Header

Till Evelynne. Ord överflödiga. Hon är nöjd.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Haft en jättebra dag på praktiken, fått göra en massa roliga saker. Men hjärnan känns lite mör.  Fick äntligen mail om att Jo Nesbös bok kommit till bibblan. Som tur var så hade de ett avdelningsmöte så jag fick gå lite tidigare. Så nu kan jag börja läsa ikväll. Vill nästan inte börja för då vet jag att det tar slut.

Likes

Comments

De driver en till vansinne. Eller rättare sagt Bolt gör det. Efter att vi reste bort i helgen så har han varit apjobbig och idag så tog han Chilis medicin som stod på bordet i köket och åt upp halva burken och resten av tabletterna. Efter att ha kollat FASS för veterinärer så kan jag konstatera att det inte ska vara någon fara om man inte har maximal otur.

Nåja, jag är irriterad som f*n på honom för Chilis medicin är inte billig och jag får nu skjuta lite på Elsas kastrering. Som tur är så löper hon främst på hösten så det är ok att skjuta på det ett par veckor.

Jaja, har varit hos Evelynnes kompis och lämnat av lite kläder till minime, hon sover borta idag för att slippa gå upp kl sex i morgon bitti den lilla slöfocken.

På tal om ingenting, ni vet att jag har stridit lite si sådär med skolan för att de ska sätta lite fart på saker och ting. Fick ett samtal idag om att det sätts igång i morgon. Så det tog bara 10 månader inkl sommaren, och det är rätt så snabbt ändå. Så skönt att något händer.

Nåväl, har hämtat en del av Morgans nya dator idag, resten beställer vi nästa månad. Han fick med en pingvinstång, den snodde jag eftersom jag betalar. Det var tamigtusan den dyraste pingvinsstången jag någonsin ätit. Men han är nöjd. Det är huvudsaken.

Hmm, om jag ska ta ut Bolt, han började just pipa bakom mig, och rapa, det är priset man betalar när man snor medicin av sin taxsyster.

Likes

Comments

Som en Al Capone av värsta sorten så körde jag min bil till jobbet i morse. Helt olagligt, i och för sig hade jag en tid till besiktningen på eftermiddagen men rent krasst så fick jag inte köra den halva vägen på morgonen och andra delen av vägen på eftermiddagen.

Men nu är den igenom besiktningen utan anmärkning, så det är bara att tuta och köra tills den rasar samman.

Likes

Comments

Idag så var det intro till VFU:n på Karlskoga lasarett. Det här kommer att bli så kul, jag känner mig som ett barn på julafton. Vi fick gå till avdelningen och kolla runt lite på eftermiddagen, efter att så snällt blivit bjudna på lunch. Det är meningen att vi ska gå två dagar med Uska för att se deras rutiner och vart allt finna, men jag kände att det räcker med en dag för mig. Kände mig lite dum som sa att jag inte vill gå två dagar så, men jag vill lära mig Sjuksköterskadelen. Uskor är superviktiga och duktiga, men rutiner kan jag snappa upp ändå. Jag ser fram emot att lära mig massor av alla duktiga medarbetare på avdelningen.

Skulle vara duktig och åka och göra min ombesiktning idag, sista dagen innan körförbud inträder. Drop-in är ju så smidigt. Jo tjenare fan. Datahaveri. Så inget drop-inande här inte. Har en tid i morgon efter praktiken så att bilen kan återkomma i den lagliga världen igen.

Men så är det ibland, vissa saker kan man inte styra över, bara att släppa och göra det bästa av det.

Evelynne har fått mig att börja kolla på TeenWolf så nu måste jag börja kötta den från säsong ett. Jag måste säga att jag helt missbedömt serien, förmodligen för att den först dök upp på MTV, det kändes inte som om jag tillhörde målgruppen. Det gör jag säkert inte heller, men den är riktigt bra, och stundtals riktigt rolig. Och ögongodis i massor. Ja man får nog erkänna att det inte är ungtupparna som denna tant dregglar över.

Nä nu ska här varvas ned inför morgondagen. Ha en underbar natt.

