FREDAGSLISTEN


Hej venner!

I dag er en stille og rolig fredag, derfor kommer der lige noget passende til en aften på sofaen, hvor man bare trænger til at slappe af eller en velfortjent tur i karbad.

Håber I vil nyde jeres fredag og selvfølgelig også resten af weekenden!


Sarah West - Back to start

David Choi - Deserve to Be

B.O.U -More Than Words

Haley Klinkhammer - Here (cover)

Haley Klinkhammer - Can't Help Falling In Love (cover)


//Pern

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

FREDAGSLISTEN


Håber I alle sammen har det lækkert og går en lækker weekend i møde, forhåbentligt med en masse fest og farver!

Hvis I tøser mangler lidt inspiration til festens musik, så tag lige et kig her -Jeg er i hvert fald helt hooked på numrene! Eller hvis I bare skal skråle til jeres yndlingsmusik hjemme i stuen i nattøj med en ansigtsmaske på (ligesom mig), så er I selvfølgelig også meget velkomne til at tage et kig!


Little Mix - Shout Out To My Ex

Fair - Used To Have It All

KREAM - Taped Up Heart (feat. Clara Mae)

Nadia Gattas - Certified

Sweet California - Good Life

Kung, Cooking On 3 Burners - This Girl


//Pern


Likes

Comments

FASHION


​Nu er det kolde vejr rigtig begyndt at vise sig og jeg har allerede set mange med huer og vanter på - og jeg må sige, at det frister rimelig meget! 
Nej, jeg ved godt vi ikke vil erkende det, men det er på tide med noget varmere tøj og finde de tykke jakker frem. Jeg er helt vildt inspireret af jakker af læderlook eller skind, som har faux fur indeni. Jeg synes det er en super flot trend og skaber på samme tid varme, så den både er fashion og praktisk!

Jeg har lige fundet 'et par stykker', som jeg lige vil dele med jer, da jeg selv er ved at lede efter den helt rigtige, og det er meget muligt, at det er e af disse! 

De ligger lidt i blandede prisklasser, men helt klart noget for enhver! Håber I finder inspiration.


Likes

Comments

FREDAGSLISTEN


Jeg begynder fra i dag af et nyt koncept, der hedder fredagslisten. Det skal ikke lyde alt for "midtjyllands-radio"-agtig, men det bliver i hvert fald en listen der så vidt muligt kommer ud hver fredag, med de bedste sange jeg har hørt i den uge.
Jeg spiller ikke selv instrumenter eller synger, men musik har en kæmpe indflydelse på vores humør og vores motivation og inspiration. Derfor får i den første liste i dag og jeg håber i går weekenden godt i møde med nogle af disse lækre sange!


D'Angelo - Brown Sugar (IAMNOBODI Remix)

Brandy - WannaBeDown (IAMNOBODI RMX)

D'Angelo - Spanish Joint (Kero One Remix)

Amy Winehouse - Half Time

Tom Mish - Crazy Dream

Dua Lipa - Blow Your Mind (Mwah) Acoustic


//Pern

Likes

Comments

BEAUTY, PERSONLIGT

I går fik jeg lavet nye lækre negle, som jeg tænkte jeg lige ville dele på bloggen med jer.

Jeg har nu i noget tid haft gelenegle med forlængelse og så shellac ovenpå, men denne gang fik jeg altså taget geleneglene af og fik bare lagt en klar nude shellac på mine egne negle. Jeg elsker det bare/nude look, og nu havde jeg også haft en farve på neglene alle de andre gange, så jeg tænker jeg ville prøve noget mere naturligt.

Jeg elsker negle og måden hvorpå man kan være så kreativ med udseendet af dem, og de har faktisk holdt vildt godt og har ikke generet mig overhovedet!
Der er nogle mennesker, der ikke kan klare følelsen af dem og føler de er meget tykke og ikke til at arbejde med, men ved BeautyByKoco, hvor jeg får lavet mine negle)

Emsuda er virkelig professionel og forstår at lave dine negle ligesom du vil have dem! Hvis du overvejer at få lavet negle eller andre former for skønhedsbehandler, synes jeg helt klart du bør tage et smut ned forbi hendes forretning som ligger på Vesterbrogade 5 st., 8800 Viborg eller tage et smut ind forbi hendes hjemmeside.

Jeg håber i alle har en rigtig god lille fredag og får nydt det gode vejr!

//Pern

Likes

Comments

DESIGN OG INTERIØR

hej alle!

