Idag har jag och Emma varit på stan, fick hem en kjol och en tröja. Sen har vi bara slappat, Jocke tog en sväng till lekparken med Olivia medans jag fick sova, kunde verkligen inte somna igår?!?

Iallafall så fick vi lite besök av Tom och Elin på kvällen. Alltid lika trevligt att träffa dom, vivvi har alltid varit extremt blyg för Tom, men idag släppte det helt plötsligt. tokmaja!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nytt från wish och filur namnlappar,

Idag har vi tagit en cykeltur ner på stan för att köpa lite godsaker till Max på djuraffären, sen slank det allt ner en glass.

På kvällen blev det tacos med Evelina, Erik och Wilgot.

Likes

Comments

Fått hem lite nytt idag, sen har vi grillat hemma hos malin och Sammy, alltid så himla mysigt att vara med dom, idag skötte sig Max bra, vilket var super skönt. Vivvis sovrutiner är helt rubbad nu när vi har semester, så nu försöker jag lägga denna lilla dam och hoppas på att hon somnar snart.

Likes

Comments

Idag åkte vi ut till Lisas pappas sommarstuga där hon,Timmy och Wilma var. Herregud Max var hemsk idag.... vägrade lyssna! Men samtidigt måste vi tänka på att han är en valp och sluta jämföra Max med Lucas, snart kommer han upp i trotsåldern och kommer verkligen testa oss om några månader...

Men just nu är han ju trots allt en nyfiken valp... så otroligt trötta matte och husse är idag. Men iallafall fick vivvi och Wilma ett litet dopp.

Tack för idag!

Likes

Comments

Startade dagen med att träna/leka med Max, sen tog vi en cykeltur till stora holmen. Vivvi var inte så förtjust i djuren vilket inte jag heller var... vet inte men tycker så synd om dom där djuren, folk som tittar på dom 24/7 och ska komma in hela tiden. Samma sak med djurpark. Blir blödig när jag ser dessa djur..

Men allt var annars bra, dom hade så mycket mer än dessa djur.

Jocke köpte hem lego, den större varianten och vivvi älskar det.

Nu lägger jocke vivvi och snart ska vi sätta oss på balkongen och dricka kaffe!

  • Nytt

Likes

Comments

Dagen startade med ett gympass, biceps och triceps pass sen blev det lek och bus med denna lilla filur idag hemma hos Jockes pappa och Tommy. så glad att Max har så många vänner att leka med.

Just! Körningen går jätte bra, jag är nog snart redo att köra själv. Ingen ångest på bra länge då jag kör nästan varje dag.

Nu blir det filmmys!

Likes

Comments

Häng hemma hos Timmy, Lisa och Wilma 😍 bubbel på kvällen!

Likes

Comments

Så skönt! Som jag längtat, låt det fortsätta såhär med värme och sol. Ska spendera denna semester utomhus. Sola,bada, träffa vänner,massa utflykter och cykelturer. Bara njuta av min fina familj innan det är dags för förskola och jobb.

Idag fick jag sluta 1,5 tidigare. Så skööönt, nu väntar jag på att jocke ska komma hem från jobb.

Likes

Comments

Ska absolut inte klaga på värmen, jag bara älskar den och jag älskar mitt jobb. Vi är ute hela dagarna så nu har jag fått en snygg bonnbränna på ryggen.

Blev jobb 07:30-16:30 sen en långpromenad hem till mina godingar. Lekte lite med Vivvi, sen fick jocke lägga henne medans jag tog en kort promenad med Max, han var inge vidare sugen på att gå så fick stanna och träna lydnad också.

Imorgon väntas jobb 07:30-16:00, har en väääldigt skön vecka nu på jouren, har ganska sköna tider. Efter jobbet blir det sista valp kursen, sen ska jag titta på någon annan kurs, så himla kul att få träna tillsammans.

Vivvi fick en fin klänning av sin farmor idag!

Likes

Comments

Det blev gofika på Naturens hus,

Social tränar vår älskade Max, precis som Lucas. Han var med oss överallt, dom ska få uppleva saker vilket jag tycker är väldigt viktigt.

Köpte ett par söta shorts till Lillan samt massa strumpor.

Tog mig en cykeltur med Olivia, hon älskar att cykla. Sen gjorde vi pannkakor och åt ute på balkongen. Tackar denna dag med ett kvälls pass hemma. 👊🏽

Likes

Comments