View tracker

Litet och mysigt i sin enkelhet.

Likes

Comments

Ett par härliga, stressfria och lugna dagar ute i gussjön var fruktansvärt välbehövliga. Efter några dagar var det dags för oss att bege oss hemåt igen, för arbete i trädgården och bad i poolen istället för sjön. Vilket fungerar alldeles utmärkt för den blivande sjuåringen i familjen.

Likes

Comments

I torsdags blev jag beordrad av min sambo att packa en väska. Casual kläder, badkläder, nattkläder, tandborste och något finare plagg skulle med i väskan. Utöver detta fick jag packa fritt. Omedveten om vart jag skulle hamna pussade vi barnen hejdå under fredags förmiddagen och satte oss i bilen för att fortsätta mot slutdestination.
Mina gissningar var antingen Varberg eller Göteborg, så jag blev förvånad när vi började köra mot Växjö..

Slutdestination var Kosta Boda art hotel. Ett hotell som var precis i min smak! Ett VIP spa var bokat och ett bord på hotellet resturang under kvällen. Mellan detta hann vi med att ligga vid poolen med ett glas champagne.

Det var då nio år sedan vår resa startade tillsammans. Vad jag älskar den mannen!

Likes

Comments

..för det går så oerhört fort!

Är inte det en mening alla småbarnsföräldrar har fått höra? Jo, men det tror jag faktiskt!
Och är det inte sant? När jag och mina mammavänner satt och pratade om ettårskalas fick man sig ett riktigt uppvaknande. Fyller våra små verkligen ett år snart? Jag njuter av tiden tillsammans med mina barn, samtidigt som det känns som att man är lite i efterkälken. Jag vill nog att det ska gå lite saktare än vad det faktiskt har gjort.

Men jag är tacksam över att bo i Sverige, Att få betalt under föräldraledigheten kan klassas som lyxigt gentemot hur andra länder har det. Att vi dessutom har möjligheten att vara hemma så pass länge som man kan vara med.

Likes

Comments

Vädret har varit skiftande, ena stunden har det varit varmt och soligt och den andra stunden har det varit kallt och molnigt. Men vi har klarat oss fint utan regn som tur var.

Vi bestämde oss iallafall för att åka till Isaberg för att gå på älgsafari. Man underskattar verkligen de närliggande aktiviteterna som vi har här runt vår ort. Den lilla varvade mellan att sitta i vagnen och vara i famnen för att se på älgarna, medan den stora aktivt stod för fotograferingen. Två nöjda och glada barn som avslutade dagen med lite fika.

Likes

Comments