​Just nu är en sådan period då allt verkar gå åt helvete och ingenting går bra...

Är så himla tacksam för att jag har så snälla, fina och underbara vänner... Kanske särskilt glad för Östersundsgänget.

💙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Känner typ hemlängtan, eller iallafall något som liknar den känslan..?

Eller är väl egentligen mest förvirrad?

Den där känslan av att längta hem, men kanske inte till en specifik plats utan mer efter rätt personer?

Likes

Comments

Sommar -16

Började sommaren med att enbart vara hemma, busa med hundar och laga god mat. Fortsatte sedan med att baka massor av tårta till pappas födelsedag och midsommar (som firades i Kälen och Johannisberg)

Efter att ha slöat omkring ett tag fick vi besök av Jesper och Anna med barn och husbil innan vi packade bilen full och drog på Dalekarlia cup i Borlänge.

Efter att ha varit hemma i några dagar packade vi bilen ännu fullare innan vi åkte mot Motala för att mamma skulle simma halvVansbro, övernattade i fam. Chan´s stuga som de hade hyrt i Idre. Innan vi for vidare mot Norska gränsen. På andra sidan gränsen blev det en natt i tält i Lom innan vi dagen efter for vidare mot Brimi för att hälsa på pappas kollega Herman med dotter i deras stuga. Vi var och klättrade i Brimiskogen Klatrepark. Sen bjöds det på fantastiskt god färsk fisk.

Dagen efter for vi upp till Juvasshytta och gick in sjuttio meter i glaciären och gick i gångar med tretton meter is över huvudet.

Nu befinner vi oss hos mormor och morfar!

Gråter för tillfället lite för att det nu är fyra dagar kvar till det är ett år sedan vi åkte till Japan.

Men nu ser vi framåt på först en förhoppningsvis fantastisk lägervecka på Gotland. Då det inte finns fler än tre i samma ålder i Sundsvall åker vi tre med världens härligaste Östersundsgäng! ❤

Sen efter det så väntar besök hos mormor och morfar igen. Fast då bara jag och E.

I andra halvan av Augusti (närmare bestämt onsdagen den tjugotredje klockan 9:00) börjar jag ett nytt kapitel av mitt skolliv!

Likes

Comments

Fotboll & skidor., Sommar -16

Luciacupen -15 var det absolut sista vi gjorde med det lag jag spelat i så länge. Det kändes lite jobbigt faktiskt. Därför var det ganska nervöst att kliva in i Stöde idrottshall där i början av februari, men det första jag möttes av var en sprudlande glad Tilda som diskuterade vitsen av att värma upp med tränaren Patrik.

Den nervösa känslan släppte nästan helt och hållet precis då, för det syns lång väg hur glada, snälla och spralliga de här tjejerna är! dessutom fanns ju Nora P, Elise och Hannah från det gamla laget och Lina, Amelia, Sara och Linn från skidåkningen här.

Andra träningen var också nervös, men det släppte då Lina stoppade hela träningen för att rädda en stackars sömnig fluga som råkade befinna sig på idrottshallsgolvet.

Slutsats av detta: Det är nervöst att byta lag. Ja. Det är lite jobbigt att inte ha de invanda mönstren. Ja. Man överlever. Ja.


Den tjugonionde juni for vi till Borlänge för att spela Dalekarlia Cup.

I våran bil fanns Johanna, Julina och Alicia som glatt diskuterade killar, relationer och kompisar i två och en halv timme innan det var dags för att stanna och käka.

När vi kom fram (vi var sist dit) möttes vi av Urte och Gerda som förde en hetsig diskussion om ifall det är okej eller inte att äta i sängen, Wilma och Nora PH som försökte få liv i högtalaren, Nora P och Elise som redan börjat "bråka om täcket", Kajsa som försökte få Saga att sluta gå i hennes säng och Moa som försökte få ordning på sin laddarsladd.

Natten var ju lite kul också.

Alicia satt upp och pratade om att hon skulle döda någon, Nora och Elise ropade på hjälp, Lina sov mitt i dubbelsängen hon delade med Amelia samtidigt som hon höll ett krampaktigt tag om Amelia för att förhindra att hon ramlade ur sängen. Hannah snarkade, Nelly pratade om godis, Elin låg med överkroppen i Tildas säng och Wilma höll på att putta ner Nora på Patrik.


Vi vann första matchen, som spelades mot Järna, med 4-0

Efter första dagens matcher gick jag, Elin, Tilda, Elise och Nora till Kupolen.

Elin fick rädda Tilda från att ramla i trapporna och sedan åkte vi hiss bara för att det är kul. Det kan sammanfattas som en mycket meningsfull kväll.


Här är Nora och Elise´s extremt vackra paraplyhattar. Inköpta på TGR ifall du vill köpa ditt eget exemplar.

Vi hittade på massor med tok som blir för långt att skriva ner.

Men poängen är väl att alla bör ha insätt att det är svårt att inte tycka om det här helt galna och helt underbara gänget.

​Jag ​är så himla glad att ni är ett så härligt gäng, som det är så lätt att känna sig hemma i. Jag skulle med glädje bädda era sängar, vika tröjor och massera onda lår lite oftare bara för att det var en så fantastisk gemenskap.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw