BEAUTY, LIVSSTIL

hola ola

Nu da det er efterår, og vi lige så stille godt kan erkende, at varmen og solen ikke kommer tilbage lige foreløbig, kan vi "heldigvis" få lov til at gå med lidt mere tøj og lidt flere muligheder for varmere accessories såsom hatte!

Jeg har altid elsket hatte og måden de ændrer hele dit look på, men jeg har aldrig rigtig kunne finde en hat, som lige passede mit hoved og den stil jeg var ude efter. Og endelig, efter lang tids søgen, fandt jeg den perfekt hat og den er lige mig! Jeg var en smut i Aalborg og var en tur forbi Message, hvor der var kollektionsprøver fra forskellige mærker, bl.a. mbyM, (som er mærket denne hat er fra), hvor alle kollektionsprøverne kostede mellem 100 -150 kr.

Jeg har altid ville have denne type hat og var næsten parat til at bruge en formue på den, men der var den.. solens stråler ramte den, som havde den været gemt for alle andre end mig. Poetisk, jeg ved det, men den kostede kun 100kr. og var en str. xs. Hvis der er nogen derude, der havde den mindste studenterhue og skulle give øl, ligesom mig, så føler jeg med jer! Det er så svært at finde en hat i str. xs, som stadig ikke er for stor.

Hatten er super behagelig at have på og kradser eller strammer ikke på nogen måde, så den er helt perfekt! Da jeg jo ikke kan love jer denne hat magen til, da det var en kollektionsprøve, så vil jeg lige dele et par alternativer med jer!

//Pern

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

LIVSSTIL


​Ja, det er rigtigt!

Vores alle sammens yndlings "Sex & the City" pige er tilbage på HBO fra d. 10 oktober, altså allerede i morgen! Vi kender hende alle sammen og har elsket hende igennem alle serierne og filmene og kommer nu igen tilbage på lærredet med hovedrollen i en helt ny serie "Divorce".

Divorce handler om en meget langtrukken og besværlig skilsmisse, som viser både de sjove og de alvorlige sider og hvordan det påvirker omgivelserne. Det handler om det gift par, Frances og Robert, som har været gift i over 10 år, har 2 børn sammen og hvor Frances bliver i tvivl om ægteskabt og indser, at en skilsmisse ikke er lige så "let" som hun havde forestillet sig. 

Det er helt klart en serie jeg skal se og den kommer allerede på HBO i morgen - Hvis I vil hør mere om serien, kan I se traileren lige her.

//Pern

Likes

Comments

DESIGN OG INTERIØR, PERSONLIGT

Jeg ved godt, at jeg har været fraværende i de sidste par uger, men der har foregåret så mange ting i personlige liv, så jeg har ikke rigtig haft så meget overskud. Men jeg er klar igen og jeg håber i har haft nogle dejlige sidst par uger og (forhåbentligt) se frem til en tiltrængt efterårsferie om ikke så længe!

Jeg er lige faldet over et 'par' interiør billeder, i en meget nordisk og hyggelig inspireret stil, som har plads til massere af personlige indfald, som jeg tænkte jeg lige ville dele med jer. 
Vi ses snart!

//Pern

Likes

Comments

LIVSSTIL

En lang dag på kontoret eller i klasselokalet, kan hurtigt gøre din uge uoverskuelig. Der er ting der skal gøre, ting der skal sendes og ting du hele tiden skal tage stilling til og have holdninger omkring.

Og hvad kan du gøre for at få mere tid og mere fornøjelse dagen igennem? Altså, du kan jo ikke rigtig bare sige op (eller, det kan du, men ville det være klogt?) og du kan heller ikke rigtig bare droppe ud (eller, jo det kan du, men det ville nok heller ikke gavne dig fremadrettet) Så hvad gør vi så?

Her er et par få tricks og råd til at holde fokus på arbejdet eller i skolen, og stadig kommet hjem med overskud og godt humør.


1. Er du tit gået forbi en kassedame som står op og betjener kunderne i stedet for at sidde ned, og så haft ondt af de stakkels mennesker? (det har jeg i hvert fald), så skal du lige have med i tankerne, at hvis du står op i blot 3 timer om dagen, så øger du faktisk dit stofskifte. Det kan du bl.a. gøre ved stående møder eller at gå en tur rundt omkring på skolen og stå op og snakke sammen i stedet for at finde en bænk.

