Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så vad har jag gjort idag då? ja, absolut ingenting. Är verkligen värd det. Ibland är det bara skönt att slappa hemma framför en film eller serie. Har funderat lite över vart jag ska åka i sommar? har ju ledet i mitten av augusti till slutet av augusti. Vill ju såklart åka någonstans varmt! Så fundera lite på om jag skulle åka runt i Frankrike? Paris är en av mina favorit städer var jag har varit x antal gånger, men resten av Frankrike har jag ju aldrig varit till så det sku vara kul att se de också..

Likes

Comments

Hej!

Idag blev det lite shopping på morgonen. Var lite jobbigt när mina ben var sjuka från gårdagens gym. Det blev en Gant Skjorta, sminksvamp, hårband, olika ansiktsmasker och nattkläder.

Likes

Comments

Jag är för tillfället påväg tillbaka till Estland. Som tur är så har jag bara en dag skola denna vecka, så får se vad jag hitta på för kul att göra. Ska också göra mina naglar denna vecka, hade lite tänkt på ljusblåa, har ju för tillfället rosa naglar.

Likes

Comments

​I dag har det bara varit söndags chill. Har lite skrivit på min research paper, som handlar alltså om lyx brand. Men annars har det varit ganska så lugnt :) 

Likes

Comments

Hej!

Igår blev det lite shopping. Blev fishnet tights from GinaTricot, en skjorta och byxor från Zara. Hämta dessutom mina Chanel örhängen, som hade varit och repareras.

Likes

Comments

Hej!
Nu var äntligen mitt prov över, hade alltså matta prov idag. Gick sådär. Har ännu ett prov om EU lag idag senare ikväll. Efter att jag har gjort det provet så kan jag äntligen fara hem till Finland!

Likes

Comments

​God kväll!

Alltså jag har haft sjuka benmuskler hela dagen. Pröva igår ett nytt program för bena, och tydligen så funka de ganska bra. Idag har jag inte gjort så mycket, hade några uppgifter att lämna in och några lektioner.. Ikväll tänkte jag bara chilla och kolla på någon film. 

Likes

Comments

Hej!

Var på morgon till gymmet, skönt och gå till gymmet på veckoslutet när där är typ ingen. På vardagar oberoende vilken tid man går är det alltid fullt proppat, och med skolbarn. Nu försöker jag skriva på min research paper, men det står helt stilla.. Ska alltså skriva om lyx märken. 

Likes

Comments

God morgon!

Vilken fin dag det är i dag, ljuvligt när solen skiner! Har visst inte hunnit bloggat på ett tag då. En hel del har ju hänt under de senaste två månaderna, skolan har börjat och massa projekt att göra hela tiden. Har varit till Stockholm med min söta mamma, de blev en shopping trip. Hade för en vecka sedan födelsedag och så har jag ju också fått sommarjobb från H&M. Superglad!

Så för tillfället jag har midterm exams på gång. Hatar att läsa på prov, finns det liksom något tråkigare? 

Likes

Comments