I bokstavsordning dessutom!

400 slag- Kent

Cambodia- Kim Wilde

Knights of Cydonia- Muse

Love will tear us apart- Joy Division

No surprises- Radiohead

Policy of truth- Depeche Mode

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej till dig som fortfarande tar dig hit. Här kommer några bilder från bloggtorkan. Mycket knas samt mycket kul har förekommit och jag har behövt fatta en del svåra beslut. Det har inte känts bra att blogga under den här perioden då tusen miljarder saker har cirkulerat i huvudet. Nu känns det dock mer landat och tryggt vilket jag är glad över.

Jag håller på att skissa på några inlägg som jag planerar att lägga mycket tanke åt. Det handlar nämligen om lite känsligare ämnen så det är väldigt svårt att uttrycka sig rätt. Vill inte att någon ska bli sårad eller ta illa upp men samtidigt vill jag inte försköna eller göra om mina tankar heller. Vill ha bloggen så ärlig och så lite förskönad som möjligt.

Ta hand om er så hörs vi snart!//H

Likes

Comments

Mina största laster just nu är dyrt märkessmink smink och coca cola.

Jag är ganska kort, 154 cm.

Jag spelade teater mellan fjärde och åttonde klass.

Är helt ointresserad av märken när det kommer till kläder och inredning, det är bara intressant när det kommer till smink fär min del.

ÄLSKAR Tintin. Det är min idol. Så cool.

Likes

Comments

Denna tisdag har jag tillbringat hos mormor. Vi spelade kort, åt middag, myste på balkongen och talade om allt mellan himmel och jord, samt allt där ovan och under. Vi hade det riktigt bra faktiskt.

Hon är så himla fin och bra❤️

Likes

Comments

Kom hem runt halv två i natt med oväntat nattligt sällskap. Låg och pratade fram till 4 innan vi somnade tungt. Vaknade runt tio och låg och degade framför gamla Uppdrag granskning avsnitt och gosade med Heidi. Hur härligt det än var så kände jag att lite utomhusvistelse och motion inte skulle skada mig. Drog mig ut och gick runt här i Årsta. Gick genom Årstafältet, passerade den nu mer ickegående tvärbanan som jag saknar och förbi mitt jobb. Efter ett tag letade jag upp en parkbänk belägen i skugga och där har jag nu suttit i en knapp halvtimme. En sådan här ensam lugn promenad utan träningssyfte var det längesedan jag tog ensam.

Likes

Comments

Fy sjutton vad varmt det är! Ligger med öppet fönster ovanpå täcket och känner mig jättevarm. Känns som att det kommer vara omöjligt att somna inatt. Aja. Vad gör det när det är sommarlov. Morgondagen innehåller en släktträff och senare på kvällen ska jag ut på andra trevligheter. Har tyvärr tackat nej till några trevligheter under de senaste dagarna för att jag inte riktigt haft ork eller lust. Trist, fast så kan det vara ibland. Jag behövde ta dagarna mer i min egen takt. Skolavslutningsdagen och dagen efter den var väldigt innehållsrika och utmattande på cirka alla nivåer.

Juste, Heidi var jättekonstig ikväll när jag skulle "natta" henne, haha. Brukar sitta på sängen, stryka henne över pälsen, prata lugnt med henne eller nynna en melodi tills hon kommer till ro. Ni kanske tycker jag är jätteknäppis som behandlar min hund som ett litet barn fast... hon e ju mitt lilla barn? Nåja, ikväll nynnade jag till den där hejdåsången från Nalle har ett stort blått hus. Heidi blev helt till sig och försökte hoppa upp i sängen till mig haha, det har aldrig hänt förut när jag sjungit för henne. :')

Jag älskar henne något så infernaliskt mycket.

Likes

Comments

Från min nu mer väldigt rosa tumblr: .https://altfemvig.tumblr.com/

Tycker att bloggen har varit så tråkig på senaste tiden. Gör ett litet försök att rädda det nu med bilder som jag reblogat på tumblr, där jag lever ut mina hemliga rosa drömmar.

Likes

Comments

Usel bildkvalitet, var dock rätt skakis när jag tog båda bilderna.

I förrgår fick jag sommarlov och bara sedan dess har det hänt väldigt mycket i samma veva. Dock inget jag kan eller vill skriva om här. Både trevligheter och ledsamheter i alla fall. Vissa varken eller.

Tänkte försöka få ihop några roligare inlägg och tidsinställa de så att uppdateringen blir mer regelbunden.

Likes

Comments

Dagen har bestått av engelskaplugg och Heidigoss. Anledningen till att engelskaplugg känns nödvändigt är att jag i 3:an ska läsa engelska 7 och är väldigt nervös inför det. Har fått intrycket att det ska vara bra mycket svårare än tidigare engelskakurserna och är rädd att nivån jag är på inte räcker till ett högre betyg. Dessutom njuter jag i princip alltid när jag pluggar språk. Så länge jag inte är överstressad tycker jag faktiskt att det är riktigt trivsamt. Det som jag främst fokuserar på i engelska just nu är att skriva och tala mer formellt. Fick låna två jättebra böcker av min bror som jag kommer använda mig mycket av.

Titta så lugn och fin Heidi ser ut på bilden! Jag kan garantera er att hon inte har haft det tillståndet hela dagen. Hon brukar få tokfnatt när hon precis har napat och hoppar på allt och alla. Klassiskt valpbeteende. Precis som små barn så gillar valpar att stoppa ALLT i munnen och Heidi är inget undantag. Det är mossa, löv, godispapper, sniglar, insekter, snusprillor och fimpar, allt man kan hitta på en promenad helt enkelt. Idag fick hon dessutom tag på en bit choklad från marken, vilket ju är extremt dåligt för hundar att äta. När chokladbiten togs från Heidi blev hon helt galen. Hade jag också blivit om någon tog min choklad.

Morgondagens förmiddagsplaner körde ihop sig av lite olika anledningar så tänkte eventuellt passa på att träna då. Under kvällen ska jag dock fira min kära lilla moder som fyller år.

Likes

Comments