Jeg gjorde akkurat ovnen klar til middag. Fiskegrateng blir det til middag i dag, gitt! Så nå sitter jeg egentlig bare å venter på at ovnen skal bli klar slik at jeg kan sette middagen i ovnen. Jeg gleder meg som en unge! I morgen får det bli pizza for det er det eneste jeg fant igjen i fryseren.

Hva er deres planer i dag, da? Jeg har ikke fått tatt meg en tur ut i frisk luft i dag, men jeg får se hva det blir til i dag! Jeg må vente litt med å gå ut i dag. Så får jeg se hva det blir til etter middagen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg har tenkt litt i det siste... 😏

Og det jeg har tenkt på, er følgende; Om det viser seg å ikke bli noe særlig suksess med rullestolhåndball i Bergen, så har jeg tenkt å begynne med kjelkehockey istedenfor! Jeg har ikke prøvd det før, men jeg har prøvd kjelke på isen. Og det var skikkelig gøy! Så om det viser seg at det ikke blir noe av rullestolhåndball, så har jeg lyst til å begynne med kjelkehockey!

Så får man se til høsten hvordan rullestolhåndballen går! Jeg kommer garantert til å informere dere om hva det blir til etterhvert! Don't you worry, guys! 😁

Likes

Comments

I dag kom regnværet tilbake.

Etter to herlige dager med sol, blå himmel og skikkelig sommervarme, kom regnværet tilbake i dag. Utrolig kjipt, men jeg krysser fingrene for at det kommer tilbake veldig snart! I og med at det regner i dag aner jeg ikke hva jeg skal finne på... Det blir vel å finne på noe inne i dag! Jeg er helt tom for idéer i dag. Jeg skal lage pastagrateng senere i dag, ihvert fall! Det er det så utrolig lenge siden jeg har hatt til middag at jeg kan rett og slett ikke huske sist jeg hadde det!

  • 18 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Rullestolhåndball, Tips

Jeg vet at jeg ikke har blogget på en stund, men det er rett og slett ingenting som skjer i hverdagen min for tiden.

Jeg gleder meg til høsten for da skal jeg og noen andre ha Åpen dag i Bergen for å vise folk litt rullestolhåndball og rekruttere enda flere til å begynne med rullestolhåndball. Så om du er i nærheten, så er det bare å stikke innom for en liten prat med oss. Og hvorfor ikke prøve rullestolhåndball når man først er der? 😉 Det er noe man ikke bør gå glipp av!


Jeg håper på å se dere der!


Sees vi der?

Likes

Comments

I morgen skal jeg snappe på snapchaten til Golden Girls. Du kan legge til goldengirls16 om du har lyst til å følge med på hva som skjer. Min egen snapchat er puttiputt1, og den kan du også legge til om du har lyst til det! På min egen snapchat får dere følge meg igjennom dagen og alt jeg finner på til jeg står opp og til jeg går å legger meg... Så det kommer til å bli veldig spennende å få snappe litt på snapchaten til Golden Girls. Jeg gleder meg veldig!

  • 48 lesere

Likes

Comments

Jeg har fått tips om at jeg kan skrive om hvordan hverdagen min i rullestol er, og det tenkte jeg at det kan jeg gjøre nå.

Først av alt; jeg ble født i slutten av august i 1988, og jeg fikk min aller første rullestol i juli i 1990; en måned før jeg fylte to år. Mange har spurt meg om hva jeg gjorde før jeg fikk rullestolen (noe jeg helt ærlig syns er ett veldig rart spørsmål). Før jeg fikk min første rullestol brukte jeg barnevogn og så sportsvogn når jeg var blitt for stor for barnevogn. Så egentlig ikke noe hokuspokus der, altså! 😉 Mine foreldre kjøpte en helt vanlig barnevogn som de kjøpte der man kan kjøper barnevogn... Jeg skulle få noen til å lære meg å kjøre rullestol, men det var ikke nødvendig for de som egentlig skulle kjøre lære meg det, fant fort ut at det var tydeligvis noe jeg kunne... Helt siden jeg ble født har jeg vært igjennom en del sykehusundersøkelser, innleggelser og ikke minst massevis av operasjoner. Noe som har gjort til at jeg ikke akkurat synes at det er gøy å måtte på sykehus. Jeg fyller 29 år i neste måned, men drittlei sykehus kommer jeg alltid til å være!

Hvordan hverdagen min ellers er, er ett utrolig godt spørsmål, så det kan jeg skrive om under her;

Jeg har enda ikke tatt lappen på bil enda, men jeg håper å få tatt den en dag. Det er faktisk ikke noe kult å være på min alder og bli kjørt av mine foreldre når jeg skal til steder. 😣

Det er jo en del utfordringer med det å sitte i rullestol. Slik som når vi skal noen steder, så kan vi ikke parkere på handicap-parkering. Hvorfor ikke? Fordi jeg ikke har bevis på at jeg har lov til å stå på handicap-parkeringen. Hvorfor ikke? Fordi jeg ikke kjører bil selv. 😣 Vi har hatt bevis på at vi har lov til å parkere på handicap-parkeringen før, men da var jeg sånn ca. 2 år gammel... Noe som de fleste skjønner er altfor ungt til å kjøre bil selv! 😜

Og så er det jo det med å gå i butikker med enten manuell rullestol, elektrisk rullestol eller minicrosseren min. Det er så vidt det er plass til den manuelle rullestolen min inne i butikkene! Jeg river jo nesten ned det de har i hyllene eller på stativene i butikkene, nettopp fordi det er så vanvittig trangt! 👎 Det burde vært plass til alle!

  • 61 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Rullestolhåndball, Tips

Det er ikke så mye å blogge om angående rullestolhåndball, men det blir ihvert fall Åpen dag til høsten der folk kan prøve rullestolhåndball. Når vi skal ha Åpen dag kommer dere til å få vite mer informasjon om det og sånt, slik at dere som har muligheten, kan komme å se på og ikke minst prøve rullestolhåndball.

Likes

Comments

Jeg har en ekkel følelse av at det ikke kommer til å bli noe rullestolhåndball i det hele tatt. Jeg er livredd for at det ikke kommer til å være flere som ønsker å starte med rullestolhåndball! Jeg har virkelig lyst til at det blir noe av! Så jeg krysser alt jeg kan for at det ikke blir avlyst!

  • 72 lesere

Likes

Comments

Jeg hadde det helt topp på Funkisdagen i Bergen på lørdag. Jeg satt på stand sammen med noen andre der jeg representerte rullestolhåndball. De andre jeg satt med, representerte kjelkehockey og litt forskjellig. Til høsten skal vi ha Åpen dag. Og da får man forhåpentligvis også prøve rullestolhåndball. Det gleder jeg meg veldig til! 😉 Det kommer jeg garantert til å skrive om her på bloggen når det nærmer seg!

  • 73 lesere

Likes

Comments