Hur kan denna lilla sessa vara så pigg trots magsjuka? igår tog vi en långpromenad medans jocke låg hemma och spydde.

vivvi har varit pigg hela tiden. Förstår inte att en sån liten kan vara så pigg trots att man är sjuk.Jag har knappt orkat gå upp än då jag blev magsjuk inatt. Nej fy! Det var ingen rolig natt. Både jag och jocke låg magsjuka och Olivia ville vakna vid 04? Mitt i allt måste man springa ut med hunden. Så känner mig ganska färdig just nu.

Vivvi somnade precis så nu ska vi försöka få i oss något.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja fy! Vivvi spydde hela natten, fick duscha i spya med henne 06 på morgonen. Idag vabbar jag och imorgon ville inte kollegorna heller ha mig dit, vilket jag absolut förstår. Magsjuka smittar ju som bara den.

Lucas svarar inte på medicinerna vilket känns förjävligt! Och hans öga är även svullet nu. Tycker så himla synd om han. Så imorgon ska vi ringa veterinären ännu en gång.... vill inte du ska lida mer!

Ush. Känner mig bara så nere! Älskade hund

Likes

Comments

Idag har vi varit hemma hos jockes mamma där även Linnea, Dennis, Wills och packe var. Vi åt grillat, lekte med barnen och spelade fotboll. När vi kom hem så fick magen jobba lite.En toppen bra dag helt enkelt.

Nu är ledigheten slut, skönt med kortvecka + att jag slutar 15:00 imorgon.

Nu blir det Soffmys med jocke sen läggdags.

Likes

Comments

Idag fick vi besök av Erik, Evelina och deras prins! Som jag längtat!

Vivvi fick en bok som låter, hon bara älskar den. Tusen tack!

Efter besöket åkte vi iväg till frövi för att lämna av Lucas hemma hos min mamma sen vidare till Jonna och Ralf. Det blev pizza och sen gick jag och jonna iväg till ett gammalt hus där vi även var när vi var små, det är ett sjukt läskigt hus.

Nu är vi hemma och ska strax lägga oss. Imorgon är det min tur att få sovmorgon!

Likes

Comments

Ännu ett besök hos veterinären, Lucas vill inte stödja benet han blev ormbiten på. han kan gå på det,men när han står stilla så vill han inte stödja det? Jätte skumt, han har gått ner i vikt och hade även feber idag. Så något skumt är det....han kunde dessutom inte komma upp när han låg ner.

Nu har han fått antibiotika och någon annan medicin, hoppas han svarar på detta. Stackars älskling!

Annars har vi inte gjort så mycket mer idag, vill inte lämna Lucas ensam iallafall. Så just nu känns allt så jäkla jobbigt, att inte veta något....

Likes

Comments

Äntligen ledighet sooom jag längtat!

Mitt lilla hjärta är så duktig, vi byter knappt blöja på henne längre, hon fixar det mesta i potten eller på toan numera. Så stolt mamma!

Idag har jag jobbat samt tagit lite påsk bilder på vivvi.

Imorgon blir det ingen sovmorgon, ska låta min kära sambo sova ut, det behöver han! Natti.

Likes

Comments

Älskade hund

Känner mig bara så jävla nere, att se Lucas ha ont i snart 3 veckor och bara få gå 5 min på rastning . Proverna visade att han låg på gränsen att ormbettet kan ha påverka hjärtat. Snälla säg att det kan bli bra snart. Så nu kommer vi få ta mer prover samt fortsätta med strikt vila och 5 min promenader.

Likes

Comments

Att komma hem från jobbet och se fina blommor, tack hjärtat!

2 jobb dagar kvar tills ledighet, välbehövligt just nu då det blir mycket övertid.

När jag kom hem från jobbet blev det iväg till lekparken med hela familjen, Inte direkt skönt väder då man nästan blåser iväg. FY ge mig sommar nu!

Jocke är på bandy och vivvi somnade sent, hoppas hon inte vaknar av nån dröm. För jocke kommer hem vid 23:30,

Likes

Comments

Tusen tack för påsk kortet!

Äntligen är denna jobb måndag över. När jag kom hem var det bara lek och bus med mitt lilla hjärta, sen blev det kvällsmat. Sill och potatis! Alltså hur gott är inte det?

Nu har jag precis lagt vivvi, så ska passa på att köra lite rump träning. För vem vill ha en platt rumpa eller en dallrig röv i sommar?

Likes

Comments

Älskade lilla prinsessa!

Mitt hjärta haltar fortfarande, men svullnaden på bakbenet börjar gå ner. Idag får han äntligen sova hemma. Som vi saknat han!

I helgen har vi bara tagit det lugnt, tog en fika på stan igår sen hälsade vi på Emma. Idag har vi hämtat Lucas, varit i lekparken så fick Lucas ligga ute på gräset, han får fortfarande bara gå 5-10 min lugna promenader i några veckor framöver.

Denna vecka är en kort jobbvecka, längtar så tills 4 dagars ledigt!

Likes

Comments