2. Selvom du har 1001 ting du skal nå og slet ikke nok timer i døgnet til at nå det, er det stadig vigtigt, at få holdt pauser. Stræk dine ben og gå en lille tur når du endelig har muligheden for det - på den måde for du tømt hovedet for alle de tanker, som du skal knokle med resten af dagen. Få lidt luft og tænk over dine fremtidige glæder.

3. Vand. Ja, jeg ved det godt - alle fortæller dig at du skal drikke rigeligt med vand, for så får du mere energi, mindre uren hud og generelt bedre humør. Men hvorfor? Vores vægt består af mellem 45 - 75 % vand og vi minder i bund og grund om en agurk (men hvem kan ikke også godt lide agurker?)

4. Alle ved, at det er rigtig vigtigt, at spise en masse for at få energi og holde ud hele dagen, ligesom det er vigtigt at drikke vand - og selvom det kan være fristende at købe energidrikke og lette måltider, er det ikke det der vil holde dig igang. Usund mad og sukkerholdige drikke giver dig et kick allerede fra indtagelse, men går hurtigt væk igen. Hvis du spiser havregryn, frugter, salat, grove sandwiches osv., vil din energi holde meget længere!


//Pern

Likes

Comments

LIVSSTIL

1. drik varm kakao med flødeskum og skumfiduser (fordi vores sommerkur alligevel ikke blev til noget)

2. snup en løbetur (nu er det hverken for varmt eller koldt)

3. bag chokolademuffins og slå din personlige rekord i, hvor hurtigt du kan spise dem (min er 30 min.)

4. sorter i din garderobe - fjern alt rodet, det du ikke bruger, giv til røde kors, eller sælg det på diverse sider.

5. nyd det, at solen går hurtigere ned og står senere op, og se en smuk solopgang eller nedgang.

6. lav et græskarhovede! jaja, barnligt osv. men meget sjovt! tag dine veninder i hånden og lav den flotteste samling plantet ude foran din hoveddør.

7. Saml grøntsager fra mormors have!


8. nu da du har lavet dit vildt flotte og skræmmende græskarhoved, så lav da også lige en græskarsuppe, ristede græskarkerner osv.

9. tag til frisøren - forandring fryder uanset årstiden.

10. tag på café og drik en sæsonpræget drink med veninderne og se hvordan bladene langsomt har skiftet farve på træerne.

11. forny dit hjem med pyntepuder og duftlys i efterårets tegn! du kan bl.a. finde rigtig lækre pyntepuder fra Ellos.dk !


//Pern

Likes

Comments

BEAUTY

De dejlige mennesker inde fra Benefit, har været så søde, at sende mig en lille pakke med goodies i. Der var nogle af deres best sellers i, og også nogle helt nye produkter, så jeg tænkte, at jeg lige ville dele lidt om dem!


HIGH BEAM

High Beam er en super fin highlighter, og hvis jeg ikke allerede kendte til den, ville jeg tro det var en neglelak pga. dens emballage. Den har en rigtig fin kold tone, men et lyserødt/hvidt skær, så den passer rigtig godt til dem af os, som måske ikke er så velsignede med en lækker sommerglød året rundt!


HOOLA BRONZER

Allerede den gang jeg begyndte at interessere mig for makeup, brugte alle Hoola Bronzer og jeg har været forelsket i den lige siden. Jeg har dog aldrig selv haft en, for det første, fordi den er rigtig svær at finde i Danmark (nærmere Jylland) og for det andet fordi jeg altid har set den som et lidt dyrere mærke, hvilket den selvfølgelig egentlig ikke er, men jeg har i mine yngre dage altid sammenlignet priser med mærker som Maybelline og NYX.

Jeg forstår godt nu, hvorfor alle er så vilde med den! Den har den helt perfekte farve, som er varm nok i tonen til ikke at være grå, og kold nok i tonen til ikke at være orange. Jeg synes den passer perfekt til os, der er lidt køligere og blegere i hudtonen og så påfører den lille rejsevenlige børste den perfekte mængde af produktet.


