Header

Hörde denna låten första gången i ett avsnitt av Pretty Little Liars och fastnade direkt. Ni vet den där känslan man får första gången man hör en låt man tycker om, man bara känner och vet att det här blir en favorit, så var det med denna låten. Tyvärr finns bara denna lilla teasern ute, den lilla biten som var med i PLL. Kanske är det bara för att man bara får lyssna en liten bit som gör att man blir ännu mer taggad på att höra hela låten. Förresten, vet någon när Pretty Little Liars startar igång igen? Can't wait!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Den hängivna och självuppoffrande Kate har kanske en mer naturlig begåvning för sporten men omständigheterna i hennes liv gör det svårt. Hennes åttaåriga dotter Sophie har haft leukemi och familjen fasar för ett återfall. Den intensiva och distanserade Zoes tvångsmässiga vilja att till varje pris vinna har mer än en gång hotat hennes vänskap med Kate. Kommer hon utnyttja det övertag hon har på grund av Kates privata situation?"*

Kanske är det för att jag är i princip helt ointresserad av sport eller så kan det faktum att jag aldrig varken läst eller sett Star Wars vara anledningen till att jag inte alls tyckte om denna bok. Måste säga att jag trots ämnet hade höga förväntningar på boken efter att ha läst Cleaves debutroman Little Bee som jag tyckte bra om. Både Kate och Zoe är intressanta personer rent konkret men lyckas bli ganska platta genom språket författaren använder. Nä, den här fick jag kämpa mig igenom, för det enda som är tråkigare än att titta på sport, det är att läsa om den.

*Beskrivning tagen från Adlilbris.

Likes

Comments

Har haft en helt underbar morgon, fått sova ut för första gången på länge och ätit en brakfrukost tillsammans med fina Tor.
Igår kollade vi på Idol som vanligt, favoritprogrammet, har nog sett vartenda avsnitt alla dessa tio år, tröttnar aldrig. Det var filmtema och jag tyckte att Lisa (som vanligt) och Mollie briljerade. På måndag blir det till att boka biljetter till Idolfinalen där även One Direction kommer att befinna sig, amazing! Tillbaka till idag..efter frukosten gick jag och Tor ner till bageriet och köpte kanelbullar, åkte sedan ner till mormor och fikade med henne, hur mysigt som helst.
Pussade precis hejdå till Tor och sitter just nu på bussen på väg in till Klara där jag ska spendera kvällen tillsammans med Klara, Urban och Agnes, bästa trion!! Ha en fin lördag!Utsikt när man åker buss från Åsa!

Likes

CommentsVarit på Kungsmässan med Källman idag efter jobbet, åt lunch och snackade, supertrevligt. Sedan när vi svängde in på Johanssons så hittade jag de perfekta skorna, har letat och letat efter exakt dessa och idag fann jag dem, provade och köpte, 800kr, som hittat! Helt underbara!!

Likes

Comments

Bäddade ner mig under räcke och varmaste filten vi äger, för cirka en halvtimme sedan. Nyduschad ligger jag nu och slökollar på Herbie - fulltankad som går på tv, aldrig sett den innan och kommer inte se klart den idag heller. Är så trött varje dag nu va. Dessa dagar, snart två veckor, då jag börjat halv fem har varit minst sagt konstiga, har ju vänt om mina rutiner helt, försökt i alla fall, tog ju ett tag att komma in i det. Har känt mig som en zombie varje dag nu och det är ju lite konstigt och inte så kul.

Om två dagar har jag jobbat de två testveckorna som vi sa att vi skulle köra och jag tror inte att de kommer fortsätta med det om jag ska vara ärlig, visst att folk köper men det åker inte tillräckligt med människor för att få det att gå runt tror jag. På gott och ont för min del, visst att det är gott att få lite fler timmar och det är ju trevligt att stå där, men att jobba natt är nog inte riktigt min grej, kvällen är ju min bästa tid och har alltid varit, sen är det ju så förfärligt kallt där inne på stationen så får hoppa runt inne på stationen mellan tågen för att hålla värmen, men det var väldigt roligt att testa detta, natt ska man väl kunna säga att man jobbat någon gäng i sitt liv, hehe.

På fredag har jag jobbat 26 dagar i sträck vilket inte riktigt var meningen, fick hoppa in på min lediga helg därav bristen på ledighet. Längtar verkligen till på fredag som blir en riktig myskväll med min favorit framför Idol, första gången på länge som vi kommer sova ut tillsammans, åh vad jag längtar!


Godnatt på er!

Likes

Comments

Precis kommit hem från jobbet, rätt så skönt ändå att få sluta runt kl.10 varje dag även om det är väldigt jobbigt och konstigt att gå upp klockan fyra och cykla till jobbet i nattens kyla, herregud vad det var kallande jag cyklade inatt. Nu ska jag dricka upp mitt te och läsa lite till innan jag beger mig ut på en cykeltur. Senare idag ska jag nog städa mitt rum lite, känner mig rätt pigg idag faktiskt! Ha det fint!


Likes

Comments

Ja, då var man här! Det har gått så snabbt att jag knappt hunnit berätta det för någon. Min chef pratade med mig förra veckan och frågade ifall jag ville stå och sälja frukost på Åsa station på morgonen. Vi testar sa jag och nu står jag här och säljer. Ett tåg har redan gått och om tip minuter kommer ett nytt. Det är inte utan att man känner sig lite utsatt här faktiskt, det är roligt när de köper men känner redan nu att det blir lite dötid kanske. Vi får se hur det går helt enkelt. Att komma upp klockan fyra inatt var dock inga problem vilket var en lättnad. Kom gärna förbi om ni är här, kan behöva lite sällskap om alla "råkat" äta sin frukost hemma redan ;)! Ha det bra! Återkommer om hur dagen har gått när jag slutat! KramProvisoriskt. Nu testar vi!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat på morgonen, sedan vid lunch åkte jag in och träffade Frida för en lunch på Fyren och lite shopping. Fick med mig dessa underbara blusar från Zara hem, kunde inte låta bli. Så enkla men ändå så snygga!
Likes

Comments