Header

Postad i: Hästar

Nu är vi äntligen hemma efter två veckor borta. Först en vecka i Falsterbo som funktionär. Det var jättekul och jag fick se många duktiga ekipage. Såklart blev jag lite starstruck när Malin Baryard cyklade förbi mig haha. Fick prova många grejer t.ex att stå och hålla i en pressening till ett tält där de hade OS-möte (!!) Shoppade gjorde jag också, för mer pengar än vad jag hade tänkt haha. Men några grejer var nödvändiga som typ ridbyxor och en ny hjälm. Direkt efter att vi slutade på söndagen åkte jag och mamma på ridläger, 7 timmar från Skåne. Dagen efter var man ju lite trött men veckan var bäst. Roliga människor, bra hästar och bästa ridläraren. Näst sista dagen fick jag prova en ny häst, hon var jättemysig och i sommar ska jag typ "sätta igång henne"/ hon ska få bygga lite muskler.

Bild 1: min nys hjälm, en Charles Owen "ayr8" köpte den från Charlies men hittade den inte på deras hemsida HÄR

Bild 2&3: stranden typ 100 meter från vår campingplats

Bild 4: första dagen på Falsterbo jobbade vi ett extrapass på parkeringen och körde fyrhjuling haha

Bild 6: jag och en tjej städade ur en container full av tidningar och sånt och då fick vi varsin låda med hundgodis hahaha

Bild 7: kvällsbad på ridlägret


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Hästar

Den här sommaren kommer nästan enbart bestå av häst, häst, häst. V. 24 var jag på öknehult och det var så himla bra, fick rida en liten fjording hahah. Men den veckan var jätterolig och lärorik!

På lördag åker jag och mamma till Falsterbo horseshow och är funktionärer. Ska bli jättekul! Så det kommer inte att bli så många inlägg den veckan men följ mig på Instagram för lite bilder! @ eriksssonhedvig

Samma dag som Falsterbo veckan är slut (söndag) åker jag och mamma till ett ridläger med mina kompisar och deras mammor, inte så mycket uppdatering den veckan heller haha. Men nått inlägg kommer nog upp annars kommer det i slutet på vecka 28 haha!
Ha det braaa!!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Heh den pausen blev längre än vad jag hade trott men nu är jag tillbaka och nu ska det bli bättre ordning på den här bloggen. Tänker inte skriva om allt som har hänt sedan jag bloggade senast för det orkar jag faktiskt inte haha! Men några grejer som jag gjort är...

Skolavslutning

Öknehult

Tildas landställe

Och sen igår fyllde jag år hihi

Ha det så bra! Kommer ett inlägg om vad aug ska göra i sommar snart!!

Likes

Comments

Postad i: Ridning

Idag hade jag Nisse på lektionen som ni kanske såg i mitt förra inlägg. Känner verkligen att vi har utvecklats ganska mycket på ganska kort tid och även fast det var lite "störningar" så gick passet okej.
Vi red för Anna idag för vår vanliga ridlärare skulle typ tävla idag tror jag. Vi red på gräset för det var hopplektion på platån, vi hade typ en övning där man först skulle klättra upp för en liten backe för att få igång bakbenen och sen trava ett varv på volten, sen klättra igen osv.
Nisse tyckte jag var otroligt jobbig när han behövde jobba med bakbenen så han bråkade lite och ville inte jobba haha. Han ville inte rida på volten och när vi väl gjorde det ville han mest gallopera. Men med en stoppkloss (Anna och Bosse) fick vi till typ ett halvt varv i där han kunde slappna av lite i alla fall. Det var verkligen ett jätteroligt pass och både häst och rutter fick jobba ordentligt!

(Det var meningen att vi skulle sitta ner i backen)

Likes

Comments

Postad i: Ridning

Idag verkade det som att alla med ett IQ under 5 tog sina vespor eller motorcyklar på en tur. Precis där vi red.

En eller två killar på motorcykel körde först en bit ifrån oss men det lät ändå ganska högt och flera hästar blev rädda. Sen kommer en av de och kör mot oss, jag förstår verkligen inte hur han tänkte för det var tydligt att flera hästar blev rädda. Men ändå kör han närmre oss och när vår ridlärare går mot honom, då åker han iväg. Det gick bra och ingen ramlade av men det är vara så himla konstigt för även fast man inte är hästvan borde man ändå förstå när en hel grupp hästar börjar trampa runt och springa runt att man kanske inte borde fortsätta.

Sen när vi är påväg ner mot stallet igen kommer en man och hans dotter på en vespa och när ridläraren säger till honom säger han " jaha det visste jag inte, det finns inga skyltar". Nej det finns det ju inte men det är en väg precis vid ett stall, det finns inga hjulspår förutom från en traktor men de är typ borta nu. Som tur var körde han långsamt och det lät nästan inget men flera hästar som redan var lite spända kunde lika gärna har sparkat mot den eller dragit iväg i full fart mot stallet.
Som tur var gick allt bra men det skulle lika gärna kunnat vara så att alla hästar hade dragit iväg och flera hade kunnat skadat sig. Så snälla ta det försiktigt när ni kör i närheten av hästar.

Kommer ett inlägg om passet snart!!

Likes

Comments

Champinjoner fyllda med svamp och salsa.
Jag skulle ha köpt falafel till middag igår men det var slut så då fick jag gå hem och göra något av det vi hade hemma vilket var svamp, tacosalsa och veganost. Blev jättegott faktiskt!

Likes

Comments

Postad i: Ridning

Alltså guud vad jag fryser. Vi red på utebanan idag, när vi gick upp så var det grått men inget regn så fort vi kom in på platån så började det spöregna. Det höll på typ halva passet och sen när vi började trava av så blev det jättefint och soligt.
Jag hade iallafall Mary och det var jättekul att rida henne när hon har gått lite mer och så. Det gick jättebra och hon blev jättefin i slutet. När vi gick upp till platån så blev massa hästar spända och det var lite smått kaos då haha. Jag tyvärr inga bilder från idag eller någon annan gång heller..
Imorrn blir det typ ingen uppdatering för jag har skola sen ridning och sen har vi disco i skolan, jättekul not.

Likes

Comments

Instagram@eriksssonhedvig