idag har jag löst ett par problem med försäkringskassan. så gött att de löst sig! Har pratat med div människor i telefon halva dagen. Idag blir bebis exakt 1 månad! har även varit hos mickan en svänga idag 🖒🏼🤗💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då har lördagen kommit o gått. idag var de meningen att de skulle bli ett par glas men vi hoppade de. D och rose kom förbi imorse. de skulle komma på frukost men stannade i 6 timmar. ja lika tufft än. o rosalie vill ju inte riktigt vara med sin mamma tkr de är så dumt att tvinga henne att vara med sin mor när hon inte känner sig bekväm med de. hon gillar sin pappa bättre. varför kan inte de accepteras?
Men iaf sex timmar va dom här. gick ju sådär. men iaf hur som helst sen var jag med mickan o nadde. Vi handla lite o åt mat. sen blev de film och musik o massa tjatter :) va trevligt :) sen skrev ju D att jag inte får gå klädd hur som helst de va ju inte roligt alls... varför ska han bestämma de som inte vill mer. och tydligen utger min klädstil sig att visa tydligt va jag vill :/ ja med andra ord jag klär mig för naket och utmanande. kul o höra! trodde inte jag skulle få höra sånt om han. hur faan kam han säga så?! jag får inte klä mig hur jag vill. vem är han att säga något sånt?! en tjej ska väl kunna gå klädd hur hon vill utan att få höra sånt!? nåja! han vet vart jag står iaf behöver faan inte kläder so säger de! klappträ hallå!
Nu blir de att lägga sig i sängen o titta på ngt!

Likes

Comments

Ja denna dagen gick också.
Film kväll Avengers med mat (han tog pizza, jag valde ju min röksallad då) tsm med ronnie idag fick de bli, trevligt!
Innan de kom Rose en svänga med david.
Kan ju inte säga att de blir bättre eller att de går bättre. de är tungt. som ett tyngdtäcke som kramar åt allt så hårt att syret är borta.
men jag försöker bita ihop. jag försöker andas!

Likes

Comments

Idag blir mitt hjärtat 4 veckor.
4 veckor sen jag låg och jag kände ren lycka!Mammas Alice växer!
Hon är så himla go. är så glad över att vara hennes mamma!
💓

Likes

Comments

Nu saknar jag honom så.mkt att saknaden ör inte bara saknad längre utan de gör ont. de gör mkt hur mkt jag saknar honom. vill bara krama om honom. hålla om hom honom. och jag vill bara att han håller om mig... varje kall attityd känns inte som tidigare när man va tsm o han hade den attityden då när jag blev sne för han hade de. nu blir jag ledsen och de skär som en kniv för varje ord han säger.

Likes

Comments

Imorse när jag hade lyckats somna till en kvart så kom fredrik på en kopp ✌😊 Så vi tog kaffe o satt o snacka en del. sen när han gått. så la jag mig i sängen med bebis en stund dd dröjde väl en kvart så kom David. han tog bebis en stund o satte sig i soffan och så tog vi en kopp. (ja de kändes, men de får de göra. han kom iaf. så illa kan han inte tyxka om mig iaf när han vill komma till mig) sen har jag tvättat idag med 😜 Bebis hade ju gjort uppkastningar på sina filtar ju men nu är de rena ✌🖒🏼 Ja sen har jag tagit lite kaffe och mer kaffe o sen lite energidryck på de☕🖒🏼 och massa bebis mys ofc blir de ju jämnt de 💓💓💓💓😍😍😍
Nu ska jag ta och kolla på något. men guud vet vad jag ska se. Antingen youtube eller läsa bloggar. har ju beslutsångest så vi får se vart de hamnar! kmr antagligen inte sova många minuter i natt heller. de stör mig inte heller längre jag är van. lite sömn,mycket koffein! ✌

Likes

Comments

Lever med så mkt ångest. Spelar ingen roll vad jag gör. Jag kan ju egentligen de där med KBT men hallå de hjälper inte nu. jag andas och andas men de är fortfarande som att syret inte finns där. helt mysko. helt skoningslöst. den där klumpen vill inte försvinna. vad ska jag göra? jag gråter och gråter. tankar snurrar runt o runt. utan någob vidare värst klokhet på de. jag undrar varför jag? varför just jag av alla ska behöva utsättas för detta?! vad har jag gjort? vad har jag gjort honom? vi va ju 2 inte bara jag väl? varför ska jag vara den som mår dåligt. Känner han verkligen ingenting?! denna starka känsla? är de bara hos mig? har jag gått runt o inbillat mig att de va så starkt de vi har? att de faktiskt inte va vidare värst äkta o starkt från han. men de känns inte rätt de känns som jag tänker galet då. att de visst är starkt o att han när som helst kmr vilja ha en kram en puss vilja ha min närhet igen... att detta bara är föe nu... ååh guud !

Likes

Comments

Jag ska försöka vara glad.
Jag ska vara glad.
Jag ska göra sånt jag fortfarande tycker är roligt.
Lyssna på musik.
Skriva texter.
Dricka mitt fina kaffe.
Älska mina Barn.
Umgås med vänner.
Jag tänker inte ändra något.
Inte något alls.
Det kommer bara vara mindre av han runt mig
Tills han kommer tillbaka.
Men jag ska vara glad och mer nyttig.
Jag ska börja träna också.
Jag ska vara lite bättre på att vara jag.

Likes

Comments

Det är tråkigt jobbigt... hur allting är just nu... jag går med konstant ångest nu. Som bara inte vill släppa taget. Så otroligt ledsamt. ja jag kan göra den listan lång nu. mår dåligt varenda sekund i livet.

jag saknar hela han... allt med han just nu. saknar våran familj. så himla hårt.

Alla fjärilar har trasiga vingar. Mitt hjärta är sönder. Min själ är i tusen bitar. jag vet inte hur länge jag ska orka detta.

Likes

Comments