Intensiv början på terminen. Skolarbetet är igång och idag har jag lämnat in första arbetet.
Puh!
Jag är inte van vid att lyssna på föreläsningar, dokumentärer, sammanfatta och skriva arbeten. Men det är intressant som tur är😊

De första veckorna präglas också med ett skåp fyllt av kinderägg och en frys full med piggelin. Konstigt kan man tycka och det beror inte på min abstinens efter nikotin, utan min yngsta avkomma som måste ta medicin. Inte en liten dos heller utan 9tabletter/dagen i 10 dagar.

Ja jag måste muta henne. Finns ingen annan chans att få henne att ta medicin annars. Alternativt att jag läggs in och är i behov av psykiatrisk vård.
Jag har nämligen precis avslutat ett arbete om vad stress kan göra med kroppen och då känns choklad & glass som ett bättre alternativ, jag lovar!
Så vi kämpar på och snart ska även salva läggas till och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på för mutning. Min man tycker att det borde ingå men det kan jag lova att dottern inte håller med om. Hon är smartare än så!

Jag funderar vidare och hoppas på att vi håller oss friska resten av året...

//Elin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bestämma sig!
Startade starkt med en pw kl 05.00! Så himla skönt. Och ute i Den friska luften  bestämmer jag att idag är jag Stark. Japp jag fortsätter ha positiv inställning även fast det är pansaris på bilrutan och att det ligger en bot på 500kr där och hånflinar åt mitt snoriga ansikte. DET SKA INTE STOPPA MITT HUMÖR IDAG.❤️ Glad och stark.

Ångesten..
Måndag em fick jag ångest. Började vid lämning av barn till deras pappa. Sen tandläkartid, brukar behöva ta lugnande innan.. Men det var full rulle hela dan, eftersom mina yngsta var med mig på jobbet. (deras fritids var stängt) fick vi lite mera tid med varandra och dom fick se vart jag jobbar 😁🤸
Så hjärtklappning och yrsel hos tandläkaren samt 2 doser bedövning senare åkte jag hem å tog en tupplur innan träning.
Vaknar upp av arga sms från en bitter person. Jahopp tänker jag. Varför.. Så onödigt.. En han  VET precis vilka knappar han ska trycka på.

Träning i form av BODYPUMP blev det💪 mådde direkt bättre. Sen kramar å kärlek på kvällen.
Men huvudvärken satt i och sov som en skit gjorde jag oxå. Kom inte ur sängen på tisdagen. Sjukskrev mig och sov till 11.00
Det får vara så och det är min väg framåt att okeja mig själv. Ibland är det skit på riktigt så att fötterna inte orka bära upp mig. Ja, då vilar jag.

✔️Sen får jag inte glömma att jag drar ner på godiset till 1-2 dagar i veckan från 7 av 7.
✔️samt trappar ner på ångest medusinen..

Men åter till idag onsdag.
En sån där bra morgon som man stoppar i måbra lådan. Och njuter extra mycket!🙏

Likes

Comments

Vi har kommit hyfsat iordning i våran 3a. Bra planerad lägenhet. Och jag har släppt kraven att att ska ha eget rum. DET GÅR HUR BRA SOM HELST.
J och M har ett eget rum (för husfridens skull)
Vi andra delar, vardagsrummet är stort och ska delas av snart (när jag blir miljonär).
soffa. Våningssäng och en bäddsoffa. Och det finns fortfarande plats att leka på. Perfekt!

Söndags chillar med pannkaks lunch. Tv-spel. Lego med kompis och kusin ❤️ idag mår jag bra och känner mig lugn! Tänk vad det gör mkt att få bekräftelse och närhet!
Som för övrigt är svårt att få till med ungar överallt hela tiden. Tvättstugan igår👌 inte så romantiskt men väldigt busigt. Och precis vad dom behövs.😉

Solen lyser idag hörrni ❤️ ta hand om varandra / Cissi

Likes

Comments

Mitt humör sviktar och tålamod finns det inte mycket av. Men det finns en fräschare andedräkt och ett hår som luktar gott.
Ja mer än så är det tyvärr inte för tillfället!

Snart är jullovet över, skönt att få rutiner tillbaka. Älskar vardagen på något märkligt sätt. Samtidigt finns en oro inför allt vad skola heter. Mer om det en annan gång, de procedurerna med skola tar upp flera sidor och en kamp som man kämpar med men aldrig lyckas vinna. Det tar upp hela ens vardag.
Men skam den som ger sig!

