I måndags fyllde Simon 25!
Det firade vi med sovmorgon och frukost på sängen. Vad är bättre än smörgåstårta på sin födelsedag!
Senare på kvällen hade vi bokat bord på M.E.A.T i lund för att spendera en härlig middag med närmsta familjen.
En god sharing plate stod till förrätt och Hamburgare, Fisch N Chips och Oxrygg var vad som beställdes till varmrätt.

Av mig fick Simon en resa till USA.
Den 7 maj hoppar vi på planet till New york för att spendera 6 dagar där och sedan flyger vi vidare
till Orlando för att spendera ytterligare 10 dagar där.
JAG LÄNGTAR!

Och herre gud vad tiden går fort, jag minns när vi firade hans 20-års dag!
Vi var alldeles nykära fortfarande och planerade massa resor och att lytta ihop.
Nu har det gått nästan 7 år sedan vi träffades och jag kan fortfarande inte förstå vad jag har gjort för att förtjäna en sådan godhjärtad och fin man som honom.
Varje dag älskar jag honom lite mer än vad jag gjorde igår.
Hur är det en möjligt?!
Jag blir alldeles varm när jag vaknar upp på morgonen och ser honom ligga bredvid mig och tro mig, jag bara spricker av stolthet och kärlek varje gång jag hör mina vänner säga hur underbar han är, hur mycket glädje och positiv energi han delar vart han än går.
Hur han sätter alla andra i första hand och hur viktigt det är för honom att alla andra mår bra.
Jag är så förbaskat stolt över denna människa och att han är min.
Jag har hittat min själsfrände, min andra halva, min blivande man.
Mannen jag vill se avspeglas i mina barn.
Så Grattis igen älskling, jag ser fram emot att fira din födelsedag i många herrans år framöver.




Likes

Comments

I julklapp fick Simon en ny klocka av mig, en Gant klocka i modellen Grant Park Hill II (brun).
Det är en klocka som aldrig blir omodern och kan användas till allt, vardag som festligheter.

På julklappen hade jag skrivit
"Den 5/8-17 ett speciellt datum kommer att va
För att du till vigseln skall hålla tiden,
denna ska ha"

Det är en perfekt present att ge bort och min tanke var att den kommer passa så fint till bröllopet.
Färgerna är klockrena :)!
Nu är det bara skot och skärp som skall matchas.

Just denna klockan är köpt här
Det finns massvis av klockor till fantastiska priser.

Likes

Comments


Något jag alltid älskat är smink!

När jag har tråkigt, när jag är ledsen, när jag är glad kan jag sminka mig.
Det finns aldrig ett dåligt tillfälle för att göra vid sig.
Till bröllopet har jag VÄLDIGT stora krav på hur sminkningen ser ut, då kommer
Makeupzilla att komma fram ;)


Don'ts
Välj aldrig ett par fransar som är för långa in mot dina egna fransar.
Inte heller fransar som är lika långa runt hela fransen (för raka), de ser inte naturligt ut
Limma aldrig fast fransarna direkt från förpackningen, de är ALLTID för långa för de flesta ögonen
(De går då för långt in i innerkanten och för långt ut i ytterkanten)
Måla aldrig maskara innan du limmat på lösfransarna
Måla aldrig eyeliner efter du satt på lösfransarna, det gör det väldigt svårt att få bra, blir oftast klumpigt.


Do´s

använd fransar som är olika långa/korta på vissa ställen samt olika tjocka/smala, det ser mer verkligt ut
Lägg lösögonfransen mot ditt öga och se så att det är rätt längd
Är fransarna för långa klipper du alltid fransarna i ytterkanten där dom är som längst med en vanlig nagelsax
Ta alltid maskara efter du satt på lösfransarna. Detta för att du kan blanda in dina egna fransar med lösfransarna tillsammans med maskaran
Använd en ljus kajal på vattenlinjen som gör att ditt öga ser ljust och piggt ut!

Långa ögonfransar får ofta dina egna ögon att se större och piggare ut, men har man för långa fransar
Kan det bli väldigt tungt för locket och därför skall man undvika att ha kajal eller andra mörka färger runt ögonen.

