Jag har alltid avskytt manchester. Det började med att jag såg ett barnprogram när jag var mindre där en av huvudpersonerna inte tyckte om det och rent av hade en fobi för manchester byxor. Jag googlade lite på om det fanns ett namn för just manchester-fobi och tyvärr så hittade jag inget, så jag kom på ett eget: manchesterofobi.

På senaste tiden så har jag sätt allt fler som har haft på sig manchester. Dels på pintrest men även ute på stan. Hittade en hemsida via en annan blogg jag läser och efter att jag sätt deras manchester plagg så är jag helt sold.

Hemsidan heter The Cords & Co, de har en butik på Stureplan 19 i Stockholm så jag ska definitivt gå in där och kika någon gång!

Woman wearing corduroy pants in red color

Woman wearing corduroy pants in white color

Woman wearing corduroy overall in red colorÄlskar denna sjukt snygga klarröda overallen

Flat lay of corduroy skirt in blue colorTänk vad snygg denna kjolen hade varit på sommaren med en vit t-shirt instoppad framtill. Jag diggar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och min lillasyster som jag älskar, bråkade ikväll igen, jag skrek och hon tyckte att jag var oansvarig. Jag är fyra år äldre än henne och bör vara mognare men ibland känns det som om hon är äldre och läxar upp mig om hur livet är och vilka misstag som bör undvikas. Hon och jag är två lejonhonor med kort stubin som bara väntar på att börja brinna och explodera på varandra.

Kvällens feelgood låt: I Feel It Coming, The Weeknd

( jag tänker så mycket på yousef i skam när jag hör den)

Likes

Comments