GUYS GUYS GUYS - velkommen tilbage til Taco Tirsdag!


Jeg har siden mit sidste opslag (eller 'mit nye første' så at sige) haft det rigtig godt og klar med en masse nye spændende og tankevækkende tacoskaller.

Jeg sad i bussen, på vej hen for at åbne butikken, hvor jeg overhører 2 piger snakke om, hvordan den ene lavede den perfekte avokadomad og hvordan den anden slet ikke kunne finde ud af designet på sin "Acai Bowl"
(som jeg tilfældigvis godt vidste hvad var, fordi Godmorgen Danmark ikke har mere spændende indputs end nye ord til ordforrådet.)

Jeg er ikke en fanatiker, der siger I kun skal snakke om den nylige terrorepisode i Sverige, eller at veganisme er det nye - men jeg tænker bare 'shit', hvor er vi kiksede. Amen helt ærligt! Og jeg skriver ikke det her, for at kritisere jeres, eller for de sags skyld, mine egne interesser, jeg kom bare til at tænke på, hvor fucking ligeglad jeg egentlig er med avokadomadder og den der acai-bowl (som til jer der ikke ser det elskede Godmorgen Danmark, er det en skål med skyr, frugt, nødder og andre pæne og farverige ting.)
Jeg gør da udelukkende de ting de snakker om, for at andre kan se det, ligesom de også gør. Og så fuck da mig, men det er lige gået op for mig, hvor kikset en generation vi er. Amen jeg synes sku det er lidt pinligt, jeg begyndte at grine i bussen fordi jeg følte mig så dum, for jeg udførte da selv totalt insta-worthy ritualer i sidste uge. altså jeg brugte en bathbomb, for christ's sake...

Jeg er kommet til den konklusion, at jeg bare hellere vil spise klamme leverhakke-madder med hårdtristede løg og 10kg. mayo, og kun gå i ripped jeans og fiskenetsstrømper fordi jeg har lyst. For jeg tror i bund og grund ikke på, at der er nogen af jer derude, der har tænkt jer at lave en smuk skyr-skål for jeres egen tilfredstillelse og spise den, før i har taget et billede af det. Kunne i finde på det? For det kunne jeg fandme ikke, hvis jeg lavede noget shit der var SÅ smukt og jeg havde brugt SÅ lang tid på det, så spark mig og røven og kald mig Jørgen hvis ikke dét billede kom på insta senest 5 minutter efter jeg er færdig med at redigere det.


Så kan I tygge lidt på den, mens jeg udfordrer jer til at ligge et klamt, burgerspisende billede op, som overhovedet ikke passer til jeres insta-theme eller har en hvid baggrund eller whatever.

God tirsdag!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

LIVSSTIL & PERSONLIGT

Det er totalt acceptabelt at sige, at man ikke gider mere. At man ikke gider danse i byen med veninderne, at man ikke har lyst til at lave lektier, og at man egentlig bare gerne vil være alene og ikke skulle tage ansvar for noget som helst.

Sådan er det okay at føle og til tider også okay at udføre. Jeg har ikke gidet bloggen længere, og jeg tænkte det var okay, for jeg har alligevel kun den minimalt acceptable sociale gruppe af følgere, så hvorfor skulle det genere nogen? Jeg tænkte aldrig over, at det ville genere mig selv, nu når det var mig selv der sagde fuck til det. Men det generede mig altså, dét faktum, at jeg havde det her åbne projekt i baggrunden af mit liv - et projekt som jeg bare ikke magtede at færdiggøre, med alt andet der var gang i.

Og jeg er ikke i nærheden sikker på, hvad der er jeg prøver, at fortælle i det her indlæg, men jeg fortæller det alligevel, for så får jeg det bedre. Jeg har tænkt mig at starte op igen, ikke 100 %, men en lille smule, fordi jeg har indset, at det faktisk er en rigtig god terapiform for mig. Jeg læser stadig blogs og det har jeg gjort hele tiden (men det er sikkert også derfor, at det med min egen blog har generet mig så meget..?), og jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage i kampen, og skrive om det ting som ingen snakker om, som alle gerne vil høre om, og ting jeg bare fucker op i mit liv, stort set hver tirsdag.


- Velkommen til Taco Tirsdag -

Likes

Comments

FREDAGSLISTEN


Hej venner!

I dag er en stille og rolig fredag, derfor kommer der lige noget passende til en aften på sofaen, hvor man bare trænger til at slappe af eller en velfortjent tur i karbad.

Håber I vil nyde jeres fredag og selvfølgelig også resten af weekenden!


Sarah West - Back to start

David Choi - Deserve to Be

B.O.U -More Than Words

Haley Klinkhammer - Here (cover)

Haley Klinkhammer - Can't Help Falling In Love (cover)


//Pern

Likes

Comments

FREDAGSLISTEN


Håber I alle sammen har det lækkert og går en lækker weekend i møde, forhåbentligt med en masse fest og farver!

Hvis I tøser mangler lidt inspiration til festens musik, så tag lige et kig her -Jeg er i hvert fald helt hooked på numrene! Eller hvis I bare skal skråle til jeres yndlingsmusik hjemme i stuen i nattøj med en ansigtsmaske på (ligesom mig), så er I selvfølgelig også meget velkomne til at tage et kig!


