Header

- Dagen med mest sällskap och lycka under hela året, enligt mig :)

Igår spelade hela familjen + mormor & morfar bingolotto, det var ju uppesittarkväll! Dock vann ingen något.. Mem det gör inget för det är en mysig tradition inom vår familj som är viktig för oss :D

Idag ska vi fira jul hos mormor & vi åker redan vid 2 dit :D ♥ Har precis gått upp nu btw & tagit min andra skinksmörgås för iår!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har ni hunnit fundera över nyårslöften än? Egentligen är ju inte det någon big deal men tycker ändå att det är en bra chans att förändra något, typ som en nystart med nya tag & ny energi att kämpa!

Mina nyårslöften iår kommer vara:
- Få klart körkortet!
- Kämpa med plugget & ha kul samtidigt
- Vara en bättre flickvän
- & Sist men absolut inte minst TRÄNA!
Vill få en snygg & tight kropp inför sommaren, HATAR att inte vara vältränad.. Mår dåligt över att se kroppen & så mår jag dåligt av att inte va aktiv dessutom. Alltså, bort med alla onyttigheter & bara kööör :D

Hoppas innerligt att detta går vägen :) Vill att 2014 ska va början på nåcot nytt med mer motivation än tidigare!

Likes

Comments

Skulle egentligen inte alls vilja sitta hemma såhär.. Saknar Jessica, Evelyn och Mellerudarna.. Såklart Marcus också! Hade lätt mycket hellre gjort något med dem, men nu har jag extrem ångest över plugget.. Känner press! Men har bestämt att över jul ska jag bara njuuuuta & skita i allt vad plugg heter! Det behöver man ibland..

Jag spenderar alltså min kväll såhär:

Likes

Comments

Nu har jag städat klart (inte mitt rum dock men det är ju en annan historia)..
Är just nu med Marcus & chillar :) Vi var en sväng på Fontana & spela upp ett par kronor! Sen vart de till Hemköp & köpa juleskinka så nu är julen räddad :)

Likes

Comments

Åh nu börjar jag storlängta efter julafton! Inte bara efter paket utan mest efter släkten & den goda maten :D
Mormor gör alltid så kanongod mat så det knappt är sant! Hoppas verkligen vi ska va där på jul i år.. Blir alltid sån mysig julstämning där!

Min julafton brukar se ut såhär:
Alla går upp och äter gemensam frukost och bara myser tillsammans.
Sedan gör vi oss fina & iordning och åker hem till mormor & morfar för att äta julbord med dopp i grytan.. Efteråt brukar vi se kalle anka! Sedan åker vi hem en sväng & hämtar klapparna och far tillbaka.. När vi är tillbaka serveras tomtegröt & julbord igen för den som vill och sedan kommer tomten :D Såå mysigt!

Likes

Comments

rullar in som det ska! Eller...? Haha godis rullar då in i brutala mängder.. Nästan äckligt!

Stått i affären idag & de har varit helt okej! Mycket folk ute som handlar julklappar i sista minuten..

Likes

Comments

Har säkert förlorat de flesta av mina läsare nu men jag har tänkt försöka blogga lite mer igen.. Känns skönt att bara skriva av sig nånstans!

Idag är det 3:dje advent & jag har nog städat mer än nånsin känns de som.. Kroppen sätter stopp nu så det får bli solsidan med familjen!

Ps. tänker på dig ♥

Likes

Comments

Är atm extreeeeemt hungrig, nästan så jag mår illa.. Mormor skulle fixa mat idag så jag får inget förän om kanske 1, 5 timme.. Måste nog gå upp & ta något litet så detta inte slutar med illamående :/ Haha!
Sitter iallafall just nu o lyssnar på en föreläsning samtidigt som jag har fotbad, mysigt!

Bjuder på en bild med maten från igår som jag fixade, rysligt gott var det!

Likes

Comments

& Är helt slut, haha ligger som en död kossa på kökssoffan o känner att jag snart måste ta tag i mig själv. Tror jag efter jul ska köpa ett löpband & springa på varje dag typ.. Då lär ju kroppen bli snygg för beach 2014?! :D Haha.. Trots att jag aldrig badar får de va ett mål ;-)

Pratat med världens mest patetiska människa idag förresten.. Finns ingen så äcklig person som du, & jag hoppas fan karma finns för då lär du drabbas hårt av den. Haha :)

Haha fredag idag dessutom, all in?! Absoluuuuuuut, eller...?

Likes

Comments