Header

På senaste tiden har jag varit helt obsessed med Rebecca Minkoffs väskor, och speciellt den här modellen (som du kan se på den största bilden). Det är en cross over bag och jag är helt besatt! Problemet är att den är så himmelskt dyr. Den kostar 3299KR, vilket för min del inte är värt en väska eftersom jag inte skulle använde den så pass mycket. Därför har jag hittat lite budget alternativ som jag funderar på.

Det lite dyrare alternativet är från chiquelle och kostar 999KR, den är på den första bilden. Den kostar ju ändå 1000KR vilket för mig som inte har nått jobb eller sätt att tjäna pengar på än, är lite mycket för plånboken. Däremot tycker jag att den är mycket mer snyggare och värd att köpa än det billigaste alternativet.

Den kommer från Ginatricot och kostar 349KR. Den är inte lika lik Rebecca Minkoff väskan som Chiquelles egna och om jag ska vara ärlig så tycker jag att den ser lite plastig ut :(

Det var bara lite tankar och tips om min just nu too die for väska. Tycker den är riktigt snygg och nån gång i framtiden när jag har para ska jag köpa mig en egen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Omg ni vet inte hur taggad jag är på 2017 vår och sommar collectionerna! Jag har försökt googla och hitta de hetaste trenderna, för som sagt så tycker jag det är väldigt roligt med mode och dessutom så ÄLSKAR jag att vara först med saker så💁🏼.

Men vårens och sommarens hetaste färg kommer vara rosa. Och jag älskar älskar älskar rosa! Det är en sån gullig och söt färg som jag kan addera till min lite mer coola stil så att den inte blir you know too cool😎 Nej men ärligt en sån fin och vårig färg som passar till det mesta!

En annan het färgtrend kommer vara gult vilket är lite intressant. Jag tycker själv att gult är en väldigt svår färg eftersom det inte är en så kallad basfärg. Så jag får tänka lite på hur jag ska använda den här färgen i vår. Men det kan ju vara snyggt med en gul stickad tröja och en skinnkjol till det, eller bara ett par snygga gula sneakers eller ballerina.

En annan trend som jag tror kommer vara populärt i år är mycket demin, vilket jag älskar. Men inte bara demin utan även mycket kantigt och avslitet osv. Jag försökte visa lite på bilderna men det var svårt att hitta några bra exempel.

En annan sak som jag faktiskt inte vet om det kommer bli en så kallad "trend" men det är iaf dessa Isabelle Marant skorna. Jag har börjat se dem mer och mer nu och jag tycker faktiskt att de är riktigt snygga. Från början tyckte jag att de såg lite billiga ut men nu kan jag inte släppa dem.

En sak som jag själv vill ha och som jag även börjat se mer och mer är sånna här stela armband. I´m obsessed och jag tänker definitivt köpa ett eget!

/Collaget är gjort i polyvore - följ mig hedvig-er/ Kom ihåg att detta är vad jag tror kommer bli populärt i år och att det är mina åsikter. Man får ha på sig vad man vill och kom ihåg att du inte behöver ändra din stil och ditt tycke efter vad andra tycker och vad som är trendigt/puss puss


Likes

Comments

Idag upptäckte mamma det mest vidrigaste och äckligaste i min lillasysters hår. Det kryllade med löss och vi fick genast börja med någon behandling som var pissjobbig och tog hela fredagskvällen och lördagsmorgonen. Antagligen hade hon fått dem från förskolan och sedan smittat resten av familjen. Men i mitt hår hittades bara en lus, som tur var, eftersom i Livias hår kunde vi räkna till cirka 40 stuckna vilket är sååå sjukt vidrigt. Men mitt hår var däremot fyllt med gnetter så jag fick genomlida en sjukt lång behandling som dessutom förstörde mitt hår, så nu är det riktigt brittom till frisören. Mina toppar var redan jätteslitna men efter den där luskammen jag använde så är de helt förstörda!

Men medans jag hade i lusmedlet kunde jag göra saker som jag annars aldrig "hinner med". Haha men ärligt om jag nån gång ska måla naglarna så gör jag det typ mitt i natten för hinner typ aldrig med sånt på dagen. Idag valde jag mitt essie nagellack i färgen Pink-A-Boo. Men ärligt så tycker jag att det suger för den har typ inget pigment. Men jag får typ ångest när jag ser den, för ångrar att jag köpte det så måste typ använda upp det.

Likes

Comments