Gomorgon!
Har haft fullt upp hela veckan, mest då med skolan. Hade igår ett arbete som måste vara inlämnat och sedan hade jag bokförnings tent vilket gick helt åt skogen. Idag får jag chilla igen, ska iallafall till gymmet och resten av dagen bara vara.

Hitta annars på bikboks sida den här skjolen, sjukt fin!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då är jag tillbaka igen i Tallinn. Igår var jag med mamma på morgonen till gymmet, sedan stack vi iväg till Ikea för att köpa några grejer. På kvällen blev det bara pluggandes, har på onsdag bokförnings tent. Hatar inget annat ämne mer än bokförning, de är liksom ingeting för mig. 😠

Likes

Comments

Var idag på "I love me"- mässa med mamma. Vi fick tiden o gå hur snabbt som helst, fanns allt från kläder, smink, superfood mm. Hitta en waist-trainer, vilken ska såklart hjälpa att få mindre midja men också hjälpa mot ryggsmärtor. Men jätteobekväm att ha den på sig, tror att man blir van efter ett tag.

Likes

Comments

Hej!

Hann redan på morgonen vara på en powerwalk och nu är jag påväg till Finland för att spendera veckoslutet med mamma. Bläddra just igenom Kenzo x H&M kollektionen. Alltså.. diggar själv den typ inte alls, hitta två skjortor som är ganska basic som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Men annars så var kollektionen a bit too much för mig. 

Likes

Comments

Så var det onsdag igen, sista skoldagen för mig den här veckan. Idag börja Tallinn Fashion Week.

För att berätta lite mera om Tallinns Fashion Week, de är grundad av Estonian Association of Designers år 2007, deras mål är att öka den estniska modescenen och hjälpa mode att nå människor både i Estland och utomlands. Den huvudsakliga funktionen för Estonian Association of Designers är att skapa möjlighet for att uttrycka som modedesigner och jobba som stödorganisation. För att uppnå det här målet, så ordnar Estonian Association Designers Tallinn Fashion Week sedan 2007 för att uppmuntra designers att tänka på deras kreation som entreprenörer och att erbjuda möjlighet för designers att utbilda sig själva vid expert seminarier. Tallinn Fashion Week inbjuder för dialoger med mode konsumenter, utvecklar samhällets designmedvetenhet och uppskattning för design och göra det möjligt att öka samarbete mellan olika designområden. Tallinn Fashion Week har samarbete med Estonian Academy of Arts, Design Night Festival, Estonian Creation Incubator, Nordic Council of Ministers Office, Moment, Baltic Fashion Federation, Aurora Fashion Week, Mados Infekcij m.m.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Har haft fullt upp de senaste dagarna, på torsdag kom jag till Finland för att hälsa på min mamma. So far så har vi shoppa, ätit god mat och bara njutit. Från shopping rundan fick jag med mig, nya Nikes sportby:n, Dr. Demins jeans, Tommy Hilfiger cardigan och långärmad och Marc o polo's skor. Ska visa bild senare när jag orkar ta bild på dem. 

Likes

Comments

I dag börja min livsstils förändring, vilket betyder typ att jag ska lära mig att äta rätt och att röra på mig rätt. Mina matvanor har varit väldigt dåliga, nu ska jag äta fem gånger om dagen vilket är en stor förändring till mig. På gymmet är jag van att gå på, de var kul och se lite nya rörelser som jag kan göra. Jag ska också börja jogga mera, vilket har inte varit min grej tidigare, men nu tänkte jag i alla fall försöka.

​Bilden är tagen med en GoPro

Likes

Comments

​I dag har jag typ inte gjort någonting. På morgonen sprang jag på några ärenden, efter att jag var färdig med dem så kom jag hem och har bara slöat. Skulle egentligen göra skolgrejer, men har ingen motivation att göra dem. Ibland är det skönt att ha dagar då man inte gör någonting.

Likes

Comments

Tänkte ta och berätta lite om mig själv, så att ni kanske skulle få en bättre idé vem jag är. Jag är ursprungligen från Finland, jag pratar både svenska och finska hemma. Har gått min skola på svenska. Förra året flyttade jag till Estland för att studera ekonomi, här studerar jag på engelska. Varför jag valde att komma till Estland var för att jag ville studera på engelska, men ändå vara relativt nära hemmet. På min fritid gillar jag att gå på gymmet, läsa olika modetidningar, shoppa och spendera tid med mina vänner och min pojkvän. Jag gillar att resa, så alltid när jag har möjlighet och tid så försöker jag resa någonstans.

Likes

Comments