Se på denne fine anorakken fra twentyfour!! Jeg er så fornøyd med både farge og størrelse. Jeg måtte ta en stor størrelse da jeg av erfaring vet at klær generelt ofte blir litt for kort i både armer og rygg på meg. Men siden dette er et plagg jeg har tenkt å bruke når det blir litt kaldere ute så passer det perfekt at jeg får plass til en tjukk genser under.


Det er glidelås på begge sidene, så det er enkelt å ta den av og på samt at den fint kan brukes til lufting.

Jeg kjøpte denne på getinspired.no på tilbud, så jeg kan ikke klage på noe som helst! Kundeservice og frakt er noe de er skikkelig gode på!

Hege

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Om noen har lyst, så er det bare å gå inn å følge meg på VSCO. Der legger jeg ut bilder som ofte ikke kommer på bloggen eller på instagram!

Ved å trykke >her < så kommer du direkte til profilen min!

Hege

Likes

Comments

På søndag var det klart for årets finale i Jakt og frilufts cuppen. Dette er tredje året jeg har deltatt i denne cupen, og jeg kan ikke si at jeg gledet meg like mye til eller var like nervøs for denne dagen som jeg har vært de to forrige årene. Det har seg nemlig slik at de to første årene jeg deltok så vant jeg og ble beste dame! Men denne gangen så var det en dame som lå åtte duer foran meg, så jeg visste at løpet var kjørt(for dette er en meget god skytter vi snakker om).

Dette har vært en annerledes sesong for meg siden jeg har slitt litt med å komme meg på trening. Grunnen til dette er rett og slett at jeg ikke har hatt den samme motivasjonen som før. Jeg tror det kommer at av engasjementet rundt omkring her jeg bor har dalt litt. generelt Det blir ofte bare meg og brødrene mine på trening, noe som ikke blir noe god trening til slutt i og med at det ikke er likt som konkurranse. Det går mye fortere og en slipper lange pauser når en skyter 3 i lag, men når jeg da kommer på stevne og seriene tar mye lenger tid så kjeder jeg meg rett og slett når jeg venter på min tur. Jeg klarer ikke å holde oppe konsentrasjonen. Dette fører til at resultatene ikke blir som jeg vil og dermed gir motivasjonen etter!

Men som helhet er vi vel ganske fornøyde med cupen som familie i år. Den minste broren min ble best junior totalt, den eldste broren min ble nr. 3 totalt i hele cupen mens jeg ble beste F1 skytter i cupen.

Nå tror jeg at jeg har lagt berettaen på hylla for en stund, så får vi se om motivasjonen kommer tilbake i april/mai nest år!

Hege

Likes

Comments

Det var så godt å få en uke med sol og varme nå før skolen starter igjen. Selv om hotellet ikke var noe særlig å skryte av, så var det en trivelig tur likevel. Jeg er fornøyd bare jeg får sol, jeg.

Vi var to dager på stranda, ene dagen i Molivos(der vi bodde) og andre i Petra, som lå 15 minutter unna med buss. Vi likte oss bedre i Petra da det var sandstrand der mot steinstrand i Molivos. Siden det bare kostet 1,5 euro hver vei med buss så tenkte vi at vi skulle ta oss en tur til Petra den siste dagen vi var i Hellas også, men det ble ikke noe av. Ellers brukte vi dagene på solsengene ved bassenget. Vi spiste masse god mat, gikk opp på et slott som lå på en liten topp der samt at vi gikk mye rundt for å utforske byen! Jeg legger ikke skjul på at jeg allerede gleder meg til neste sommer, men først skal høsten og vinteren nytes. Og hvem vet, kan jo hende det blir en tur til jul eller noe?

Hege

Likes

Comments

Nå da jeg var i Hellas for en uke siden så kjente jeg for første gang på følelsen at jeg kunne gå på standa uten å bry meg om hvordan jeg så ut. Jeg er nå 20 år og jeg har brukt 19 av de til å bekymre meg over hva andre synes om meg. Hvor sjukt er ikke det??