Likes

Comments

Vad skönt att komma hem och bara vara. Blev ju alldeles för lite sömn i natt. Spökjakten pågick till kl halv två. Vi låg i säng vid två då Emma hojtade: Mamma vad hände med klockan? Det försvann en timme!
Väckarklockan ringde vid nio så några timmar sömn till hade inte suttit fel.
Packade ihop och gick och åt frukost, mätta och belåtna tog vi oss en runda till i Säteriets alla rum. Inga spökvibbar trots besök på vinden där armhåret rest sig på natten och Emma kände ett nyp i benet. Jo det pirrade lite i fingrarna, men min teori är att stället har ett elfel någonstans där uppe.
Vi åkte till en borgruin i Stegeborg, härliga dofter från vattnet, halv storm och årets första, två, huggormar. Riktigt feta och loja typer som inte tvekade att dubbelvända sig mot oss och kolla läget.
Vi hann även med några små inköp på Ingelsta köpcentrum. Jag gjorde misstaget att säga till Evelynne att hon skulle testa skor så jag kan beställa åt henne på nätet. Hon kollade givetvis inte på priser utan bestämde sig för ett par Nike Air Max. Jaha, tack för den.Som tur var så hade jag en kupong på stadium som gick ut i dag, 30%, och en bonuscheck på100:-, plus ett mess till hennes far. Så nu är skorna på väg. Jag hoppas de passar, ibland säger ju barn ja för att de vill ha även om det inte är perfekt passform. Jag håller tummarna.
Nu ska töserna och jag ta ut hundarna på en promenad och sedan blir det sova, för i morgon börjar praktiken.

Likes

Comments

Fy fasen vad mätt jag är. Ätit sparrissallad, hjortstek, brie och grönmögelost så jag knappt kunde andas. Då upptäcker jag att det finns efterrätt också. Så med lite kämpaglöd och jävlar anamma fick jag i mig en kopp te och lite mousse. Vilka underbara temuggar. Jag är förälskad i dem.
Mätta rullade vi ned till spa och relaxavdelningen och badade en stund, tills det kom andra.
Innan maten hade vi tagit en promenad och kollat på en grav och en byggd ruin. Väldigt mysigt bortsett från att Evelynne fick en taggbuske i ansikte så det blev två små sår. Kan inte ha varit skönt. Nu ska vi vila upp oss en stund inför natten.

Likes

Comments

Tänk att det alltid är så här för mig. När jag ska iväg någonstans. Vi åker kl elva meddelar jag tjejerna. Kl elva åker vi och lämnar Chili till kompisen, handlar mat till sonen, packar bilen, går in och hämtar saker som jag glömt, går till bilen, går in och hämtar resten som jag glömt. Till Biltema för att köpa olja, kommer ut med olja, mugghållare av olika slag och tar en sväng förbi Coop för att kolla efter en stressboll som Evelynne vill ha. Kommer ut med godis istället. Kl halv ett styr vi kosan mot Söderköping. Hmm, ja det där med tidsplaner är inte min starka sida. Stopp i Norrköping för att käka den obligatoriska skräpmaten. Men denna gång tog jag Emmas förslag och åt en Halloumiburgare. Så god. Men nu ligger jag här i sängen för en liten paus innan vi ska kolla på en ruin och en grav. Kl 12 är det spökvandring så om ni inte hör av mig så vet ni vad som hänt. Jag har dött av skräck.

Likes

Comments

Jag är helt slut. Gårdagen tillbringades först en stund i Evelynnes skola, jag hade ett möte med rektorn och några andra för att försöka få skolan att fungera på bästa sätt för henne. Ett bra möte men energidränerande. Sedan satt jag och kollade på En livesändning på Youtube, sonen var med i finalracet på Blixtlåset, en innovationstävling mellan olika gymnasium. Finalen var på KTH och sonen och hans gäng placerade sig på fjärde plats. Mycket bra gjort av dem.

Idag så har jag varit med Evelynne hos tandläkaren då hon fick en godkändstämpel, sedan till Kristinehamn för att få delegering på insulin och sond. I ilfart till Degerfors för att fixa fransar. Det doftade ljuvligt i salongen, så jag köpte en doftolja med doftpinnar i. Underbar. Lagade mat, gick över till grannen som hjälpte mig att färga håret.Sedan ned till Ica för att köpa fikabröd och så över till Svartå och hälsa på mormor och deras hundar. En av dem sjunger på sista versen och småtjejerna fick säga hejdå.

Så nu tvättar jag och ska packa resväskan för en tur till Söderköping. Jag berättar i morgon vad vi ska göra där, jag, Emma och Evelynne.

Likes

Comments

Hua vilken lång dag det har varit, jobbat hela dagen och sovit för lite, och obekvämt. Vart lite tjafsande med skolan för en av tjejerna, vilket tog alldeles för mycket energi. Roade mig också med att tömma en Iphone på lite bilder, la över dem till datorn. Men det var ju inte bara det. Ett jädra krångel innan jag fattade hur man gjorde. Inte blev man lugnare att att kolla det senaste avsnittet av Bonusfamiljen. Men blir ju förbannad och hoppas att ingen är i verkligheten som vissa av karaktärerna.

Nåja, nu ska jag varva ned med två avsnitt av Game of Thrones. Min bror sa till mig att börja kolla på den för flera år sedan men jag var nog inte redo. Men nu när de flesta av mina serier lagt ned så.. Och den är ju bra. Så nu har jag en ny serie att sträcktitta på. Jaja, jag behöver i alla fall inga andra hobbies.

Likes

Comments