THEY'RE REAL TINTED PRIMER

De fleste makeupelskere kender nok til Benefits They're Real Mascara, men kender I også til deres Tintet Primer af samme navn? Da jeg første gang åbnede den og lige læste lidt om den, tænkte jeg bare - jaja, en ny lashprimer.. Jeg har altid set det som en unødvendigt trin i den i forvejen lange makeuprutine, så derfor har jeg aldrig gået synderligt meget op i det. Men denne er tinted, det vil sige den har en farve, og ikke bare er gennemsigtig som de fleste andre (denne er i brun).

MEN til min store overraskelse, er det er virkelig godt produkt! Den har en af de bedste børste jeg nogensinde har prøvet og selvom børsten virker forholdvis stor, så er den også helt perfekt til de nederste vipper. Den diskrete farve og fine børstehår, gør den helt perfekt til et meget naturligt og neutralt look, hvis du vil bruge den alene - og den er perfekt som base for flere coats af mascara (som jeg ofte gør mig i), hvor jeg bedst kan lide at bruge den næste mascara, mens dette produkt stadig er "vådt".


GIMME BROW NR 3

For et par måneder siden, lancerede Benefit deres helt nye "magi"-inspirerede øjenbrynsserie. Selvom jeg synes selve emballagen på lige netop dette produkt (nr. 3) ser ret billigt og plastik agtigt ud, snyder indholdet jo ikke. Det er en rigtig dejlig øjenbrynsgel med små fibre i, der får dine egne bryn til at se mere fyldige ud. Selvom jeg ikke helt kunne se, hvilken farve den var i, synes jeg virkelig den var mørk, så hvis I, ligesom mig, har mørkeblonde/grå øjenbryn, så vil I synes, at denne er alt for mørk til jer.

Men på trods af farven, holder denne gel hele dagen og skal ikke påføres igen igen.. Jeg kan godt se de små fibre i produktet, men jeg føler dog, at man i forvejen skal have en masse hår i brynet selv, for at kunne få de små fibre til at hænge ved.


ROLLER LASH MASCARA

Denne mascara er kendt, for at kunne bukke/bøje dine vipper så meget, at du ikke får brug for en vippebukker - men mine vipper bukker allere SÅ meget i forvejen, at de nærmest krøller helt om og rører mit øjenlåg igen, så derfor troede jeg ikke, at jeg ville kunne lide den. Og det kunne jeg sådan set heller ikke i starten, for jeg synes børsten var alt for svær at kontrollere og at den egentlig bare klumpede mine vipper sammen. MEN Rom blev ikke bygget på en dag og jeg giver ikke så let op, så derfor gav jeg mig lige et par dage til, at lære den lidt bedre at kende #date).

Når man finder ud af at "vrikke" børsten på den helt rigtige måde og starte heelt inde ved roden af vippen, så har den virkelig det bedste resultat! Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, om den holder bukket i dine vipper pga. mine egne vippers tilstand, men den gør i hvertfald dine vipper lidt længere og holder den længde dagen ud. Den er allerede efter et par uger, blevet min nye favorit!


HELLO FLAWLESS OXYGEN WOW FOUNDATION

Nogle er jer kender den, andre gør nok ikke, men dette er også en af de produkter, som Benefit er mest kendt for. Det er deres brightening foundation som giver en smukt glød til dit ansigt og får din makeup til a se rigtig naturlig ud. jeg har altid haft en problem med, at makeuppen lægger sig i de små fine linjer rundt omkring øjnene og ved mundvigene, men dette gør den slet ikke og den er rigtig behagelig og let på huden. Jeg er helt enig i, at den giver et glow til ansigtet, det er jo lige før man ikke behøver en highligter (oh well, man er vel kun menneske)

Men jeg synes dog ikke, at denne foundation holder lige så længe, som jeg gerne vil have det. allerede efter 3 timer, kan jeg se små forskelle i huden, hvilket er rigtig træls når man gerne vil have flawless makeup hele dagen, men hvis du skal til et event i nogle få timer, synes jeg helt klart den er værd at overveje. Alles hud er ikke ens, så derfor kan den virke meget anderledes på dig, end på mig


Jeg håber I fik lidt hjælp til jeres næste makeupkøb fra dette indlæg og jeg vil virkelig anbefale jer, at prøve disse, eller nogle af Benefits andre rigtige lækre produkter. 

I kan læse meget mere om deres brand, mærke, produkter og holdninger lige her

//Pern

Likes

Comments