View tracker

Everyday

Åh vad jag längtar efter måndag! Eller inte alls...😝 Riktigt skitväder här i Jkpg idag, så jag tänker inte gå utanför dörren. Vi ska slänga ihop räksmörgåsar och presso-kaffe och krypa upp i soffan framför tvn istället. För övrigt måste jag nog boka en tid hos frisören snart, kom inte ihåg när jag klippte mig sist, det är väl en indikation om något kanske...Ha en fin söndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Everyday

Den där extra timmen idag gjorde den här dagen så mycket bättre. Vaknade vid halv 8, smög upp och gjorde frukost till oss som vi åt i sängen till nyhetsmorgon. Sedan gick vi en långpromenad längs med Vättern. Helt magiskt vackert idag när solen skiner, som balsam för själen. När vi kom hem sådär småfrusna var det så gott att ta en varm filt och krypa upp i soffan med kaffe och kaka. Var en snabbis på stan med och fick med mig lite hem. Kan inte alla dagar vara såhär avkopplande?=)

Likes

Comments

Everyday

Lördag igen, veckorna bara flyger förbi! Igår var vi helt slut båda två här hemma, så det var så skönt att få sova ut idag och äta frukost i sängen framför nyhetsmorgon. Efter en runda på stan, tvättat bilen och trängts bland allt folk på maxi (läs: lösgodis 39,90) så har jag bakat en plommonkaka. Ryktena säger nämligen att mina föräldrar ska dyka upp här senare. Längtar till ikväll, är det fler än jag som bara älskar så mycket bättre?!

Likes

Comments

Everyday, Fashion

Det är verkligen höst på riktigt nu. Regnigt, grått, kallt, helt enkelt sådär ruggigt som det brukar vara vid den här tiden. Jag hoppas på några fina höstdagar med sol igen, hösten blir så mycket lättare att stå ut med då...Men det gäller att göra det bästa av den här årstiden och mysa till det; tända en massa ljus, laga mustiga grytor, dricka rödvin, läsa tidningar, krypa ner under täcket och se någon bra serie...ja jag kommer nog överleva hösten med=)

Likes

Comments

Everyday

​Den här fantastiska buketten fick jag av Cristian på min namnsdag, nu när liljorna slagit ut är den ännu vackrare och doftar underbart. Tyvärr måste jag placera den utom räckhåll så missen inte kommer nära, för liljor är tyvärr giftiga=( Det fina pärlhalsbandet fick jag av mina föräldrar, har alltid tyckt så mycket om pärlor. Vissa kanske förknippar det med äldre damer, jag väljer att förknippa det med Coco Chanel, haha.

Likes

Comments