I dag vil jeg snakke lidt om din skrivebordsplads, eller i hvert fald stedet hvor du kan lave lektier og arbejde med god samvittighed.

Engang troede jeg, at jeg elskede min stil minimalistisk, og det er også en super fed stilart, men til tider kan det godt være virkelig uinspirerende, at der ikke er plads til minder og personlig items, som har en personlig værdi for dig, Og hvis du ikke er inspireret eller føler dig vildt umotiveret i et lille mørkt rum uden billeder og lys, vil det reflekteres i dit arbejde.

Jeg har derfor samlet et par småting, som kan være med til at skabe hygge og inspiration omkring dig og din arbejdssituation.Denne LED lampe er fra IKEA og er virkelig praktisk med sin smalle design, fylder ikke meget på bordet og kan let pakkes væk og findes frem igen!

Den er som sagt fra Ikea og kan findes lige her til sølle 119.-


Dette duftlys er fra H&M, så igen en virkelig prisvenlig mulighed for hygge og godt miljø i arbejdsrummet. Det dufter super skønt og rent, har det også herhjemme og kan købes lige her til 129 kr.

Dette billede er fra desenio.dk, hvor man kan finde super mange forskellige billeder, hvor der er noget for enhver smag. Lige præcis dette billede kan købes lige her til kun 569.- og det er altså den store plakat i 50x70 cm!


Du kan også finde mange flere lækre beroligende billeder i alle regnbuens farver og former på desenio.dk

Når du skal finde et skrivebord, synes jeg altid, at det er mest praktisk med opbevaringsplads, hvad enten det er i form af skuffer, skabe eller andet. Jeg har fundet dette super minimalistiske og funktionelle skrivebord fra Biva og du kan finde det lige her til kun 899.-

Denne vase er fra Sinnerup og jeg elsker dens marmor look, det får den til at virke virkelig feminin og på samme tid stadig robust. Den kan købes lige her til kun 199.-

Håber det var noget I kunne bruge til inspiration! Lad mig endelig vide hvad I synes!

//Pern

Likes

Comments

BEAUTY, LIVSSTIL

hola ola

Nu da det er efterår, og vi lige så stille godt kan erkende, at varmen og solen ikke kommer tilbage lige foreløbig, kan vi "heldigvis" få lov til at gå med lidt mere tøj og lidt flere muligheder for varmere accessories såsom hatte!

Jeg har altid elsket hatte og måden de ændrer hele dit look på, men jeg har aldrig rigtig kunne finde en hat, som lige passede mit hoved og den stil jeg var ude efter. Og endelig, efter lang tids søgen, fandt jeg den perfekt hat og den er lige mig! Jeg var en smut i Aalborg og var en tur forbi Message, hvor der var kollektionsprøver fra forskellige mærker, bl.a. mbyM, (som er mærket denne hat er fra), hvor alle kollektionsprøverne kostede mellem 100 -150 kr.

Jeg har altid ville have denne type hat og var næsten parat til at bruge en formue på den, men der var den.. solens stråler ramte den, som havde den været gemt for alle andre end mig. Poetisk, jeg ved det, men den kostede kun 100kr. og var en str. xs. Hvis der er nogen derude, der havde den mindste studenterhue og skulle give øl, ligesom mig, så føler jeg med jer! Det er så svært at finde en hat i str. xs, som stadig ikke er for stor.

Hatten er super behagelig at have på og kradser eller strammer ikke på nogen måde, så den er helt perfekt! Da jeg jo ikke kan love jer denne hat magen til, da det var en kollektionsprøve, så vil jeg lige dele et par alternativer med jer!

//Pern

Likes

Comments

LIVSSTIL


​Ja, det er rigtigt!

Vores alle sammens yndlings "Sex & the City" pige er tilbage på HBO fra d. 10 oktober, altså allerede i morgen! Vi kender hende alle sammen og har elsket hende igennem alle serierne og filmene og kommer nu igen tilbage på lærredet med hovedrollen i en helt ny serie "Divorce".

Divorce handler om en meget langtrukken og besværlig skilsmisse, som viser både de sjove og de alvorlige sider og hvordan det påvirker omgivelserne. Det handler om det gift par, Frances og Robert, som har været gift i over 10 år, har 2 børn sammen og hvor Frances bliver i tvivl om ægteskabt og indser, at en skilsmisse ikke er lige så "let" som hun havde forestillet sig. 

Det er helt klart en serie jeg skal se og den kommer allerede på HBO i morgen - Hvis I vil hør mere om serien, kan I se traileren lige her.

//Pern

Likes

Comments