Ett sånt där vardagligt inlägg. Idag har jag varit i skolan och det var väl som vilken vanlig dag som helst bortsett en håltimme som ägnades åt att träna in en dans som ska visas upp under morgondagens idrottslektion (hjälp). Efter skolan har jag hämtat upp en tröja, bokat en tvättstugetid, kollat ett avsnitt av Skam med mina päron samt upprörts över nyheterna om Rysslands nya förslag.

Just nu känner jag att det är en massa saker jag borde göra. Typ läsa mer, måla klart en bild som jag har hållit på med sedan ca juli och göra något åt alla kläder som för tillfället belamrar både min skrivbordsstol och min fåtölj. Dessa tre saker har jag tänkt att jag borde göra i minst två veckor. Nåja, jag gläds i alla fall åt helgen som komma skall då jag äntligen kommer få sova i en varm famn igen.

Hedvig.

I

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Hedvig, är 17 år och bor i Södra Stockholm tillsammans med min familj. Just nu går jag andra ring på gymnasiet och läser humanistisk linje. Därför är det kanske inte så förvånande att mina större intressen är politik, filosofi, historia och litteratur. Jag finner även nöje i att umgås med människor. 

Främst har jag väl den här bloggen för eget nöje. Att få skriva lite fritt om vad jag vill och känner för utan krav på stil och form.

Det finns inte så mycket mer att skriva nu. Jag tänker att ni istället kommer att få lära känna mig bättre under bloggens gång, helt enkelt.

Hedvig.

Likes

Comments