu sitter jag framför datorn och regnet spiller ner där ute. Den senaste tiden kan man ju lugnt säga att inte har haft det bästa vädret, bara regn, regn, regn mest hela tiden. Man börjar tröttna lite!

Men jag hoppas i alla fall att ni har det bra och mår likaså! 💋

Kram Heidi

Likes

Comments

Godmorgon!

Vad gör jag uppe såhär tidigt egentligen? -Jo jag ska iväg på en miniresa till Ähtäri och Tuuri! Jag, mamma och A hoppar snart i bilen och börjar köra söderut men jag hinner skriva ett kort inlägg före det.

Som ni säkert har sett så var jag ute och fotade några bilder i solnedgången i söndags. Jag blev nöjd med bilderna trots att det var en ganska spontan photoshoot, haha. Före det så hade jag och A varit en natt vid villan. Vi tvingade oss att stanna uppe till 05 på morgonen men sen gick det inte mer så vi somnade och sov till middag. Det var fint väder när vi vaknade så det fick bli en simtur efter att jag kört ett varv hem för att hämta badkläder, handduk osv...

Igår så tog jag det mest bara lugnt. Jag sov väldigt länge så dit for halva dagen, haha. Men jag hade tydligen inget långt tålamod när det kom till att bara ta det lugnt, så det slutade med att jag åkte iväg till gymmet! Det var sjuuukt längesen jag gymmade men det var riktigt kul faktiskt.

Nu ska jag kolla min packning så att allt är med, man behöver ju inte så mycket med sig för en natt men ändå. Vi ska även klättra upp i träden i Flowpark som finns där, det kommer bli kul att se hur bra det går! Kameran hänger med så bilder kommer upp sen när jag är hemma igen.

Hoppas alla får en fin dag! Vi hörs. 💋

Kram Heidi

Likes

Comments

Hejsan!

Några av er måste ju tro att jag gick vilse i storstan och försvann, men icke. Jag hade det bra i Helsingfors och jag kom hem lyckligt. Dock så tror jag nog att min bloggmotivation stannade kvar på tåget, heh. Om den ens fanns då? Hursomhelst så har det varit här i 2 veckor nu och jag tycker helt seriöst det är förjävligt. Jag har inte haft upp kameran ur kameraväskan på ja jag vet inte hur länge!? Priset för sämsta bloggare går till... Jag måste verkligen hitta ett bra tillfälle för en ordentlig photoshoot. Believe me or not men jag saknar verkligen att ha ett bra flow. Men det är väl lite så sommarlovet brukar vara, inget riktigt flow och rutiner är inte ens i närheten av min verklighet. Som tur så har jag lite mera vettiga saker för mig denna vecka (även förra veckan) när jag vaknar 07:00 för att åka iväg till mitt sommarjobb. Det betyder ju också det att sena nätter är en sak som inte hör hemma på to-do-listan. Men jag har inte försovit mig en enda gång ännu så det är jag glad för. Dock så bestämde sig mopeden för att ge mig en cykeltur i fredags, stressigt värre haha.

Andra småsaker jag hunnit med sen jag kom hem och inte jobbat är;

- Tärjärock med vänner

- Några varv till villan

- Blekt håret

- Varit till stan på lite shopping

- Jeppisdagan

- Suttit på traktorkärran när pappa hämtat balar, ett måste varje sommar haha

- Börjat se på 13 reasons why

- Och såklart hängt med A

Ganska basic med andra ord eller? Mitt liv är ju inget speciellt egentligen så tyvärr gör jag inga spännande och coola saker om dagarna. Jag hoppas på att jag och mamma åker iväg på en liten resa nästa vecka, sådär spontant bara. Jag skulle verkligen behöva komma bort från mitt hem lite. Jag håller på att tröttna ordentligt på allt tjat runt omkring mig just nu. Usch och fy.

Jag hoppas i alla fall på att ni har det fint och mår bra! Vi hörs när vi hörs. Godnatt. 💋

Kram Heidi

Likes

Comments