Little Mix - Shout Out To My Ex

Fair - Used To Have It All

KREAM - Taped Up Heart (feat. Clara Mae)

Nadia Gattas - Certified

Sweet California - Good Life

Kung, Cooking On 3 Burners - This Girl


//Pern


Likes

Comments

FASHION


​Nu er det kolde vejr rigtig begyndt at vise sig og jeg har allerede set mange med huer og vanter på - og jeg må sige, at det frister rimelig meget! 
Nej, jeg ved godt vi ikke vil erkende det, men det er på tide med noget varmere tøj og finde de tykke jakker frem. Jeg er helt vildt inspireret af jakker af læderlook eller skind, som har faux fur indeni. Jeg synes det er en super flot trend og skaber på samme tid varme, så den både er fashion og praktisk!

Jeg har lige fundet 'et par stykker', som jeg lige vil dele med jer, da jeg selv er ved at lede efter den helt rigtige, og det er meget muligt, at det er e af disse! 

De ligger lidt i blandede prisklasser, men helt klart noget for enhver! Håber I finder inspiration.


Likes

Comments

FREDAGSLISTEN


Jeg begynder fra i dag af et nyt koncept, der hedder fredagslisten. Det skal ikke lyde alt for "midtjyllands-radio"-agtig, men det bliver i hvert fald en listen der så vidt muligt kommer ud hver fredag, med de bedste sange jeg har hørt i den uge.
Jeg spiller ikke selv instrumenter eller synger, men musik har en kæmpe indflydelse på vores humør og vores motivation og inspiration. Derfor får i den første liste i dag og jeg håber i går weekenden godt i møde med nogle af disse lækre sange!


D'Angelo - Brown Sugar (IAMNOBODI Remix)

Brandy - WannaBeDown (IAMNOBODI RMX)

D'Angelo - Spanish Joint (Kero One Remix)

Amy Winehouse - Half Time

Tom Mish - Crazy Dream

Dua Lipa - Blow Your Mind (Mwah) Acoustic


//Pern

Likes

Comments

BEAUTY

I går fik jeg lavet nye lækre negle, som jeg tænkte jeg lige ville dele på bloggen med jer.

Jeg har nu i noget tid haft gelenegle med forlængelse og så shellac ovenpå, men denne gang fik jeg altså taget geleneglene af og fik bare lagt en klar nude shellac på mine egne negle. Jeg elsker det bare/nude look, og nu havde jeg også haft en farve på neglene alle de andre gange, så jeg tænker jeg ville prøve noget mere naturligt.

Jeg elsker negle og måden hvorpå man kan være så kreativ med udseendet af dem, og de har faktisk holdt vildt godt og har ikke generet mig overhovedet!
Der er nogle mennesker, der ikke kan klare følelsen af dem og føler de er meget tykke og ikke til at arbejde med, men ved BeautyByKoco, hvor jeg får lavet mine negle)

Emsuda er virkelig professionel og forstår at lave dine negle ligesom du vil have dem! Hvis du overvejer at få lavet negle eller andre former for skønhedsbehandler, synes jeg helt klart du bør tage et smut ned forbi hendes forretning som ligger på Vesterbrogade 5 st., 8800 Viborg eller tage et smut ind forbi hendes hjemmeside.

Jeg håber i alle har en rigtig god lille fredag og får nydt det gode vejr!

//Pern

Likes

Comments

DESIGN OG INTERIØR

hej alle!

I dag vil jeg snakke lidt om din skrivebordsplads, eller i hvert fald stedet hvor du kan lave lektier og arbejde med god samvittighed.

Engang troede jeg, at jeg elskede min stil minimalistisk, og det er også en super fed stilart, men til tider kan det godt være virkelig uinspirerende, at der ikke er plads til minder og personlig items, som har en personlig værdi for dig, Og hvis du ikke er inspireret eller føler dig vildt umotiveret i et lille mørkt rum uden billeder og lys, vil det reflekteres i dit arbejde.

Jeg har derfor samlet et par småting, som kan være med til at skabe hygge og inspiration omkring dig og din arbejdssituation.Denne LED lampe er fra IKEA og er virkelig praktisk med sin smalle design, fylder ikke meget på bordet og kan let pakkes væk og findes frem igen!

Den er som sagt fra Ikea og kan findes lige her til sølle 119.-


Dette duftlys er fra H&M, så igen en virkelig prisvenlig mulighed for hygge og godt miljø i arbejdsrummet. Det dufter super skønt og rent, har det også herhjemme og kan købes lige her til 129 kr.

Dette billede er fra desenio.dk, hvor man kan finde super mange forskellige billeder, hvor der er noget for enhver smag. Lige præcis dette billede kan købes lige her til kun 569.- og det er altså den store plakat i 50x70 cm!


Du kan også finde mange flere lækre beroligende billeder i alle regnbuens farver og former på desenio.dk

Når du skal finde et skrivebord, synes jeg altid, at det er mest praktisk med opbevaringsplads, hvad enten det er i form af skuffer, skabe eller andet. Jeg har fundet dette super minimalistiske og funktionelle skrivebord fra Biva og du kan finde det lige her til kun 899.-

Denne vase er fra Sinnerup og jeg elsker dens marmor look, det får den til at virke virkelig feminin og på samme tid stadig robust. Den kan købes lige her til kun 199.-

Håber det var noget I kunne bruge til inspiration! Lad mig endelig vide hvad I synes!

//Pern

Likes

Comments