Favoritmärke på fransar - iENVY

Deras fransar hittar ni här

Likes

Comments

Då säger jag tack till 2016

Året 2016 var året som

  • Vi gick från sambos, pojkvän och flickvän till fästman och fästmö.
  • Min andra prinsessa kom till livet och jag fick uppleva det magiska att bli moster igen.
  • Vi flyttade in i vår alldeles egenköpta lägenhet och började vårat liv på riktigt.
  • Vi besökte både Paris, Huvudstaden, London och fantastiska Torrevieja i Spanien.
  • Mer squats och träning än jag någonsin kunnat tänka mig, Klapp på axeln Anna.
  • Summerburst finns ju självklartmed på listan, goa människor som gör 3 dagar av året till tre av dom bästa.
  • Bröllopsplanering i mängder och jag bara älskar det. Nu är det 215 dagar kvar och jag längtar.
  • Sist men inte minst, jag startade bloggen för att kunna inspirera och skriva av mig.


Just nu rusar dagarna förbi och jag hade helst velat pausa tiden.
2017 knackar på dörren och jag ser fram emot ett händelserikt och fantastiskt år med nya lärdomar och upplevelser!
Jag bara vet att 2017 kommer bli ett fantastiskt år!
2016 har varit ett år med både gott och ont, bra och dåliga stunder.
Allt det dåliga lägger jag bakom mig med glimten i ögat, ett leende på läpparna och ser det som lärdomar.
Allt det bra packar jag ner i min resväska och bär med mig nu när vi reser in i det nya året.
Alla fantastiska människor jag lärt känna, och alla fantastiska vänner och familj jag har, er positiva energi och glädje bär jag med mig.


Ett år som förlovade

Simon och jag firade den 1/1-17 ett helt år som förlovade.
Det känns så fantastiskt bra och jag är så tacksam för att jag får dela mina år, månader, dagar med Simon.
Han är en fantastisk kille på så många sätt och vis och jag är så lycklig som får ha honom i mitt liv.
Finns alltid här och stöttar mig, visar så mycket kärlek och omtanke.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och väntar med spänning på vår fantastiska framtid tillsammans.


Likes

Comments

tävlingar hit och tävlingar dit...

Nu inför bröllopet har jag blivit något tävlingsfreak. Jag är med i nästan alla tävlingar jag kan hitta.
Man får ju passa på att spara pengar på de sätten som går ;) 

Idag var jag med i en tävling där man skulle skriva jag älskar dig på fem olika språk och sedan varför just det absoluta favoritspråket var din favorit.

Mina fem favoritspråk


 Je t’aime - Franska 
Jag älskar dig- svenska
 I love you- engelska

och mitt absoluta favoritspråk är 
Teckenspråket 


Likes

Comments

Lussebullar

35 stycken

50g jäst
100g smör
5 dl mjölk
250g vanilj kesella
4 paket saffran
1,5dl strösocker
1/2 tsk salt
17 dl vetemjöl

Ägg
Russin


Börja med att plocka fram alla ingredienserna och mät upp exakt hur mycket du behöver av allt så att det är förberett.


Smula jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm till max 37°. Häll det över jästen. Tillsätt kvarg, saffran, socker, salt och det mesta av mjölet. Arbeta degenordentligt (gärna i en hushållsassistent).

Degen är klar när du kan ta på den utan att degen fastnar på fingret.

Låt jäsa i 30 minuter


Ta upp degen på mjölad bänk eller använd vaknats som jag gjorde. Dela den i 35 bitar och baka ut till lussebullar. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Pensla med ägg och stick ner russin. Låt jäsa ca 30 min. Sätt ugnen på 225°.


Grädda i mitten av ugnen 5-8 min. Låt svalna på galler.

Njut, njut,njut!
Hoppas ni alla haft en underbar 2 december.

Kram

Likes

Comments

Sol och Bad VS Storstad


Det finns ställen på detta jordklot som ingenting slår i mina ögon.!!
Först har vi alla vita stränder och kristallblåa vatten som Maldiverna, Fiji och Bora Bora!!
Det finns så otroligt många ställen jag jättegärna vill åka till, alltså titta bara på de översta bilderna!
Det här är verkligen så fint, och vem behöver inte lite sol och god mat.
Blir det kanske bröllopsresan, vem vet? Tillsammans med min kärlek, nygifta och hakuna matata, inga bekymmer.
Ända sen jag var liten har jag rest mycket men har faktiskt aldrig haft ett drömresemål.

Men nu på "äldre" dar har jag nog hittat ett. Varenda gång jag är ute och tittar på resmål så slutar det alltid med att jag sitter och kollar på resor till USA. Så otroligt häftigt, Stort, Mäktigt och vackert.
Hit skall jag någon gång, New York, Miami, Chicago, Los Angeles, Kalifornien.
Hur mycket som helst att upptäcka och uppleva.
Japp, jag skall helt klart ta mig hit någon dag!!

Vad är ert drömresemål?

Likes

Comments