Snart börjar även skolan för mig, har fått min mentors namn & mina olika inlogg på alla dessa ställen med studiematerial. Det kommer ta en vecka bara att lokalisera allt. Spännande!

Träningen är smått igång och eftersom min kropp pajar då och då kör jag bara korta pass och med mindre vikter. Vi får se om det håller bättre!

//Elin

Likes

Comments

Jag vet inte vad det var som gjorde det, men på morgonen 1 januari då bestämde jag mig för att ta en paus från det mesta. Såsom insta, fejjan, messenger (ja även messenger). 🙏

Sparar snapchat för det är det snabbaste sättet att få kontakt och svar från tonårstokarna🤣🤣
Och bloggen dårå som jag och Elin (även kallad snyggElin) använder som en terapi form.

Vet inte hur länge denna paus håller i sig.. 1 vecka? 1månad.? Det märks😱😉

Men hör och häpna.. Några prommisar har jag fått in och igår var jag och ena dottern på gymmet 🏋️körde ett cirkelpass, så kul att köra ihop. Blir lite egentid för oss. På vårat vis ❤️
Om ni läst tidigare (3 månaders uppehåll)
Så kan ni nog förstå min träningsvärk idag. Imorgon får någon sparka ner mig för trappan tror jag..

Underbart att vara smått igång iaf. Inget godis heller på 3 dar. Och det ska ni veta är stort för mig 🏆 a Okejrå.. Några mockarutor har slunkit ner i flyttröran.

Tack å hej leverpastej / Cissi

Likes

Comments

Känslan på det nya året är väl inte särskilt annorlunda från förra året. Iofs vaknade jag upp på ett hotellrum årets första dag och det händer ju inte varje dag.

Nyårsafton firades i Sthlm med lite shopping och tjuren Ferdinand på bio. Det var ingen rusning på biografen men det var några stackare och vi.
Nyårssupé på scandic hotell och en fin utsikt över en sprakande himmel vid 12-slaget. Vilket jag höll på att missa, somnade nämligen🙈 men vaknade strax innan.

3:dje dagen utan cigg och idag har mitt humör verkligen varit illa. Rastlös i kroppen men ingen ork, svettas till och från, frossat i grillchips och nu mår jag illa.
Toppen?!
Nä, men imorgon känns det nog bättre.
//Elin

Likes

Comments

Nyårsnatten 01.10 måndag 1 januari 2018 🎉

Jag är Trött, så trött att tårarna rinner. Är jag glad? Lycklig? Ensam? Förvirrad? Sliten? Sämst morsa, besviken? Kan jag inte bättre? Tankarna snurrar. Och kraven på mig ökar och det är mina egna krav det vet jag. 😒

Det är tufft att vara ensam med fyra barn. Det ljuger jag inte om. Men jag klarar det och barnen är världens finaste . Och jag gör mitt bästa. Hoppas bara att de inte får gå i terapi för sin trasiga barndom 😉 med den mest snurrigaste mamman Ever.

Och jag är otroligt Tacksam över mina fina vänner som finns här. Och puschar mig, när tvivlet kryper fram ur de mörkaste vråna. (den vrån låste jag förlängesedan och slängde nyckeln i röda havet) men ändå lyckas det slippra ut små djävulska pikar.
Speciellt dessa dagar när det varit lite extra jobbigt. TACKSAM och ensam är jag inte🍀

Jag älskar er överallt annat.
Som alla föräldrar älskar sina barn, men jag gör det en gnutta mer ❤️ Men nu är jag trött. Slut på detta berg-och-dalbane år.. Tack och lov!

Imorgon ska jag ju börja träna oxå. Äntligen. SÅ nu är det må bra som gäller och ingenting annat.

NYÅRSTIPS :

- Var ärlig. Oavsett.. Lögnen skadar alltid mer.
- kärlek. Fis ut det. Spotta ut det. Skratta ut det.

Med det säger jag Godnatt Och lycka till 🍀

Likes

Comments

Året som ska bli toppen, det säger vi varje år. Tjoho, nytt år och nya möjligheter!

Bring it on, sen ligger man i fosterställning på golvet och undrar varför man har så höga krav på sig själv, i år blir det förhoppningsvis annorlunda🙏🏻

Förra året klev jag av som VD för att prova barnomsorgen igen. Blev inte riktigt som det var tänkt. Så jag fortsatte att arbeta administrativt i båda våra företag. Idag har vi avslutat ett företag och det känns skönt på så många plan. Så det blir en nystart i år på många sätt!

