Såg på min instagram att jag fortfarande hänvisar till denna bloggen. Tänkte att jag väl får ta tag i den lite och uppdatera med ett inlägg.

Jag har nyligen fått tillbaka spellusten efter ett långt uppehåll. Klubben Platinum Feathers har lagt ner och några av mina fellow klubbmedlemmar har istället startat upp klubben Comet Hawks. Det var till CH jag sökt mig nu i höstas när jag började besöka Jorvik mer och mer. Trivs otroligt bra och börjar nu inse att det är klubblivet på starstable som gör att jag gillar spelet såpass mycket som jag gör. Eller.. det har jag väl vetat ett tag. ;)

Vet inte om jag kommer fortsätta vara aktiv här men ska försöka kika in lite då och då med ett inlägg. Kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Say hello to my new friend! Det här är Angus. Jag absolut älskar de nya Shire hästarna! Perfekt storlek. Fladdrande man. Tycker rörelserna passar perfa och när ena örat viker sig alltså naaaw så sött!

Likes

Comments

Jag vet inte exakt hur länge jag har varit medlem på star stable. Om det är någon som vet om man kan kolla upp det får ni gärna lämna en kommentar nedanför!😉 Det är i närmare 4 år i alla fall. När jag först skapade min karaktär fanns varken GÅD eller Skördebygden. Inte heller kunde man äga mer än en häst. Den hästen man valt från början var den hästen man var fast vid.

Jag spelade aldrig såpass mycket att jag blev färdig med alla tillgängliga uppdrag osv utan tröttnade ganska snabbt på SSO. På den här tiden hade jag inga vänner på spelet och inte heller gick jag med i någon klubb, jag tyckte lite att spelet var barnsligt och när man öppnade globalchatten kände jag inget sug efter att delta i konversationerna. Sedan slutade jag spela som sagt. Fick väl lite ryck då och då under lov och lediga dagar där jag inte hade något att göra utan loggade in för att checka läget. Det var under ett av de här spontana inloggningarna som jag upptäckte att spelet hade utvecklats snabbt. Plötsligt hade man möjligheten att äga fler hästar och en ny form på hästarna i form av ponny, spännande. Trots det stannade jag aldrig aktiv länge

Men så i början av 2015, efter att inte ha loggat in på hela vintern hade jag upptäckt att det faktiskt fanns klubbar för äldre spelare. Jag skrev i global några gånger och frågade om någon visste någon klubb för 18+ spelare och blev då rekommenderad Platinum Feathers av Haley Underfall, som på den tiden hade en gräns på 15 år. Jag gick in på hemsidan och skickade in min ansökan. Plötsligt befann jag mig i en intervju med Tove Swordstone.

Efter att jag blivit medlem i Platinum Feathers har min spelupplevelse bara vuxit och jag har i princip varit aktiv sedan dess. Allt blir mycket roligare när man har någon att dela spelet med och det kändes bra att jag inte var den enda 19 åringen där ute som gillade detta underbara hästspel. Nu har jag hittat goa personer som håller mig vaken om nätterna på skaip, som flummar med mig i klubchatten och som jag kan prata med om något är jobbigt IRL.

Det blev en del text om PF, men eftersom min kärlek för spelet kom efter att jag träffade fjädrarna är det kanske inte så konstigt. Det var nog allt från min SSO-historia. Jag har varit medlem länge men varit aktiv av och till så därför blev historian inte så lång. Tack för mig, ha deeeeee!❤

Likes

Comments

Hej igen folket! Vet inte om det fortfarande är någon som går in och kikar här men fick ett plötsligt sug efter att börja blogga igen. Är betydligt mycket mer aktiv på min instagram så vill ni få tag på mig finns jag där.

Så vad har hänt sedan sist? En jädra massa. Men kan väl låtsas som att detta uppehållet aldrig skedde och bara helt enkelt skriva om eventet som Frida höll i i PF igår. Det stod terrängträning på schemat och alla fjädrarna samlades i Gyllenbladskogen för att lära sig en bana med mycket snäva svängar och hopp. Gillade att den var en aning svår att memorera och lite klurig på så sätt att man var tvungen att sakta ner flera gånger. Att man ständigt var tvungen att vara beredd och redo, I liked that. Först gick Frida igenom banan några gånger och tillslut skulle alla rida den en och en.

När eventet var över samlades vi för att ha en höstig gruppbild tillsammans. Tycker det är superkul att klubben har kommit igång och blivit aktiv igen efter sommaruppehållet.

Likes

Comments

Här bor jag! I Moorland, som jag gjort från start. Har aldrig bytt hemstall ännu, mest för att det skulle kännas ovant med vart man hamnar när man 'ringer sitt hemstall'. Ganska dålig ursäkt i know. Har faktiskt på senaste tiden funderat på att byta till Steves eller Vingården, eftersom alla mina friends hänger där. Inte bestämt mig ännu.😉

På bilden kan ni se alla mina hästar. Har 9 stycken om jag kan räkna ordentligt och har aldrig behövt skicka någon till hästön än. Favoriten är Frostgaze längst till höger och han används flitigt när det är event med klubben. Just nu rider jag mest min fjording och min tobiano/painthäst eftersom de är dem jag levlar i nuläget. Har dessutom inga planer på att köpa en ny häst inom en snar framtid utan tänker levla alla mina 4 olevlade hästar i förstahand. Det var allt jag kunde komma på, hej så länge!❤

Likes

Comments

Fan vad grymma ni är tjejer! Så himla glad att jag av en slump ramlade in i denna underbara klubb. Finns så sjukt många härliga människor och man känner sig aldrig ensam när man loggar in.

Likes

Comments

Här har ni min starthäst och trogne springare Darktrouble. Minns inte varför jag just valde just det namnet men have in mind att det var flera år sedan. Nu kallar jag honom bara Trouble och ibland Bubble trouble eftersom det var ett spel jag brukade spela med min kusin när vi var mindre. Däremot minns jag att jag valde färgen eftersom jag ville ha en svart häst och det var den enda man kunde välja på. Är nöjd med mitt val av färg på häst och man, tycker fortfarande han är ganska stilig.

När det kommer till att rida honom så är jag inte jätte duktig. Eftersom han är i level 15, står han och vilar i stallet tillsammans med mina andra level 15 hästar. Använder nästan aldrig de hästar som är fullt levlade med undantag vid event.

Likes

Comments

​Igår höll jag mitt första event som var den klassiska leken Mafia. Trots att det är en lek jag har kört flera gånger när jag var yngre var det ingen som kände igen namnet. Men så fort jag började förklara reglerna var det flera som hade kört liknande lekar tidigare. (Finns ju sjukt många olika regler). Har ni som läser kört leken Mafia någon gång?

Vi körde i alla fall i nästan två timmar och jag blir förvånad över att de inte tröttnade. Mysigt hade vi iaf, med våra myskläder uppe i trädkojan. Var kul att få hålla i mitt första event också!

Likes

Comments