View tracker

Känsla idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Köpte en ny handväska till mig som lilla juls present. Behövde en större crossbody väska, så att jag skulle få allt det som jag brukar behöva med mig och rymmas. Kolla lite runt på internet, fundera först på en väska från Yves Saint Laurent och Louis Vuitton, men hitta faktist till slut en snygg, stilren väska från DKNY, supernöjd!

Likes

Comments

View tracker

Igår fick jag hem Kissies bok "hatad och älskad", hann läsa idag hela boken. Den fick mig både att skratta och gråta, vilket jag personligen tycker är viktig i en bok. Önskar dock att den skulle ha varit längre. Valde dessutom att köpa färdig signerad bok, för att jag inte har möjlighet annars att få den signerad.

Likes

Comments

​Hej!

Kom på onsdag till Finland för att spendera tid med min mamma.

Idag var det fredag då, blir ingenting speciellt för mig den här kvällen. Var på morgonen till gymmet, var cardio och rygg och arm. Efter det åkte jag in till stan för att kolla vad de har för rea på black friday, hitta underkläder, topp och balsam. Lite sånt som man behöver. 

Likes

Comments

Hej!

Har inte hunnit blogga på några dagar, på grund av att jag har haft fullt up med livet. Så idag hann jag vara till gymmet på morgonen, blev cardio 30min och sedan arm och rygg musklerna. Älskar känslan efter att ha varit på gymmet! I dag har jag dessutom skola, ska ja marknadsföring och där ska jag ha en presentation. Känner mig lite pirrig för det, för att jag har ingen aning hur jag ska framställa hela grejen, men kanske det löser sig..

Likes

Comments

Hej!

I dag blev det gym på morgonen för min del. Sedan gick jag lite snabbt runt i stan för att hitta en present till min pojkvän som fyller år imorgon. Blev en Tröja från Pull&Bear, hitta dessutom en klänning med t-shirt inne på Zara. Nu ska jag gå ut igen, måst hitta en tårta åt honom ännu.. 


Likes

Comments

Sista skoldagen för den här veckan, skönt! skolan är ju precis inte min favorit plats att vara i.

På fredag har min pojkvän födelsedag, han fyller jämna år. Imorgon tänkte jag att jag skulle gå och köpa en tårta åt honom, och någon present.. Vet inte riktigt ännu vad jag ska köpa åt honom.. Men de kanske löser sig imorgon när jag går runt i stan. Nu ska jag ta äntligen och äta, är vrålhungrig efter en lång dag i skolan.

Likes

Comments

Tisdag i dag då. Hade bara en lektion i dag, Engelska var jag dessutom hade presentation, bra gick det. :) Jag har på senaste tiden försökt hitta ett nytt universitet till mig, eftersom jag inte trivs i den som jag är nu i. Delvis för att jag inte gillar skolans sätt att lära och delvis för att landet är ganska tråkig. Fick i dag mail från ett universitet, får se vad de säger efter att jag har skickat mina papper in..

Likes

Comments

Idag blev det inget gym, eftersom ingen hade tid att föra mig dit. Mina mamma bor alltså på en liten ort, var man definitivt behöver bil om man vill åka någonstans. Efter att min mamma sluta jobbet, åkte vi för att shoppa. Blev jeans, tröja och jacka. Min mamma faktist vann jeansen till mig haha. De hade öppna Dr. denim butik, och de hade någon sorts tävling var man skulle spinna hjulet runt och sedan visa de vad man hade vunnit. Så min mamma lyckades vinna jeans, som hon sedan ville att jag skulle välja till mig själv.


Likes

Comments

Idag blev det resa tillbaka till Finland, besöker min mamma. Imorgon tänkte jag på morgonen gå till gymmet, och sedan får jag se vad jag ska göra. Har typ ingen större lust att vara ute, när det bara snöar hela tiden och är kallt! Ska dessutom försöka hitta en ny snygg vinterjacka, är trött på min dunjacka som jag har haft ett längre tag nu.

Likes

Comments