Min lilla Sessa är förkyld så idag har vi inte vågat oss ut för att träffat folk, imorgon ska vi troligtvis träffa Linnea och william, han är också förkyld! Men vi får se hur barnen mår imorgon.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, tagit en långpromenad, tränat lite här hemma och bara myst.

Idag är det andra dagen vivvi bara får mat, vilket fungerar super bra. Hon får dock ersättning innan hon lägger sig och lite till frukosten med gröten. Försökte med välling igår, men det tok vägrade hon.

Nej nu ska jag lägga mig, hoppas på sovmorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

4 år idag med mitt hjärta! Hemmamys med tacos.

Det börjar bli trångt i lägenheten nu, leksaker överallt! Längtar så tills vi flyttar in i radhuset, ska bli så skönt med en fyra. När vivvi fyller 2 år kanske vi kan börja tänka på ett syskon till henne och då känns det bra med ett stort hem, just nu vill jag inte ha mer barn... men det är klart att hon ska få ett syskon om några år. Sen får det satan räcka! 2 barn och 1 hund duger gott och väl. Jag vill bli klar med alla barn innan 30.

Veckan som kommer har jag verkligen inget planerat, vilket är väldigt skönt då vivvi har blivit förkyld. Så då blir det massa hemmagos istället.

Godnatt med er!

Likes

Comments

Fick sovmorgon till 07;30 inga fel! Då var det dags för grötfrulle till oss båda. Efter det fixade jag med tvätten,tog en långpromenad, dammsög,moppa, duscha, fixa mig samt vivvi och var klar innan 12. Då kan man kanske tycka att de där är väll inge svårt att hinna med... jo satan med barn är det faktiskt det.man ska hålla koll på henne mer och mer då hon rör sig väldigt mycket nu. Den dagen hon börjar gå. Hur kommer hemmet se ut då?! Haha..

Idag har vi även träffat Emma och hennes Kisse. Så himla söt!

Likes

Comments

Idag har vi tagit massa bilder ute, Felicia ville ha till sitt skolprojekt så javisst då ställer jag, lulle och vivvi upp. Runt 17 tiden kom Aldijana hit, var så längesen jag träffade henne så det var jätte mysigt att hon tittade förbi och babbla.

Har även fått hem ett mobilskal och massa kläder som jag beställt till vivvi, för nu börjar 68 sitta tight.

Imorgon är det babycafe med Alexandra och alla andra mammor i föräldrargruppen.

Likes

Comments

När batteriet dör och skärmen är paj, ja då kanske det kan vara dags att få en liten uppgraderin, har nu fått hem denna skönhet. Dock är den väll likadan som den jag redan har förutom (dåligt batteri och spräckt skärm) menmen. Kommer alltidalltid att köpa iPhone, något annat förstår jag mig inte på. Haha!

Jobb helg över check!
Denna helg har varit toppen, dock väldigt väldigt mycket folk i lördags pga rally, men idag var det helt dött istället. Nu är den här helgen över, så får vi se om jag ska jobba något nästa vecka, går nämligen bredvid som personlig assistent också. Dock svårt att få in pass då jag bara kan kväll och helger. Skönt att jobba lite och komma ifrån lite, det behöver man!

Nej nu ska jag sova, har fullt upp hela nästa vecka somvanligt!

Likes

Comments

Älskade Goa ungar!

D
enna dag har jag hunnit med en långpromenad, hemma träning, stor städning och gofika med Robin Becca och deras prinsessa, nu säger vi godnatt! Puss

Likes

Comments

En måndags bild på en onsdag!

Äntligen har vivvi somnat efter 3 timmars nattning...på dagarna är hon helt underbar, kan bara lägga ner henne i sängen när hon ska sova middag och slocknar nästan alltid på direkten. Men Varje kväll är det samma visa.

Idag har Lisa varit barnvakt åt vivvi. Är så himla tacksam över att hon kunde ta henne medan jag var på kurs och vårdcentralen.

När jocke kom hem gick jag ner till gymmet på direkten, körde ben med linn. Sen hem och bada vivvi och efter det handlade vi.

Efter 2h sömn så hoppas vi på att kunna somna denna natt.

Likes

Comments

Min fina älskade Lucas!

Ja precis som det står i rubriken så är tand nummer två på väg upp, så nu känner vi två små tänder, herregud vad tiden går fort.... hon kan sitta en kort stund själv också.

Idag har jag och Linn tränat, ska försöka komma igång helt nu och troligtvis börja träna med något helt annat, men det får ni veta mer om sen. Iallafall så gick träningen super bra med Linn.

Runt 13 tiden åkte vi hem till jockes pappa där vi åt mat, sen vidare till min mamma för att hälsa på.

Imorgon ska jag till läkaren, min kära mor ska följa med och ta tand om vivvi, vad skulle jag göra utan henne? Klockan står på 06:30, då vi ska kliva upp och göra oss redo inför farbror doktor. Natti!

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från en jobbkväll, denna kväll har varit så sjukt rolig faktiskt, att få jobba med Emma + alla roliga människor som kommer in.

Så himla skönt att vivvi har så bra kontakt med sin pappa, hon älskar verkligen att umgås med han . Så jobba i lugn och ro utan att behöva vara orolig känns toppen.

Imorgon ska vi hitta på något, kanske en picknick med familjen eller åka och bada.Vi får allt se, på kvällen kommer äntligen min älskade Harry, Gud vad jag saknar henne!!

Nej nu ska vi sova, vivvi krångla massa inatt hoppas på en lugn natt nu!

Likes

Comments

Ligger i sängen och är HELT slut, kommer somna när som, men iallafall så lägger jag upp 3 bilder från idag, hittade lite smått på Marieberg till sessan idag.

Sammanfattning av dagen.
Spiralen tar vi ut nästa vecka stället, dagen började med en långpromenad sen när jocke kom hem åkte vi till Marieberg och tittade runt samt fikade.

Nej nu måste jag sova innan jag tappar mobilen i nyllet, är sååååå trött!

Likes

Comments