Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej!

Har varit nu en vecka i Tbilisi, Georgien. Planerna är att vara här tre veckor. Skönt och slippa bort för ett tag. Senaste veckan har jag inte gjort så mycket, mest gått omkring, shoppat osv. 

Likes

Comments

Var igår och laga mina naglar, blev silvriga den här gången :)

Likes

Comments

Gott nytt år!
Fira nyåret med min mamma. Har de två senaste nyåren varit i Paris och sedan New York, så kände att detta nyår vill jag fira med min mamma. 2016 har varit ett relativt dåligt år för mig, en hel massa skit har hänt, men också bra saker. Får se om 2017 blir ett bättre år! :)

Likes

Comments

God jul! ⛄️🎅🏻❄️

Likes

Comments

Hey!

På senaste tiden har jag känt mig väldigt trött, måste typ varje dag ta en powernap så att jag orkar. Beror antagligen på att det är mörkt hela tiden? 

Så idag har jag varit till gymmet, tvättat kläder (äntligen!) och packat julklappar. Så egentligen ganska lugn dag, men det är helt okej nu när jag är på jullov :)

Likes

Comments

Inte ens en vecka så är det julafton. Jag har dessutom valt en klänning som jag ska ha på julafton. Det blir en nude sammets klänning från zara. När jag såg det först i butiken var jag lite osäker, men när jag prova den såg den jättesnygg ut!

Likes

Comments

Igår kom min fina card case from YSL, so happy!
Mitt jullov har äntligen börjat. I början av januari har jag en tent och sedan blir det lite mera ledigt. Haha jobbigt med så mycket ledigt

Likes

Comments

​Iiik, har idag final exam i bokföring! fyra timmars prov, hopefully så går det bra...

Likes

Comments

​Alltså finns det något mer tråkigare än att sitta och läsa dagarna långa på tenter? tror inte det.. Har alltså två final exams, en i nästa vecka och andra i början av januari. Efter andra tent åker jag äntligen iväg på resa! Min pojkvän är alltså från Georgien, så det blir en resa till Georgien för tre veckor! :)

Likes

Comments