Men det kommer bli en tuff start, jag har nämligen bestämt mig för att ta ett uppehåll i mitt begär av cigaretter.
Jag kallar det uppehåll, jag har ”slutat” så många gånger innan och börjat igen. Så uppehåll känns enklare på nåt sätt. Sänker kraven lite, kanske slipper jag fosterställningen!

Jag ser fram emot 2018, ska börja studera om 1 vecka drygt. Hoppas på inspiration för stärka kropp och själ genom Fias Kraft Hälsa. Som jag har saknat träningsglädjen, precis som Cissi.
En resa är bokad söderut till släkten och snart blir jag HELA 37år.

Men först väntas 2-3 veckor med extrema humörsvängningar och antagligen kommer jag skälla på allt och alla för ingenting. Jag kommer vilja sova bort den första tiden sen brukar det vända, för att återkomma om 3 månader. Det brukar vara återfallet för mig...

Hoppas på en bra start för er alla på 2018 och att förväntningar uppfylls, så länge kraven är få så finns chansen för oss alla.

En extra kram till Cissi som är en riktig glädjesprudlande kvinna som har gått igenom mycket och tappat sig själv på vägen. Men som jag vet kommer tillbaka och starkare än innan.


PS. Tricket med brevet från tomten funkade alldeles utmärkt men däremot tror hon att tomten är död för att tomten som var här hade faktiskt en mask på sig. Ja ja man kan inte lyckas med allt.

Gott Nytt År

//Elin

Likes

Comments

Jahopp.. Vad hände?? Jo jag vet vad som hände..

NU ÄR DET BARA ATT KÄMPA SIG TILLBAKA.
Jag är ju en träningsmänniska. Mår som bäst när jag är i farten och studsar runt som en duracellkanin. Och träningen fungerar som den ska. Då kan vad som helst hända. Nu flippar jag om nån släpper en fis på våningen ovanför.

Bild 1. För 4 månader sen. Bild 2 idag!

Kalla mig ytlig/löjlig eller vad du vill... Men det här är så jag. ALLT ELLER INGET. SVART ELLER VITT. UPP ELLER NER. TOPPEN /BOTTEN. jaja ni hajar.

Men jag har haft uppehåll helt från träning i 3 månader. Hörde ni?? 4 månader!
Pga privata skäl som jag förmodligen kommer berätta några rader ner. (Jag är ju inte så blyg av mig trots allt)
Och det känns och syns men framförallt är psyket som en kastrull med smaschade sniglar. Blandat hårt skal som är sylvassa med segt slemmigt oroande gegga. Ibland är jag alltså på topp och ibland på botten men väldigt sällan däremellan.. Balansen 🙏

NYÅRSLÖFTE (Som enligt mig funkat en vecka)

- TRÄNA igen med mina  vänner som oxå ger mig så mycket energi. ❤️💪Älskar gymmet så mycket att jag skulle kunna gifta mig med det. Å ni som känner mig vet att giftermål är lika med Brännmaneter (alltså vidrigt)

- GODISFÖRBUD
Eller ja åtminstone äta det 1 dag av 7 och inte till frukost, mellis, middag, kvällsmat. Hur svårt ska det va??? Så lördagar japp så får det bli.

De målen får räcka.. Jag har fler men börjar med det som stärker upp mig inifrån först.

Vad gör ni andra för att bra inifrån och ut?
Alla har sina starka/svaga sidor.

GOTT NYTT ÅR / CISSI

Likes

Comments

God jul ❤️


Det är fint med jul, glada barn. Lycka och bus. Men som detta år, är de lyckliga hos pappa. Vartannat år. RÄTTVIST som det så fint ska vara. för vem kan man undra?? Oss föräldrar? Hoppas från botten av min sockerfyllda kropp att de mår så bra de kan må.
Men vi hade "lilla julafton" hos syrran ifredags


Det är jag och min förstfödda som ska kämpa ihop idag.💕 Det klarar vi nog av galant. Vi är ju väldigt lika i tur och oturen 😱😂🙈.
Fast hon sover till lunch. Jäkla tonåringar..
En annan vaknade 06.00. Inga kommentarer på den.

Så nu när jag sitter här med kakor och kaffe på julaftonsmorgonen. Känner jag lycka och kärlek.
Jag gör det bästa av det jag har och i den livs situation vi lever i. Kärlek är det värdefullaste vi kan ge och få. Att vara närvarande är inte alltid så lätt. Men jag försöker och jag ber om ursäkt och visar att jag oxå gör fel.

Så på med lite färg på brynen och kanske borsta håret en gnutta så kickar vi sliten yr denna dag med. 💪

Ha det fint och ta hand om varandra. Somna alltid sams

/ Cissi

Likes

Comments