Jeg gikk rundt og var konstant redd for blikk og hvisking. Det er noe som hang i hodet mitt etter perioden på skolen med mobbing, men nå kan jeg endelig si at jeg er over det. Før, usikker som jeg var, så sendte jeg blikk som kunne drepe tilbake til de som da stirret og jeg ble skikkelig sint og lei meg. Det er klart jeg får blikk nå også, men da ser jeg bare tilbake og smiler. Og vet dere hva? Jeg får de rareste reaksjonene når jeg gjør det. Folk blir helt rare. Det er akkurat som at de blir tatt skikkelig på senga og at de ikke vet hvor de skal gjøre av seg. Jeg har på en måte klart å snu litt på rollene - fra at det er jeg som løper gråtende ut av situasjonen til at jeg faktisk gjør de som stirrer og hvisker obs på at vi faktisk ser de.

How to have a beach body: Have a body and go to the beach!

Altså den setningen der er noe som alle burde tenke over. Uansett hvilken størrelse og fasong det er på folk så kan man rocke stranda(og alle andre steder) like mye som alle andre!

Hege

Likes

Comments

I dag reiste kjæresten til militæret, noe som er veldig rart! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at han kommer til å være borte lenge, men jeg har jo allerede nå fått vite at han kommer hjem om to uker. Vi har tilbrakt mye tid sammen i sommer så det er sikkert derfor det er rart at han plutselig er mange timer unna.

Jeg tror at dette året hvor han skal være mye borte gjør oss sterkere som et par, for det blir jo litt på samme måte som i fjor da jeg flyttet til Gjøvik for å studere. Samtidig så er han lengre unna og det er ikke sikkert at han kan komme hjem like ofte som jeg gjorde i fjor. Det blir en ny utfordring, men jeg tror at vi fikser det.

Det er bare en uke igjen til skolestart og jeg kjenner at jeg både gleder og gruer meg litt. Det blir godt å få vært litt produktiv igjen, men det kommer også til å bli mye og hard jobbing.

Hege

Likes

Comments

Ingenting er som å kunne ta med hundene ut for å gå en lang tur med hundene! Det er noe av det jeg elsker aller mest ved å ha hund og så lett tilgang på skog og mark. Jeg kan ikke slappe av noen andre steder som jeg kan i skogen, så det er noe jeg anbefaler til alle sammen som trenger å slappe av litt.

-Hege

Likes

Comments

For noen dager siden ble jeg 20 år. Det ble en rolig dag tilbrakt sammen med kjæresten og familien. Det er rart å tenke på at en er 20 år allerede, tiden går så altfor fort. Jeg føler det var for noen måneder siden at jeg ble 18 år, tok lappen og var min første tur på vinmonopolet. Det er rart å tenke på at jeg har hatt lappen i to år snart og alt det andre som har skjedd i løpet av disse to årene, både på godt og vondt.

-Hege

Likes

Comments

​Natt til fredag reiser jeg, kjæresten min og den yngste broren min til Gardermoen for så å reise til Hellas. Jeg gleder meg så mye, og jeg har hatt reisefeber helt siden jeg bestilte turen for ca. to uker siden. Jeg har i den anledning handlet litt på wish, så jeg er klar til en real badeferie! Jeg kjenner jeg gruer meg litt også da siden kjæresten reiser til militæret tre dager etter at vi kommer hjem, men det kommer nok til å gå bra når jeg får blitt vandt til å ikke se han når jeg vil. 

Ingen av oss har vært i Hellas før, men vi har hørt veldig mye bra om landet og vi gleder oss så mye til å få litt sol på kroppen!

-Hege

Likes

Comments

Se så vakkert det er i Rondane! Jeg og kjæresten utnyttet en av sommerdagene vi hadde her for en stund siden til å ta en fjelltur. Det var så varmt på dagen at vi måtte vente til ettermiddagen for å gå. Så vi gikk inn til Rondvassbu og tilbake, noe som passet oss veldig fint den dagen. VI hadde med Hera og Balto som koste seg noe innmari. Det var utrolig mye folk siden det var midt i fellesferien, så vi ble stoppet mange ganger fordi folk ville hilse på hundene!

-Hege

Likes

Comments