Jag handlar inte speciellt mycket på Tradera, men jag säljer desto mer. Framför allt sonens utväxta kläder, som fortfarande har massvis kvar att ge. Jag använder mig redan av Paypal, både för Tradera och andra ställen. Det har jag gjort sedan det lanserades i Sverige för massvis med år sedan. Det är supersmidigt och lättanvänt. Just nu får man 50 kr att shoppa för hos Tradera om man skaffar ett Paypal konto. Finns liksom inget att förlora på det, eller hur?

Få 50 kronor att handla för på Tradera!

Skapa ett PayPal-konto idag så får du 50 kronor att handla för på Tradera. Med ditt PayPal-konto kan du sen snabbt, smidigt och säkert betala med PayPal på Tradera. Du uppger bara din e-postadress och ett lösenord och slipper därför skriva in dina betalningsuppgifter varje gång du handlar.


Det tar bara 3 minuter att skapa ett konto och dina 50 kronor finns på kontot direkt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag trillade det in två nya, fina paket. Det första är den alltid lika välkomna Glossy Boxen. Det är som en liten karamell när man öppnar den.

Den andra var paketet från Buyers Club med strumporna - 4 pack för 49 kr, mascaran 49kr, och så hade jag slängt med tandborstar för 9 kr.


Vill du också handla hos Buyers Club? Använd min länk och få 100 kr att handla för + att det är fri frakt augusti ut.

Likes

Comments

Sugen på att prova en ny telefon. Smartson söker testare till Motorola Moto Z2. Jag ska testa elcykel, så jag tror jag struntar i att söka denna gång.


Moto Z² Play

Motorola Sveriges nya Moto Z² Play är en tunn, vattentålig Android-telefon. Unikt är de tillhörande Moto Mods™ som ger telefonen nya dimensioner; och i detta test erbjuds en 10X zoom hasselbladskamera, en insta-share projektor eller JBL-högtalare. Vi söker 50 testpersoner denna gång - är du på jakt efter ny mobiltelefon?

Utvalda testpiloter köper Moto Z² Play för testpilotspriset 2460 kronor (rek.pris: 6000 - 8079 kronor) där en tillhörande mod, samt ett powerpack med upp till 22 timmar extra batteritid ingår.


Likes

Comments

Här kan man snacka om lättförtjänta pengar. Hade jag inte redan registrerat både mig och mannen hos Lottoland, så hade jag nappat igen.

Är du inte redan medlem i en återbäringssida - Cashbacker - så är det kanske dax att prova nu. Använder du sedan min värvningslänk, så får du och jag en extra bonus.Exklusivt erbjudande med Lottoland - nu har vi förlängt tiden

300 kr i återbäring när du köper lotter för 15 kr!

Detta erbjudande gäller t om sista augusti. Köp skraplotter till ett värde av 55 kr för endast 15 kr och ta chansen att vinna upp till 25 000 kr. Du får oavsett 300 kr i återbäring av oss. En Win-win deal för dig!

Likes

Comments

Ännu en matkasse/låda är hämtad hos City Gross. Perfekt som alltid.

Just nu får man 150 kr rabatt med koden Kasse150. Gäller tom 21/8 men inte på Flexkassen, tyvärr.

Har du aldrig beställt innan, så kan du använd koden Kasse250. Den koden gäller tom 3/10 men inte på Flexkassen heller.


Glöm inte att du får återbäring också. Kolla på Refunder, Cashbacker, Cashbackshopping, Bonusway vilket som är mest fördelaktigt. Använder du sedan någon av mina värvningslänkar, så får både du och jag lite extra bonus.

Likes

Comments

Att få mat hemlevererat är en lyx som man verkligen vänjer sig vid. Nu har Mathem kommit med erbjudande om att de har fri frakt.

Jag har provad dem innan och varit nöjd med servicen och fräschheten i varorna. De har matkassar också om man är sugen på prova det.

Likes

Comments

Jag har blivit löjligt förtjust i dessa goda Muesli. Jag fortsätter att utforska smaker och får nog erkänna att deras färdigblandade är bättre än de jag lyckas mixa ihop. Senast fick jag ihop en mix, som kändes klockren, men icke - den smakade papp!

Idag fick jag en ny leverans med ett gratisrör - Spännande.

Går man in HÄR så kan man kolla om denna kod fortfarande fungerar: KWA3-2HVZ-5PTH. Om den gör det så får man 6 mindre behållare med Prova-på Muesli, man måste dock handla annat för 100kr. Jag har fått prova-på vid 4 tillfällen än så länge!

Likes

Comments

Bunkra upp efter semestern - få 100 kr rabatt och fri frakt

Nu kan du handla hemma på coop.se och få maten levererad till din dörr – till samma priser som i våra stormarknader. Smart, enkelt och tidsbesparande. Just nu bjuder vi dig på frakten och 100 kr rabatt vid köp över 1000 kr*.

Använd din kod i kassan: handlaonline


100 kr i rabatt när man handlar för 1000 kr, känns lite sniket, om man jämför med de rabatter man kan få hos City Gross på olika matkassar. Men såklart handlar man ändå där så kanske det är värt att prova.

Likes

Comments

Bonniers egen lilla shop - BONSHOP har just nu 20 % på inredning och allt till barnrummet.

Du måste ha en prenumeration på någon tidning från Bonniers Tidskrifter för att få handla där. De brukar ha både fina saker och bra priser. Jag har bland annat köpt ett gäng skålar från Rörstrand, Swedish Grace.

Likes

Comments

Glossy box är en underbart, fin box som man kan beställa som en prenumeration - och säga upp när man vill!

Härliga produkter att prova och ofta till ett väldigt bra värde gentemot vad man betalar. Just nu kan du beställa din första box för bara 99 kr i stället för 139 kr.

Använd koden: AUGUSTIVIBES ------------ HÄR kan du registrera dig.

Vill du sedan inte fortsätta, så glöm inte att avregistrera din prenumeration på deras sidor.


Här finns också återbäring att inhämta. Refunder ger 5 % och Bonusway ger 7,5 %. Använder du min värvningslänkar vid registrering, så får både du och jag lite extra bonus.

Likes

Comments