Skrevet i : Tanker

Jeg kommer ingen vei med prosjektet mitt nå, så det ser ut til at jeg må ta den ene delen helt på nytt igjen! Jeg klarer ikke å komme meg videre nå som jeg ikke er fornøyd med den siste delen som jeg har gjort hittil... At det går an! Jeg aner ikke hva jeg skal finne på med den delen, jeg! Bomfast står jeg uansett hva jeg gjør 😣 Det er så utrolig irriterende! Jeg klarer ikke å komme meg videre derfra, og jeg har så mye å gjøre med prosjektet at jeg blir gaaaaal! Hvordan skal jeg klare å komme meg over kneiken? Hvordan skal jeg liksom klare å løse dette problemet? Det er det som er det store spørsmålet! Jeg klarer ikke å forandre det til noe bedre heller, så jeg må sette meg ned og ta en liten pause fra prosjektet slik at tankene mine får kommet seg vekk fra hodet mitt for en stund! Det er det beste for oss alle, tror jeg!

Hege G. Hansen

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Tanker

Det vil si at jeg har gjort ferdig to ting i prosjektet, men holder på med tredje ting nå. Det er den delen som har gjort at jeg står litt fast akkurat nå, dessverre. Så jeg føler at jeg må forandre på noe akkurat der.

Men ihvert fall, den pollen jeg har i forrige innlegg, har nå 83 % på ene tittelnavnet. Ironisk nok, så er det akkurat det tittelnavnet jeg er så utrolig usikker på og som jeg føler ikke er helt det perfekte tittelnavnet!

Hege G. Hansen

Likes

Comments